KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Több
17 éve 1 hónapja #345899 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Gandalf írta: Ery: de ha már fizetsz, akkor tudod, hogy hány napra jössz, nem? :) És ezzel az erővel akár jellapot is küldhetsz. :wink:

Három napra megyek ez már biztos, de a főtevékenységi körnél ill. a gálaestnél még vannak bizonytalanságok. (Ezért is lett volna jó, ha tegnap tudtunk volna erről elnökségin beszélni).

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345896 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Attila: a Motelt mi intézzük, már lefoglaltattuk a szobát, mihez kellett a szám?

Ery: de ha már fizetsz, akkor tudod, hogy hány napra jössz, nem? :) És ezzel az erővel akár jellapot is küldhetsz. :wink:
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345891 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Az lehet, hogy most fizetek, de a jelentkezési lapot, csak a jövő héten küldöm?

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345886 Írta: dorwinion

Attila írta: Valaki nem tudná megadni a motel elérhetőségét???

Köszi!

tel./fax: 29/414-524
mobil: 30/651-0623

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345882 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Valaki nem tudná megadni a motel elérhetőségét???

Köszi!

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345776 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
A 3 éjszakás jegy magában tartalmazza a Gálaest-jegyet is, ezért írtam időtartamokat a jegyek mellé! :wink:

A helyszínen is lehet venni Gálaest-jegyeket, de ott már mindenkinek egységesen 2200 Ft lesz mindenfajta kedvezmény nélkül. Akik viszont okt. 12-ig jelentkeznek és fizetnek, kaphatnak MTT-s kedvezményeket (értelemszerűen tagsági formától függően).

Okt. 12. után a 2 és 3 éjszakás jegy drágul ezerrel.

Kiöltözés: Illik azért kiöltözni annyira, hogy ezzel megtiszteld a fellépőket. Természetesen nem öltöny meg kisestélyi, hanem mintha színházba mennél! Ahogyan ez a Musical-estnél is volt anno.
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345757 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Akkor Gálaestes-egyéjszakást lehet venni a helyszínen is?
Ja igen, és erre ki kell öltözni? :)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345716 Írta: Patiszon

Attila írta: Lehetséges, ohgy nem olvastam valamit, de az 5.100 Ft (ez nekem 5.100) belépőn felül még lesz 2.200 Ft-s gélaest jegy??? :roll:

Attila: NEM! Értelemszerűen 5100 Ft az 3 napra szól, amiben benne van a Gálaest ;)

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja - 17 éve 1 hónapja #345715 Írta: Nóli i linantea

Gandalf írta: Három kategóriájú jegyet terveztünk: a Gálaesti, 2 éjszakás és 3 éjszakás. A Gálaestre szóló jeggyel vasárnap reggel 9-ig lehet a rendezvény lebonyolításának helyszínén tartózkodni. A 2 éjszakás jegy csak vasárnaptól kezdődően a hátralévő időtartamra érvényes.

Jegytípus: MTT tag / Pártoló tag / Teljes árú
Gálaest: 1900 / 2100 / 2200
2 éjszakás: 3600 / 4000 / 4200
3 éjszakás: 5100 / 5700 / 6000

A motel ára ezen felül van, a fenti ár a suliban alvást is tartalmazza.

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345711 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Gandalf írta: Eddig a jelentkezőknek a nagyon pici töredéke fizetett is.
Ne feledjétek, a fizetési határidő ugyanúgy okt. 12., utána egy ezressel drágább lesz a 2- és 3 éjszakás jegy, a Gálaest meg egységesen 2200 Ft lesz mindenkinek!

Lehetséges, ohgy nem olvastam valamit, de az 5.100 Ft (ez nekem 5.100) belépőn felül még lesz 2.200 Ft-s gélaest jegy??? :roll:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345679 Írta: Gandalf
Eddig a jelentkezőknek a nagyon pici töredéke fizetett is.
Ne feledjétek, a fizetési határidő ugyanúgy okt. 12., utána egy ezressel drágább lesz a 2- és 3 éjszakás jegy, a Gálaest meg egységesen 2200 Ft lesz mindenkinek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345625 Írta: Gandalf
Bár ez a rendezvény elsősorban belsős, tehát MTT-s, azért megpróbálunk becsábítani pár újoncot is, akik esetleg a későbbiek során beszervezhetőek. :twisted:

Arra kérek mindenkit, akinek módjában áll, hogy terjessze az alábbi plakátot (köszönet érte gillznek!):

KATT IDE ÉRTE

A Tűzmadaras logo pedig Idhren munkáját dícséri! 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345538 Írta: dorwinion
PANZIÓSOK!

Kérek mindenkit, aki panzióban fog aludni a találkozó ideje alatt, hogy dobjon meg egy privivel holnap (csütörtök) délig!!!

A priviben legyen benne, hogy hány főre kéri a szobát és mikortól.
Csütörtökön délután legfoglaljuk a panziósok szállását, szóval aki nem jelentkezik addig, annak esetleg nem jut hely.

Köszönöm!

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345519 Írta: Gandalf
A panziót ott a helyszínen kell majd lerendezni, csak a belépőnket kell okt. 12-ig kifizetni.
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345502 Írta: Attila
Ha az MTT felé rendeztem a belépési díjat akkor a panziós pénzt azt kinél és mikor kell majd rendezni???

Köszi! :roll:

Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345495 Írta: Gandalf
Már csak 10 napig lehet jelentkezni (és fizetni) a KÖMF-re!!! Utána egy ezressel drágább lesz!
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345301 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Ne feledjétek a jelentkezési határidőt!!!

Jel.lap a főoldalon:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345265 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Feanor Faelivrin írta: Mond el hogy tavaj is volt mézsör, és hogy a társaság fele dohányzik. :twisted: (tuti tipp)

:D DDDDDDDD

Oké, nagyon köszönöm a segítségeket!

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345264 Írta: Feanor Faelivrin
Mondd el hogy tavaly is volt mézsör, és hogy a társaság fele dohányzik. :twisted: (tuti tipp)

*A mondd két d és a tavaly ly-os j:)

(Lilana és Snuff töröltem az ehhez kapcsolodó hozzászólásokat)

Rabyn

"A mosoly a leger
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345257 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Esetleg add meg nekik a telefonszámunkat, hogy beszélhessenek velünk. (Gandalfét, Dorwét, az enyémet, rajta van a főoldalra kitett hirdetésen)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345248 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Encsi írta:

Gandalf írta: Encsi, azért vannak a jegyek konkrét időintervallumokhoz kötve, mert a vasárnap és a hétfő szoros egységet alkot, és kétnapos kreatívkodást jelent, amihez nem tudsz csatlakozni, ha vasárnap éjjel el is mész. :cry: Maradj hétfő estig és akkor meglátod, hogy érdemes volt! :wink:

(Egyébként akár maradsz, akár nem, kénytelen leszel kétéjszakás belépőt venni, ha csak vasárnap érkezel.)

Legszívesebben én is ezt tenném, de a szülőm nem nagyon engedne el egyedül, ott aludni, meg hasonlók :'(
mindegy, van még kb két hetem meggyőzni a helyzet komolyságáról. :twisted: :D

Ha kiskorú vagy, akkor a következőt javaslom: mondd el nekik, hogy itt lesznek tanárok, orvostanhallgatók, stb, felnőttek a szervezők, és maximálisan feleősséget vállalnak a kiskorúakért. Nme azért mert, hanem ez a szakmai és emberi kötelességünk. Nézd, eddig lement öt tábor, ha jól tudom, csomó ott alvásos tali, és mindig oda volt figyelve a 18 éven aluliakra. Az idei táborban is volt egy csomó 18 éven aluli.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345208 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Attila írta:

Encsi írta: De majd meggyőzöm, hogy nem esztek meg engem :D

Csak hiszed. :twisted: :twisted:

jujuj! :D :D :lol:

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345207 Írta: Attila

Encsi írta: De majd meggyőzöm, hogy nem esztek meg engem :D

Csak hiszed. :twisted: :twisted:

Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345202 Írta: Encsi

Feanor Faelivrin írta: ... vagy a kertet, az utcát...

:D :D:D

Kipróbálom.. de nem köcsögségből csinálja, hanem mert félt.... idegen vérosban idegen emberek, tudod... :?
De majd meggyőzöm, hogy nem esztek meg engem :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345200 Írta: Feanor Faelivrin
... vagy a kertet, az utcát...

"A mosoly a leger
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345197 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Gandalf írta:

Virág írta: sziasztok!
ugye a jelentkezési lapot okt. 10-ig kell beküldeni? és a pénzt is addig... (: nemsokára elküldjük!! csak a biztonság kedvéért kérdezem(:

Jelentkezés és fizetés okt. 12. péntek éjfélig!
(Illetve OTP nincsen nyitva éjfélig, délután zár.)

Köszii!!! Nemsoká elküldjük (:
ja és a szülők meg sztem nem olyan nehéz esetek, csak nagyon szépen kell rájuk nézni :wink: meg kitakarítani esetleg a szobádat, vagy a házat... :D az ilyenek be szoktak jönni :wink:

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345192 Írta: Encsi

Gandalf írta: Encsi, azért vannak a jegyek konkrét időintervallumokhoz kötve, mert a vasárnap és a hétfő szoros egységet alkot, és kétnapos kreatívkodást jelent, amihez nem tudsz csatlakozni, ha vasárnap éjjel el is mész. :cry: Maradj hétfő estig és akkor meglátod, hogy érdemes volt! :wink:

(Egyébként akár maradsz, akár nem, kénytelen leszel kétéjszakás belépőt venni, ha csak vasárnap érkezel.)

Legszívesebben én is ezt tenném, de a szülőm nem nagyon engedne el egyedül, ott aludni, meg hasonlók :'(
mindegy, van még kb két hetem meggyőzni a helyzet komolyságáról. :twisted: :D

Téma zárolva.
Több
Több
17 éve 1 hónapja - 17 éve 1 hónapja #345173 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
SDziazstok!

Segítsetek, legytek szívesek!

Nme találom a jelentkezési lapot, pedig ki szeretném tölteni. Legyetek szívesek a LINKET megadni, mert végigkerestem az egész topikot, és a főoldalt is, és nem találom.

Köszönöm!

Elnézést, közben megtaláltam, ki is töltöttem.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hónapja #345148 Írta: Gandalf

Minerva írta: Lehet még módosítani a jelentkezést? :? Kicsit elkevertem, hogy mikor és meddig érek rá... :?

Persze, okt. 12-ig még lehet variálni.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.456 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére