- Köszönetek: 0
KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
- Ery
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Gandalf írta: Ery: de ha már fizetsz, akkor tudod, hogy hány napra jössz, nem? És ezzel az erővel akár jellapot is küldhetsz.
Három napra megyek ez már biztos, de a főtevékenységi körnél ill. a gálaestnél még vannak bizonytalanságok. (Ezért is lett volna jó, ha tegnap tudtunk volna erről elnökségin beszélni).
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ery: de ha már fizetsz, akkor tudod, hogy hány napra jössz, nem? És ezzel az erővel akár jellapot is küldhetsz.
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- dorwinion
- Nem elérhető
Attila írta: Valaki nem tudná megadni a motel elérhetőségét???
Köszi!
tel./fax: 29/414-524
mobil: 30/651-0623
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Attila
- Nem elérhető
Köszi!
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
A helyszínen is lehet venni Gálaest-jegyeket, de ott már mindenkinek egységesen 2200 Ft lesz mindenfajta kedvezmény nélkül. Akik viszont okt. 12-ig jelentkeznek és fizetnek, kaphatnak MTT-s kedvezményeket (értelemszerűen tagsági formától függően).
Okt. 12. után a 2 és 3 éjszakás jegy drágul ezerrel.
Kiöltözés: Illik azért kiöltözni annyira, hogy ezzel megtiszteld a fellépőket. Természetesen nem öltöny meg kisestélyi, hanem mintha színházba mennél! Ahogyan ez a Musical-estnél is volt anno.
- Ryana
- Nem elérhető
Ja igen, és erre ki kell öltözni?
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Attila írta: Lehetséges, ohgy nem olvastam valamit, de az 5.100 Ft (ez nekem 5.100) belépőn felül még lesz 2.200 Ft-s gélaest jegy???
Attila: NEM! Értelemszerűen 5100 Ft az 3 napra szól, amiben benne van a Gálaest
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Gandalf írta: Három kategóriájú jegyet terveztünk: a Gálaesti, 2 éjszakás és 3 éjszakás. A Gálaestre szóló jeggyel vasárnap reggel 9-ig lehet a rendezvény lebonyolításának helyszínén tartózkodni. A 2 éjszakás jegy csak vasárnaptól kezdődően a hátralévő időtartamra érvényes.
Jegytípus: MTT tag / Pártoló tag / Teljes árú
Gálaest: 1900 / 2100 / 2200
2 éjszakás: 3600 / 4000 / 4200
3 éjszakás: 5100 / 5700 / 6000
A motel ára ezen felül van, a fenti ár a suliban alvást is tartalmazza.
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Attila
- Nem elérhető
Gandalf írta: Eddig a jelentkezőknek a nagyon pici töredéke fizetett is.
Ne feledjétek, a fizetési határidő ugyanúgy okt. 12., utána egy ezressel drágább lesz a 2- és 3 éjszakás jegy, a Gálaest meg egységesen 2200 Ft lesz mindenkinek!
Lehetséges, ohgy nem olvastam valamit, de az 5.100 Ft (ez nekem 5.100) belépőn felül még lesz 2.200 Ft-s gélaest jegy???
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
Ne feledjétek, a fizetési határidő ugyanúgy okt. 12., utána egy ezressel drágább lesz a 2- és 3 éjszakás jegy, a Gálaest meg egységesen 2200 Ft lesz mindenkinek!
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
Arra kérek mindenkit, akinek módjában áll, hogy terjessze az alábbi plakátot (köszönet érte gillznek!):
KATT IDE ÉRTE
A Tűzmadaras logo pedig Idhren munkáját dícséri!
- dorwinion
- Nem elérhető
Kérek mindenkit, aki panzióban fog aludni a találkozó ideje alatt, hogy dobjon meg egy privivel holnap (csütörtök) délig!!!
A priviben legyen benne, hogy hány főre kéri a szobát és mikortól.
Csütörtökön délután legfoglaljuk a panziósok szállását, szóval aki nem jelentkezik addig, annak esetleg nem jut hely.
Köszönöm!
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
- Attila
- Nem elérhető
Köszi!
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Jel.lap a főoldalon:)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Encsi
- Nem elérhető
Feanor Faelivrin írta: Mond el hogy tavaj is volt mézsör, és hogy a társaság fele dohányzik. (tuti tipp)
DDDDDDDD
Oké, nagyon köszönöm a segítségeket!
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
*A mondd két d és a tavaly ly-os j:)
(Lilana és Snuff töröltem az ehhez kapcsolodó hozzászólásokat)
Rabyn
"A mosoly a leger
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Namarie
- Nem elérhető
Encsi írta:
Gandalf írta: Encsi, azért vannak a jegyek konkrét időintervallumokhoz kötve, mert a vasárnap és a hétfő szoros egységet alkot, és kétnapos kreatívkodást jelent, amihez nem tudsz csatlakozni, ha vasárnap éjjel el is mész. Maradj hétfő estig és akkor meglátod, hogy érdemes volt!
(Egyébként akár maradsz, akár nem, kénytelen leszel kétéjszakás belépőt venni, ha csak vasárnap érkezel.)
Legszívesebben én is ezt tenném, de a szülőm nem nagyon engedne el egyedül, ott aludni, meg hasonlók :'(
mindegy, van még kb két hetem meggyőzni a helyzet komolyságáról.
Ha kiskorú vagy, akkor a következőt javaslom: mondd el nekik, hogy itt lesznek tanárok, orvostanhallgatók, stb, felnőttek a szervezők, és maximálisan feleősséget vállalnak a kiskorúakért. Nme azért mert, hanem ez a szakmai és emberi kötelességünk. Nézd, eddig lement öt tábor, ha jól tudom, csomó ott alvásos tali, és mindig oda volt figyelve a 18 éven aluliakra. Az idei táborban is volt egy csomó 18 éven aluli.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Encsi
- Nem elérhető
Attila írta:
Encsi írta: De majd meggyőzöm, hogy nem esztek meg engem
Csak hiszed.
jujuj!
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Attila
- Nem elérhető
Encsi írta: De majd meggyőzöm, hogy nem esztek meg engem
Csak hiszed.
- Encsi
- Nem elérhető
:DFeanor Faelivrin írta: ... vagy a kertet, az utcát...
Kipróbálom.. de nem köcsögségből csinálja, hanem mert félt.... idegen vérosban idegen emberek, tudod...
De majd meggyőzöm, hogy nem esztek meg engem
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Virág
- Nem elérhető
Gandalf írta:
Jelentkezés és fizetés okt. 12. péntek éjfélig!Virág írta: sziasztok!
ugye a jelentkezési lapot okt. 10-ig kell beküldeni? és a pénzt is addig... (: nemsokára elküldjük!! csak a biztonság kedvéért kérdezem(:
(Illetve OTP nincsen nyitva éjfélig, délután zár.)
Köszii!!! Nemsoká elküldjük (:
ja és a szülők meg sztem nem olyan nehéz esetek, csak nagyon szépen kell rájuk nézni meg kitakarítani esetleg a szobádat, vagy a házat... az ilyenek be szoktak jönni
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
- Encsi
- Nem elérhető
Gandalf írta: Encsi, azért vannak a jegyek konkrét időintervallumokhoz kötve, mert a vasárnap és a hétfő szoros egységet alkot, és kétnapos kreatívkodást jelent, amihez nem tudsz csatlakozni, ha vasárnap éjjel el is mész. Maradj hétfő estig és akkor meglátod, hogy érdemes volt!
(Egyébként akár maradsz, akár nem, kénytelen leszel kétéjszakás belépőt venni, ha csak vasárnap érkezel.)
Legszívesebben én is ezt tenném, de a szülőm nem nagyon engedne el egyedül, ott aludni, meg hasonlók :'(
mindegy, van még kb két hetem meggyőzni a helyzet komolyságáról.
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Namarie
- Nem elérhető
Segítsetek, legytek szívesek!
Nme találom a jelentkezési lapot, pedig ki szeretném tölteni. Legyetek szívesek a LINKET megadni, mert végigkerestem az egész topikot, és a főoldalt is, és nem találom.
Köszönöm!
Elnézést, közben megtaláltam, ki is töltöttem.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
Persze, okt. 12-ig még lehet variálni.Minerva írta: Lehet még módosítani a jelentkezést? Kicsit elkevertem, hogy mikor és meddig érek rá...