- Köszönetek: 0
TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
- Finwe
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- mogy
- Nem elérhető
szerintem nagyon jó kis összeállítás lett, és remélhetőleg akik ezt látták, elég csábítónak találják ahhoz, hogy jövőre el is jöjjenek. (már ha idén nem voltak ott)
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
- Ulmo
- Nem elérhető
Sötét Úr írta: No. Idáig azon kalapáltam, hogy felpakkoljam a Youtube-ra, és mire felment (gondolhatjátok, hogy örültem, amikor az első alkalommal a háromnegyedénél mexakadt...), a Youtube közölte, hogy neki nem tetszik, és nem kéri. Mert hogy hosszú... Hát szerintem meg rövid, és a Youtube meg soxx. Hogy ne írjak csúúúúnyát.
A Youtube max 10 perces videókat enged feltölteni.
Sötét Úr írta: Akinek kell, választhat: van egy 417MB-os AVI változat, fullscreen, fullcsicsa, CD-minőségű MP3 hanggal (mert aztán a tévé úgy ad ám, nem... no mindegy ) és egy net-friendlier (brrr...!) változat, ami csak 320*240 képméret, Szokol-hangon, de csak 52MB.
Licitálnék egy 88 megás verzióval, 720*576-os képmérettel, sztereó hanggal
KLIKK IDE
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Egy csomó ismerős Kár, hogy nem lehettem ott... De ez vmit visszaadott belőle Bár a Csillagok háborúja nem tudom hogy jött oda De azért piros pont, hoy diplomatikusan válaszolt Ankalimon
Tünde Gratu Főleg az értékekhez [size=9:1bdg0hq7]De csak mi vettük észre, hogy Berennel nem voltál épp tisztában ; ) Főleg, hogy majdnem tünde. Meg hogy hangzott volna, hogy ő csak egy ember : D[/size]
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Newra
- Nem elérhető
Kissé megkésve, de ideértem a topicba.
Először is nagyon szépen köszönöm a kreatív/kézműves csapatnak a segítséget! Továbbá minden szervezőnek/segítőnek gratulálok, hogy ilyen rövid idő alatt, így összehoztuk a dolgot!
Én speciel jól éreztem magam.
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Attila
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: 1. Hívtunk-e más tévét: mi nem hívtuk egyiket se, ők jöttek. Asszem első meg második évben hívtunk mi tévét (az RTL Klubot) és azért az ottani Fókuszos izéknél ez kategóriákkal jobb volt, minden furcsasága ellenére.(tavaly a Hír TV-t se hívtuk, ők is maguktól jöttek és kb öt percben hírként beszámoltak a dologról, szvsz bármi ilyesmiért mérhetetlenül hálásnak kell lennünk. Ahogy SÚ mondta tízszer jobb mintha a kultúrház vagy hasonló kategóriájú nézhetetlen sznob izé jön ki forgatni)
2. Mér forgattak olyan sokat ha olyan keveset adtak le: Amikor forgatnak ugye, akkor még nem tudják miként fog kinézni a "kisszines" amit leadnak belőle. És egy igazán színes riporthoz kell mindenből egy picike.
3. Mér nem azt mutatták, hogy... : Mert nekik ez tetszett, kívülfelé ezek szerint ilyesminek látszunk. Én igazán nem panaszkodnék.
4. Beren: Tényleg tünde volt az Elveszett Mesékben.
5. Miért vágtak be béna SW izéket: A csaj elárulta, hopgy ő Star Warsos, és a rendezvény előtti éjjel nézte végig az összes GyU-t, hogy képben legyen hova is jön. Ehhez képest nem volt egyáltalán rossz amit összehozott. A quenya szövegei (azonkívül hogy Arwen szinkronját vette alapul a kiejtés hangszínéhez) is jók voltak, emlékezzetek vissza, Marsi Anikó vgül csak annyit bírt bemondani érthetően, h Aiya.
A magam részéről a táncokat sajnálom, továbbra is tartom magam ahhoz a véleményhez hogy
1. Az eltérő közönség miatt nem baj ha Kapolcson és a LEPen ugyanazok a táncok mennek, sőt, határozottan használ a dolog
2. A minőségük már bőven megfelelne bármely országos rendezvénye.
Esetleg nincs meg valamilyen formában, bárhol az a Marsi Anikós felvétel ??
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Alyr Arkhon
- Témaindító
- Nem elérhető
2. Mér forgattak olyan sokat ha olyan keveset adtak le: Amikor forgatnak ugye, akkor még nem tudják miként fog kinézni a "kisszines" amit leadnak belőle. És egy igazán színes riporthoz kell mindenből egy picike.
3. Mér nem azt mutatták, hogy... : Mert nekik ez tetszett, kívülfelé ezek szerint ilyesminek látszunk. Én igazán nem panaszkodnék.
4. Beren: Tényleg tünde volt az Elveszett Mesékben.
5. Miért vágtak be béna SW izéket: A csaj elárulta, hopgy ő Star Warsos, és a rendezvény előtti éjjel nézte végig az összes GyU-t, hogy képben legyen hova is jön. Ehhez képest nem volt egyáltalán rossz amit összehozott. A quenya szövegei (azonkívül hogy Arwen szinkronját vette alapul a kiejtés hangszínéhez) is jók voltak, emlékezzetek vissza, Marsi Anikó vgül csak annyit bírt bemondani érthetően, h Aiya.
A magam részéről a táncokat sajnálom, hogy kimaradtak, továbbra is tartom magam ahhoz a véleményhez hogy
1. Az eltérő közönség miatt nem baj ha Kapolcson és a LEPen ugyanazok a táncok mennek, sőt, határozottan használ a dolog
2. A minőségük már bőven megfelelne bármely országos rendezvénye.
UI: Tünde, ugye mekkora szerencse h tavaly táborhoz meg kellett fogalmaznunk a "tolkieni értékeket" ?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Mornambar
- Nem elérhető
Orsie / Fraktál írta: A riportercsaj tényleg eléggé felkészületlennek tűnt, meg kissé túlpoénkodta a dolgot. szvsz is többet kellett volna a színpadi produkciókból mutatni, és túl sok volt a filmbevágás, de legalább tényleg leadott minket az MTV.
Nodlee húga nagyon profi volt
Meg mint tudjuk, a lembas eltömíti a gyomrot...
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Attila
- Nem elérhető
Laurelen írta: szétálló hegyes fülük van mint a kutyáknak
Jaj az nagyon édes volt. :fetrenganevetéstől:
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Laurelen
- Nem elérhető
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Tünde
- Nem elérhető
- Thereon
- Nem elérhető
Sötét Úr írta: Tünde, szerintem jó voltál, semmi baj. Beren majdnem tünde volt. (Ez egy érdekes új kategória, a sötét-tündék meg féltündék meg egyebek után, mármint a majdnem-tündék... )
Emlékeim szerint a HoME kötetekben Beler ízig-vérig tünde, de javítsatok ki, ha tévedek.
Más: Ha tudják miért beszélek így... - nem tudtam meg, nem akarom megtudni
Thereon, a vándorló varázsló
- Celebrom
- Nem elérhető
Tényleg jobban bemuthatta volna a rendezvény súlyát, ha a színpadi produkcókból is adnak részleteket.
Amúgy nem értem mi bajotok, a koccintásnál engem mutatnak legelőször (Ádám után)
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
A lényeg: felvettem, az elejéből a főcímből egy pici hiányzik, de a lényeg megvan. Ja, és a galambokat sem tartottam meg, ha nem gond Akinek kell, választhat: van egy 417MB-os AVI változat, fullscreen, fullcsicsa, CD-minőségű MP3 hanggal (mert aztán a tévé úgy ad ám, nem... no mindegy ) és egy net-friendlier (brrr...!) változat, ami csak 320*240 képméret, Szokol-hangon, de csak 52MB. Ha valaki tudja, hogyan lehet ebből használható kép- és hangminőséggel kisebbet varázsolni, privizzen rám (Premier Pro, VirtualDub, meg a jó ég tudja mi minden áll rendelkezésre...). Esetleg van valahol akkora tárhelyre lehetőségünk, hogy felkerüljön oda?
Igaz, mindegy, hiszen
szóval nem is tudom, minek vacakoltam vele annyitTimona írta: Itten van
www.mtv.hu/videotar/?id=15974
Én az egészben egyébként csak azt nem értettem, hogy miért kellettek bele a nagyon gagyin összebénázott SW-részek, és miért ennyire a Juciról szólt minden? No nem az, hogy rólam kellett volna szóljon, belőlem még ez is sok volt (szólhattatok volna, hogy fésülködjek meg előtte, ez nagyon-nagyon gáz ).
Tünde, szerintem jó voltál, semmi baj. Beren majdnem tünde volt. (Ez egy érdekes új kategória, a sötét-tündék meg féltündék meg egyebek után, mármint a majdnem-tündék... ) Meg mindenki jó volt... Viszont a tánc alatt miért kellett kicserélni a zenét, az 404. Legalább valami hasonlóra cserélhették volna. Viszont nagyon tetszett, hogy a köszöntés alatt a Jethro Tull Cheerio c. számát tették bele - az odaillett. Tél, köszöntés, minden megvan benne
Aztán lehet, hogy nem is így van, már megint séróból nyomom, ami nem az erősségem...Ian Anderson? - vagy legalábbis a Jethro Tull számára valaki - írta: Along the coast road by the headland
The early lights of winter glow
I'll pour a cup for you my darling:
Raise it up, say cheerio!
Azon gondolkozom, hogy valószínűleg még mindig jobban jártunk, mintha a Kultúrház vagy a Kikötő ad le minket... Én is elég culture vulturevagyok, de az a két sine nobile társaság... eh. No mindegy.
(Elég már belőlem? )
- Orsie
- Nem elérhető
Nodlee húga nagyon profi volt
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Attila
- Nem elérhető
Acho írta: Így oké, csak abból, amit írtál, elsőre nem ez jött le. Nem szóltam. Sorry...
Amúgy, az M1-en kívül hítatok más TV-t is? Vagy csak ők forgattak?
Kissebb helyi tv-k forgattak...állítólag...
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
Amúgy, az M1-en kívül hítatok más TV-t is? Vagy csak ők forgattak?
- Attila
- Nem elérhető
Acho írta: . Az meg csöppet túlzás, Attila, hogy SÚval 10 percet beszéltek...
Jaj nem, ezek szerint félreérthető voltam. Szóval amikor ott készítette a riporter csaj az interjút SÚ-val kb 10 percig beszélgetett amiből bevágtak olyan 8 mp-t...
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Narbeleth
- Nem elérhető
dorwinion írta: Berenhez: lámpalázról hallottatok már?
A kedves riporterhölgy pedig jól tenné, ha a felkészülésre egy picivel több időt szánna, mivel ezekkel a kérdésekkel, megjegyzésekkel nem bennünket járatott le, hanem önmagára vetett kissé - - kétes dicsfényt.
Egyetértek. Remélem, hogy neked van igazad
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Attila
- Nem elérhető
Ery írta: Az előző részek fent voltak, úgyhogy hamarosan ez is felkerül.
Szóval már csak idő kérdése...
- dorwinion
- Nem elérhető
A kedves riporterhölgy pedig jól tenné, ha a felkészülésre egy picivel több időt szánna, mivel ezekkel a kérdésekkel, megjegyzésekkel nem bennünket járatott le, hanem önmagára vetett kissé - - kétes dicsfényt.
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Timona
- Nem elérhető
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Tünde
- Nem elérhető
- Narbeleth
- Nem elérhető
Rabyn írta: Annyi volt benne amikor Ádám, Ery és Gandalf azt a sokáig készülő jelentetet adta elő, kb fél másodpercnyi vágás, meg Narb táncából egy kicsi.
Neeem volt egy negyed másodpercnyi az Akallabeth-ből is
Igen, hát... így jártunk fél órát majomkodtunk az öltözőben, Ratz megalapozhatta volna politológusi/politikusi pályafutását, ehelyett az maradt benn, hogy a riportercsaj szeretné Aragorn kardját...
Segond... A galambkiállítással egyben csak enyhén hatott furán és a csaj sem viselkedett úgy mint egy idióta ...
De azért tényleg benne voltunk az országos tévében, még ha a laikus nézők számára nem is derült ki hogy mi volt ez
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Olosta
- Nem elérhető
Attila írta: Én pl. vártam volna azt (legalábbis a LEP-en), hogy amikor mindenki kiáltja, hogy "A Professzorra!" Akkor legalább minket, mármint az ott levő embereket mutassák. Félre ne értsétek, nem azt akarom mondani, hogy miért Ádámot mutatták, csak valahogy ezt jobban is meg lehetett volna csinálni.
Jajj istenem! Azért ennyire apró részletekbe nem menjünk már bele!
Meg egyébként is elég hülyén nézett volna ki, hogy Ádám mondja a szövegét, őt mutatják végig, majd az utolsó szónál hirtelen bevágják a tömeget.
Erre is lehet azt mondani, mint annyi minden másra, hogy aki tud, csináljon jobbat egy országos tévébe.
A sok filmrészlet is pont azért kellett bele, hogy egy átlag tévénéző nagyjából képben is legyen, hogy miről van szó.
Arra teljesen tökéletes volt ez a pár perc, hogy tudjanak rólunk.
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."