TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
- Attila
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Rabyn írta: Szerintem valaki csörgesse meg Ankalimont, hogy dugja ide a képét mert mostmár illene idenéznie, nem kevés kérdésre kellene válaszolnia (zacskók, farsang, ilyesmi)
Lelkes jegyszedőket keresek!
15 és 17 óra között nem vagyok beosztva...ha akkor kellek...akkor szívesen vállalom...
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Rabyn
- Nem elérhető
Lelkes jegyszedőket keresek!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Leguanember
- Nem elérhető
A kis hír oldalán még mindig 10-21 óráig van feltüntetve a rendezvény időtartama, ki kellene javítani.
A fogadó pedig nem hobbit fogadó lesz, hanem egy Brí-beli másik fogadó, a Fogadó az Éhes Kószához. Kérem az általam küldött leírást betenni a jelenlegi helyére.
Köszönöm!
4-én nagy berendezkedés lesz, várunk mindenkit, aki eljön segíteni.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
lehet már tudni hogy másodikán mehetünk-e próbálni az AKG-be?
mert én élnék a lehetőséggel, ha van...
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Orsie
- Nem elérhető
Rabyn, én jelentkezem, az infópult mellé nyugodtan ide is írj be, csak pls annyit kérek, hogy ne délelőtt 11 előtt, hanem utána, mert én akkorra fogok kb odaérni a LEP-re.Rabyn írta: EMBEREK SENKINEK NINCSEN KEDVE A GYEREKRÉSZLEGBEN TEVÉKENYKEDNI 1-2 ÓRÁT? NEM NAGYON NEHÉZ MELÓ DE KOMOLYAN!!!! ÉS KÖZBEN LEHET ÜLNI IS!
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Metaflora
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Miau!
- Köszönetek: 19
Rabyn írta: EMBEREK SENKINEK NINCSEN KEDVE A GYEREKRÉSZLEGBEN TEVÉKENYKEDNI 1-2 ÓRÁT? NEM NAGYON NEHÉZ MELÓ DE KOMOLYAN!!!! ÉS KÖZBEN LEHET ÜLNI IS!
1) Mit kell ott csinálni?
2) Van még időm, amit be tudsz rá osztani?
Amúgy szívesen...
- Aeglos
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Rabyn írta: EMBEREK SENKINEK NINCSEN KEDVE A GYEREKRÉSZLEGBEN TEVÉKENYKEDNI 1-2 ÓRÁT? NEM NAGYON NEHÉZ MELÓ DE KOMOLYAN!!!! ÉS KÖZBEN LEHET ÜLNI IS!
Lehet, hogy én tudok segíteni,de nem 100%, mert az sem biztos, hogy jövök a LEP-re.
Ez attól is függ, hogy az unokatestvéreim jönnek-e, mert ők olyan kicsik, hogy elhozzam őket a gyerekrészlegbe játszani. Ha nem jönnek, sajnos inkább tanulásnak szentelem csekély időm. Ha tényleg nincs senki, szakítok rá időt 1-2 órára.
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Minden kedves sütnitudó hobbitot/tündét/orkot/embert/stb megkérek, hogy a büfé és a LEP bevételét támogassa saját készítésű és ott eladható süteménnyel, ha van rá lehetősége.
Köszönöm
Rabyn: elküldenéd? köszi...
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Rabyn
- Nem elérhető
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Kincső
- Nem elérhető
Ugye senki nem felejtette el, hogy a LEP már 2008. I. negyedévében lesz, tehát MTT tag kedvezmény csak azoknak jár, akiknek 2007. III. negyedév végéig (szeptemberig) rendezve van a tagdíjuk (hiszen ellenkező esetben az alapszabály szerint már felfüggesztettek)?
(Annak, hogy a pártoló tagoknak csak akkor jár-e kedvezmény, ha 2008-ra is befizetik a regisztrációs díjukat, még utána kell járnom.)
12 olyan tagunk van, aki előző negyedévben még aktív volt, mert júniusig (esetenként júliusig/augusztusig) fizetett, de most már felfüggesztetté vált!
Tehát aki a KGY levélben azt olvasta, h. 0, 1 vagy 2 hónap tartozása van, ezért még pont aktív, az most már felfüggesztett! És persze a többi felfüggesztett is úgy kalkuláljon, hogy most már egy negyedévnyivel (gy.k. 3 hónappal ) több tartozása van.
Persze a legjobb az lenne, ha mindenki, aktív-nemaktív rendezné a tagdíját legalább 2007. végéig
És itt még egy fontos infó: aki 2008-ra a teljes évi tagdíjat egyösszegben befizeti előre az I. negyedév során(tehát akár a LEPen, vagy bankon max. március 31-ig), az 20% kedvezményt kaphat (ha kéri)!
A LEPen lesz lehetőség személyesen rendezni a tagdíjat, de aki megteszi addig banki átutalással/OTP-s kpbefizetéssel, az nem tartja fel a sort a LEPen, DE(!) mindenképp hozza magával a befizetésről a bizonylatot!
Kérdésóhajsóhaj priviben/mailben/msnen/telefonon/élőben! Aki ebben a topicban mer kérdezni nem LEPhez kapcsolódó dolgot, annak irgumburgum lesz!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Rabyn
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Esgal
- Nem elérhető
/Lucifer/
/Ghymes/
- Rabyn
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
Esgal írta: Egy kérdésem van, némileg későn, de. Az elnökséghez, meg a szervezőkhöz.
Az jutott eszembe, hogy a lepen már talán lehetne árulni a farsangi belépőket, így megvan az az előny, hogy nem csak a regisztráltak kapnak elsődlegesen infot, hanem a külsőbbek is, valamint aki vidéki, annak nem kell felutazni külön, ha kedvezményes elővételes jegyet akar. Na? Csak szóljatok, mert akkor nyomtatok egy plakátot, meg jegyeket, és megszervezem az árusítást.
Nem szeretek magamtól idézni, csak ne sikkadjon el a kérdésem. Ez fontos lenne, mert ha nem kapunk idejében választ, és az véletlenül igen, akkor már nem tudunk helyben plakátot és meghívókat szülni.
/Lucifer/
/Ghymes/
- Gandalf
- Nem elérhető
Én néztem, de csak gyurmakutyákat láttam... (De azok aranyosak voltak, egy 9 éves és 12 éves gyerek kisfilmje)Rabyn írta: NÉZZETEK FIX TVT!!!!!
Ellenben ma volt egy fiatal srác a FSZEK központi könyvtárában, aki legalább 10 percen keresztül ott állt a nagy plakátunk előtt és mozdulatlanul bámulta!
- Faun
- Látogató
Ez egy komoly színpad, mindenféle színes fényekkel, meg tág lehetőségekel, tessék használni a fantáziát (asszem tavaj még füst is volt).
A tech próba attól tech, hogy jön a technikus, és ezt akár már kora délután is meg tudja tenni. Viszont este szeretnénk elenegedni, még vacsora előtt, így a táncos és egyéb kisebb produkciós próbáljanak meg mondjuk 3 felé odaérkezni (ismétlem, csütörtökön!)
Egyébként: az AKG-val kötött szerződés értelmében az adott héten tetszőleges számú próbát tarthatunk a színháztemben, amennyiben az szabad. Holnap kiderítem, hogy ez pontosan mit jelent, de valószínűleg azt, hogy másodikától már akár lehetne menni, ha erre szükség van, csak szólni kell nekem, és/vagy az AKG portásnak.
Ami tehát a biztos: 3.án, csütörtökön mindenkinek legalább és legfeljebb kétszer elő kell adnia, amit előad. Tánchoz zenét mindenképpen hozzatok olyan formátumban, hogy hozzáférhető legyen. Talán a CD lemez a legbarátságosabb, de az MP3-mal is elboldogulunk.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Attila
- Nem elérhető
Namarie írta:
Attila írta:
Celebrom írta: Igen, több mint valószínű , h jódarabig ott leszünk, de ha sokat kell utaznod akkor nem muszály, talán így is leszünk elegen, hisz rengeteg Bp-i lelkes MTT-s van, ugye???........ ,
Jah és Ankalimon üzeni, hogy hét elején szervezői megbeszélés lesz (valószínű, hogy 2-án).
Megpróbálok feljutni, jöttömre olyan 4 körül számítsatok.
Kelet felől? )))
Celebrom: j
Más: a LEP után ott lehet maradni pakolni?
Igen...Celebrom anno még említette is.
Namarie: Igen kelet felől
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Namarie
- Nem elérhető
Attila írta:
Celebrom írta: Igen, több mint valószínű , h jódarabig ott leszünk, de ha sokat kell utaznod akkor nem muszály, talán így is leszünk elegen, hisz rengeteg Bp-i lelkes MTT-s van, ugye???........ ,
Jah és Ankalimon üzeni, hogy hét elején szervezői megbeszélés lesz (valószínű, hogy 2-án).
Kelet felől? )))
Celebrom: j
Más: a LEP után ott lehet maradni pakolni?
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Attila
- Nem elérhető
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Attila
- Nem elérhető
Celebrom írta: Mivel úgy tűnik, h a főpróba 3-án lesz, a pakolás, díszítés stb 4-én lesz du 3 v 4-órakor (ezt jelezném a főszervezőknek is, tehát Ankalimon legyél ott te is).Gondolom akkor a hangulatteremtő szekció is akkor fog berendezkedni és a büfé is és stb. tehát mindenki. Kb 2-től fogjuk mi a cuccokat a raktárból szállítani, ezért az AKG-be is kellene még kettő fiú aki segít kipakolni a kocsikból és a raktárhoz is.Több mint valószínű, hogy 2 kocsival is kétszer fordulunk.Tehát mindenki ha lehet 3 körül jöjjön az AKG-ba, Ankalimon azért mert ő fog dirigálni, hogy mit hova.Ha nem ér rá akkor megcsináljuk közösen.
Eddig jelentkezett: Tünde, Adim, Remzy, Attila, Patiszon.Még!!!!!!!
Van egyetlenegy aprócska iciri-piciri probléma...nem fogok odaáérni 3-ra...mivel 8 órám van Pénteken... max. 4-re... így is felutazzak?
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Faun írta: A tartalmi főpróba (tehát amikor eldől, hogy egyáltalán színpadra kerül-e a darab) lehetőleg 2.-ig kivitelezedő, tisztelettel. A főbíra (szűrő) e pillanatban Ankalimon, az Ő nemráérése esetén én, és/vagy a Jóisten. De nem félek attól, hogy aki kitartóan gyakorolt az elmúlt hetekben, annak problémát okozna a szűrés.
Nagyon indokolt esetben a szűrőpróba a
CSÜTÖRTÖKi (jan 3.) technikai főpra
legelején is megtarható.
Ha minden igaz, a kiváltságosak pénteken is próbálhatnak a színházteremben, ha minden igaz.
A Főpróbáról még egyeztetés folyik az AKG-val, így ne kérdezzetek az előbbieknél pontosabbakat. Talán holanap.
Faun
Kérdés: Azoknak is kell szűrőpróba, amiket már bemutattunk, teszem azt Kapolcson?
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Celebrom
- Nem elérhető
Eddig jelentkezett: Tünde, Adim, Remzy, Attila, Patiszon.Még!!!!!!!
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"