TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Több
16 éve 10 hónapja #351657 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Rabyn írta: Szerintem valaki csörgesse meg Ankalimont, hogy dugja ide a képét mert mostmár illene idenéznie, nem kevés kérdésre kellene válaszolnia (zacskók, farsang, ilyesmi)

Lelkes jegyszedőket keresek!:)

15 és 17 óra között nem vagyok beosztva...ha akkor kellek...akkor szívesen vállalom... :wink:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351656 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Szerintem valaki csörgesse meg Ankalimont, hogy dugja ide a képét mert mostmár illene idenéznie, nem kevés kérdésre kellene válaszolnia (zacskók, farsang, ilyesmi)

Lelkes jegyszedőket keresek!:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351651 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Miért nincs még részletes program kint a főoldalon?

A kis hír oldalán még mindig 10-21 óráig van feltüntetve a rendezvény időtartama, ki kellene javítani.

A fogadó pedig nem hobbit fogadó lesz, hanem egy Brí-beli másik fogadó, a Fogadó az Éhes Kószához. Kérem az általam küldött leírást betenni a jelenlegi helyére.

Köszönöm!

4-én nagy berendezkedés lesz, várunk mindenkit, aki eljön segíteni.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351637 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Hahó!
lehet már tudni hogy másodikán mehetünk-e próbálni az AKG-be?
mert én élnék a lehetőséggel, ha van...

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351611 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Rabyn írta: EMBEREK SENKINEK NINCSEN KEDVE A GYEREKRÉSZLEGBEN TEVÉKENYKEDNI 1-2 ÓRÁT? NEM NAGYON NEHÉZ MELÓ DE KOMOLYAN!!!! ÉS KÖZBEN LEHET ÜLNI IS!

Rabyn, én jelentkezem, az infópult mellé nyugodtan ide is írj be, csak pls annyit kérek, hogy ne délelőtt 11 előtt, hanem utána, mert én akkorra fogok kb odaérni a LEP-re.

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351598 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Rabyn írta: EMBEREK SENKINEK NINCSEN KEDVE A GYEREKRÉSZLEGBEN TEVÉKENYKEDNI 1-2 ÓRÁT? NEM NAGYON NEHÉZ MELÓ DE KOMOLYAN!!!! ÉS KÖZBEN LEHET ÜLNI IS!

1) Mit kell ott csinálni?
2) Van még időm, amit be tudsz rá osztani?
Amúgy szívesen... :D
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351586 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Lehet, hogy én tudok segíteni,de nem 100%, mert az sem biztos, hogy jövök a LEP-re.
Ez attól is függ, hogy az unokatestvéreim jönnek-e, mert ők olyan kicsik, hogy elhozzam őket a gyerekrészlegbe játszani. Ha nem jönnek, sajnos inkább tanulásnak szentelem csekély időm. Ha tényleg nincs senki, szakítok rá időt 1-2 órára.

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351568 Írta: Rabyn
EMBEREK SENKINEK NINCSEN KEDVE A GYEREKRÉSZLEGBEN TEVÉKENYKEDNI 1-2 ÓRÁT? NEM NAGYON NEHÉZ MELÓ DE KOMOLYAN!!!! ÉS KÖZBEN LEHET ÜLNI IS!

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351547 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Ery, Rabyn: na, például ezért kérdezem. meg azért is, mert ha lesz jegyárulás, akkor kell embert szerezni, aki csinálja, és az nem én leszek, ha be leszek osztva, márpedig be vagyok... hacsak nem infopultolás közben. szóval, érdemi, egyértelmű válasz _kell_.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351540 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Felhívás!!!!

Minden kedves sütnitudó hobbitot/tündét/orkot/embert/stb megkérek, hogy a büfé és a LEP bevételét támogassa saját készítésű és ott eladható süteménnyel, ha van rá lehetősége.

Köszönöm :lol:

Rabyn: elküldenéd? köszi...

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351531 Írta: Rabyn
Majdnem kész a végleges beosztás. Akit érdekel, hogy hova és mikorra írtam be az dobjon meg egy privivel, keressen msn-n telefonon, stb.

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351518 Írta: Attila
Az idei rendezvényt a port.hu és a Budavári ajándékbolt támogatja, ahogy látom...és a többiek??? :bawling:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351500 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Szolgálati közlemény

Ugye senki nem felejtette el, hogy a LEP már 2008. I. negyedévében lesz, tehát MTT tag kedvezmény csak azoknak jár, akiknek 2007. III. negyedév végéig (szeptemberig) rendezve van a tagdíjuk (hiszen ellenkező esetben az alapszabály szerint már felfüggesztettek)?

(Annak, hogy a pártoló tagoknak csak akkor jár-e kedvezmény, ha 2008-ra is befizetik a regisztrációs díjukat, még utána kell járnom.)

12 olyan tagunk van, aki előző negyedévben még aktív volt, mert júniusig (esetenként júliusig/augusztusig) fizetett, de most már felfüggesztetté vált!
Tehát aki a KGY levélben azt olvasta, h. 0, 1 vagy 2 hónap tartozása van, ezért még pont aktív, az most már felfüggesztett! És persze a többi felfüggesztett is úgy kalkuláljon, hogy most már egy negyedévnyivel (gy.k. 3 hónappal :P ) több tartozása van.

Persze a legjobb az lenne, ha mindenki, aktív-nemaktív rendezné a tagdíját legalább 2007. végéig ;)

És itt még egy fontos infó: aki 2008-ra a teljes évi tagdíjat egyösszegben befizeti előre az I. negyedév során(tehát akár a LEPen, vagy bankon max. március 31-ig), az 20% kedvezményt kaphat (ha kéri)!

A LEPen lesz lehetőség személyesen rendezni a tagdíjat, de aki megteszi addig banki átutalással/OTP-s kpbefizetéssel, az nem tartja fel a sort a LEPen, DE(!) mindenképp hozza magával a befizetésről a bizonylatot! ;) :idea:

Kérdésóhajsóhaj priviben/mailben/msnen/telefonon/élőben! Aki ebben a topicban mer kérdezni nem LEPhez kapcsolódó dolgot, annak irgumburgum lesz! :twisted:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351498 Írta: Rabyn
Inkább az árusítsánál.

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351492 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Esetleg az Infopultnál lehetne megoldani.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351489 Írta: Esgal
Jó, de meg kéne lennie, glom, h hol árulhatok (valami asztal, mondjuk, vagy nyomjam egybe a ruhatárban, mellékállásként szimulltán?? az nem lenne jó... vagy igen?), meg akkor már kéne nyugatömb, meg pecsét rá, meg egy jóváhagyás, hogy semmilyen fontos ember nem érzi úgy, hogy ezzel háttérbe szorítom mindazt, amit ő a rendezvényen produkál... szóval, mindenképp jó lenne minimum egy "mehet" még rajtad kívül pár embertől.

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351488 Írta: Rabyn
Esgal: szerintem hozzatok, max mi veszünk:)

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351486 Írta: Esgal

Esgal írta: Egy kérdésem van, némileg későn, de. Az elnökséghez, meg a szervezőkhöz.

Az jutott eszembe, hogy a lepen már talán lehetne árulni a farsangi belépőket, így megvan az az előny, hogy nem csak a regisztráltak kapnak elsődlegesen infot, hanem a külsőbbek is, valamint aki vidéki, annak nem kell felutazni külön, ha kedvezményes elővételes jegyet akar. Na? Csak szóljatok, mert akkor nyomtatok egy plakátot, meg jegyeket, és megszervezem az árusítást.

Nem szeretek magamtól idézni, csak ne sikkadjon el a kérdésem. Ez fontos lenne, mert ha nem kapunk idejében választ, és az véletlenül igen, akkor már nem tudunk helyben plakátot és meghívókat szülni.

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351480 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Rabyn írta: NÉZZETEK FIX TVT!!!!!

Én néztem, de csak gyurmakutyákat láttam... :( (De azok aranyosak voltak, egy 9 éves és 12 éves gyerek kisfilmje)

Ellenben ma volt egy fiatal srác a FSZEK központi könyvtárában, aki legalább 10 percen keresztül ott állt a nagy plakátunk előtt és mozdulatlanul bámulta! :lol:
Téma zárolva.
  • Faun
  • Látogató
  • Látogató
16 éve 10 hónapja #351478 Írta: Faun
Faun válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
A kapolcson fellépettek esetén nincs szűrés , inkább technikai segítséget szeretnénk nyújtani, ezért kell igyekezni.
Ez egy komoly színpad, mindenféle színes fényekkel, meg tág lehetőségekel, tessék használni a fantáziát (asszem tavaj még füst is volt).
A tech próba attól tech, hogy jön a technikus, és ezt akár már kora délután is meg tudja tenni. Viszont este szeretnénk elenegedni, még vacsora előtt, így a táncos és egyéb kisebb produkciós próbáljanak meg mondjuk 3 felé odaérkezni (ismétlem, csütörtökön!)

Egyébként: az AKG-val kötött szerződés értelmében az adott héten tetszőleges számú próbát tarthatunk a színháztemben, amennyiben az szabad. Holnap kiderítem, hogy ez pontosan mit jelent, de valószínűleg azt, hogy másodikától már akár lehetne menni, ha erre szükség van, csak szólni kell nekem, és/vagy az AKG portásnak.

Ami tehát a biztos: 3.án, csütörtökön mindenkinek legalább és legfeljebb kétszer elő kell adnia, amit előad. Tánchoz zenét mindenképpen hozzatok olyan formátumban, hogy hozzáférhető legyen. Talán a CD lemez a legbarátságosabb, de az MP3-mal is elboldogulunk.
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351476 Írta: Rabyn
NÉZZETEK FIX TVT!!!!!

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351473 Írta: Rabyn
Celebrom én itt csápolok má mióta, hogy megyek pakolni... :P

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351470 Írta: Attila

Namarie írta:

Attila írta:

Celebrom írta: Igen, több mint valószínű , h jódarabig ott leszünk, de ha sokat kell utaznod akkor nem muszály, talán így is leszünk elegen, hisz rengeteg Bp-i lelkes MTT-s van, ugye???........ :D ,
Jah és Ankalimon üzeni, hogy hét elején szervezői megbeszélés lesz (valószínű, hogy 2-án).

Megpróbálok feljutni, jöttömre olyan 4 körül számítsatok.

Kelet felől? :) )))
Celebrom: j :oops:

Más: a LEP után ott lehet maradni pakolni?

Igen...Celebrom anno még említette is.
Namarie: Igen kelet felől :D

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351468 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Namarie: nem hiszem hogy bárki megtiltaná :D

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351465 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Attila írta:

Celebrom írta: Igen, több mint valószínű , h jódarabig ott leszünk, de ha sokat kell utaznod akkor nem muszály, talán így is leszünk elegen, hisz rengeteg Bp-i lelkes MTT-s van, ugye???........ :D ,
Jah és Ankalimon üzeni, hogy hét elején szervezői megbeszélés lesz (valószínű, hogy 2-án).

Kelet felől? :) )))
Celebrom: j :oops:

Más: a LEP után ott lehet maradni pakolni?

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351452 Írta: Attila

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351446 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Igen, több mint valószínű , h jódarabig ott leszünk, de ha sokat kell utaznod akkor nem muszály, talán így is leszünk elegen, hisz rengeteg Bp-i lelkes MTT-s van, ugye???........ :D ,

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351443 Írta: Attila

Celebrom írta: Mivel úgy tűnik, h a főpróba 3-án lesz, a pakolás, díszítés stb 4-én lesz du 3 v 4-órakor (ezt jelezném a főszervezőknek is, tehát Ankalimon legyél ott te is).Gondolom akkor a hangulatteremtő szekció is akkor fog berendezkedni és a büfé is és stb. tehát mindenki. Kb 2-től fogjuk mi a cuccokat a raktárból szállítani, ezért az AKG-be is kellene még kettő fiú aki segít kipakolni a kocsikból és a raktárhoz is.Több mint valószínű, hogy 2 kocsival is kétszer fordulunk.Tehát mindenki ha lehet 3 körül jöjjön az AKG-ba, Ankalimon azért mert ő fog dirigálni, hogy mit hova.Ha nem ér rá akkor megcsináljuk közösen.
Eddig jelentkezett: Tünde, Adim, Remzy, Attila, Patiszon.Még!!!!!!!

Van egyetlenegy aprócska iciri-piciri probléma...nem fogok odaáérni 3-ra...mivel 8 órám van Pénteken... :oops: max. 4-re... így is felutazzak?

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351438 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Faun írta: A tartalmi főpróba (tehát amikor eldől, hogy egyáltalán színpadra kerül-e a darab) lehetőleg 2.-ig kivitelezedő, tisztelettel. A főbíra (szűrő) e pillanatban Ankalimon, az Ő nemráérése esetén én, és/vagy a Jóisten. De nem félek attól, hogy aki kitartóan gyakorolt az elmúlt hetekben, annak problémát okozna a szűrés.

Nagyon indokolt esetben a szűrőpróba a

CSÜTÖRTÖKi (jan 3.) technikai főpra

legelején is megtarható.

Ha minden igaz, a kiváltságosak pénteken is próbálhatnak a színházteremben, ha minden igaz.

A Főpróbáról még egyeztetés folyik az AKG-val, így ne kérdezzetek az előbbieknél pontosabbakat. Talán holanap.

Faun

Kérdés: Azoknak is kell szűrőpróba, amiket már bemutattunk, teszem azt Kapolcson?

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351433 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Mivel úgy tűnik, h a főpróba 3-án lesz, a pakolás, díszítés stb 4-én lesz du 3 v 4-órakor (ezt jelezném a főszervezőknek is, tehát Ankalimon legyél ott te is).Gondolom akkor a hangulatteremtő szekció is akkor fog berendezkedni és a büfé is és stb. tehát mindenki. Kb 2-től fogjuk mi a cuccokat a raktárból szállítani, ezért az AKG-be is kellene még kettő fiú aki segít kipakolni a kocsikból és a raktárhoz is.Több mint valószínű, hogy 2 kocsival is kétszer fordulunk.Tehát mindenki ha lehet 3 körül jöjjön az AKG-ba, Ankalimon azért mert ő fog dirigálni, hogy mit hova.Ha nem ér rá akkor megcsináljuk közösen.
Eddig jelentkezett: Tünde, Adim, Remzy, Attila, Patiszon.Még!!!!!!!

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.461 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére