- Köszönetek: 0
Farsang 2008
- Leia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"I hope life is good for you.."
- Celebrom
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- icke
- Nem elérhető
Az éneklő pasi úgy néz ki, mintha Andrisból valaki embert faragott volna =Idhren írta: youtube.com/watch?v=NjsPGXYNnZM
Ime
Van egy olyan érzésem, hogy még pár év múlva is rángatni kezd a fejem, ha meghallom ezt a számot valahol =
De azért valahol kár lett volna kihagyni =
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Toma gazda
- Nem elérhető
KÖszönöm a táncpartnereimnek az éjszakát!
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
katt ide
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Amooren írta:
Amooren írta: hú de jó volt visszanézni a nyitótáncot! annyira magával ragadó és hangulatos az egész, hogy csak na azt megkérdezhetném, milyen zene ment alatta? mert az is remek választás volt
valaki biztos tudja a választ nagyon kellene nekem ez a szám, olyan gyönyörű engem ez emlékeztet leginkább az egész farsangra (na jó, meg mellette a Y.M.C.A. )
youtube.com/watch?v=NjsPGXYNnZM
Ime
Elvileg fenn van egy postafiókon is:
citromailben
azonosító: keringomtt
jelszó: keringomtt
Ott vann fenn letölthetően
Remélem segítettem
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Leia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Amooren írta: hú de jó volt visszanézni a nyitótáncot! annyira magával ragadó és hangulatos az egész, hogy csak na azt megkérdezhetném, milyen zene ment alatta? mert az is remek választás volt
valaki biztos tudja a választ nagyon kellene nekem ez a szám, olyan gyönyörű engem ez emlékeztet leginkább az egész farsangra (na jó, meg mellette a Y.M.C.A. )
"I hope life is good for you.."
- Angwen
- Nem elérhető
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Namarie
- Nem elérhető
Gandalf írta: Az MTT-s rendezvényeken elhagyott női alsóneműkért sohasem szoktak jelentkezni a tulajdonosaik...
Igen.. a legszebb az volt, hogy állunk édesnégyesben( Esgal, Ratzkha, Feri bácsi, meg én), találgatjuk, kié is lehet a farmer, mire Ratzkha megszólala: de ez azért mégse bugyi!!!
Amúgy ha én MTT-s szülő lennék, egy valamit tuti nem mernék mondani a gyerekemnek: "Fiam, legközelebb a gatyádat hagyad el!" Tuti megtenné. Egyébről nem is szólva.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- icke
- Nem elérhető
Üdvözletem!Esgal írta: - kekiszín vászon ing, ilyen váll-lap félével, egy felső gombja hiányzik, méretét tekintve vagy nőé, vagy sovány pasié (icke, nem hiányzik a Caltas-felsőd? arra emlékeztet...)
Hát, most gyorsan megnéztem, hogy jó inget hoztam-e el = Szerencsére igen, úgyhogy amit találtatok, az biztos nem az enyém =
icke
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Gandalf
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
- egy szakadt, fekete bőrszíjas karóra, ezüst szegéllyel és fehér számlappal
- reszelő (valsz Kincsőéké)
- Kincső CDje, amiről lentebb volt már szó
- "Halloween by Gillz" CD
- egy sötétkék CD-hordozó, ez is Gillzé, ha lehet hinni a CD-k feliratainak
- egy felirat nélküli, piros színű írott CD, zöld tokban
- "MTT Farsang 2008" feliratú CD, újraírhatónak tűnik
- egy fehér Mango top, pamut, némi csipkefélével az elején
- egy valaha talán fehér, mostanra kicsit elszürkült melltartó
- átlátszó fekete muszlinstóla
- fekete nadrág, valsz ez is Kincsőé
- kekiszín vászon ing, ilyen váll-lap félével, egy felső gombja hiányzik, méretét tekintve vagy nőé, vagy sovány pasié (icke, nem hiányzik a Caltas-felsőd? arra emlékeztet...)
- egy teleírt papírlap, van rajta órarend, pár gót betű, és néhány telefonszám, a másik oldalán Alkalmazott neveléselmélet jegyzet, nyomtatva
Aki tudni véli, hogy mi az övé ebből, írjon privit, és egyeztetünk, mikor veheti át.[/i]
/Lucifer/
/Ghymes/
- fqqdk
- Nem elérhető
code a rat the monster on doom in it
- icke
- Nem elérhető
Esgal: megköszönném, bár a fene se fog kizarándokolni Budakalászra azért a cuccért - örültem volna, ha megkerül :/=
Kincső: én utoljára a nyitókeringő előtt láttam, akkor a többi CD-vel volt egy kupacban a keverőpult mellett. A DJ-k talán többet tudnak =
icke
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Esgal
- Nem elérhető
/Lucifer/
/Ghymes/
- Orsie
- Nem elérhető
OK, segond, jogos a felvetés, én láttam is a kérdésed, de reméltem, hogy valaki jelentkezik hogy megvan (mivel én nem tudok róla), de mivel nem reagált senki, ezért kiderítjük, hol lehet = [size=9:3qo4jetr]/ma amúgy is rá akartam volna erre kérdezni a többi szervezőnél./[/size]icke írta: Üdvözletem!
Köszönöm = Mellesleg bocsánat a talán erőszakosnak tűnő hangnemért, de nagyon nem szeretem, amikor a kérdések bármiféle reakció nélkül sikkadnak el a fórumokban =
icke
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- icke
- Nem elérhető
Köszönöm = Mellesleg bocsánat a talán erőszakosnak tűnő hangnemért, de nagyon nem szeretem, amikor a kérdések bármiféle reakció nélkül sikkadnak el a fórumokban =
icke
- Orsie
- Nem elérhető
Icke, ma lesz szervezői utótali, megkérdezem Esgalt, nem rakta-e el, valamint reményeim szerint összegezzük, hogy milyen talált tárgyak (ruhák, egyebek) vannak és beírom ide, OK? remélem előkerül az átalakítód.icke írta: Üdvözletem!
ickeicke írta: A keverőpulton két mikrofont használtunk, az egyik a faluházé, a másik Minerváé; utóbbit egy nagyjack-kisjack átalakító (egész pontosan 1/4"-3,5 mm TRS átalakító és elosztó) csatlakozóval egészítettem ki, saját készletből. Kérdezném, hogy ezt az átalakítót eltette-e valaki, vagy ottmaradt?
Ally: hülyetáncversenyen dőlt el a király és királynő személye, Ratzkha újra nyert, ezzel meghosszabbítván uralkodását, a királynő pedig Narb lett.
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- icke
- Nem elérhető
ickeicke írta: A keverőpulton két mikrofont használtunk, az egyik a faluházé, a másik Minerváé; utóbbit egy nagyjack-kisjack átalakító (egész pontosan 1/4"-3,5 mm TRS átalakító és elosztó) csatlakozóval egészítettem ki, saját készletből. Kérdezném, hogy ezt az átalakítót eltette-e valaki, vagy ottmaradt?
- Alison West
- Nem elérhető
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Laurelen
- Nem elérhető
Eghain írta:
Ez egyenlőre a nyitótánc, majd még felszórom a fiúk remekelését a Y.M.C.A.-re és a királyválasztást is!
Szeretek videózni...
az összes lánynak fekete a talpa
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
No, akkor pontosítok, mert úgy látszik, félreértésekre adtam lehetőséget... Esgal: Amúgy mindenfajta kritika ellenére az idei év első negyedének valószínűleg legjobb olyan budakalászi MTT-s farsangját szerveztétek össze, ami meglehetősen hideg hétvégre esett!Snuffles írta:
Háát, aki lemaradt róla, az így jártMinerva írta:
Miért, volt már idén több farsang is?Sötét Úr írta: Amúgy mindenfajta kritika ellenére az idei év legjobb MTT-s farsangját szerveztétek össze
Eszembe jutott, hogy elfelejtettem megköszönni Eglarnak a bemutatót, hogy hogyan lehet ötvözni a kung-fut és a táncot. Persze ott van az a capoeira nevezetű izé is, de a kung-fu mozgásvilága egész más harmoniára épül, és nekem személy szerint nagyon tetszett, ahogy időnként a táncba ötvözte!
Telcontar: én is köszönöm, jó volt beszélgetni!
Gondolkoztam, hogy a "dalszínházból" mi tetszett a legjobban... Artemisz Hallelujája annyiból verte Picihobbiték Le Haine-ját, hogy az utóbbi nagyon nem illik egy farsangi hangulathoz. (Szerintem.) Egyébként szenzációs volt, mert nem csak elénekelték, hanem eljátszották a számot - ez még a képeken is látszik (vö. képMutató - link az aláírásomban!).
Erről jut eszembe, Milendoria nézettségi rekordja lassan veszélybe kerül!