Farsang 2008
- Narbeleth
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
-
Nekem egy ezüst-fekete gyöngygallérom tűnt el. Naaaaaagyon kérem azt, aki megtalálta, hogy szolgáltassa vissza, mert emlék, meg mert nem lehet kapni és mind eszmei mind egyéb értéke nagy a számomra!
A gallér végül meglett. jepp!
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Rayan
-
- Nem elérhető
-
Mi is jól éreztük magunkat, és jó volt látni benneteket
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Kincső
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
A reszelő és a nadrág vsz az enyém, a tojásszeletelővel együtt, ami infóim szerint Artemisznél landolt. (Aszittem a nemhasznált szatyrokat mind elvitték anyuék
És szerintem inkább maradjon kaja, mint ne legyen elég!
(Ömm... aki venné a fáradtságot h. személyes kritikával tiszteljen meg a dalom kapcsán - az általános célozgatás helyett/mellett - azt komolyan megköszönném...
u.i. Esgal, SÚnak abban igaza van, h. a postás személye határozottan érdekes lehet a névtelen levelet illetően
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Idhren
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
-
Köszönöm ezt az estét, persze elsőként a szervezőknek, nagyon jó volt, és ha szervezési hiba is volt vmi, nem lehett észrevenni
Hanna, te egy tündér vagy, hogy másfél órán át tekergetted a hajamat egy hajsütővasra (ami Vewyé volt), köszönöm a türelmedet, meg minden ilyesmit
Köszönöm Cuénak és a többi kedves Balrog-macának, név szerint Narbnak, Vewynek, Ringnek, Launak, Inczynek, Gillznek és Milnek, hogy lelkesen magukévá tették az ötletemet annó, és hajlandóak voltak részt venni a dologban, sőt némelykori agyhalásos állapotomban segítettek koreot alkotni is.
Cuénak külön köszönöm, hogy olyan sokat próbáltunk, és hogy annyi mézes páleszt megitathattunk vele fellépés előtt
Azt nem köszönöm senkinek, hogy odamentem a helyszínre próbálni egyre, és Vewyn meg Narbon kívül senki más nem jött időben, de megbocsátható, mert végülis megoldottuk
Köszönöm Ringnek is, hogy picit segíthettem a keringőben, meg főként hogy táncolhattam benne, mert nagyon fílinges volt
És a buli fergeteges volt, persze voltak jó, meg rossz zenék, de ez mindenhol így van, mert mindenki mást szeret. Mindenkinek köszi, akivel táncoltam, imádok táncolni, és ezt csak ritkán tudom ilyen felszabadultan kiélni
Színpados fiúk, jó sokan voltatok vállalkozó kedvűek, nem is gondoltam volna
Esküszöm még punnyadni is jó volt, mindig volt vki, akivel dumálhattam egy sort.
Aztán nagy lassan a hazamenetel, kb 3 hévet szalasztottunk el, amihez meg kimentünk az nem jött, csak náron, addig meg talán nem lett volna jó várni, így is sok volt az a félóra a mínusz 15 fokban, nem túl jól felöltözve. Az időjárást nem köszönöm, annak, aki felelős érte
Mert mikor hazaértünk, és végre aludhattam volna, nem tudtam, mert egyre jobban fájt minden légvétel, és jáj, de rossz volt, meg megijedtem. Szerencsére anyukám vmennyire kikezelt, neki ezt köszönöm
Szóval rohadt jól éreztem magam, most szarul vagyok, de ha holnap lenne a farsang, hamar összeszedném magam, és mennék
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Gandalf
-
- Nem elérhető
-
- Telcontar
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 0
A király neve, aki tegnap nem ugrott be, Gambrinus (ez magamtol ugrott be).
en.wikipedia.org/wiki/Gambrinus
A többi infót itt találod (különösen ajánlom figyelmedbe az éllettani hatásokat taglaló részt):
hu.wikipedia.org/wiki/S%C3%B6r
en.wikipedia.org/wiki/Beer (pontosabb, részletesebb)
- icke
-
- Nem elérhető
-
Én is úgy vagyok vele, hogy leginkább az előttem szólókat ismételném
Viszont. A keverőpulton két mikrofont használtunk, az egyik a faluházé, a másik Minerváé; utóbbit egy nagyjack-kisjack átalakító (egész pontosan 1/4"-3,5 mm TRS átalakító és elosztó) csatlakozóval egészítettem ki, saját készletből. Kérdezném, hogy ezt az átalakítót eltette-e valaki, vagy ottmaradt?
Ja, és a nyitókeringő tőlem mehet a netre
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Esgal
-
- Nem elérhető
-
Alyr Arkhon írta: Még egy-két hozzáfűzés:
- A keretjátékot azért hiányoltam, mert ha már ennyire be lett harangozva, gondoltam készültök valami nagy durranással. (valami olyasmivel mint a Fantom a PtOban )
- Hangerő: Nyilván minden számnak más a hangereje, ezért külön-külön kell tekergetni hozzá a tekerentyűt. Igazából már az énekeseknek is kellett volna fülhallgató amin visszahallják magukat, és sokkal kevésbé lettek volna hamisak, de tudom, ne álmodozzak, ami volt abból kihoztátok a maximumot.
Hát, maradjunk annyiban, hogy nagy durranás is lehetett volna. más tészta, hogy a királyválasztás is azért redukálódott hülyetáncversenyre, mert akkor és ott a társaság erre inkább vevő volt, mint a próbákra, vagy a kár a keretjátékra. Én úgy vélem, ha valami nem megy, kár erőltetni, a lényeg, hogy a társaságnak jó legyen. Vagy mi. Sajnos még egyébként is messze vagyunk a Fantomtól, de legközelebb jobban megközelítjük.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Sötét Úr
-
- Nem elérhető
-
- nn ms.j sAw
Mi ebben a szőkeség? Gondold csak át: a "névtelen levél" szintaktikailag annyi, hogy egy olyan levél, aminek nincs neve. Attól még a szerzője lehet ismert - nem is beszélve arról, hogy a kérdés jelen alakjában arra vonatkozik, hogy kitől kaptad a levelet, és nem arra, hogy ki írta, vagy hogy mi a neve. Nyilván a visszakérdező a postás személyére volt kiváncsi...Esgal írta: Ehhez kapcsolódóan egyébként hajnalban elég szőkék az emberek A következő párbeszéd vagy ötször lejátszódott:
- Képzeld, kaptam egy névtelen levelet!
- Nahát, kitől?
Na jó, szóval ebből kiderült, hogy még én sem aludtam ki magam. Már csak azért sem, mert x órán keresztül a youtube-ot bújtam, és Jeff Dunham-videókat sasoltam. Gumipók, ez miattad van! I kill you!
Rabyn: ami a képeket illeti, elméletileg le tudod zippelve is tölteni, bár nem próbáltam, hogy sok kép esetén műxik-e. Amikor teszteltem a Coppermine-t, négy képet töltöttem le egybe zippelve. (Amit le akarsz tölteni, ki kell jelölni kedvencnek, aztán lehet leszedni.)
A másik megoldás, ha adsz egy ftp acc-ot valahol, és felteszem oda. (Ulmo: nincs ilyenre lehetőség esetleg a tolkien.hu-n? Ideiglenes acc-cal, vagy vhogy?) Ha ez nem megy... még arra is van megoldásom. De azt ne várd, hogy 40MB-ot e-mailben, vagy http-n keresztül küldjek át... Nincs az a sávszélességem.
- Alyr Arkhon
-
Témaindító
- Nem elérhető
-
- A keretjátékot azért hiányoltam, mert ha már ennyire be lett harangozva, gondoltam készültök valami nagy durranással. (valami olyasmivel mint a Fantom a PtOban )
- Hangerő: Nyilván minden számnak más a hangereje, ezért külön-külön kell tekergetni hozzá a tekerentyűt. Igazából már az énekeseknek is kellett volna fülhallgató amin visszahallják magukat, és sokkal kevésbé lettek volna hamisak, de tudom, ne álmodozzak, ami volt abból kihoztátok a maximumot.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Leia
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
-
igaz, hogy tulajdonképpen teljesen ismeretlenül mentem erre a farsangra, de mégis nagyon jól éreztem magam, mert mindenki kedves és közvetlen volt
és külön köszönet a segítségért Esgalnak, Artemisznek és Ickének! szerencsésen elértük a vonatot
nos, mégegyszer összegezve, nem bántam meg, hogy elmentem, szerintem fantasztikus volt ez a farsang
"I hope life is good for you.."
- Holtak vezére
-
- Nem elérhető
-
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Celebrom
-
- Nem elérhető
-
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Olosta
-
- Nem elérhető
-
Köszönöm Nellasnak, hogy van, Ancának, hogy jött, Andrisnak, hogy táncolt velem (legközelebb, azért vegyél fel cipőt!
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Minerva
-
- Nem elérhető
-
Nagyon jól éreztem magam, remélem Ti is.
Most csak ennyi, már majdnem mindent elmondtak előttem.
Esgal karkötője és icke fehér öve még nálam van, szóval ne keressétek aggódva
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Rabyn
-
- Nem elérhető
-
Teljesen elfelejtettem, hogy haza kéne hoznom.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Sil
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 4
A franciasalátában alapból van alma, az is gyümölcs. Vagy arra nem vagy allergiás?Peredhil írta: -A kaja nagyon okké volt, de kicsit oda tett nekem mikor kiderült a francia salátás dologról, hogy nem is az, mert volt benne valami ami eléggé kiváltott némi alergiás reakciót a torkomban, és szerintem gyümölcs volt. De hogy hogyan került oda azt, nem tudom.
(Igen, sajnos ilyen is van...alergiás vagyok a gyümölcsre, talán páran már tudják.)
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Esgal
-
- Nem elérhető
-
Köszönöm mindenkinek, hogy eljött, és jelenlétével dobott a hangulaton, asszem, egész vállalható kis rendezvényt sikerült összekalapálnunk nektek. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat
Természetesen én is látom, hol voltak pontatlanságok, meg szervezési kishibák, meg gyerekbetegségek, ha bizalmat szavaznak nekünk, talán jövőre is sikerül valami hasonlót, de még jobbat összehozni
Külön köszönetlistákat én nem nyilvánítok, nagyon hosszú lenne a sor, úgyhogy inkább maradjunk abban, hogy bárki is úgy érzi, hogy akár egy szalmaszálat keresztbe rakott azt est sikere érdekében, az fogadja őszinte, szívből jövő hálámat mindezért
És, bár nem a bizonyítványomat akarom magyarázni: sajnos, nem mindig tudunk a társaság kedvére tenni, mert ha valaki odajön, hogy ugye még lesz egy órányi keringő, mert ő ezt szeretné, és két perc múlva egy másik, hogy mikor lesz vége a keringőnek, és jön már a buli... nos, nagyon különböző igényeitek vannak, amiket elég nehéz kiszolgálni. De sebaj, lesz ez még jobb is jövőre
Még annyit: a klasszikus zenék egymásbakeveréséért a program felelős, amivel lejátszottuk - ezzel csak akkor tudnánk mit tenni, ha valahogy felvennénk plusz szüneteket a zenék közé... ez meg elég nehézkes. A hangerővel meg az a helyzet, hogy paradox módon a hangosításból lehet a legkevésbé hallani, mi hallatszik a tánctéren, és sajnos ebből is ellentmondó infókat kaptunk - volt, aki szerint meg lehetett süketülni, más meg nem hallotta. Legközelebb igyekszünk majd jobban belőni azt a középutat
Ami a keretjátékot illeti, még folyik annak a vizsgálata, hogy mért nem lett effekívebb, de valamiért van egy olyan gyanúm, hogy nem sokan hiányolták végül...
A kaszinóra pedig sajnos, senki nem jelentkezett, hogy elvállalná, elsősorban ezért nem volt. Így annyit tudtunk tenni, hogy lehetőséget teremtettünk azoknak, akik szerettek volna kártyázni.
Hidegről nem tudok nyilatkozni, én néha kifejezetten úgy éreztem, meleg van, pedig én is végig ujjatlanban császkáltam...
Najó, magyarázkodásból ennyi is elég, a lényeg az, hogy talán így is jó lett... én mégegyszer is köszönöm a lhetőséget, és a segítséget!
U.i.: A fasrang folyamán egy roppant különös ember közvetítésével roppant különös módon kaptam egy roppant különös névtelen levelet. Ha valaki úgy érzi, e tárgykörben mondandója van számomra, privátban megtalál.
Ehhez kapcsolódóan egyébként hajnalban elég szőkék az emberek
- Képzeld, kaptam egy névtelen levelet!
- Nahát, kitől?
U.i. 2:
Talált tárgyak nálam vannak, illetve, talán nem mind, de a legtöbb, ha több energiám lesz szemlézni felettük, akor beírom ide, miket találtam. De Sil jól mondja, valóban van nálam egy fekete naci, Kincső, sztem a tiéd, meg találtunk egy zacsiban hobbitkekszet és egy reszelőt is; valamiért úgy emlékszem, ezt is ti hoztátok, ha kell a reszelő, szólj
Na, megyek aludni
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Peredhil/Phoenix
- Látogató
-
Örülök, hogy ott voltam, mert bár vonakodtam elmenni, mégsem bántam meg.
-Az előadások nagyszerűek voltak, az énekesek főleg (elnézést, szakbarbár ártalom), hát még a táncos.
-A kaja nagyon okké volt, de kicsit oda tett nekem mikor kiderült a francia salátás dologról, hogy nem is az, mert volt benne valami ami eléggé kiváltott némi alergiás reakciót a torkomban, és szerintem gyümölcs volt. De hogy hogyan került oda azt, nem tudom.
-A zene fantasztikus volt(mármint a legtöbb), főleg azok hiányoznak most amiket akkor indítottak el, mikor épp már jöttem el. Azok a jó öreg 90-es évek elejét idézték.
-FQ jó konferancciénak, mert spontán arc.
-A póker jó volt...mégha sok türelem is kell egyenlőre, hogy megtürjenek az asztalnál.
-Köszönöm Narbnak a véleményezését.
-Sajnálom, hogy nem tudtam beszélgetni néhány emberrel.
-És azt is, hogy akárkit megkérdezek, hogy ráérne-e a válasz a megszokott: Bocsi, de mostanában nagyon nincs időm. Hát igen...a mai világ termeli az elfoglalt fiatalokat.
-Toma k**** jól táncol.
-Sajnálom, hogy én nem nagyon tudok, viszont ezt igyekszem orvosolni a jövőben. Pl. Virágékat meg még többeket is felakartam kérni, de aztán magamra szóltam, hogy ne csináljak úgy mint aki tudd.
-Köszönöm Patiszonnak a rámenősségét, ő felkérette magát a parkettre és nem súlt el olyan rosszul.
Röviden:
Szeretlek Titeket emberek, remélem legközelebb már én is előtudok rukkolni valamivel és igyekszem aktívabb is lenni itt MTT-s körökben ha van rá igény.
Halihó!
- Acho
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 5
- Sil
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 4
Azt jobban vártuk.Kincső (Thilanna) írta:
Artemisz (Erenya) írta:
Köszönöm Kincsőnek a tojásvágót és a tortát.
Ilyen sorrendben?
Igen, volt egy nadrág, és ha jól emlékszem, végül csak begyömöszölte Esgal a többi talált cucc mellé. (Már csak hárman voltunk, és ebből csak Esgal volt a pesti.) Amit hely hiányában otthagytunk, az egy kerek fehér műanyagdoboz volt, egy kis barna tálca, meg egy szürke csat (de még egy ideig vigyáznak ott rá, ha nagyon létfontosságú).Kincső (Thilanna) írta: És egy körkérdés a végére: vsz otthagytam a lányöltözőben egy fekete nadrágot, nem kövekkel hanem zsepikkel a zsebben (így még alliterál is), aki megtalálta és eltette, jelezze pls!
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Orsie
-
- Nem elérhető
-
köszönöm a szervezőtársnőimnek a sok közös munkát, az ötleteléseket, Artemisznek & Szürkének, és Mincnek, hogy lakásukat rendelkezésre bocsátották a megbeszélésekhez, Esgalnak, hogy klassz főszervező, Sissnek a meghívószöveget, Mincnek a Photoshop-ot, Artemisznek a rengeteg kaja megszervezését
köszönöm a fellépőknek a műsorszámokat, főleg Picihobbitnak és barátnőjének, Dórának, hogy ilyen kellemes meglepetést okoztak a gyönyörű hangjukkal és produkciójukkal, (a kiemelés azért, mert azt hiszem ők az este felfedezettjei - máskor is lépjetek fel!!) illetve Morgothnak és Balrogoknak a zseniális revütáncot
köszönet mindenkinek, aki eljött!
bár nem hiném, hogy olvassák, de köszönet a Faluházas bácsinak a sok kedvességet és segítséget és a büféseknek a klassz kiszolgálást.
köszönet Kedvesemnek, hogy van, ennyire szeret, és hogy vállalta a konferanszié szerepét
köszönet Ickének a hangtechnikai segítségért, illetve, hogy tegnap reggel még újralinkelte az összefoglalómat, mivel én nem voltam netközelben hamarabb
köszönet Remzynek, hogy ennyire imád
és mindenkinek köszönet, akivel sikerült az este folyamán szót váltanom a sok rohangászás közepette.
nagy kő esett le a szívemről a sok dicséret miatt, igen, vétettünk hibákat, meg elcsúsztunk a műsorral is, de remélhetőleg lesz még alkalom máskor mégjobbat alkotni. a keretjáték meg tényleg valahogy elsikkadt, de reméljük ez senkinek nem okozott túl nagy csalódást.
Alyrnak igaza van a kajával kapcsolatban, sajnos rengeteg maradt. őszintén szólva mivel tavaly nagyon hamar elfogyott, idén jóval több étel előállítást, beszerzést kértünk Artemisztől, aki remekül végezte a munkáját és nem hittük volna, hogy ennyi kaja marad - sajnos tényleg kevesebben voltunk, a tavaly létszámmal biztos elfogyott volna.
ami a zenét illeti, köszönet Ádámnak, a kölcsönadott CD-kért. örülök, hogy tetszett a zene, mégha lehetett volna mégjobb is, keringőből igyekeztünk többet betenni, de lehet, hogy már túl sok lett..
én fagyosszent vagyok és nem fáztam pántos ujjatlan felsőben, úgyhogy meglepett mikor olvastam, hogy egyesek igen
kb alig készítettem képeket mert nemigen értem rá aztán még már inkább buliztam, de örülök, hogy mások nem így tettek
eléggé álmos vagyok, úgyhogy most ennyi jut eszembe, meg az, hogy nagyon jó MTT-snek lenni!
ja, az időjárásnak nem köszönöm az irtózatos mínuszokat
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Celebrom
-
- Nem elérhető
-
- Inczy
-
- Nem elérhető
-
Feel the sunshine
- Kincső
-
- Nem elérhető
-
Artemisz (Erenya) írta:
Köszönöm Kincsőnek a tojásvágót és a tortát.
Ilyen sorrendben?
No, most én csak általános(abb) leszek, mert nem volt elég a 12 óra alvás, meg még tanulnom is kell.
Köszönöm a szervezőknek, hogy elvállalták, h. beleöltek sok-sok energiát, és végig mosolygósan kitartottak
Köszönöm mindazoknak, akik jelöltek a Mathom-díjra, az elnökségnek, hogy megszavazta, és mindenkinek aki szerint megérdemeltem. Köszönöm hogy elismertétek a munkám, igyekszem hasonló lendülettel folytatni
Köszönöm a fellépőknek a műsort, és a közönségnek h. kevesebb énektudással én is megmutathattam magam.
Ezúton köszönöm azoknak - ahelyett, h. kiírtam volna a homlokomra, mint Silnek és Nimdorciéknak felvetettem a műsor előtt
Köszönöm mindenkinek, akivel táncoltam vagy beszélgettem
Köszönöm mkinek a finom kajákat
A "legrosszabb" az volt, h. a természeti jelenség-igénylésre idén nem holdfogyatkozást, hanem metsző hideget küldtek az égiek, úh. mikor "az éjjel hazafelé mentem", semmiféle bársony nesz nem inogott, ellenben kékre fagytam és könnyeztem a hidegtől és széltől (a 10-15 perces úton a busztól hazafelé).
És egy körkérdés a végére: vsz otthagytam a lányöltözőben egy fekete nadrágot, nem kövekkel hanem zsepikkel a zsebben (így még alliterál is), aki megtalálta és eltette, jelezze pls!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Sötét Úr
-
- Nem elérhető
-
- nn ms.j sAw
Ha beregelsz, a képMutatóra is felteheted. Arra való!Inczy írta: Képek nálam is vannak, sok-sok, majd vhogy feltesszük vhova.
- Celebrom
-
- Nem elérhető
-
- Vénia
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
-
köszönöm a szervezőknek, nagyon jó hangulatú farsangot hoztak össze!
a kaja topic nagyon profi volt Artemisz!
a zenei blokk nagyon jó volt, főleg az első fele! igazán klassz volt, hogy ennyien táncoltunk hajnalig
a büfések jó fejek voltak, tetszett, hogy le lehetett ülni a kávézó részben.
köszönöm SUnak, a beszélgetéseket, és hogy hagyta magát megtáncoltatni
Póknak a közös fotót Ahhhmeddel
Telconak a poisont és a fergeteges táncokat
a fellépőknek a remek produkciókat
a táncos fiúknak a szuper műsort a színpadon és mindenkinek, akivel együtt buliztunk hajnalig
Esgalnak a király zenéket
Estelnek az exkluzív dalt és a zongorajátékot
Sirgonnak, hogy helyettem is odatalált a Faluházhoz
gratulálok a Gandalf és Mathom díjazottaknak és a bálkirály-királynő párosnak!
jövőre veletek (és remélem, még sokakkal) ugyanitt!
imádok bálozni!
I love MTT
"Vajon bekerülünk-e valami regébe vagy
énekbe, fel fogják-e olvasni vaskos
könyvekből hosszú-hosszú évek múltán
is"
- Cueddo
-
- Nem elérhető
-
Ben írta:
OFFCueddo írta:
Fergeteges volt!
Jó társaság, jó zenék, jó hely
Köszönjük!
Cue, ha a "jó hely" a harmadik sorba kerül, akkor az már egészen haiku (ha jól nézem).
Bocsánat.
ON
LOL
Most felébredve még annyi jutott eszembe, hogy a modern keringőzenét szintén nagyon hiányoltam, Amélie, Within Temptation, Corax, stb.
Jé, volt keretjáték? 8O
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Inczy
-
- Nem elérhető
-
Csajok, nagyon nagyon köszönöm a közös táncot!!!
Celebrom, neked pedig a keringőt!
Képek nálam is vannak, sok-sok, majd vhogy feltesszük vhova. És nekem a táncok is megvannak vidin. Nem a legjobb minőség, de használható.
Feel the sunshine