A közösségvezetők kérdései, óhajai
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Orsie / Fraktál írta: szvsz rozmarin g nélkül.. arra próbáld. én leveleztem Lassi kapcsán Nammal és folyton problémázott az emileken, hogy ő nem szereti mert nem működik rendesen...
köszi, remélem igazad van és tényleg az
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Orsie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Kincső
- Nem elérhető
- dorwinion
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Kincső (Thilanna) írta: Én "nem is emlékszem" hogy lenne mit spoilerezni...
Viszont: szeretnék kérni e-mail címet és/vagy telefonszámot az eddig életjelt nem adott csapattagjaimhoz. ...Füleki Gáboré, ...meg jó lenne ha rögtön megkapnám a telszámokat is.)
Előre is köszi
Füleki Gábor nem adott meg telefonszámot, és Namarie azt kérte, hogy amit FG-nek küldünk mailt azt neki is küldjük el, mert nem biztos, hogy FG megnézi.
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Orsie
- Nem elérhető
lehet, hogy pont a csiripelő madár a cserfes na jó, off OFF.Gandalf írta:
Nem tudom, hogy ki, de azt csiripelték a madarak, hogy valaki nagyon cserfesszájú volt.Orsie / Fraktál írta:
Gandalf írta: Emberek, vérkomolyan mondom, hogy NE SPOILEREZZETEK!
Sem a szerelmednek, sem a legjobb barátnődnek/barátodnak, se rendvezsegédnek, se SENKINEK!
öö, ki spoilerezik és kinek : 8O
Nem bántani akarjuk, a lényeg, hogy ne spoilerezzetek senkinek!
- Gandalf
- Nem elérhető
Nem tudom, hogy ki, de azt csiripelték a madarak, hogy valaki nagyon cserfesszájú volt.Orsie / Fraktál írta:
Sem a szerelmednek, sem a legjobb barátnődnek/barátodnak, se rendvezsegédnek, se SENKINEK!
Nem bántani akarjuk, a lényeg, hogy ne spoilerezzetek senkinek!
- Orsie
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Viszont: szeretnék kérni e-mail címet és/vagy telefonszámot az eddig életjelt nem adott csapattagjaimhoz. Elsősorban Rodarthé és Füleki Gáboré, továbbá pedig Ingweáé, Idrilé és Namariéé érdekelne. (Közülök egyedül Idrilnek van a profiljában mailcím, de nem tudom hogy az él-e, meg jó lenne ha rögtön megkapnám a telszámokat is.)
Előre is köszi
Rodarth:
Takács Gergely
sarevok@citromail.hu
06-70-207-86-13
Füleki Gábor:
fulgus@freemail.hu
Ingwea:
Welker Tünde
tundewelker@gmail.com
30/415-8500
Idril Celebrindal/Fenrir:
Kozák Andrea Ildikó
idril@citromail.hu
06-70/361-3956
Namarie:
Benei Fédra Natália
rozmaring@freemail.hu
06/20-990- 9232
- Kincső
- Nem elérhető
Viszont: szeretnék kérni e-mail címet és/vagy telefonszámot az eddig életjelt nem adott csapattagjaimhoz. Elsősorban Rodarthé és Füleki Gáboré, továbbá pedig Ingweáé, Idrilé és Namariéé érdekelne. (Közülök egyedül Idrilnek van a profiljában mailcím, de nem tudom hogy az él-e, meg jó lenne ha rögtön megkapnám a telszámokat is.)
Előre is köszi
- Gandalf
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
dorwinion írta:
dorwinion írta: A 0-ik napi csoportos leutazásához eddig jelentkezett:
- Fox
- Orsie
- Szürke
- Lau
- Cueddo
- Gandalf
- gillz
- Angwen
- Kincső
- Celebrom
- Hanna
- Brandir ?
Ez 11 fő, tehát csak egy fenőtt jegyes kaphat kedvezményt.
A többiek nem szándékoznak csatlakozni?
(Márkkal a "felnőtteknek" lehet beszélni 7-én és 8-án, hogy letudja-e vinni ket. )
A csoportos jegyet legkésőbb 9-én kell megvennem, szóval csipkedjétek magatokat!
szerk.: időközben beszéltem Márkkal. Rabynt, Orsie-t, és még egy férfiút eltud vinni.
Fiúk:ki legyen az autós mókus, és ki a bulibébi?
wow, köszi ha a kedvesem nem ragaszkodik a vonatozáshoz, akkor egyeztetek vele, meg kérdés, hogy melyik neki az olcsóbb, az 50%-os vonat, vagy a benzinpénz Márknak (bár szvsz az utóbbi lesz az, ha 4 felé oszlik).
- dorwinion
- Nem elérhető
dorwinion írta: A 0-ik napi csoportos leutazásához eddig jelentkezett:
- Fox
- Orsie
- Szürke
- Lau
- Cueddo
- Gandalf
- gillz
- Angwen
- Kincső
- Celebrom
- Hanna
- Brandir ?
(Márkkal a "felnőtteknek" lehet beszélni 7-én és 8-án, hogy letudja-e vinni ket. )
A csoportos jegyet legkésőbb 9-én kell megvennem, szóval csipkedjétek magatokat!
szerk.: időközben beszéltem Márkkal. Rabynt, Orsie-t, és még egy férfiút eltud vinni.
- dorwinion
- Nem elérhető
Esgal írta: Menü: nálunk egyelőre a nyílt tűzön fóliában sült hús és zöldség, illetőleg krumpli a nyerő.
Csapatcélokra, úgymint kendő, lehet igényelni anyagot a raktárból, ugye? még eldől a pontos szín, de asszem, fehér vagy világosszürke lesz. Leadok majd egy mennyiségi meghatározást is.
Az mtt bográcsa jelenleg nálam van; vigyem-e le, vagy valaki megszán, és valamikor átveszi tőlem egy kocsis?
Zene: sztem még letárgyaljuk Celebrommal, de a kívánságműsor részemről is okés - én alapvetően támogatom a kicsit tematikusabb ébresztőket (mmint sztem a paradise cityhez kevésbé menne a rainbow, mint egy sor máshoz), így ha mindenki előre szól, mit akar hallani, azt be tudjuk integrálni a reggeli műsorba. Cenzúra okés, a nagyonmetál gázos lehet, de azért én szavazok némi rockra de persze csak szolidan.
Kaja: ezt mindenkinek írnám, csak tájékoztatásul!
Általában ha köretel eszik a húst (magyarán: nem pörkölt) kb. 25 dkg szoktak számolni /fő. egy kig csirkemell 1.300 körül mozog.
Anyagok: igen, anyagot adok bárkinek a raktárból! Nem bánnám, ha összehangolnátok valamilyen időpontot, és eljönnétek a raktárba kiválogatni a készletből azt, ami nektek leginkább megfelel.
Bogrács: ha behozod a raktárba, akkor elvisszük mi.
- Esgal
- Nem elérhető
Orsie: kösz, de a lábai Erynél vannak, azazhogy ez egy háromláb Erynél, és kettő a raktárban.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Orsie
- Nem elérhető
ha senki kocsis nem tudja levinni, majd én, mint hű segéded segítek cipelni. legalább a lábaitEsgal írta: Az mtt bográcsa jelenleg nálam van; vigyem-e le, vagy valaki megszán, és valamikor átveszi tőlem egy kocsis?
- Rabyn
- Nem elérhető
Csapatfoglalkozás keretében lehet-é közösen filmet nézni laptopról?
Tényleg lesz filmnézés mint tavaly? legyeeeen lééééciiiii:))))
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- brokkoli
- Nem elérhető
Ringgel megszavaztuk, hogy mi vagyunk a türkízkék törpikék.
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Esgal
- Nem elérhető
Csapatcélokra, úgymint kendő, lehet igényelni anyagot a raktárból, ugye? még eldől a pontos szín, de asszem, fehér vagy világosszürke lesz. Leadok majd egy mennyiségi meghatározást is.
Az mtt bográcsa jelenleg nálam van; vigyem-e le, vagy valaki megszán, és valamikor átveszi tőlem egy kocsis?
Zene: sztem még letárgyaljuk Celebrommal, de a kívánságműsor részemről is okés - én alapvetően támogatom a kicsit tematikusabb ébresztőket (mmint sztem a paradise cityhez kevésbé menne a rainbow, mint egy sor máshoz), így ha mindenki előre szól, mit akar hallani, azt be tudjuk integrálni a reggeli műsorba. Cenzúra okés, a nagyonmetál gázos lehet, de azért én szavazok némi rockra de persze csak szolidan.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- dorwinion
- Nem elérhető
Celebrom írta:
Celebrom írta: A raktáros cuccok szállítása táborba hogyan fog történni?
A sütős napon milyen "segédeszközöket" kapunk (úgy mint vágódeszka, kés , tányérok stb...???
A raktárt Pók viszi le egy bérelt utánfutón. A sütős-főzős napon a tavalyihoz hasonló segédeszközöket kaptok: fát a tűzrakáshoz, tányért és evőeszközt az evéshez. Éles kést/késeket, bográcsot, állványt, vágódeszkát, fakanalat, stb... minden csapatnak magának kell hoznia!
A menü összeállításánál figyeljetek arra, hogy könnyen és gyorsan elkészíthető, laktató ételt főzzetek, aminek a nyersanyagai lehetőleg megfizethetőek. (Csapatonként kb. 5 - 6 ezer a max. amit kaphattok!!!)
- Celebrom
- Nem elérhető
Celebrom írta: A raktáros cuccok szállítása táborba hogyan fog történni?
A sütős napon milyen "segédeszközöket" kapunk (úgy mint vágódeszka, kés , tányérok stb...???
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Orsie
- Nem elérhető
rendvezsegéd mennyire jöhet le nulladik napra? szóval ha nem vagyunk olyan sokan, akkor jöhet?
- Rabyn
- Nem elérhető
Vagy én most akkor máshogy megyek?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- dorwinion
- Nem elérhető
- Fox
- Esgal
- Orsie
- Szürke
- Lau
- Cueddo
- Gandalf
- gillz
- Angwen
- Kincső
- Celebrom
- Celebrom
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- dorwinion
- Nem elérhető
Gandalf írta:
És milyen rendszer szerint váltogatjátok egymást? Melyik nap ki felel érte?Celebrom írta: Esgállal beszéltem, felváltva csináljuk, kérésekkel minket lehet bombázni.
Azért erre ne vegyetek mérget. Kb. 100%, hogy más is szerene ébresztőt csinálni. Én azt mondom, hogy készüljetek 1-1 alkalomra, ne vegyük el a lehetőséget másoktól. A napközbeni zenélést tőlem csinálhatjátok ti, de a reggelit ne osszátok fel magatok közt a többiek nélkül, mert hörgés lesz belőle, ebben biztos vagyok.
- Gandalf
- Nem elérhető
És milyen rendszer szerint váltogatjátok egymást? Melyik nap ki felel érte?Celebrom írta: Esgállal beszéltem, felváltva csináljuk, kérésekkel minket lehet bombázni.
- Celebrom
- Nem elérhető
A raktáros cuccok szállítása táborba hogyan fog történni?
- Celebrom
- Nem elérhető
- mogy
- Nem elérhető
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"