- Köszönetek: 0
Tábortűz (Beszélgetések)
- Maglor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
hova tűntetek csaptagok?????
hiányoztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Metaflora
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Miau!
- Köszönetek: 19
Persze elfelejtkeztünk rólaMetaflora írta: Nos, az a(r)(c) 2008. 08.28. - 09. 16. látható, szóval ha talin sikerül megbeszélni egy időpontot, az még oké.
Szóval, ha érdekel valakit, írja be ide, hogy mikor ér rá a héten...
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
update: megnéztem a másodikat is imádom magunkat
(--->>> Idril, merre jársz?!)
- Caladril
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Békesség a harag fölött
Becsület a gyűlőlet fölött
Erő a félelem fölött.
- Ille Lórien
- Nem elérhető
A lelkes embereknek köszi a finom sütiket!
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- fqqdk
- Nem elérhető
És még a keserű könnyeket is megédesítheti a bosszúSil írta:
De tudod, hogy nem minden könny keserű...Metaflora írta: Asszem nem vidám dolog, ha az órarendemről a tábor szlogenje jut eszembe... (mármint az, hogy "sírni fogtok")
code a rat the monster on doom in it
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Nem kéne valahogy megosztani a beszerzési feladatokat? (pl. ha hárman is sütnének szalonnát, egy hozzon szalonnát, egy hagymát, egy meg kenyeret, mert egyszerűbb, mint mindhárman mindegyikből egy kicsit...) Vagy ehhez már késő? (asszem nagyon )
Ééén sztem próbálok hozni szalonnát, mert kell csöpögtetni kenyérre, de meg nem eszem, remélem, lesz rá jelentkező...
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
Hozzatok sütögetnivalókat, sütiket meg bármi ehetőt és SOK VIZET/INNIVALÓT! A vízlelőhely ugyanis kicsit távol lesz információim szerint...
Naigen, köpeny, holdacska, póló ajánlott habár én olyan jól eltettem a holdacskám h. azóta se találom, valamelyik táskában lapulhat
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Persze, neked csillámporral együtt.Maglor írta: a teljes harci dísz kötelező, ugye?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Maglor
- Nem elérhető
a teljes harci dísz kötelező, ugye?
- Ingwea
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
I will leave, I will leave the woods that bore me,
For our days are ending and our years failing.
- Caladril
- Nem elérhető
Ille / Lórien írta: A tábori talin rám is számíthattok. Kajaügyben meg szintén a batyus/nyársas verziót támogatom.
Támogatom
Békesség a harag fölött
Erő a félelem fölött.
- Ille Lórien
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
De tudod, hogy nem minden könny keserű...Metaflora írta: Asszem nem vidám dolog, ha az órarendemről a tábor szlogenje jut eszembe... (mármint az, hogy "sírni fogtok")
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Nos, az a(r)(c) 2008. 08.28. - 09. 16. látható, szóval ha talin sikerül megbeszélni egy időpontot, az még oké.
Tudtommal ott leszek tábori talin. Ha kell, még előbb is tudok menni, de bográcsom nincs, meg egyébként is csak a gulyáslevest szeretem a bográcskaják közül, megcsinálni meg pláne nem tudok semmit, úgyhogy maradhatunk a(z egyeseket fel)nyársalós verziónál.
És még az is lehet, hogy megemlékezni is megyek.
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
A Folyó Szelleme írta: Hiányoznak?
Mélyen tisztelt és kedves volt/leendő táborlakó! Amennyiben te is hasonlóan érzel, kérlek látogass el hozzánk, szerény és száműzött szellemekhez
Szeptember 6.-án
az MTT 2008 Kácsárd táboros találkozójára.
Mindannyian tudjuk, hogy a táborban nem volt oly finom és emlékezetes az étkezés, mint tavaly, sőt. Így feltett célom, hogy a találkozón mindenki ANNYIT EGYEN HOGY KIPUKKADJON A HASA vagy legalábbis közel álljon hozzá. Így a találkozó nem délután lesz, hanem ebédidőben, DÉLBEN.
Helyszín: Normafa, találkozási pont: Moszkva tér, 11 óra.
Tekintve, hogy a helyszínen lehetőség van bográcsolásra illetve nyárs általi szalonnahalálra, aki ilyen elvetemült gondolatokat forgat a fejében, az vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel (ha elfelejtettétek volna: Dorw, Gillz, Gandalf, Magam), további egyeztetés céljából, s a helyszínre korábbi érkezés céljából.
Aki üres kézzel jön, üres hassal távozik, s sokakkal egyetértve, unom a Chips-gumicukor kombinációt ebédre. Süti, kolbász, oldalas inkább kedvemre való!
/halat ne hozzatok. Azt utálom/
Remélem sokakkal fogok találkozni, s a magam étkét is kedvelni fogjátok, hát még én a tiétek!
Étvággyal és kedvvel:
Dreamer
Én sajna nem tudok előbb menni. Ha nagyon lelkesek vagytok bográcsozás-ügyileg, nosza... de én javaslom a jól bevált batyuzást-nyársonsütögetést, így nem kell korábban menni. És hozzatok sütiket is!! (Én is igyekszem )
És ha böktök ide egy hsz-t, h. jöttök, annak örülni fogok.
Valamint:
Az Erdőjárás Emlékének Őre írta: Elkészült a táboros kérdőív, ITT tessék kitölteni!
Aki még nem töltötte ki, tegye meg gyorsan!!
Az ARC-megnézés pedig jó ötlet, Meta, remélem sokan leszünk talin, és megbeszélünk valamit!
- Caladril
- Nem elérhető
Bocsánatot kérnék, de a nyaram másképp alakult és nem azért, de egy percnyi időm se nagyon volt.De most sajna megint suli és tudok írni, ennyi jó van benne Lesz még mostanában csapattali?és mi van a holnapi megemlékezéssel jönn valaki?
Békesség a harag fölött
Erő a félelem fölött.
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Rodarth
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Szeretnék elnézést kérni a nem reagálásokért, meg nem megjelenésekért, de a tábor óta összesen msáfél napot voltam itthon, úgyhogy kissé nehézkes lett volna elmenni a talikra. Remélem nem haragszotok nagyon...
De a szeptemberi tábortalin ott leszek (remélhetőleg...)
- Ille Lórien
- Nem elérhető
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
Este meg tűzijáték a Meta által beírt Rabyn-féle opció szerint: tali 7-kor Ferenciek terén, a Jégbüfénél.
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
Metaflora írta: Vááá, ahhoz képest, milyen tömegekkel indult idő és hely meghatározása nélkül... és a csapattalin ki lesz?
Ezt én is szeretném tudni
No lássuk: Ingwea nincs itthon 27-éig, Sil, Idril és Maglor jelezték hogy nem érnek rá, Rodarthnak, Namnak, Illének és Caladrilnek írtam sms-t Zalakarosról h. 20-án tali és részletek itt, de csak Caladril válaszolt h. Agárdon nyaral úh. nem tud jönni, a többiekből sztem Ille még esélyes úh. neki írtam most megint; és akkor Meta és Efkú, Ti átjöttök valamikor renditali után?...
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- fqqdk
- Nem elérhető
code a rat the monster on doom in it
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
Viszont én holnap kora reggel elutazom, és vsz nem lesz netem 19-e estig, úgyhogy javaslatom a következő (de lehet mást mondani):
Aki ráér, azzal talizzunk augusztus 20-án délután 2 azaz 14 órakor a Határ úton az 52-es villamos megállójában (ahogy jössz ki a metróból, jobbra és fel a lépcsőn). Utána hozzánk jönnénk, mert van kert és nincs tömeg (Margitszigeten pl. lenne), van pingpongasztal, elvileg tesómnak 2-3 ütője is van de hozni is lehet (én nem nagyon tudok pingpongozni sajna), van cica (15 hónapos), tudok adni inni, enni is de azért hozzatok rágcsát, sütit, stb. /lehetőleg ne a chipsnél-ropinál álljunk meg hanem vmi táplálóbbnál / Van grillsütő is, de ahhoz tudnom kéne hányan leszünk...*
Lehet később is jönni (pl. ha a költőink délelőtt renditaliznak, glom nem érnek vissza 2-re), 52-es villamossal a Török Flóris u. megállóig (megy sokáig egyenesen és ahol elkanyarodik rögtön megáll, na ott, kb. 10-12 p Határ úttól), és a 19-es számot keresni (vagy felhívni engem).
Lehet hozni nem-prizmacsokat is (De azért szóljatok h. hány főre számítsak Ja meg aki nem-prizmacs olvassa ezt és jönne, az is jelezze valahogy!)
Este kimehetünk tűzijátékot nézni a rakpartra, meg maradhatunk is partyzni-tévébenmegnézni, ízlés szerint.
Bárkinek helyszín-ellenjavaslata van ugyanezen a 20-ai napon, az a következő 4 napban egyeztesse itt a többiekkel, és én alkalmazkodom! Azért ha 19-e előtt eldöntitek h. máshova menjünk, akkor dobjon vki egy sms-t pls (06/30 520 6447 még mindig)!
*Aki jön, az első körben jelezze itt a topicban, de azt mindenképp, ha pedig jófej és van pénze és örömet akar szerezni nekem akkor dobjon sms-t. Illetve ha jópáran összegyűltetek, és vki dob egy névsort h. kik, annak is örülök. De max 19-én meglátom Viszont ha szeretnétek grillezni és szóltok sms-ben hogy hányan, akkor szerzek sütnivalót.
szerk. konzultáltam éccsanyámmal (alias Rózsa), és aszonta azt is írjam be, hogy lehet nálunk aludni, főleg ha vidékieknek gondot okozna másképp, de akár 8 embernek jut ágy és még több elfér polifoammal... azért ha sokan leszünk, akkor a hálózsák is elkél, mmint hozni részetekről, mert ágynemű talán nincs annyi.
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."