A 2. rész - A Két Torony

Több
21 éve 9 hónapja #97830 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Lássuk be, jó, hogy kivette ezt az ominózus részletet a filmből.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97826 Írta: shark
shark válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Azt hittem, hogy a legrosszabb ami már jöhet az, hogy Frodó elmegy Gondorba, de ez már tényleg :rmad2:

Ha PJ bennehagyja a filmben akkor tényleg felállok a vetítés közben és kimegyek :evil:

Megértem, hogy bizonyos részeket meg kell változtatni a film kedvéért, de vannak dolgok amiket nem lenne szabad bármilyen jól hangzanak is.
:gimliaxe:

üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97819 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
A néet oldal képei közül nincs mindegyik benne a moziváltozatban! Csak a rohírokkal lovagolós..
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97814 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Meg valami olyat hablatyoltak, hogy Arwen volt a tündék vezetője, aztán megváltoztatták a folgatókönyvet, hogy amikor a Révhez mentek, akkor szökött el. De ne higyjetek egy 3-as németesnek.... :roll: :oops:

'Is there anybody out there?'
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97813 Írta: Teron
Teron válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Olórea: Miért mi baj?

Gandalf: ezt a linket nem ismertem, de tényleg meglepő elég jók. Jobb, mint az én képeim. Brühühü :) .

Azért jó, hoyg végül ki lett véve...

Teron

"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97810 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
JAJ! Hát ez nemigaz! Én mindent elviseltem eddig, amit PJ elkövetett, de ezt már nem... :rmad2: :down:

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97804 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Aj-jaj... Még csak az hiányzik... 8O Ha ez így lesz, én nagyon megutálom PJ-t, az hétszentség. :roll: :evil: Remélem nem. :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97802 Írta: Erda niire (Area)
Ahogy nézem ezeket a képeket.... Valamien német csatornán volt erről egy műsor. Ott Arwen Aragornnal beszélgetett egy várszerűségben. Asszem már tudom mi volt az.....

Téma zárolva.
Több
Több
21 éve 9 hónapja #97798 Írta: Sesy
Hja, kiderülne, és vmi oasmi kerekedne belőle, hogy Arwen férfinek öltözve harcolt... és akkor le van lőve a poén Éowynnal kapcs.. :)

Nem csak a rajongók miatt Livnek nem állt jól a Xéna-stílus

És ahogy a Vox írta, még a nyilat és az íjat sem tudja egyszerre megfogni... már alig vároma bőv.vál.ton levő poénokat :roll:

Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97795 Írta: Teron
Hát nem csak állítólag hagyták benne, hanem tényleg benne is marad itt...

Amúgy ez ott van, amikor Gandalf ráront a helm szudrokban maradt orkokra és utána ott amikor a lovasok vágják a népet, ott van egy rövid ideig...

Tudom, hogy több helyen is tárgyalták, de most végre készítettem egy összesítést és egyértelmű bizonyítékot, mert sok helyen csak elmosódott képek vannak.

Teron

Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97790 Írta: Gandalf
Érdekes fejlemény lenne egyébként, ha a 3. részben kiderülne: Arwen tényleg ott volt a csatában.... :roll: :twisted:
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97786 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Nem csak a rajongók miatt :wink: Livnek nem állt jól a Xéna-stílus.
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97784 Írta: Sesy
Dejó, én nem vettem észre, hogy benne van... :wink: És miért szedték ki? Rajongók miatt? :twisted:

Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97778 Írta: Gandalf
Teron, ezt a www.herr-der-ringe-film.de ki is fejti részletesen... Arwent utólag szedték ki számítógéppel a csatákból, de egy-két helyen (véletlenül?) benne felejtették állítólag...
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97770 Írta: Erda niire (Area)
Teron: ez hol van???? 8O

Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97764 Írta: Teron
Bár már leírtam AZ Arwen topicban, de azért aki nem őt olvassa is tudja.
Szóval Arwen szerepel a Helm szurdoki csatában. Eléggé bug, hogy bennehagyták szegényt, de most végignéztem kockáról-kockára, és készítettem egy összeállítást erről:
member.rpg.hu/teron/ArwenHelmsDeep.jpg

Teron

Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97760 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Sziasztok!

Lili!
Milyen kategóriákban jelölték? Február 11-én nem a díj kiosztó lesz? Jó tudni. :roll:

Area!
Keselyüstök orrát nem figyelted? Ott is pont ez volt a hiba. Hiába, minden ló egy egyéniség (ugyanis öt lovacska volt Keselyüstök). :wink:

Ezt láttátok?
www.theonering.net/movie/scrapbook/large/5891
Én ilyenen akarok menni Új-Zélandra. :wink:
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97750 Írta: shark
shark válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Én azt figyeltem, meg még tavaly hogy a HP-ben a troll ugyanúgy nézrtt ki mint ami Móriában feltünt :?:

Vagy lehet, hogy csak rossz a szemem :?: De elképzelhető, hogy van egy központi trollminta amit mindenütt használnak :roll: :D
:pippin2:

üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97736 Írta: Erda niire (Area)
He he, találtam egy bakit... Amikor Gandalfék vágtatnak, az első kéten Keselyüstöknek fekete a lábszára, amikor meg a dombon vágtatnak, tiszta fehér az egész. :? Aztám, Gandalfnak direkt ilyen edzőcipőszerüsége van, vagy ez is baki???? :?: :?: :twisted: :? :sarumane1: :gandalf2:

Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97731 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Szméagol írta: Erről jut eszembe! Elég közel már díj kiosztó gála! Jelölték már valamire A két Tornyot? (Én sehol sem olvastam. .)

A jelöltek nevét,ha jól emlékszem február 11.én hozzák nyílvánnoságra a díjkiosztó gála pedig márcuis 23.-án lesz... :wink:
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97722 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Prisca!
Igen, Dobby egy gnóm szerű lényecske a HP-ből. (Yoda és Gollam keverékének másolata, szerintem semmi eredeti nincs benne.) Hogy van e ilyen kategória azt nem tudom én csak olvastam. :heu: (Külömben is csak azóta figyelek az Oscarra, amióta A Gyűrűk Ura megjelent.) De nekem úgy rémlik van ilyen.
Erről jut eszembe! Elég közel már díj kiosztó gála! Jelölték már valamire A két Tornyot? (Én sehol sem olvastam. :roll: .)
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97639 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Ulmo írta: Az egyik interneten talált "forgatókönyv" szerint Aragornnak van egy mondata, mikor a folyótól visszalovagol Kürtvárba, és meglátja Szarumán vonuló seregét:

"Mae carnen, Brego, mellon nîn" (az angol fordítás szerint: Jól van barátom, Brego)

Köszi, hogy megnyugtattál... semmi baja a fülemnek! :mrgreen:

"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97638 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Szméagol írta: Én azt olvastam valahol, hogy a Legjobb anámiciós szereplő (vagy valami ilyesmi) kategóriában indul majd Dobby ellen.
Nekem Dobby nagyo-nagyon nem tetszett. :? :evil:
Pisca! Milyen hibák voltak a feliratban? Az első nekem is meg van: Mindig letiltom a feliratot.

Első kérdés: Ki az a Dobby? Talán a Harry Potterből van? És van ilyen kategória is? Jó tudni...

A hibákról csak annyit, hogy néha elmaradt a szöveg, pedig beszéltek, néha tökéletesen mást írtak, mint amit a szereplők mondtak... pl. Gandalf: "Udul lánya" beszólása ...úgyhogy inkább nem figyeltem rá!
Igazából tényleg az a legjobb, ha szöveg nélkül, csak az eredeti hanggal nézi az ember! :agree:

"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97634 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Haldír: fel kell menni a feliratok.hu-ra, rákeresni a Két Toronyra, és letölteni az összes fellelhető feliratot :P Némelyikben még a rossz nevek vannak, de rengetegen javították - én is, csak még nem volt időm befejezni 8)
Egyébként Haleth, Háma fia a helyes megfejtés :)
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97633 Írta: Swen
Swen válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Haldír Lórien írta: Vki tisztázhatná,hogy most akkor a kissrác Hama fia vagyki,ugyanis most láttam a filmet feliratosan,és ott a srác azt mondja,hogy ő Hallas,Harmonmain fia - legalábbis a feliraton ez volt - És tényleg úgy hangzik,hogy hosszabb szót mond a Hama-nál,viszont,amikor Aragorn szólítja meg,akkor azt lehet érteni,hogy Hallas,Hama fia.... :?: :o h: :eek4: :eek2:

huhh tényleg ezt mondja :?: :?
Én eddig csak a szinkronosat láttam és a szerint igy logikus ahogy mondtam...

a felirat szerintem nem kompetens egy kalóz verzionál, gondolom kalóz, nem ?:)
Az eredeti szöveget kéne hallani, ha ott azt mondja hogy Hama fia akkor okés:)
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97632 Írta: Haldír Lórien
Haldír Lórien válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Vki tisztázhatná,hogy most akkor a kissrác Hama fia vagyki,ugyanis most láttam a filmet feliratosan,és ott a srác azt mondja,hogy ő Hallas,Harmonmain fia - legalábbis a feliraton ez volt - És tényleg úgy hangzik,hogy hosszabb szót mond a Hama-nál,viszont,amikor Aragorn szólítja meg,akkor azt lehet érteni,hogy Hallas,Hama fia.... :?: :o h: :eek4: :eek2:

Emlékezünk, hull szívre jel
E fák alatt, távoli tájon,
Nyugati Tenger, csillagod látom!
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97574 Írta: Swen
Gamling aki öltözeti Theodent
Hama meghal a farkas lovasoknál !
Aragorn Hama fiával dumál, remélem a bővitettben lesz szerepe a srácnak.
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97564 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Prisca írta: Gollammal ebből a szempontból nem tudtunk mit kezdeni, mert ugyan a szinkronban jobb a hangszín, de az eredeti hang Andy jóvoltából valami tökéletesen egyedi. Örülnék, ha az Oscaron Legjobb mellékszereplőként feltűnne :up:

Én azt olvastam valahol, hogy a Legjobb anámiciós szereplő (vagy valami ilyesmi) kategóriában indul majd Dobby ellen.
Nekem Dobby nagyo-nagyon nem tetszett. :? :evil:
Pisca! Milyen hibák voltak a feliratban? Az első nekem is meg van: Mindig letiltom a feliratot.

Egyszer azt mondják Brego aztán meg Hasufel. Nem tudom, de nekem a Hasufel név nagyon tetszett. :wink:
Nevekről jut eszembe, hogy annak az embernek, aki Theodent öltözteti, egyszer azt mondják Háma másszor azt, hogy Gamling. Vagy én tévesztek össze két rohanit? :roll:
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97560 Írta: Swen
Hát szomomra Brego nem ló hanem egy ember:)
Ő volt Lovasvég királya (első nemzetség), ő fejezte be az Aranycsarnok épitését, ettől függetlenül lehet hogy elneveztek róla egy lovat is... :?
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.807 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére