Könyvtáras program - Noldák

Több
21 éve 7 hónapja #113887 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Kincső: egy kincs vagy ennek a programnak! :)

Nem zavarsz, sőt! Nagyon jó lenne, ha minél többen jönnétek, akár innen is. Érdekes lesz. Azt garantáljuk! :D

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #113829 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
[size=9:1ufrb9ss](Mi ez a csend itt? :roll: )[/size]

Szóval, ápr. 3. "Küldetés" foglalkozással kapcsolatban. Legjobb barátnőmnek elutazik az apukája, így végre el tudna menni - de csak velem együtt. Szóval 99%, hogy megyünk ketten [size=9:1ufrb9ss](ha zavar, akkor én nem ülök be)[/size]. Sőt, lehet, hogy rábeszélem még egy oszt. társam. Plusz írtam SMS-t a két csepeli lánynak, akiket én "uszítottam rátok". :wink: És lehet, hogy holnap még felhívom egy barátnőmet. :wink:

Ezzel kapcs., de OFF: Brisa, vissza tudnád adni csütörtökön a nyugtatömböket, amiket a farsang előtt odaadtunk? Anyu kéri szépen. :idea: :)

Kincső

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #112711 Írta: Kincső
Estel: Szvsz az az igazán mérvadó, hogy magatokkal meg vagytok-e elégedve (mivel mi nem is voltunk ott). /Én pl. nem vagyok megelégedve magunkkal... :roll: :oops: / Darky "helyzetjelentéséből" viszont úgy éreztem, hogy ő nincs teljesen megelégedve :arrow: szvsz aki meg van elégedve, (ott és akkor) annak sikerült jobban - jelen esetben nektek. :wink:
De abbahagyom a filozofálást, mert ez már kicsit OFF-szagú... :roll:

Kincső

Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #112621 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák

Kincső írta: Estel, Szendi, Varda: Ügyik vagytok!!! :wink: Belőletek különben is kinézi az ember, hogy szupi progit tartotok... :wink: :)
Darky: Hát igen... :roll: Ez kicsit várható volt... :roll:

:oops: Köszi mindhármunk nevében! :) Azért szerintem talán mi sem voltunk sokkal ügyibbek, mint Darkyék :roll: ... Az látszik, hogy a témánkat sikerült szerencsésebben megválasztani és tálalni, de a "legügyibbek" szerintem a program résztvevői voltak! :D A "mieink" meg vannak dícsérve ezúton is... :up:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #112094 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák

Brisa írta:

Brisa írta: El, Layla Nénimë, Nefadar, Peredhil és woy303 :arrow: Ők azok, akik arra várnak, hogy felvegyem őket a noldák közé. De ahhoz, hogy ezt megtegyem, tudnom kell, tisztába vannak e a Noldás Programmal, hajlandóak e dolgozni, és ha igen, mit fognak csinálni.

Felagundtól is ezt kérdem...

:arrow: Most már Úrin Fea-tól is.

(Jó, Peredhiltől már nem. A többiek nem méltattak válaszra...)

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #111961 Írta: Brisa
Angie: Végre valaki látta! :D Meg kéne nekem is vennem már azt az újságot, csak nincs időm.

Kincső: Ahogy én tudom, nem voltak szobrok...

Ha leadtam a szakdogámat (remélem egyszer eljön már végre annak is a napja), szeretnék összehozni egy noldás talit. (Talán azt még megvárom, amíg én is letudtam a "szereplésemet" jövő héten.) Ideje elbeszélgetnünk a tapasztalatokról és az NP jövőjéről.

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #111946 Írta: Kincső
Estel, Szendi, Varda: Ügyik vagytok!!! :wink: Belőletek különben is kinézi az ember, hogy szupi progit tartotok... :wink: :)
Darky: Hát igen... :roll: Ez kicsit várható volt... :roll: Mert ha álmodozik is valaki valakiről, azt még a legjobb barátnőjének sem mondja el, pláne nem egy "idegennek"... :roll: :oops: [size=9:dwq3q0yu](Csak hogy magamból induljak ki, bár én a többség szerint nem tartozom az "átlaghoz"... :roll: /Hogy jó v. rossz értelemben azt nem tudom... :) / )[/size]Akit meg csak Frodó+Legsi érdekel... 8O Hát arra nem tudok mit mondan... :roll: :? :)
És hogy sikerültek a "szobrok"??? :idea: :wink:

Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #111943 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
azert annyira nem vagyunk csalodottak am :) !
legalabbis en nem.a temaban meg rengeteg a lehetoseg,csak probalkozni kell :) !

egyebkent lattatok a VOX-ban a hirdetesunket? :D :D :D

'a prayer for the wild heart,kept in cage'
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #111851 Írta: Varda Tintallë
Varda Tintallë válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák

Brisa írta:
Szend, Estel, Varda: Remélem hangsúlyoztátok, hogy a 6. kerületi gyermekkönyvtárban folyt. köv. lesz...

Sőt propagáltuk a többi program helyi megtartását is. Meglátjuk. :wink:

Namárie!

Varda Tintallë

I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #111224 Írta: @One
@One válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák

Darkman írta: Nos, több konklúzió is akad...

A szerelem mint téma NEM jön be senkinek, már értem is, hogy miért...

1. Idealista módon azt hittem, ha kedvesen és nyitottan bánunk a gyerekekkel, akkor megnyílnak előttünk és elmondják bánatukat, bajukat. De nem. Kényes a téma, nincs ötlet, senkinek nincs kedve elkezdeni, és ami a legfuribb, őszíntén nyilatkozni a legmélyebb érzésekről így direkte 30 perc után lehetetlen, hát ha még hozzávesszük hogy ezek a gyerekek 12-14 évesek! A másik pedig hogy őket Legolas és Frodó érdekli.

2. A szerelem direkt módon való kivesézése elég gyatra ötlet - azt akár el is vethetnénk.

Kevesen voltak, többnyire csak beszélgettünk, és nagyon elfrodósodott a dolog... :(

Hmm, majd még írok valami hosszabbat, mert pillanatnyilag ébren lenni sincs kedvem :)

tsók és sok sikert a többieknek

Jól értem hogy arról a témáról van szó ami a Szabó Ervin könyvtárban volt? Hát ez kész!!!!
Már megint nem figyeltem!!! Elakartam menni de valami lefoglalt, és elfelejtettem.
Én is sajnálom ha csalódottak vagytok.
De nem lehetne megpróbálni még egyszer?
nem tudom most mit gondolnának rólam egyesek, de engem nagyon érdekelne a téma.

"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #111201 Írta: Brisa
Darky, ne keseredj el. Nem szabad feladni. Legközelebb máshogy kell megközelíteni a témát. (Majd segítek. :wink: )

Hányan voltatok?

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #111200 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Nos, több konklúzió is akad...

A szerelem mint téma NEM jön be senkinek, már értem is, hogy miért...

1. Idealista módon azt hittem, ha kedvesen és nyitottan bánunk a gyerekekkel, akkor megnyílnak előttünk és elmondják bánatukat, bajukat. De nem. Kényes a téma, nincs ötlet, senkinek nincs kedve elkezdeni, és ami a legfuribb, őszíntén nyilatkozni a legmélyebb érzésekről így direkte 30 perc után lehetetlen, hát ha még hozzávesszük hogy ezek a gyerekek 12-14 évesek! A másik pedig hogy őket Legolas és Frodó érdekli.

2. A szerelem direkt módon való kivesézése elég gyatra ötlet - azt akár el is vethetnénk.

Kevesen voltak, többnyire csak beszélgettünk, és nagyon elfrodósodott a dolog... :(

Hmm, majd még írok valami hosszabbat, mert pillanatnyilag ébren lenni sincs kedvem :)

tsók és sok sikert a többieknek

Huhú :)
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #111147 Írta: Szendi
Szendi válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
[/b]Estel!

Bocsánat! :oops: Elragadott a hév. Ezért volt rossz a név. (Jé ez rímel!)

Brisa!

Plakátot nem raktunk ki, nekem személy szerint elfogyott, azért.

Darky, Angie!

Én is kijáncsi vagyok!

Szendi

Ai lintulinda Lasselanta
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #111038 Írta: Brisa
Darky, Angie meséljetek majd! Tűkön ülök. :D

Szend, Estel, Varda: Ügyik voltatok akkor! :itscool: Remélem hangsúlyoztátok, hogy a 6. kerületi gyermekkönyvtárban folyt. köv. lesz... [size=9:wdgu46uw]Egészen véletlenül nem raktatok ki plakátot?[/size]

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #111020 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
[size=9:xf3ablpy]Szendi! :nono: Esztel? :lol: Estel! ;) [/size]

Igen, tényleg jó volt, érdekelte őket a dolog, és nagyon sokat kérdeztek - ha nem is mindig a szűkebb értelemben vett témában :roll: -, sajna a mászkálás néha tényleg elég nagy méreteket öltött, de a szerepjáték is, a szövegösszerakás is, és a mesélés is egész jól lekötötte őket... meg minket is! :D Az eredetileg tervezett program végéig nem jutottunk el, de legalább nem hagytuk az érdeklődőket válaszok nélkül. 8) Remélem, ilyen jól sikerül majd az áprilisi Noldás progink is! :)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #110883 Írta: Szendi
Hát kedves Brisa és mindenki!

Szerintem a pénteki progi elég jól sikerült, a résztvevők száma kb 13-15 körül mozgott, de állandóan változott, mert volt jövés menés közben. A korosztály kb 10-12 között volt. Az eljén az elképzelések szerint folyt a foglalkozás, (nekem van mit javítanom az előadás módján) de később eltértünk tőle. Rengeteget kérdeztek, és voltak olyan kérdések, hogy megdolgoztatta az agyunkat!
Bevallom őszintén, én rengeteget tanultam Vardától, és Eszteltől! Én élveztem a délutánt!
Remélem Varda és Esztel is leírja a véleményét!
(Varda! Hála neked, mostmár tudom melyik az Orion !)

Egy kalappal a többieknek!

Szendi

Ai lintulinda Lasselanta
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #110869 Írta: Kincső
Brisa: Kiraktam plakátokat a suliban [size=9:4l9gvpcb](az egyiket leszedték, mert oda rakták a márc. 15-i tablókat... :roll: most nem tudom hova lett... :cry: )[/size]. Plusz szóltam két barátnőmnek még régebben, de ma elfelejtettem újra a szájukba rágni :arrow: szvsz nem fognak menni... :roll: bocsi :oops: :roll: :? .

Azért sok sikert!! :wink:

Kincső

Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #110807 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Ma kellett volna, megmondanom. De megpróbáltam nektek mailt küldeni nem ment. :? Na meg a közgyűlés. Így jártunk! :(

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #110606 Írta: Brisa
Az MTT közgyűlése miatt gáz az időpont, Ring. Mindkettő ápr. 26-án lesz. Ráadásul fontos, hogy akkor minél több MTT-tag ott legyen, különben nem leszünk határozatképesek. (Már több, mint 120-an vagyunk! Tehát 60 főnél több tagnak kellene megjelennie...)

Ma kellene választ adni, igaz? Valakinek van valami jó ötlete?

Varda, Szendi, Estel: Hogy sikerült a péntek? Írjatok már valamit, semmiről sem tudok...

Darky, Angie: Hogy álltok?

Emberek, a következő foglakozásra is össze kellene gyűjteni gyerekeket. :roll: A VOX pont csütörtökön jelenik meg, tehát most még a cikkre sem építhetünk. De a plakátokra már igen. De az kevés. Szóval hajrá.

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #110153 Írta: Ringbearer
Hopszli, sorry mindenkitől, most tudtam meg, hogy bár úgy volt, hogy 12-én tartjuk, de a népszavazás miatt 26-án .
Nekem csak az lenne a fontos, ha csak azt tudnám, hogy egyáltalán jön e valaki. Létszám, programok és egyéb nyalánkságokat csak később kell mondani!

Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #110067 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Nem akkor lesz a közgyulés (a népszavazás miatt...)!!!! Valószínuleg 26án...de ez nem tuti.

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #110054 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Ring: ápr. 12-ével csak egy baj van, akkor lesz az MTT közgyűlése, és jó lenne, ha minél többen eljönnének (habár személy szerint kételkedem benne, hogy össze fog jönni elsőre... :? ). [size=9:3epkbknt](miért felejti el mindenki, hogy akkor lesz a közgyűlés?)[/size]

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #110013 Írta: Ringbearer
Halinyó!
A Hősök Terei Általános Iskolában április 12-én lesz a sulinap, és
naon szeretnénk ha eljönnétek!!!
Szóval, ha lehet sürgönyösen írjatok nekem privit, egészen pontyosan szerdáig ,ha azon a szombaton ráértek!! Kisebb fajta foglalkozásra gondolunk, és ha lehet minél különbözőbbeket! Sőt ha a társassal jönnétek az még jobb lenne.
Szóval valami ilyesmire gondolunk!

Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #109254 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Szendi, Varda és Estel, drukkolok nektek! Nagy teli kalapot, sok látogatót! :wink:

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #109237 Írta: Szendi
Kedves Noldácskák!

Ma 4-kor a központi Szabó Ervin könyvtár gyermekkönyvtárában lesz a csillagászat progink Vardával, és Estel Adániellel. Aki tud jöjjön, aki nem, az szurkoljon!

Szendi

Ai lintulinda Lasselanta
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #108133 Írta: Brisa

Brisa írta: El, Layla Nénimë, Nefadar, Peredhil és woy303 :arrow: Ők azok, akik arra várnak, hogy felvegyem őket a noldák közé. De ahhoz, hogy ezt megtegyem, tudnom kell, tisztába vannak e a Noldás Programmal, hajlandóak e dolgozni, és ha igen, mit fognak csinálni.

Felagundtól is ezt kérdem...

Kincső, igazad van: ez valóban csapatmunka. Azonban ezt inkább egymás közt tisztázzátok.

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja - 21 éve 8 hónapja #107697 Írta: Kincső
Egyébként, lányok, de főleg Szofi, én elhiszem, hogy Neked könnyű volt ejteni az egész témát, és azt mondani, hogy nem érdekes az egész, és felejtsük el amit kitaláltunk, és csináljuk amit akarunk... :roll: Én is jól éreztem magam, meg szupin sikerült, de azért legközelebb nem kellene ennyire lazán venni és félredobni minden készülést... :roll:

[size=9:1t50xtp4][Itt töröltem egy részt...][/size]

Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #107616 Írta: Brisa
El, Layla Nénimë, Nefadar, Peredhil és woy303 :arrow: Ők azok, akik arra várnak, hogy felvegyem őket a noldák közé. De ahhoz, hogy ezt megtegyem, tudnom kell, tisztába vannak e a Noldás Programmal, hajlandóak e dolgozni, és ha igen, mit fognak csinálni.

Brisa
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #107360 Írta: Kincső
Sziasztok!
Most nem voltak olyan sokan, mint a múltkor, csak 6-an, de ez így nagyon jó volt. Hogy a barátsgáról beszélgettünk volna, az túlzás :) , de nagyon jól eldumcsiztunk a GyU-ról és rengeteget nevettünk. :) :wink: Szvsz jól sikerült - ők is, meg mi is jól éreztük magunk, és ez a lényeg. :wink: Röviden ennyit, a többieknek is jusson szó. :wink:
Kincső

Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #107326 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Könyvtáras program - Noldák
Sziasztok!

Természetesen az én gondolatom is veletek volt. :wink:
Hogy ment?

Nekem ma felvételim volt, úgyhogy nem tudtam menni... :(
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew