- Köszönetek: 0
FOTR 4 lemezes DVD
- gilloth
- Látogató
Megjött a DVD pack, és most úgy örülök. :up:
De az olyan jó volt h idejöttem a fórumra és ti mindjárt segítettetek, szóval, nem voltam egyedül...ezt is köszi.
Gil
- Old Hawk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Ulmo írta:
Old Hawk írta:
Illetve kiadtak egy díszdobozt, amiben benne van mind a három MOZI VÁLTOZAT helye. DE csak az első két rész van benne a ROTK nak csak a helye van meg!!!
Hali: Oldhawk[/i]
Mivel ez a "díszdoboz" is május 25-én (HOLNAP!!!) jelenik meg, benne lesz a RotK is, nem csak a helye.
Ha ez a doboz holnap jelenik meg, akkor hogyan láthattam múlt héten a MM-ban? Lehet hogy időutazó vagyok, vagy csak megpróbáltak pár tájékozatlan vagy figyelmetlen embert átejteni?
Igaz, külön narancssárga matrica figyelmztetett a dobozon hogy a "Király visszatér" még nincs benne!
Oldhawk
Old Hawk
Aki szinte már Ent.
- Ulmo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Old Hawk írta:
Illetve kiadtak egy díszdobozt, amiben benne van mind a három MOZI VÁLTOZAT helye. DE csak az első két rész van benne a ROTK nak csak a helye van meg!!!
Mivel ez a "díszdoboz" is május 25-én (HOLNAP!!!) jelenik meg, benne lesz a RotK is, nem csak a helye.
- Old Hawk
- Nem elérhető
gilloth írta: mae govannen mindenkinek!
Most sikerült DVD lejátszó programot szerezni a gépre és meg akartam venni a FOTR bővített DVD-t, a boltban mondták a nagykernél van még, de másnap kiderült, h már nincs. =((
Gilloth
Szia!
Ha van pesti ismerősöd, akkor kérd meg, hogy menjen el az Örs Vezér téren lévő Árkádba a Média Marktba, mert múlt héten láttam mind az első, mind a második rész bővített változatát.
Old Hawk
Aki szinte már Ent.
- gilloth
- Látogató
Nagyon köszi a segítséget!!
gilloth
- Elros
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- gilloth
- Látogató
Már egy ideje olvasgatom ezt a topicot (meg másokat is) de először szólok hozzá, zavarban is vagyok
Most sikerült DVD lejátszó programot szerezni a gépre és meg akartam venni a FOTR bővített DVD-t, a boltban mondták a nagykernél van még, de másnap kiderült, h már nincs. =((
Most nagyon szomorú vagyok. Kisvárosban lakom, itt nem lehet máshol beszerezni. Bárcsak lenne még [SÓHAJ)
Állítólag már nem adják ki. Ez igaz???????
Gilloth
- Mornambar
- Nem elérhető
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- ruffian
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Elijah Dom meg Billy megint hozta a formáját
"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- ruffian
- Nem elérhető
Biztos leírtátok már előbb, de ha nem akkor nekem így sikerült megtalálni: '. lemezen a jelenetválasztásnál a legutolsóhoz kell ugrani (The Council of Elrond) ha még lejjebb ugrassz egyet, feltűnik egy gyűrű, és már ott is van a kis meglepi.
(Amúgy megéri ez a négy lemez változat azt a majd' 10 rugót, nem? Olyan jók a kis sztorik meg minden!)
"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:
- Mornambar
- Nem elérhető
-tessék voksolni
- Cerebrum
- Nem elérhető
.Elessar király. írta: De hogy lehet megnézni? Mit kell csinálni???
A jelenetválasztásnál az utolsó jelenethez kell lépni, majd a távirányítón a 'lefelé' gombot megnyomva az "* Új jelenet"-re ugrani, ahol ekkor megjelenik egy Gyűrű. Akkor nyomsz egy 'OK'-t és már indul is.
A második lemezen a két tornyot ábrázoló kis képecskét kell kiválasztani, az utolsó jelenet kiválasztásánál jobbra lépve.
Amúgy a TTT DVD-n nincs RotK előzetes, csak a Gollamos díjátadó van rajta extraként?
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Aldarion
- Nem elérhető
Más lett a világ
- .Elessar király.
- Nem elérhető
De hogy lehet megnézni?Sil írta:
A FotR-ban két helyen is van rejtett extra, mindkét lemezen ugyanúgy kell megnézni, ha jól tudom.Aldarion írta:
Na nekem is nagy eszem van... Ugyanúgy kell mint a TTT bővítettnél... A jelenetválasztásban, az utolsó jelenet után, még le kell menni egyszer, (akkor megjelenik egy gyűrű) és ott van.Aldarion írta:
A Fotr-ban rejtett extra 8O Arra én is kiváncsi vagyok.Elessar király. írta: Hogy lehet megnézni a rejtett extrát?
Mit kell csinálni???
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
A FotR-ban két helyen is van rejtett extra, mindkét lemezen ugyanúgy kell megnézni, ha jól tudom.Aldarion írta:
Na nekem is nagy eszem van... Ugyanúgy kell mint a TTT bővítettnél... A jelenetválasztásban, az utolsó jelenet után, még le kell menni egyszer, (akkor megjelenik egy gyűrű) és ott van.Aldarion írta:
A Fotr-ban rejtett extra 8O Arra én is kiváncsi vagyok.Elessar király. írta: Hogy lehet megnézni a rejtett extrát?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Aldarion
- Nem elérhető
Más lett a világ
- Aldarion
- Nem elérhető
Legelőször én is azt hittem, de aztán eszembe jutott, hogy Aragorn nem lehet olyan gonosz, hogy Gimlin vezeti le a dühét.Mornambar írta: Ja...
Én aszittem a Samu miatt..
Más lett a világ
- Aldarion
- Nem elérhető
Más lett a világ
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Mornambar
- Nem elérhető
Én aszittem a Samu miatt..
-tessék voksolni
- Palimir
- Nem elérhető
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Telperien(Ithil)
- Nem elérhető
"Hol a ló,a lovas?Hol a kürt,mely megharsant csatajelre?...""...Nyerget a lóra,a kürt szava zengjen!Hajrá,Éorlfiak!"
- Toma
- Nem elérhető
Szép is lenne!!
"Arany napsugárban, csillag fényét lesve
vár reám valaki, míg leszáll az este..."
- Mornambar
- Nem elérhető
-tessék voksolni
- Aldarion
- Nem elérhető
Szvsz ezt a kérdést letárgyaltukMornambar írta: Az szerintem böfögés volt (mért fingana a lembastól, tán babízű?).
Más lett a világ
- Mornambar
- Nem elérhető
-tessék voksolni
- Palimir
- Nem elérhető
Ettől függetlenül büfögés volt (micsoda vitatéma! )
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Gwaleriol
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A csónakos jelenetről van szó, amikor Pippin közli, hogy ő négy lembast evett meg : Mert az tényleg csak a bővítettben van benne!olorin.papa írta:
Aldarion írta:
A mozi verzióban 8O Én nem emlékszem, hogy benne lett volna...Palimir írta:
: FOTR? Nem a böfögéséről beszélsz? De az már a moziverzióban is benne volt...SJ írta: Szerintem Pippin pukija a Lembas-jelente után teljesen fölösleges, újab hollywoodi bathroom humor.
:nono: Bizony benne volt!!!
A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Aldarion írta:
A mozi verzióban 8O Én nem emlékszem, hogy benne lett volna...Palimir írta:
: FOTR? Nem a böfögéséről beszélsz? De az már a moziverzióban is benne volt...SJ írta: Szerintem Pippin pukija a Lembas-jelente után teljesen fölösleges, újab hollywoodi bathroom humor.
:nono: Bizony benne volt!!!
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."