LOTR kártyajáték és számítógépes játékok

Több
19 éve 7 hónapja #252006 Írta: Gilg (Gwindorn)

Ilúvatar Gyermeke írta:

Aragond írta: Nemtom ismeritek-e a GYU játékok közül a Gyűrű szövetségéhez kapcsolódót, amiben Frodóval kell lenni. Miután eljutottunk a fűzfához, mi a fenét kell csinálni? Mert már legalább fél éve evvel szenvedek.

Szólhattál volna előbb is... :lol: :wink:

Korábbi hozzászólásomat idemásolom:

Az öreg Fűzfa apóra gondolsz? Ravasz ám az öreg! De azért legyőzhető...
A legfontosabb, hogy sose dobd a törzsét meg, csak a "kezeit", amivel le akar csapni téged! Ha a törzsét 3x megdobod, akkor sajna kinyírja a 2 hobbitot, s game over...
Javaslom, hogy az elején 1x (!) dobd meg a törzsét, mert ekkor olyan helyre állít téged a gép, amikor sem a "keze" nem talál el, sem a földből kibúvó növények nem tesznek kárt benned. Utána válts át a "célkeresztre", s várd meg, míg lecsap az öklével, s ezt dobd meg - pontosan célozz, s jó időzítéssel, mert ha a törzsét találod el, akkor baj lesz... Kb 80-szor kell így megdobálnod - elég uncsi ez a rész- ezután megjelenik Bombadil Toma, s segít...

Remélem, sikerült segítenem... 8)

Annak idején én is itt akadtam meg :) De onnantól megint nem volt semmi különösebb nehézség :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #251948 Írta: Lutrz hadnagy

Thalion írta: Ismeritek a LOTR War of the ring-et ? szerintem nem jó.
:gimliaxe:

Szerintem meg igen is jó. Főleg amikor megvan a kilenc nazgul. MEg az összes hős.

"Amit írtam megírtam!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #251930 Írta: Grion
Grion válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
IMÁDLAK!!!!!!! naggyon köszi! sokat segítettél! örök hála!

A bánat, amely néma, addig suttog a szívhez, amíg az megszakad.

Több
19 éve 7 hónapja #251923 Írta: Ilúvatar Gyermeke

Aragond írta: Nemtom ismeritek-e a GYU játékok közül a Gyűrű szövetségéhez kapcsolódót, amiben Frodóval kell lenni. Miután eljutottunk a fűzfához, mi a fenét kell csinálni? Mert már legalább fél éve evvel szenvedek.

Szólhattál volna előbb is... :lol: :wink:

Korábbi hozzászólásomat idemásolom:

Az öreg Fűzfa apóra gondolsz? Ravasz ám az öreg! De azért legyőzhető...
A legfontosabb, hogy sose dobd a törzsét meg, csak a "kezeit", amivel le akar csapni téged! Ha a törzsét 3x megdobod, akkor sajna kinyírja a 2 hobbitot, s game over...
Javaslom, hogy az elején 1x (!) dobd meg a törzsét, mert ekkor olyan helyre állít téged a gép, amikor sem a "keze" nem talál el, sem a földből kibúvó növények nem tesznek kárt benned. Utána válts át a "célkeresztre", s várd meg, míg lecsap az öklével, s ezt dobd meg - pontosan célozz, s jó időzítéssel, mert ha a törzsét találod el, akkor baj lesz... Kb 80-szor kell így megdobálnod - elég uncsi ez a rész- ezután megjelenik Bombadil Toma, s segít...

Remélem, sikerült segítenem... 8)

There is no reality. Only perception.

Több
19 éve 7 hónapja #251921 Írta: Grion
Grion válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Nemtom ismeritek-e a GYU játékok közül a Gyűrű szövetségéhez kapcsolódót, amiben Frodóval kell lenni. Miután eljutottunk a fűzfához, mi a fenét kell csinálni? Mert már legalább fél éve evvel szenvedek.

A bánat, amely néma, addig suttog a szívhez, amíg az megszakad.

Több
19 éve 7 hónapja #251567 Írta: Alyr Arkhon
Másik tanulság, hogy az ember ne vegyen előre összehegesztett szgépet. (alkatrészenként egyébként is olcsóbb ha jól tudom)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 7 hónapja #251525 Írta: Ilúvatar Gyermeke

gilloth írta: me pedig megvette a LOTR Király Visszatér játékot, 4000ért, és itthon derült ki, h az - alaplapba integrált, ezért nem bővíthető és nem cserélhető - videokártya képességeit a játék meghaladja. :crap: :dead: :cry:
Tanulság: mielőtt az ember PC játékot vesz, képezze magát szgépügyben és nézze meg a saját gépét, vagy vigyen magával egy szakértő ismerőst aki ismeri a játékot venni szándékozó gépét. :mad2: :( :?

Én is hasonlóan jártam kb. 2 éve, mikor a tesómnak megvettem a LOTR Fellowship of the Ring játékot PC-re... :evil:
Ezért aztán Playstation 2-t vettem magamnak, s a PC-t csak munkára használom+Netezésre. PS2-vel nem fordulhat elő a fenti eset. :wink:

There is no reality. Only perception.

Több
19 éve 7 hónapja #251466 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Hát bizony, a mai játékok már kész erőművet igényelnek... :evil:

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 7 hónapja #251441 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
me pedig megvette a LOTR Király Visszatér játékot, 4000ért, és itthon derült ki, h az - alaplapba integrált, ezért nem bővíthető és nem cserélhető - videokártya képességeit a játék meghaladja. :crap: :dead: :cry:
Tanulság: mielőtt az ember PC játékot vesz, képezze magát szgépügyben és nézze meg a saját gépét, vagy vigyen magával egy szakértő ismerőst aki ismeri a játékot venni szándékozó gépét. :mad2: :( :?

Több
19 éve 7 hónapja #251438 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Én ugyan nem játszottam vele, de már mástól is hallottam, h. nem túl jó... :roll:

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
19 éve 7 hónapja #251182 Írta: Ardathon
Ardathon válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Ismeritek a LOTR War of the ring-et ? szerintem nem jó.
:gimliaxe:

"Ha bajnok akarsz lenni edz is annyit mint egy bajnok!!!"

s6.bitefight.hu/c.php?uid=30021

Több
19 éve 7 hónapja #251180 Írta: Cerebrum
A Battle for Middle-earth-ről. :wink:

Több
19 éve 7 hónapja #251159 Írta: Lutrz hadnagy
Melyik játékról van szó? :oops: :oops: :oops:

War of the ...
vagy a Batle of...? :oops:

"Amit írtam megírtam!"

Több
19 éve 7 hónapja #250408 Írta: Cerebrum

.Elessar király. írta: ja, te a campaign módról beszéltél? mert akkor nazgúljaid csak Minas tirith-nél lesznek. Az az utolsó pálya a gonosz módban.

Kár. :( Szívesen feldúltam volna Lórient és a Megyét is... :twisted:

Több
19 éve 7 hónapja #250351 Írta: .Elessar király.
Egy év múlva már csak 4000 lesz. Egyébként mintha árulnának mellé vmi díszlemezt is.

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 7 hónapja #250344 Írta: Cerebrum

gilloth írta:

Cerebrum írta: Kb. 12 ezer körül mozog az ára amúgy, ha jól tudom...

8O :o :? :crap: :(

egészen pontosan 12990 :) (hiába, 4CD/1DVD)

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 7 hónapja #250321 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok

Cerebrum írta: Kb. 12 ezer körül mozog az ára amúgy, ha jól tudom...

8O :o :? :crap: :(

Több
19 éve 7 hónapja #250294 Írta: .Elessar király.

Cerebrum írta: Wow, Minas Tirith tök jól néz ki a játékban! :) És ahogy besötétül az ég, mikor az ork légiók megérkeznek, az nagyon állat. Úgy érzem ez kemény csata lesz...

Hát az, de részletesebb is lehetne! Márminthogy a csata menete! ha belegondolunk, hogy Mória milyen részletes volt.

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 7 hónapja #250261 Írta: Cerebrum
Wow, Minas Tirith tök jól néz ki a játékban! :) És ahogy besötétül az ég, mikor az ork légiók megérkeznek, az nagyon állat. Úgy érzem ez kemény csata lesz...

Több
19 éve 7 hónapja #250028 Írta: Cerebrum
Hát, vagy megveszed vagy letöltöd valahonnan. :) :wink: Kb. 12 ezer körül mozog az ára amúgy, ha jól tudom...

Több
19 éve 7 hónapja #250020 Írta: Olorin.papa

.Elessar király. írta: ja, te a campaign módról beszéltél? mert akkor nazgúljaid csak Minas tirith-nél lesznek. Az az utolsó pálya a gonosz módban.

Engem nagyon érdekelne ez a játék, honnét lehetne megszerezni?

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 7 hónapja #249900 Írta: .Elessar király.

Angwen írta:

.Elessar király. írta: Voldemort nagyúr

De még mennyire. Csak a hozzászólás első szavára nem hat. ;)

Ez tök király!

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 7 hónapja #249895 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok

.Elessar király. írta: Voldemort nagyúr

De még mennyire. Csak a hozzászólás első szavára nem hat. ;)

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
19 éve 7 hónapja #249884 Írta: .Elessar király.
Nálam nem.

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 7 hónapja #249882 Írta: .Elessar király.
Boszorkányúr

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 7 hónapja #249871 Írta: Cerebrum
Boszorkányurat írtam, és átírta a gép Voldemortra... :lol: De minden topikban ez van... Marha jó! Rég röhögtem ilyen jót! :lol:

Több
19 éve 7 hónapja #249870 Írta: .Elessar király.

Cerebrum írta: Mi a fene? Hogyan lett a Boszorkányúrból Voldemort? 8O A gép akarna megtréfálni? :D

8O MI?

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 7 hónapja #249865 Írta: Cerebrum
Mi a fene? Hogyan lett a Boszorkányúrból Voldemort? 8O A gép akarna megtréfálni? :D

Több
19 éve 7 hónapja #249862 Írta: .Elessar király.
ja, te a campaign módról beszéltél? mert akkor nazgúljaid csak Minas tirith-nél lesznek. Az az utolsó pálya a gonosz módban.

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 7 hónapja - 19 éve 7 hónapja #249860 Írta: Cerebrum

.Elessar király. írta: Hát a nazgúl drága, de nekem volt már egyszerre három is.

De melyik pályától vannak? És különben is, mikor már Mordorral nyomulsz, miért nincs egy hős sem veled? Azt hittem a Boszorkányúr legalább velem lesz... :?

.Elessar király. írta: Én helm szurdokot úgy vittem ki, hogy csináltam a falakra egy csomó tüzes íjászt, mivel azok másodpercek alatt szétlövik a létrákat, továbbá még beküldtem közéjük Lego-t, hogy fejlessze az íjászokat, és amikor megláttam a bombát, Legoval gyorsan szétlőttem, és így semmi baja n lett a falnak. csak nem küldtem ki a kapuhoz gimlit és aragorn és sajna betörték, de ha nem törik be, veszteség nélkül kiviszem a pályát.

Nálam viszont el sem jutottak a feljáróra, szóval az a rész sértetlen maradt, viszont abban a nagy ork tömegben nem vettem észre a bombát szállító orkokat... :) Csak azt láttam, h. az íjászaim egyszer csak a levegőben szállnak... :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.598 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére