LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Nimrandir írta: Azt hiszem, hogy ott akadtam el, amikor a Fa megkajálja félig a hobbitokat
Ott egyszerűen nem tudok tovább jutni.
Ha valaki tudna segíten, hogy hogyan tovább a Rotk 1-ben azt megköszönném. Hannon le.
Az öreg Fűzfa apóra gondolsz? Ravasz ám az öreg! De azért legyőzhető...
A legfontosabb, hogy sose dobd a törzsét meg, csak a "kezeit", amivel le akar csapni téged! Ha a törzsét 3x megdobod, akkor sajna kinyírja a 2 hobbitot, s game over...
Javaslom, hogy az elején 1x (!) dobd meg a törzsét, mert ekkor olyan helyre állít téged a gép, amikor sem a "keze" nem talál el, sem a földből kibúvó növények nem tesznek kárt benned. Utána válts át a "célkeresztre", s várd meg, míg lecsap az öklével, s ezt dobd meg - pontosan célozz, s jó időzítéssel, mert ha a törzsét találod el, akkor baj lesz... Kb 80-szor kell így megdobálnod - elég uncsi ez a rész- ezután megjelenik Bombadil Toma, s segít...
Remélem, tudtam segíteni!
PS: Végigjátszottam a Harmadkort!!!
There is no reality. Only perception.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Gilloth: Szióóó! Gondolom a Rotk-1 ről van szó. Nekem sem ment túl jól az elején. Mindig megpatkoltam. Amikor éjjszaka kellett kilopózni a Black Rider-ek orra előtt, az nagyon nehezen sikerült . De már régen nem játszottam vele. Sajna nem is emlékszem meddig jutottam el. Azt hiszem, hogy ott akadtam el, amikor a Fa megkajálja félig a hobbitokat
Ott egyszerűen nem tudok tovább jutni. Viszont a 3.részt már végig vittem. Egyedül is ill páros játékban is. Egy játékos módban Minas Tirith védelmét tudtam megcsinálni a legnehezebben
Ha valaki tudna segíten, hogy hogyan tovább a Rotk 1-ben azt megköszönném. Hannon le.
:gandalf2:
Namarie!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
A Battle for Middle-Earth dec. 6-án kerül a boltokba. (Hogy demo mikor lesz, nem tudom.).Elessar király. írta: A The Battle for Middle-Earth demója mikor jelnik meg?
www.hardwired.hu/forum/forum.pht ... t&id=12915
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
Lin írta:
InfectedMann írta: a PS2-re kiadott Fellowship of the Ring és a Two Towers nem is lesz PC-n? lúzer az a EAGAMES innen nézve!
De a Harmadkor remélem kijön PC-n!
A TTT szintén nem jött ki PC-n , a FotR igen, de azt nem tudom u.a e mint a PS2-s, de gondolom igen.
Csatlakoznék Lin hozzászólásához: A FoTR PC-n megjelent, s ugyanaz, mint PS2-n. A TT nem jelent meg PC-n, mert állítólag nem lettek volna kész időben a film megjelenésére - tehát csúnya anyagi megfontolásból...
Az EA az idén két GYU-s játékot tervezett, az egyiket PC-re, a másikat a különböző konzolokra. PC-re a Battle for Middle Earth-öt fejlesztette ki, konzolra pedig a Harmadkort. De - vlsz- nem volt annyi pénzük, hogy mindkét játékot mindkét típusra legyártsák...
Viszont jövőre lesz mégis valamilyen új GYU-s játék állítólag...
- Lin
- Nem elérhető
InfectedMann írta: a PS2-re kiadott Fellowship of the Ring és a Two Towers nem is lesz PC-n? lúzer az a EAGAMES innen nézve!
A TTT szintén nem jött ki PC-n , a FotR igen, de azt nem tudom u.a e mint a PS2-s, de gondolom igen.Ilú kicsit lejebb írta: Ha már Mornambar beírta a Battle of Middle Earth megjelenését egy másik topicban, akkor én meg a "The Third Age"-t javaslom: NOVEMBER 5!!!
www.576.hu/?action=preorder&melyik=75
(Ez csak a konzolosoknak örömhír, mivel PC-n sajna nem jelenik meg... )
"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"
- InfectedMann
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- 3.Aragorn
- Nem elérhető
További jó szórakozást!
(És kösz az elismerést )
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
Osgiliathnál nem tudom kinyírni Gothmogot... Iszonyú erős ellenfél, s már egy csomó taktikát kipróbáltam ellene, de nem jön össze...
- gilloth
- Látogató
Lin, Ilúvatar Gyermeke:Köszönöm szépen a biztatást, naon jól esett. Ahogy elébb írtam nem is adom fel!!
Amúgy meg gondolom be kell gyakorolni bizonyos dolgokat. Pl A gyógynövényt még nem tudtam elszedni Zs.gazda ebének orra elől, de egyre közelebb tudok menni (lopkakodással meg kődobálással) anélkül h észrevenne!! És ez már naon jó érzés.
Amúgy a Megye RÚÚLZ!!!Annyira teccik, néha csak mászkálok Frodóval össze-vissza. [size=9:370gji21](jó van néhány furaság, pl az oldalazó birkák )(de akkor is!!!) [/size]
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
Ha már engem is emlegetnek itten, akkor én is hozzászólok...Lin írta: Én nagyon szerettem a FotR-t és a RotK-t is, és egyiknek sem értem gyorsan a végére. A RotK-ban jó párszor elakadtam, erről Ilú tudna mesélni.
Az első "profi" játékom a RotK volt, s nagyon lenyűgözött, nagyon klassz volt. Az elején sokat bénáztam, de aztán belejöttem, de így is voltak pályák, amiket napokig jáccottam, mire végre túljutottam rajta. Ja, s bevallom, néhol használtam "puskát" is, azaz volt leírásom, hogy hogyan kell végigmenni... Aztán megvettem a Két Tornyot (Playstation 2!) - majd a FotR-t. Ez utóbbi nagyon édi, bár mikor először jáccottam a Fekete Lovasok "ellen" a Megyében, kicsit rinyáltam...
Most meg itt van pár napja a The Third Age- azaz a Harmadkor, amiről beszéltem 1 hete. Nos, ez nem olyan, mint a Rotk, hanem sokkal inkább szerepjáték... Ha egy ellenséggel találkozol, akkor nem kell szétverned az ujjaiddal a gamepadon a gombokat, hogy nyerj, mint a korábbi játékokban, hanem inkább agyalni kell, hogy milyen ellenséghez milyen fegyver használható célszerűen. Tehát egy picit stratégiai játék is, de NEM hadseregeket irányítasz, hanem 6 embert (tündét, törpöt, miegymást... )- bár közülük egyszerre csak 3 lehet a küzdőtéren. Már Osgiliath-nál tartok, s nagyon élvezem- bár ezzel a játékkal is bosszankodtam egy párszor, hogy milyen béna vagyok...
Gilloth, ha esetleg mégis kell segítség, akkor csak írj bátran privit!
- 3.Aragorn
- Nem elérhető
- Lin
- Nem elérhető
"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"
- gilloth
- Látogató
De legalább haladok!!! és ez oan jó...
majd eccer RoTK is talán.
DE már eladtam Zsáklakot!!! :dance: :biggrin2: :sungl:
Szerintem nem csak a tehetségeseknek van joguk gyakorolni v tanulni vmit igaz h ők tutira magasabbra jutnak.
Ha vki jáccik még va jáccot FoTR-ral és nem nézi le, akkor örülnék ha beszélgethetnénk róla. nem a megoldásokat sztném tudni!!! Arra nekem kell rájönni...
És gratula mindenkinek akik olyan ügyesek, hogy tökgyorsan végigjátsszák a RoTK-t!!! :up: :itscool: Őszintén!!
- 3.Aragorn
- Nem elérhető
- Mornambar
- Nem elérhető
Peddig az se lehetett volna rossz...
S ha már engem emlegetnek itten nagy serényen (), bemásolnám egy korábbi hozzászólásomat:
Mornambara Film/3. rész RotK topicba 5.-én írta: Dec 6-án jelenik meg a Battle for Middle-Earth játék :legolas3: :gimliaxe: :fight: :sarumane1: , mely szerintem esélyes az év játéka címre... szvsz az előzetes vdeók alapján nagy pukk lesz; az MTT nem tudná elvállani ennek magyarosítását? Esetleg meg lehetne hívni a szinkronszínészeket stb. stb.
Először is tudni kéne: ki az itteni forgalmazó?
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
www.576.hu/?action=preorder&melyik=75
(Ez csak a konzolosoknak örömhír, mivel PC-n sajna nem jelenik meg... )
- Woland
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
pedig elegge lekot
Mindenek felett,
s3.bitefight.hu/c.php?uid=43202
- gilloth
- Látogató
Black Glaurung írta: Nekem egy Fellowship of the Ring-em volt. PC-s és a film előtt készült tehát tök másképp néznek ki a szereplők meg minden....Amúgy tök édi az eleje mert a Frodóval kell mászkálni a Megyében és a hobbitok fontosnak vélt kéréseit teljesíteni (megdobálni kővel a szélkakast, csavart keresni, harangot dobálni kővel, virágot szedni....)
/me pedig most kapott egy ilyent, és mivel még ezelőtt sosem játszott PC játékkal( konzolossal meg még úgy se), sokat bénázik...
Gondolom, ha vki játszik, mostanában inkább már RoTK-val...
Amúgy én még Zsáklakot se adtam el... a gyógynövényeket se találom... de majd csak meglesz!!!
- .Elessar király.
- Nem elérhető
rajta a béke napjaiban!"
- BlackRainbow/Lebi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
.Elessar király. írta: Két kérdésem lenne.
A fellowship of The Ring milyen játék?
A The battle for middle-earth mikor jelenik meg?
Nekem egy Fellowship of the Ring-em volt. PC-s és a film előtt készült tehát tök másképp néznek ki a szereplők meg minden....Amúgy tök édi az eleje mert a Frodóval kell mászkálni a Megyében és a hobbitok fontosnak vélt kéréseit teljesíteni (megdobálni kővel a szélkakast, csavart keresni, harangot dobálni kővel, virágot szedni....)
Köcöntelek a valóság civatagában
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- .Elessar király.
- Nem elérhető
A fellowship of The Ring milyen játék?
A The battle for middle-earth mikor jelenik meg?
rajta a béke napjaiban!"
- .Elessar király.
- Nem elérhető
rajta a béke napjaiban!"
- Eneira
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A "Breached wall" pályáról beszélsz gondolom. Nos, elég sokat kell lövöldözni az elején - öngyilkos TNT-s orkok, stb. A vége felé behozzák a katapultot, amit szabályosan szét kell verjél mindhárom oldalon (!) minél gyorsabban a "Fierce Attack" gombbal - ami XBOX-on nem t'om mi... Ha ezt nem sikerül, akkor kampec... :blackeye: Ha igen, akkor vége a pályának, s gratula: :hello:
Remélem, ezzel segítettem valamit...
Köszönöm!!!, de sajna nem. Képtelen vagyok rá, szegény tündém lődöz, ahogy az íján kifér, oszt nagy semmi történik, eltávozik Mandosba.
De azért...majd próbálkozom.
Boldogok azok, kik nem láttak, mégis hisznek.
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
November 5-én jelenik meg Európában (remélem nálunk is!) a "Lord of The Rings: The Third Age" c. játék PS2-n, XBOX-on, Game Boy Advance-on és Game Cube-on. (Sajna, PC-n ez sem jelenik meg... )
Képecskék:
media.ps2.ign.com/media/623/623829/imgs_1.html
media.ps2.ign.com/media/623/623829/imgs_2.html
Egy csomó videó:
media.ps2.ign.com/media/623/623829/vids_1.html
media.ps2.ign.com/media/623/623829/vids_2.html
media.ps2.ign.com/media/623/623829/vids_3.html
- Sil
- Nem elérhető
Tudomásom szerint nincs még demója, csak trailerek, videoklipek hozzá..Elessar király. írta: És a Battle for Middle-Earth demóját hol tudom letölteni?
a játék hivatalos honlapja
Tears unnumbered
- .Elessar király.
- Nem elérhető
MI!!!!!Ilúvatar Gyermeke írta:
.Elessar király. írta: Nem tudtok olyan címet, ahol a TTT-t tudom megrendelni Pc-n?
Sajnos nem jelent meg PC-n ez a játék... "Csak" PS2-n, XBOX-on, Game Boy Advance-on és Game Cube-on.
Itt olvastam egy elég a nevetséges magyarázatot erre:
pc.ign.com/articles/366/366741p1.html?fromint=1
Szóval azért nem jelent meg a játék PC-n, mert nem lett volna időben kész a filmbemutatóig. Röhej...
De a PC-sek vigasztalódhatnak a "Battle for Middle Earth"-szel ill. a War of the Ring-gel- ezeket meg egyik konzolon sem adták ki... :bawling:
Ezt a k*******t!!!! Hogy lehetnek ilyen gyökerek!!!!
És a Battle for Middle-Earth demóját hol tudom letölteni?
rajta a béke napjaiban!"
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
.Elessar király. írta: Nem tudtok olyan címet, ahol a TTT-t tudom megrendelni Pc-n?
Sajnos nem jelent meg PC-n ez a játék... "Csak" PS2-n, XBOX-on, Game Boy Advance-on és Game Cube-on.
Itt olvastam egy elég a nevetséges magyarázatot erre:
pc.ign.com/articles/366/366741p1.html?fromint=1
Szóval azért nem jelent meg a játék PC-n, mert nem lett volna időben kész a filmbemutatóig. Röhej...
De a PC-sek vigasztalódhatnak a "Battle for Middle Earth"-szel ill. a War of the Ring-gel- ezeket meg egyik konzolon sem adták ki... :bawling:
- Lin
- Nem elérhető
ezt eddig én is így tudtam, tévedek? De jó is lenne, akkor én is örülnék annak a címnekIlúvatar Gyermeke írta: Még halkabban jegyzem meg: mivel nekem PS2-n van, ezért megvan a Két Torony is... ami ugyebár nincs meg PC-n...