LOTR kártyajáték és számítógépes játékok

Több
19 éve 11 hónapja #229456 Írta: Ilúvatar Gyermeke

Nimrandir írta: Azt hiszem, hogy ott akadtam el, amikor a Fa megkajálja félig a hobbitokat :)
Ott egyszerűen nem tudok tovább jutni.

Ha valaki tudna segíten, hogy hogyan tovább a Rotk 1-ben azt megköszönném. Hannon le.

Az öreg Fűzfa apóra gondolsz? Ravasz ám az öreg! De azért legyőzhető... :)
A legfontosabb, hogy sose dobd a törzsét meg, csak a "kezeit", amivel le akar csapni téged! Ha a törzsét 3x megdobod, akkor sajna kinyírja a 2 hobbitot, s game over... :?
Javaslom, hogy az elején 1x (!) dobd meg a törzsét, mert ekkor olyan helyre állít téged a gép, amikor sem a "keze" nem talál el, sem a földből kibúvó növények nem tesznek kárt benned. Utána válts át a "célkeresztre", s várd meg, míg lecsap az öklével, s ezt dobd meg - pontosan célozz, s jó időzítéssel, mert ha a törzsét találod el, akkor baj lesz... Kb 80-szor kell így megdobálnod - elég uncsi ez a rész- ezután megjelenik Bombadil Toma, s segít... :lol:

Remélem, tudtam segíteni! 8)

PS: Végigjátszottam a Harmadkort!!! :D

There is no reality. Only perception.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #229448 Írta: Gilg (Gwindorn)
Mae Govannen!

Gilloth: Szióóó! Gondolom a Rotk-1 ről van szó. Nekem sem ment túl jól az elején. Mindig megpatkoltam. Amikor éjjszaka kellett kilopózni a Black Rider-ek orra előtt, az nagyon nehezen sikerült :) . De már régen nem játszottam vele. Sajna nem is emlékszem meddig jutottam el. Azt hiszem, hogy ott akadtam el, amikor a Fa megkajálja félig a hobbitokat :)
Ott egyszerűen nem tudok tovább jutni. Viszont a 3.részt már végig vittem. Egyedül is ill páros játékban is. Egy játékos módban Minas Tirith védelmét tudtam megcsinálni a legnehezebben :)

Ha valaki tudna segíten, hogy hogyan tovább a Rotk 1-ben azt megköszönném. Hannon le.

:gandalf2:

Namarie!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #229125 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok

.Elessar király. írta: A The Battle for Middle-Earth demója mikor jelnik meg?

A Battle for Middle-Earth dec. 6-án kerül a boltokba. (Hogy demo mikor lesz, nem tudom.)
www.hardwired.hu/forum/forum.pht ... t&id=12915

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 9 órája #228931 Írta: Ilúvatar Gyermeke

Lin írta:

InfectedMann írta: a PS2-re kiadott Fellowship of the Ring és a Two Towers nem is lesz PC-n? lúzer az a EAGAMES innen nézve!
De a Harmadkor remélem kijön PC-n!

A TTT szintén nem jött ki PC-n :evil: , a FotR igen, de azt nem tudom u.a e mint a PS2-s, de gondolom igen. :wink:

Csatlakoznék Lin hozzászólásához: A FoTR PC-n megjelent, s ugyanaz, mint PS2-n. A TT nem jelent meg PC-n, mert állítólag nem lettek volna kész időben a film megjelenésére - tehát csúnya anyagi megfontolásból... :evil:
Az EA az idén két GYU-s játékot tervezett, az egyiket PC-re, a másikat a különböző konzolokra. PC-re a Battle for Middle Earth-öt fejlesztette ki, konzolra pedig a Harmadkort. De - vlsz- nem volt annyi pénzük, hogy mindkét játékot mindkét típusra legyártsák... :roll:

Viszont jövőre lesz mégis valamilyen új GYU-s játék állítólag... 8)

Több
20 éve 22 órája #228875 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok

InfectedMann írta: a PS2-re kiadott Fellowship of the Ring és a Two Towers nem is lesz PC-n? lúzer az a EAGAMES innen nézve!

Ilú kicsit lejebb írta: Ha már Mornambar beírta a Battle of Middle Earth megjelenését egy másik topicban, akkor én meg a "The Third Age"-t javaslom: NOVEMBER 5!!!
www.576.hu/?action=preorder&melyik=75
(Ez csak a konzolosoknak örömhír, mivel PC-n sajna nem jelenik meg... :cry: )

A TTT szintén nem jött ki PC-n :evil: , a FotR igen, de azt nem tudom u.a e mint a PS2-s, de gondolom igen. :wink:

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
20 éve 1 napja #228856 Írta: InfectedMann
a PS2-re kiadott Fellowship of the Ring és a Two Towers nem is lesz PC-n? lúzer az a EAGAMES innen nézve!

Több
20 éve 3 napja #228494 Írta: .Elessar király.
A The Battle for Middle-Earth demója mikor jelnik meg?

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
20 éve 1 hete #227481 Írta: 3.Aragorn
Gilloth: Ne is add fel! :wink:
További jó szórakozást!
(És kösz az elismerést :) )

Több
20 éve 1 hete #227344 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Nem játszik valaki közületek a "Harmadkor"-ral? Eneira, Neked esetleg nincs meg XBOX-on vagy PS2-n? :roll:
Osgiliathnál nem tudom kinyírni Gothmogot... Iszonyú erős ellenfél, s már egy csomó taktikát kipróbáltam ellene, de nem jön össze... :cry:

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
20 éve 1 hete #227318 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Aragorn: Nyugodtan lehetsz büszke :) , őszintén írtam, h tisztelem a teljesítményedet. :itscool: Hidd el! :) Meg azt is h nem gondolom, h lenéznél... csak picit rossz érzés volt a kudarc, hogy nehezen megy... de annyira teccik ez a játék, hogy újra meg újra próbálom, nem adom fel!!! :hello: :dance:

Lin, Ilúvatar Gyermeke:Köszönöm szépen a biztatást, naon jól esett. Ahogy elébb írtam nem is adom fel!! 8) :D
Amúgy meg gondolom be kell gyakorolni bizonyos dolgokat. Pl A gyógynövényt még nem tudtam elszedni Zs.gazda ebének orra elől, de egyre közelebb tudok menni (lopkakodással meg kődobálással) anélkül h észrevenne!! És ez már naon jó érzés. 8)
Amúgy a Megye RÚÚLZ!!!Annyira teccik, néha csak mászkálok Frodóval össze-vissza. [size=9:370gji21](jó van néhány furaság, pl az oldalazó birkák :lol: )(de akkor is!!!) [/size]

Több
20 éve 1 hete #227039 Írta: Ilúvatar Gyermeke

Lin írta: Én nagyon szerettem a FotR-t és a RotK-t is, és egyiknek sem értem gyorsan a végére. A RotK-ban jó párszor elakadtam, erről Ilú tudna mesélni. :wink:

Ha már engem is emlegetnek itten, akkor én is hozzászólok... :wink:
Az első "profi" játékom a RotK volt, s nagyon lenyűgözött, nagyon klassz volt. Az elején sokat bénáztam, de aztán belejöttem, de így is voltak pályák, amiket napokig jáccottam, mire végre túljutottam rajta. Ja, s bevallom, néhol használtam "puskát" is, azaz volt leírásom, hogy hogyan kell végigmenni... :oops: Aztán megvettem a Két Tornyot (Playstation 2!) - majd a FotR-t. Ez utóbbi nagyon édi, bár mikor először jáccottam a Fekete Lovasok "ellen" a Megyében, kicsit rinyáltam... :lol:
Most meg itt van pár napja a The Third Age- azaz a Harmadkor, amiről beszéltem 1 hete. Nos, ez nem olyan, mint a Rotk, hanem sokkal inkább szerepjáték... Ha egy ellenséggel találkozol, akkor nem kell szétverned az ujjaiddal a gamepadon a gombokat, hogy nyerj, mint a korábbi játékokban, hanem inkább agyalni kell, hogy milyen ellenséghez milyen fegyver használható célszerűen. Tehát egy picit stratégiai játék is, de NEM hadseregeket irányítasz, hanem 6 embert (tündét, törpöt, miegymást... :wink: )- bár közülük egyszerre csak 3 lehet a küzdőtéren. Már Osgiliath-nál tartok, s nagyon élvezem- bár ezzel a játékkal is bosszankodtam egy párszor, hogy milyen béna vagyok... :twisted:

Gilloth, ha esetleg mégis kell segítség, akkor csak írj bátran privit! 8)

Több
20 éve 2 hete #226684 Írta: 3.Aragorn
Nem azért írtam, mert lenézlek, vagy mert hogy hű de büszke vagyok. Az az 1 hónap-1 hét elég aktív volt, és nagyon sok elhalálozást takar. Aki nem szakít 1 nap annyi időt rá, mint én tetem, az nem is végezhet olyan gyorsan... kivéve, ha vmi echte májer a srác... Ha elakadsz vhol, ne add fel! :)

Több
20 éve 2 hete #226627 Írta: Lin
Én nagyon szerettem a FotR-t és a RotK-t is, és egyiknek sem értem gyorsan a végére. A RotK-ban jó párszor elakadtam, erről Ilú tudna mesélni. :wink: És miért kéne lenézni valakit azért, mert nem egy hét alatt játssza végig? Ez nem gyorsasági futam :P A FotR-t különösen a hangulata miatt szerettem, egész más, mint a RotK. Kezdek kedvet kapni, hogy újra elővegyem :)

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
20 éve 2 hete #226594 Írta: gilloth
Hááát, /me tapasztalatlan lévén, lassan halad előre, :oops: ezért ti, profik biztos lenéztek... :(
De legalább haladok!!! és ez oan jó... :D
majd eccer RoTK is talán.
DE már eladtam Zsáklakot!!! :dance: :biggrin2: :sungl:
Szerintem nem csak a tehetségeseknek van joguk gyakorolni v tanulni vmit igaz h ők tutira magasabbra jutnak. :roll: :wink:
Ha vki jáccik még va jáccot FoTR-ral és nem nézi le, akkor örülnék ha beszélgethetnénk róla. nem a megoldásokat sztném tudni!!! Arra nekem kell rájönni...

És gratula mindenkinek akik olyan ügyesek, hogy tökgyorsan végigjátsszák a RoTK-t!!! :up: :itscool: Őszintén!! :D

Több
20 éve 2 hete #226579 Írta: 3.Aragorn
Előstör a RotK volt meg... mondanom sem kell egy hónap se kellett a végigjátszáshoz... DE! Érdemes minden karakterrel elérni legalább a 10-es szintet. Aragornnal még 20-as szint után is tucatnyi pályát végignyomtam (de ezt sztem ti is megértitek) A FotR is meg volt, hamar (alig 1 hét) végigértem, utána már nem kötött le. Ami a WotR-et illeti, jó, de én többet vártam tőle :( . Most a Battle for Middle-Earth-et várom, mint sztem itt mindenki.

Több
20 éve 2 hete #226548 Írta: Mornambar
NEM? 8O
Peddig az se lehetett volna rossz...

S ha már engem emlegetnek itten nagy serényen (:D), bemásolnám egy korábbi hozzászólásomat:

Mornambara Film/3. rész RotK topicba 5.-én írta: Dec 6-án jelenik meg a Battle for Middle-Earth játék :legolas3: :gimliaxe: :fight: :sarumane1: , mely szerintem esélyes az év játéka címre... szvsz az előzetes vdeók alapján nagy pukk lesz; az MTT nem tudná elvállani ennek magyarosítását? Esetleg meg lehetne hívni a szinkronszínészeket stb. stb.

Először is tudni kéne: ki az itteni forgalmazó?

Több
20 éve 2 hete #225852 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Ha már Mornambar beírta a Battle of Middle Earth megjelenését egy másik topicban, akkor én meg a "The Third Age"-t javaslom: NOVEMBER 5!!!
www.576.hu/?action=preorder&melyik=75

(Ez csak a konzolosoknak örömhír, mivel PC-n sajna nem jelenik meg... :cry: )

Több
20 éve 3 hete #225494 Írta: Woland
Woland válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
A RotK ot gyurom mar fel eve, fel eve nem jatszottam vele, nam tudok tovabbmenni egy karakterrel se, nincs idom otthon jatszani
pedig elegge lekot :(

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
20 éve 1 hónapja #222937 Írta: gilloth

Black Glaurung írta: Nekem egy Fellowship of the Ring-em volt. PC-s és a film előtt készült tehát tök másképp néznek ki a szereplők meg minden....Amúgy tök édi az eleje mert a Frodóval kell mászkálni a Megyében és a hobbitok fontosnak vélt kéréseit teljesíteni (megdobálni kővel a szélkakast, csavart keresni, harangot dobálni kővel, virágot szedni....)

/me pedig most kapott egy ilyent, és mivel még ezelőtt sosem játszott PC játékkal( konzolossal meg még úgy se), sokat bénázik... :oops: :oops:
Gondolom, ha vki játszik, mostanában inkább már RoTK-val...
Amúgy én még Zsáklakot se adtam el... a gyógynövényeket se találom... de majd csak meglesz!!! :D

Több
20 éve 1 hónapja #221248 Írta: .Elessar király.
A The Return of the King-ben ha már megkaptuk a Palantir of Sauron-t, akkor már semmi új nincs benne. (leszámítva azt, hogy bámelyik szereplővel mehetek bármelyik pályán)

rajta a béke napjaiban!"

Több
20 éve 1 hónapja #221029 Írta: BlackRainbow/Lebi

.Elessar király. írta: Két kérdésem lenne.
A fellowship of The Ring milyen játék?
A The battle for middle-earth mikor jelenik meg?

Nekem egy Fellowship of the Ring-em volt. PC-s és a film előtt készült tehát tök másképp néznek ki a szereplők meg minden....Amúgy tök édi az eleje mert a Frodóval kell mászkálni a Megyében és a hobbitok fontosnak vélt kéréseit teljesíteni (megdobálni kővel a szélkakast, csavart keresni, harangot dobálni kővel, virágot szedni....)

Köcöntelek a valóság civatagában

Több
20 éve 1 hónapja #220185 Írta: Sil
A Battle for Middle-Earth kicsit csúszni fog, az EA november 16-ról december 6-ra tette át a megjelenési időpontját.

Tears unnumbered

Több
20 éve 2 hónapja #217308 Írta: .Elessar király.
Két kérdésem lenne.
A fellowship of The Ring milyen játék?
A The battle for middle-earth mikor jelenik meg?

rajta a béke napjaiban!"

Több
20 éve 2 hónapja #214731 Írta: .Elessar király.
Ez a Third Ages milyen játék? A videójából ítélve nem lehet nagy szám.

rajta a béke napjaiban!"

Több
20 éve 3 hónapja #213879 Írta: Eneira
Eneira válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok

A "Breached wall" pályáról beszélsz gondolom. :lol: Nos, elég sokat kell lövöldözni az elején - öngyilkos TNT-s orkok, stb. A vége felé behozzák a katapultot, amit szabályosan szét kell verjél mindhárom oldalon (!) minél gyorsabban a "Fierce Attack" gombbal - ami XBOX-on nem t'om mi... Ha ezt nem sikerül, akkor kampec... :blackeye: Ha igen, akkor vége a pályának, s gratula: :hello:
Remélem, ezzel segítettem valamit...

Köszönöm!!!, de sajna nem. Képtelen vagyok rá, szegény tündém lődöz, ahogy az íján kifér, oszt nagy semmi történik, eltávozik Mandosba. :?
De azért...majd próbálkozom. :D

Boldogok azok, kik nem láttak, mégis hisznek.

Több
20 éve 3 hónapja #212778 Írta: Ilúvatar Gyermeke
A konzolosok örülhetnek!!! :lol: :lol: :lol:
November 5-én jelenik meg Európában (remélem nálunk is!) a "Lord of The Rings: The Third Age" c. játék PS2-n, XBOX-on, Game Boy Advance-on és Game Cube-on. (Sajna, PC-n ez sem jelenik meg... :cry: :cry: :cry: )

Képecskék:
media.ps2.ign.com/media/623/623829/imgs_1.html
media.ps2.ign.com/media/623/623829/imgs_2.html

Egy csomó videó:
media.ps2.ign.com/media/623/623829/vids_1.html
media.ps2.ign.com/media/623/623829/vids_2.html
media.ps2.ign.com/media/623/623829/vids_3.html

Több
20 éve 3 hónapja #212250 Írta: Sil

.Elessar király. írta: És a Battle for Middle-Earth demóját hol tudom letölteni?

Tudomásom szerint nincs még demója, csak trailerek, videoklipek hozzá.
a játék hivatalos honlapja

Tears unnumbered

Több
20 éve 3 hónapja #212237 Írta: .Elessar király.

Ilúvatar Gyermeke írta:

.Elessar király. írta: Nem tudtok olyan címet, ahol a TTT-t tudom megrendelni Pc-n?

Sajnos nem jelent meg PC-n ez a játék... :cry: "Csak" PS2-n, XBOX-on, Game Boy Advance-on és Game Cube-on.
Itt olvastam egy elég a nevetséges magyarázatot erre:
pc.ign.com/articles/366/366741p1.html?fromint=1

Szóval azért nem jelent meg a játék PC-n, mert nem lett volna időben kész a filmbemutatóig. Röhej... :evil:
De a PC-sek vigasztalódhatnak a "Battle for Middle Earth"-szel ill. a War of the Ring-gel- ezeket meg egyik konzolon sem adták ki... :bawling:

MI!!!!!
Ezt a k*******t!!!! Hogy lehetnek ilyen gyökerek!!!!
És a Battle for Middle-Earth demóját hol tudom letölteni?

rajta a béke napjaiban!"

Több
20 éve 3 hónapja #212208 Írta: Ilúvatar Gyermeke

.Elessar király. írta: Nem tudtok olyan címet, ahol a TTT-t tudom megrendelni Pc-n?

Sajnos nem jelent meg PC-n ez a játék... :cry: "Csak" PS2-n, XBOX-on, Game Boy Advance-on és Game Cube-on.
Itt olvastam egy elég a nevetséges magyarázatot erre:
pc.ign.com/articles/366/366741p1.html?fromint=1

Szóval azért nem jelent meg a játék PC-n, mert nem lett volna időben kész a filmbemutatóig. Röhej... :evil:
De a PC-sek vigasztalódhatnak a "Battle for Middle Earth"-szel ill. a War of the Ring-gel- ezeket meg egyik konzolon sem adták ki... :bawling:

Több
20 éve 3 hónapja #212200 Írta: Lin

Ilúvatar Gyermeke írta: Még halkabban jegyzem meg: mivel nekem PS2-n van, ezért megvan a Két Torony is... ami ugyebár nincs meg PC-n...

ezt eddig én is így tudtam, tévedek? :oops: De jó is lenne, akkor én is örülnék annak a címnek :lol:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.563 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére