Könyv kerestetik

Több
18 éve 10 hónapja #280523 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Sajnos a Szil már több helyen is elfogyott, legalábbis Bp-en. Korábban több antikváriumban is kerestem, kerestettem, kb 10 hónapos keresés után végre befutott egy példány, így hát októbrtől már megvan. Viszont azt többszöri keresésemmel, kérésemmel elértem, hogy a gödöllői városi könyvtár beszerzett az új kiadásból néhányat.

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 11 hónapja #280442 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Sürgősen kellene nekem az alábbi két könyv kölcsönbe:

Dobák Miklós: Szervezeti formák és vezetés, Bp. 2004.
Antal-Mokos Zoltán: Stratégia és szervezet, Bp. én.

:idea:

Előre is köszönöm!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 11 hónapja #280192 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Kiadták újra a Lestatot...ideális karácsonyi ajándék...bár kb 4000 Ft...viszont zsír a borítója .

Több
18 éve 11 hónapja #278490 Írta: Kiszhobbit
Kiszhobbit válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
detto! köszi a segítséget, a haverokkal már meg is szereztük az atlaszt! nagyon szép, szerintem megérte! (amugy összedobtuk rá a zsetont) :) mégegyszer Le Hannon!

Merielle i evellon

Több
19 éve 2 órája #277870 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Hát hogyne Ethuil mellon. ;) De az tuti, hogy én is kérek egy Atlaszt a fa alá :D

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
19 éve 2 órája #277869 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Ecthelion írta:

Merion írta: Mae govannen!
Ki tudja, hol lehet középfölde Atlaszt kapni? Már vagy 600000 embert (meg hobbitokat is) végigkérdeztem,de senki se tudja!!! :roll: :dance: IRJATOK!!!! merielle@freemail.hu
Namarie!

Pécsett lehet kapni, az Alexandra könyáruházban például (Árkád). Ja és ugyanitt láttam ma néhány darab Szilmarilokat is. :D Szóval aki pécs közeli és éppen Szilre vagy Atlaszra vadászik az itt megtaláhatja. ;) És van Gyűrű keresése meg GyU díszkiadás is :D

Szóval, karácsonyra kérek egy Atlaszt egy Gyűrű keresését és meg is vagyunk Ecthel barátom. Majd postázd :D kösz :lol:

(majd küldök köszönő/dísz/ táviratot)

Több
19 éve 2 órája #277868 Írta: Ecthelion

Merion írta: Mae govannen!
Ki tudja, hol lehet középfölde Atlaszt kapni? Már vagy 600000 embert (meg hobbitokat is) végigkérdeztem,de senki se tudja!!! :roll: :dance: IRJATOK!!!! merielle@freemail.hu
Namarie!

Pécsett lehet kapni, az Alexandra könyáruházban például (Árkád). Ja és ugyanitt láttam ma néhány darab Szilmarilokat is. :D Szóval aki pécs közeli és éppen Szilre vagy Atlaszra vadászik az itt megtaláhatja. ;) És van Gyűrű keresése meg GyU díszkiadás is :D

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
19 éve 1 napja #277712 Írta: Merion
Merion válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Mae govannen!
Namarie!

Merion

Több
19 éve 1 hete #277149 Írta: Glorlyg
Glorlyg válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Morgana írta: Sziasztok!

Ki tudná kölcsönadni a héten a Dűne első részét (a Báró haláláig, ahol a filmnek is vége)?
Nagyon nagy szükségem lenne rá egy házidolgozathoz, és a hónap (november) végén vissza is adnám.

Ugyanígy keresem a William Hurt-féle két részes Dűne feldolgozást is.

Légyszi segítsetek!

Előre is nagyon köszönöm.

Minden jót!
M

Szia ha mégse sikerült volna privibe linkelnem itt pótolom

arnyekhold.atw.hu

A letöltések között megtalálod!

Gilran Thalion Glorlyg

=^ . ^=

Több
19 éve 1 hete #277003 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Sziasztok!

Ki tudná kölcsönadni a héten a Dűne első részét (a Báró haláláig, ahol a filmnek is vége)?
Nagyon nagy szükségem lenne rá egy házidolgozathoz, és a hónap (november) végén vissza is adnám.

Ugyanígy keresem a William Hurt-féle két részes Dűne feldolgozást is.

Légyszi segítsetek!

Előre is nagyon köszönöm.

Minden jót!
M

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
19 éve 1 hónapja #272269 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Cueddo írta:
:!: van eladó AD&D Kalandmesterek Könyve nálam, 5500 Ft-ért!

D&D 3.ed vagy AD&D (2.ed)?

Több
19 éve 1 hónapja #272265 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

:!: van eladó AD&D Kalandmesterek Könyve nálam, 5500 Ft-ért!

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
19 éve 2 hónapja #270313 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Nekem még szeptembert mondtak. :? Mindegy, egy hónap még nem a világ. :roll:

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 2 hónapja #270251 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

.Elessar király. írta: A Szilmarilloknak mikor lesz az új kiadása?

Amikor legutóbb utánakérdeztem a következő választ kaptam a kiadótól:

Kedves kriszman! (2116)

Tolkien: A szilmarilok cím

"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."

Több
19 éve 2 hónapja #270187 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
A Szilmarilloknak mikor lesz az új kiadása?

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 2 hónapja #270154 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Ha valaki kíváncsi rá, az megtalálja a keleti aluljárójában, az antikváriumban! :cry:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 2 hónapja #270121 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Nelossel írta: Melyik is volt az első kiadás? Sajna nemtom... :oops:
Mert két kiadásra is bukkantam itthon (egy 1981-es és egy 1990-es), és szeretném tudni, hogy van-e értelme elmenni az antikváriumba.

Az 1981-es az első kiadás.

Bocsi, hogy fájdítom itt a szíveteket, de muszáj volt megosztanom Veletek!
Egyébként egyáltalán nem kerestem, csak sétálgattam ott, és megláttam a kirakatban, hát egyből elhatároztam, hogy az az enyém lesz. 8)
Nem láttam ott többet, de azért néha napján keressetek fel egy-két antikváriumot, hátha valaki őrült megszabadul tőle, és beadja (az sem normális, aki ezt a könyvet eladja a polcáról, de hát nekünk ez csak jó).

Jövő héten teszek egy antikvárium-néző körutat Szegeden, ha látok valami jó könyvet (GYU és/vagy Elveszett mesék), akkor majd szólok, és ha kell valakinek, elintézhetjük. :wink:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
19 éve 2 hónapja #270116 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Olosta (Aelalin) írta: Halihóka!!!

Szegeden a Kárász utcai antikváriumban van Gyűrűk Ura első kiadás, nagyon szuper állapotban 4500 HUF-ért (ha jól emlékszem Pesten ugyanezt valaki 10e-ért látta). De már nem sokáig lesz ott, ugyanis hétfőn megyek és megveszem (addig is eltetettem, biztos, ami biztos). :wink:

Melyik is volt az első kiadás? Sajna nemtom... :oops:
Mert két kiadásra is bukkantam itthon (egy 1981-es és egy 1990-es), és szeretném tudni, hogy van-e értelme elmenni az antikváriumba.

Több
19 éve 2 hónapja #270106 Írta: +Earendil+
+Earendil+ válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Olosta (Aelalin) írta: Halihóka!!!

Szegeden a Kárász utcai antikváriumban van Gyűrűk Ura első kiadás, nagyon szuper állapotban 4500 HUF-ért (ha jól emlékszem Pesten ugyanezt valaki 10e-ért látta). De már nem sokáig lesz ott, ugyanis hétfőn megyek és megveszem (addig is eltetettem, biztos, ami biztos). :wink:

Ez feketehumor akar lenni? :crazy: :mad2: :rmad2:
Amúgy gratulálok hozzá,igazán szerencsés vagy! :P
Ha esetleg lenne egy párja azt szívesen megvenném. 8)

Az Útnak vége nincs soha,
Ha egyszer az ajtón kifut;

Több
19 éve 2 hónapja #270088 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Halihóka!!!

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
19 éve 2 hónapja #269985 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Whooly írta: Sziasztok!

Mikor megjelent a film én is "nagy" GYűrűk Ura rajongó lettem. Azóta elolvastam a könyveket és sikerült megszerezni és elolvasni a Szilmarillokat. Nagyon megtetszett ez a mondavilág. Milyen könyvek léteznek még ehez kapcsolódóan? Vannak olyasmi könyvek mint a Starwars-hoz? Ahoz van kismillió

volgyzugoly.uw.hu/konyvtar/mulista.php
:wink: (Ahol fel van tüntetve a magyar cím, az már megjelent magyarul is!)

Több
19 éve 2 hónapja #269980 Írta: Whooly
Whooly válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Sziasztok!

Mikor megjelent a film én is "nagy" GYűrűk Ura rajongó lettem. Azóta elolvastam a könyveket és sikerült megszerezni és elolvasni a Szilmarillokat. Nagyon megtetszett ez a mondavilág. Milyen könyvek léteznek még ehez kapcsolódóan? Vannak olyasmi könyvek mint a Starwars-hoz? Ahoz van kismillió

Több
19 éve 2 hónapja #269723 Írta: Ecthelion

Jochem írta: Esetleg tudja valaki,hogy Michael Martinez PARMA ENDORION-ja magyarul is megjelenik-e?

Én úgy tudom -lehet hogy tévesen- hogy csak elektronikus könyv formájában jelent meg. :roll: Magyar fordítást én még nem találtam, az eredeti angol viszont megvan, amiből sajna nem sokat értek :) .
Amúgy egy magyar verziónak én is örülnék :D

Több
19 éve 2 hónapja #269714 Írta: Jochem
Jochem válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Esetleg tudja valaki,hogy Michael Martinez PARMA ENDORION-ja magyarul is megjelenik-e?

Több
19 éve 2 hónapja #269169 Írta: Kincses
Kincses válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Cirmos írta: Melyik kiadó jelentette meg a Narnia krónikáit?

www.konyvlanc.hu/ oldalon a konyvlanc termékek/könyvek/nagyoknak/mindenkinek alatt az utolsó kettő az oldalon.

Itt fent vannak a könyvek, de most nem elérhető.

Üdv.

Kincses

Minden jó könyv olvasása olyan, mintha elmúlt századok legderekabb embereivel, e művek szerzőivel társalognánk

Több
19 éve 3 hónapja #268877 Írta: Jochem
Jochem válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Ha esetleg valakit érdekel eladó egy 1973-as kiadásu (utolso amelyet a szerző meg élt) angol a Gyűrű szövetsége könyv. Akit érdekel irjon a privátra.

Több
19 éve 3 hónapja #267292 Írta: Arzeen
Kelljen már vkinek Terry Pratchet Bűbájos Bajok-a, nekem nem kell :!:

Több
19 éve 3 hónapja #267237 Írta: Cirmos
Cirmos válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Melyik kiadó jelentette meg a Narnia krónikáit?

adesso vieni qui
e chiudi dolcemente gli occhi tuoi
vedrai che la tristezza passera
/Ron/

Több
19 éve 3 hónapja #266915 Írta: Arzeen
Megrendeltem de Marika néni itthon hagyta a cetlijét mikor Pestre ment :cry: :cry:

Több
19 éve 3 hónapja #266914 Írta: Ízisz
Ízisz válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Én tavaly nyáron simán meg tudtam venni egy könyvesboltban a Szilmarilokat.

Nincs olyan lehetőség a hozzád közeli könyvesboltban, h megrendelés?
Nálunk lehet rendelni, úgyhogy ha tudom, a Gyűrű keresését végre megrendelem-megveszem-elolvasom... :roll: :wink:

"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.696 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére