Star Wars

Több
18 éve 5 hónapja #295369 Írta: 3.Aragorn
3.Aragorn válaszolt a következő témában: Star Wars

Irmo/MissKarrde írta: Palpatine azért tudott elintézni három Jedit szinte egyszerre, mert egyrészt nem számítottak a támadásra, másrészt a hely nagyon szűk volt ahhoz, hogy igazán lehessen védekezni. Palpi rájuk rontott és szúrt :)

Nem. Egyszerűen azért végzett velük olyan hamar, mert magasan fölöttük állt vívótudásban. Ezen a szinten már egy ütközet legfeljebb 3 vágásból el kell dőljön, ha az egyik fél valóban jobb. A hosszú párbajok akkor alakulnak ki, mikor a két ellenfél tudása, felkészültsége között nincs olyan nagy különbség. [size=9:29k108jk](Ezért is tartom furcsának, h Vader és Luke olyan sokáig küzdöttek... Mondjuk Vader nyílván nem akarta elintézni őt, hisz az Uralkodónak tervei voltak vele... Hagyta, hagy érvényesüljön, és tanulja meg használni a gyűlöletet... :twisted: )[/size] A film során megjelenő hosszú párbajok a kulcsfontosságú eseményeket ragadják ki... a döntő ütközeteket, ahol kiegyenlített a küzdelem... mondhatni, nem lefutott meccs... [size=9:29k108jk](meg persze ezek sokkal jobban is mutatnak a vásznon, mintha pl. Obi-Wan két csapással lerendezte volna Anakint)[/size] Palpatine pedig igen jó vívó volt. Egyedül Windu mester tudta "legyőzni" őt, legalábbis ami a kettejük párbaját illeti. Az pedig, hogy nem számítottak a támadásra, elképzelhetetlen számomra... elvégre jedik vagy mi :roll: ... Érezniük kellett volna... meg tudhatták is, h nem fogja egyszerűen odanyújtani a kezét a bilincsért... Szimplán jobb volt náluk, a három jedinek esélye sem volt, ennyi. Nomeg... vele volt az Erő... abból is a sötétebbik fajta :twisted:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 5 hónapja #295298 Írta: Irmo/MissKarrde
Irmo/MissKarrde válaszolt a következő témában: Star Wars
Késve, de itt vannak a címek:
Kevin J. Anderson- Rebecca Moesta Ifjú Jedi Lovagok sorozata:
Az Erő örökösei
Árnyakadémia
Az elhagyottak
Fénykardok
A legsötétebb lovag
Ostrom alatt
(Legjobb tudomásom szerint még van folytatása, de azok nem jelentek meg magyarul nálunk, netről van angolul.)

Something's happening. I'm not the Jedi I should be. I want more, and I know I shouldn't.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 5 hónapja #295259 Írta: Irmo/MissKarrde

Cerebrum írta: Tegnap láttam egy könyvet Új rend címmel (Jedi Akadémia trilógia 1. kötete). Ez lenne az? Gondolom új kiadás lehet, mert egyrészt még nem láttam, másrészt meg ott volt a Thrawn-trilógia új harmadik kötette mellett. Az ismertetője alapján ez közvetlenül az Utolsó parancs után játszódik.

Nem az, azért is jöttem zavarba, mert ennek a sorozatnak a címét írtam véletlenül lejjebb. Ugyanaz az író (KJ Anderson), másik sztori.
Az Új Rend a Thrawn könyvek után játszódik nem sokkal, a jobbak közé tartozik (trilógia ez is, a folytatások címei: Sötét oldal, Az Erő bajnokai). Régen már kiadták, de most újra kihozták, mert ezt sem nagyon lehet kapni a régi köntösben. Több minden van a Jedikről, mert Luke ebben a történetben kezdi el keresni az első tanítványait, és alapítja meg a Jedi Akadémiát a Yavin 4-en. Mivel azonos az író (Kevin J. Anderson), a Jedi szereplők visszatérnek az Ifjú Jedi Lovagok sorozatban is, aminek a címeit estefelé otthonról megírom (sajna fejből nem megy :oops: ). Egyébként a történet : előkerül egy admirális, aki nem tud a császár haláláról, aztán nekimegy az ÚK-nak, és ellene kell harcolni. Exar Kun és Kyp Durron szerepelnek benne (nem tudom, hogy ismerősek-e a nevek), előkerül egy szuperfegyver is. Olyan SW-s :D

Something's happening. I'm not the Jedi I should be. I want more, and I know I shouldn't.

Több
18 éve 5 hónapja #295253 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Star Wars

Irmo/MissKarrde írta:

Cerebrum írta: Ennek pontosan mi is a címe? Mert engem meg pont a Jedik érdekelnek igazán egy SW-könyvben, a Thrawn-trilógiában is néha legszívesebben átlapoznám azokat a részeket, amikben egy jedi sem szerepel... :)

Elnézést, de még a sorozat címet is elírtam :oops:
Ha otthon leszek, megnézem pontosan a címeket. Egyébként arról van szó, amit lentebb írtak a többiek: hat részes sorozat (kék könyvek), nem éppen a legjobbak közé tartozik, de ez is ízlés kérdése. Ha nagyon szereted a Jedis sztorikat, akkor még tetszhet is. A történetről érdekel néhány ismertető mondat?

Tegnap láttam egy könyvet Új rend címmel (Jedi Akadémia trilógia 1. kötete). Ez lenne az? Gondolom új kiadás lehet, mert egyrészt még nem láttam, másrészt meg ott volt a Thrawn-trilógia új harmadik kötette mellett. Az ismertetője alapján ez közvetlenül az Utolsó parancs után játszódik.

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
18 éve 5 hónapja #295232 Írta: Irmo/MissKarrde

Cerebrum írta: Ennek pontosan mi is a címe? Mert engem meg pont a Jedik érdekelnek igazán egy SW-könyvben, a Thrawn-trilógiában is néha legszívesebben átlapoznám azokat a részeket, amikben egy jedi sem szerepel... :)

Elnézést, de még a sorozat címet is elírtam :oops:
Ha otthon leszek, megnézem pontosan a címeket. Egyébként arról van szó, amit lentebb írtak a többiek: hat részes sorozat (kék könyvek), nem éppen a legjobbak közé tartozik, de ez is ízlés kérdése. Ha nagyon szereted a Jedis sztorikat, akkor még tetszhet is. A történetről érdekel néhány ismertető mondat?

Több
18 éve 5 hónapja #295199 Írta: Tirion Equniel
Tirion Equniel válaszolt a következő témában: Star Wars
Ha arról a véknya kék könyvekről van szó, akkor az asszem az "Az Erő örökösei" címet viseli, na persze ha arról van szó...

"Rendre csak a kis szellemnek van szüksége, a zseni a káoszt is át tudja"

Több
18 éve 5 hónapja #295190 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Star Wars
Ha jól emlékszem, ez is sorozat... De nagyon nem ajánlom. Tipikusan azok a vékonyka könyvecskék, amelyek bőr-lenyúzás okán íródtak, hogyan keressünk minimális ERŐ-befektetéssel minél több pénzt jeligére. :? :x

Timothy Zahn könyvei rendben vannak, meg még talán egy-kettő... de a legtöbbnél nagyon idegesítő, hogy alig leplezik a fenti célzatot.

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
18 éve 5 hónapja #295126 Írta: Cerebrum

Irmo/MissKarrde írta: A jövő látomása után a Jedi Akadémia sorozat játszódik, lévén, hogy abban a Solo ikrek kb. 16 évesek már. Ezek a könyvek inkább csak a Jedikről szólnak, a kölykök a főszereplők és Luke. Nem galaxisszintű a sztori, mint pl. A jövő látomásában.

Ennek pontosan mi is a címe? Mert engem meg pont a Jedik érdekelnek igazán egy SW-könyvben, a Thrawn-trilógiában is néha legszívesebben átlapoznám azokat a részeket, amikben egy jedi sem szerepel... :)

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
18 éve 5 hónapja #295065 Írta: Irmo/MissKarrde
Palpatine azért tudott elintézni három Jedit szinte egyszerre, mert egyrészt nem számítottak a támadásra, másrészt a hely nagyon szűk volt ahhoz, hogy igazán lehessen védekezni. Palpi rájuk rontott és szúrt :)

Anakint szerintem az Erő teremtette. Az, hogy Sith praktika műve legyen, számomra elfogadhatatlan pont azért, mert ő a Kiválasztott. Még akkor is, ha egy időre Sith-nek állt.
Palpi terveiben nem hiszem, hogy szerepelt volna Anakin, az öreg a Jedikkel ellentétben tisztességgel tudott alkalmazkodni :) Az első rész végén meg is mondja, hogy figyelni fogja a pályafutását.

A jövő látomása után a Jedi Akadémia sorozat játszódik, lévén, hogy abban a Solo ikrek kb. 16 évesek már. Ezek a könyvek inkább csak a Jedikről szólnak, a kölykök a főszereplők és Luke. Nem galaxisszintű a sztori, mint pl. A jövő látomásában. Más egyég nem jelent meg magyarul. Sajnos :(

Több
18 éve 5 hónapja #295058 Írta: Beleg
Beleg válaszolt a következő témában: Star Wars

Alyr Arkhon írta: Harmadrészt meg ha egy Grievous már legalább négy jedit meg tudott ölni, az szintén a vívótudásuk alacsony voltát jelenti.

Shaak Ti azért tudott egyet s mást és nem hiába volt helye a Tanácsban...

Luke elsőre nem győzte le Vadert, és Luke-t meg Darth Mault nem említeném egy lapon...

"...nincs semmi sem, csak semmi van, s e semmi én vagyok." - Babits

Több
18 éve 5 hónapja #295057 Írta: Cerebrum

Alyr Arkhon írta: 1. Szerintem nagyonis érthetően mondta neki, hogy ne becsülje alá az uralkodó Erejét.
Az, hogy Luke lírai hős akart lenni és úgy értelmezte a jó utat hogy make love no lightsaber, már nem Yodán múlt. (egyébként a könyvben eleinte hárítja a villámokat a kardjával csak aztán kiesik a kezéből vagymi)

2. És nem tudott újat csinálni... :D DD

Mondjuk tény, hogy a végére Windu is már alig bírta hárítani a villámokat, tehát előbb vagy utóbb Luke is kifáradt volna...

Tudni tudhatott volna, de minek, mikor ott volt neki Vader? :P Meg miután a jediktől megszabadultak, más már nem nagyon jelenthetett volna számára fenyegetést, kivéve Vader, aki ugye egyrészt jó sith tanítványhoz, másrészt újra megtért jedihez méltóan be is váltotta a fenyegetést (és a jóslatot).

Több
18 éve 5 hónapja #295050 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Star Wars

Cerebrum írta:

Ardathon írta: De én még egyszer nem hallotam hogy Yoda maga csinált volna erővillámokat.

Emlékezz mit mondott Yoda Luke-nak: "A Jedi uses the Force for knowledge and defense, never for attack." ("Egy Jedi tudásra és védekezésre használja az Erőt, sohasem támadásra.")

Amúgy ha Lucas már akkor tudta volna, mi fog történni az előzményekben, akkor a Jedi visszatérben Yoda figyelmeztette volna Luke-ot, hogy vigyázzon a Császárral, mert nagyon szeret villámokat szórni... És akkor Luke nem dobta volna el a kardját, miután legyőzte Vadert.

Alyr Arkhon írta: És gondolom ezért nincs is nála már kard amikor Luke elmegy hozzá a Halálcsillagra.

És persze mert a kardja a Windu-val való összecsapás során Coruscant legalsó városrészére repült le... :)

1. Szerintem nagyonis érthetően mondta neki, hogy ne becsülje alá az uralkodó Erejét.
Az, hogy Luke lírai hős akart lenni és úgy értelmezte a jó utat hogy make love no lightsaber, már nem Yodán múlt. (egyébként a könyvben eleinte hárítja a villámokat a kardjával csak aztán kiesik a kezéből vagymi)

2. És nem tudott újat csinálni... :D DD

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 5 hónapja #295047 Írta: Cerebrum

Ardathon írta: De én még egyszer nem hallotam hogy Yoda maga csinált volna erővillámokat.

Emlékezz mit mondott Yoda Luke-nak: "A Jedi uses the Force for knowledge and defense, never for attack." ("Egy Jedi tudásra és védekezésre használja az Erőt, sohasem támadásra.")

Amúgy ha Lucas már akkor tudta volna, mi fog történni az előzményekben, akkor a Jedi visszatérben Yoda figyelmeztette volna Luke-ot, hogy vigyázzon a Császárral, mert nagyon szeret villámokat szórni... És akkor Luke nem dobta volna el a kardját, miután legyőzte Vadert.

Alyr Arkhon írta: És gondolom ezért nincs is nála már kard amikor Luke elmegy hozzá a Halálcsillagra.

És persze mert a kardja a Windu-val való összecsapás során Coruscant legalsó városrészére repült le... :)

Tirion Equniel írta: Azér nem tom hogy kicsi-e az ereje annak aki megöl egy Jedi mestert, és csak egy meglepett támadás végez vele, mert szerintem pont nem számított arra hogy Obi-wan felugrik és kettészeli...

Na ez nekem nagyon nem tetszett az ep1-ben... :? Miért reagált Maul ilyen lassan? Az Erő nem súgta meg neki előre, hogy mi készül?

Beleg írta: egyébként még milyen egyéb elképzelések vannak a tatooin-i szeplőtelen fogantatásról?

Valami kis rejtélyt kellett hagyni a sorozatban...

Több
18 éve 5 hónapja #295045 Írta: Alyr Arkhon
Luke-ot kb 2 hét alatt kiképezte úgy Yoda, hogy Sith-stílusban legyőzte Vadert.

Szerintem a Jedik legkevésbé sem voltak felkészülve ilyesmire, főleg nem háborúra, belekényelmesedtek abba, hogy elég megjelenniük és mindenki jól megijed. (gondoljunk csak Anakin és Qui-gon beszélgetésére miután Anakin meglátja a fénykardot. Minezt a Tatooinon, a galaxis szélén egy gengszterbolygón.)
Másrészről lövedékék ellen minden valószínűség szerint gyakoroltak, de az messze nem ugyanaz mint egy teljes dühvel támadó Sith.
Harmadrészt meg ha egy Grievous már legalább négy jedit meg tudott ölni, az szintén a vívótudásuk alacsony voltát jelenti.

Pleugis és Sidious terve: Igen, történhetett így, de hozzátenném, hogy Dookuval valószínűleg korán felvette a kapcsolatot, és elkezdte téríteni, de Dooku már csak akkor lépett ki a Jediktől amikor Anakint felvették. Ezzel persze tudtán kívül aláírta halálos ítéletét.
Darth Maul továbbra is egy jó vívó, semmi több. Jó vívóként levághat két ilyesmire készületlen Jedit, de alkalmatlan arra, hogy egy Yoda vagy egy Windu ellen sikerrel harcoljon.
Sidious meg szintén nem túl jó vívó, de neki nincs is szüksége rá. Ha nem számít Anakinre amikor Winduval harcol, szerintem minden további nélkül szétszedi őt a villámaival.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 5 hónapja #295024 Írta: Tirion Equniel
Sztem Anakin nem volt eredetileg benne a tervében Palpatinenak, vagy ha mégis, k***va jól tudott időziteni:))

Több
18 éve 5 hónapja #295016 Írta: Beleg
ja az 1. pontot majd elfelejtettem... végülis lehet h Pleugis volt, de akkor meg nem nagyon stimmel az idő.
mert az azt jelentené, hogy tegyük fel megtermékenyíti Shmi skywalkert és után egyből megöli őt sidious, aki még aznap megtalálja Darth Mault, akit 9 év alatt olyan tökéletesen kiképez, hogy két jedivel vív egyszerre, sőt a mestert meg is öli és csak nagy pechjének köszönheti, hogy a fiatalabbal nem bír.
Ez a 9 éves felkészítés tűnik nekem rövidnek, hacsak Darth Maul nem egy 2. kiválasztott...

Több
18 éve 5 hónapja #295015 Írta: Beleg

Alyr Arkhon írta: 2. Itt régebben be volt linkelve egy rész a jedik hétfajta vívóiskolájáról.
A fénykard-fénykard elleni küzdelem ekkorra már csak legenda, 1000 éve nem történt ilyen, nem is edzettek rá pont ezért.

1000 éve nem történt de 13 éve igen... és az a 13 év azért elég idő gyakorolgatni... főleg a klónháborúk idején Grievous feltűnésével...
egyébként ez a felkészületlenség ugyanúgy elmondható Palpatine-ról, hiszen a fénykardját is csak a mesterek érkezése előtt vette magához (vmi szobor belsejében volt) hosszú idő után... magyarul még azt se mondhatjuk, h "bezzeg Palpatine mennyit készült a fénykard elleni vívásra."

Több
18 éve 5 hónapja #295012 Írta: Alyr Arkhon

Beleg írta:

Alyr Arkhon írta: Palpatine teremtette volna Anakint: Szintén nem, az Anakin áttérése után mondott szövegéből egyértelmű, hogy gőze sincs hogy kell életet teremteni az Erővel.

hát nem tudom... a színházban Palpatine azt mondja Anakinnak hogy Pleugis "átadta minden tudását a tanítványának". itt még az volt a célja, hogy anakint maga mellé állítsa, és hogy meggyőzze őt, kiterítette a lapjait. Windu halála után valóban van egy olyan mondat h "a halál felett eddig csak egy valakinek sikerült diadalt aratni". De sztem ez annak tudható be hogy Anakin immár mellé állt, és neki esze ágában sem volt megtanítani neki ezt az élettermetős dolgot.
egyébként még milyen egyéb elképzelések vannak a tatooin-i szeplőtelen fogantatásról?

Alyr Arkhon írta: másrészt meg a jedik nagyrésze sem pengeművész.

Hát speciel az a négy elég pengeművész volt...
ezt a mondatot amúgy se igazán értem. elvégre a jedik egyetlen kézzel fogható fegyvere a fénykard, amivel éveken át tanulnak és évtizedeken keresztül harcolnak. sztem a jedik igenis nagyon jó kardforgatók, csak hát ahogy tudjuk mindig van egy nagyobb hal, amelyik erősebb.

1. Szerintem bőven túlzott amikor azt mondta, hogy minden tudását átadta neki Pleugis. Pont azért, hogy Anakint átcsábítsa.
A fogantatást még intézhette Pleugis is akár...

2. Itt régebben be volt linkelve egy rész a jedik hétfajta vívóiskolájáról.
A fénykard-fénykard elleni küzdelem ekkorra már csak legenda, 1000 éve nem történt ilyen, nem is edzettek rá pont ezért.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 5 hónapja #295007 Írta: Beleg

Alyr Arkhon írta: Palpatine teremtette volna Anakint: Szintén nem, az Anakin áttérése után mondott szövegéből egyértelmű, hogy gőze sincs hogy kell életet teremteni az Erővel.

hát nem tudom... a színházban Palpatine azt mondja Anakinnak hogy Pleugis "átadta minden tudását a tanítványának". itt még az volt a célja, hogy anakint maga mellé állítsa, és hogy meggyőzze őt, kiterítette a lapjait. Windu halála után valóban van egy olyan mondat h "a halál felett eddig csak egy valakinek sikerült diadalt aratni". De sztem ez annak tudható be hogy Anakin immár mellé állt, és neki esze ágában sem volt megtanítani neki ezt az élettermetős dolgot.
egyébként még milyen egyéb elképzelések vannak a tatooin-i szeplőtelen fogantatásról?

Alyr Arkhon írta: másrészt meg a jedik nagyrésze sem pengeművész.

Hát speciel az a négy elég pengeművész volt...
ezt a mondatot amúgy se igazán értem. elvégre a jedik egyetlen kézzel fogható fegyvere a fénykard, amivel éveken át tanulnak és évtizedeken keresztül harcolnak. sztem a jedik igenis nagyon jó kardforgatók, csak hát ahogy tudjuk mindig van egy nagyobb hal, amelyik erősebb.

Több
18 éve 5 hónapja #294982 Írta: Tirion Equniel
reagálok: nem tudom:) öszintén szólva a "A jövő látomását" se olvastam szerintem, bár a franc tudja hogy swből már mit olvastam el és még mit nem:))

Több
18 éve 5 hónapja #294980 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Star Wars

Eleniel (csillaglany) írta: És megint más. Időrendben utoljára "A jövő látomásá"-t olvastam. Ami ez utáni sztori, az megjelent magyarul? Ha igen, hol szerezhető be? Tudom, van könyvkereső topic is, de itt célirányosabb a közönség. :wink:

Plíz, erre is reagáljon valaki! :bounce:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
18 éve 5 hónapja #294970 Írta: Tirion Equniel
Azér nem tom hogy kicsi-e az ereje annak aki megöl egy Jedi mestert, és csak egy meglepett támadás végez vele, mert szerintem pont nem számított arra hogy Obi-wan felugrik és kettészeli...
Dookut sztem azér hozták be mert Darth Maul kiesett, és Dooku minden volt csak beépített ember nem, lévén hogy a 2.részben már volt jediként emlegetik mint amolyan nyugodalmas jedibarát, de infokat nem hiszem hogy közölnek még vele.
Az szerintem se túl valószinü hogy a császár teremti meg Anakint, nem tud annyira bánni a sötét oldal hatalmával, az viszont tény hogy villámokkal jól tud bánni:))

Több
18 éve 5 hónapja #294969 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Star Wars
Az első forgatókönyvek szerint Darth Maul nem halt volna meg az első részben, egészen a legutolsópillanatig életben akarták hagyni, aztán a legvégén mégis megölték az első részben. :) Ki tudja, eredetileg milyen szerepe lett volna a továbbiakban.

Több
18 éve 5 hónapja #294968 Írta: Alyr Arkhon
Darth Maul Anakin eredetije: nem.

Darth Maul szerepe annyi volt, ami a Naboo-i hangárbeli belépőjéből kiderült. Sms a jediknek: "Itt vagyunk. Sithek vagyunk. Velünk van az erő. Meg fogtok dögleni".
De túl kicsi volt az ereje ahhoz hogy méltó tanítvány legyen a nagy harcban.

Dookut azért gondolom eredeti tervben szereplőnek, mert ő jedi volt és Palpatine-nak belső emberre volt szüksége. Természetesen így Grievous lett volna az ellenlázadás vezetője, nem Dooku.

Palpatine teremtette volna Anakint: Szintén nem, az Anakin áttérése után mondott szövegéből egyértelmű, hogy gőze sincs hogy kell életet teremteni az Erővel.

Palpatine és a vívás: Az Uralkodó rosszul vív. Ez teljesen nyilvánvaló. Az őt elfogó Jediket egyrészt elkábította a támadásával, másrészt meg a jedik nagyrésze sem pengeművész.
Windutól kikapott és Yodától is kikapott, nála még ugye ott volt az is, hogy saját stílusa van.
A villámai viszont nagyon erősek, Yoda minden erőlködés nélkül visszaverte Dokku villámait a Klónok támadásában.
És gondolom ezért nincs is nála már kard amikor Luke elmegy hozzá a Halálcsillagra.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 5 hónapja #294966 Írta: Ardathon
Ardathon válaszolt a következő témában: Star Wars
Én is ezt szoktam mondani amikor a fizika tanár megkérdezi mi volt az órán :D ... Ez is azt bizonyítja hogy ki a legnagyobb ?? YODA !!!!!!!!!!!

"Ha bajnok akarsz lenni edz is annyit mint egy bajnok!!!"

s6.bitefight.hu/c.php?uid=30021

Több
18 éve 5 hónapja #294962 Írta: Tirion Equniel
Hát ha úgy vesszük akkor igen, végülis lévén hogy Yoda a mérhetetlen jó, és a sok jó csak legyőzi a rosszat:))De nem úgy mondanám hogy magába nyelni, hanem talán levezetni, mint az áramot:) nem tudok rá jó magyarázatot mondani hogy mit csinál csak azt tudom hogy csinálja:)

Több
18 éve 5 hónapja #294959 Írta: Ardathon
Szikrázik az agyuk :D Akkor ezek szerint Yoda magába tudja nyelni a dühből származó erőket ?

Több
18 éve 5 hónapja #294957 Írta: Tirion Equniel
Ha jól tudom erő villámoknak hivják őket, tehát valahogy az erőböl jönnek, és sztem ha igaz hogy a sithek szenvedélyből harcolnak, akkor valószinü ez is vmi haragból, vagy dühből származható energia:)

Több
18 éve 5 hónapja #294955 Írta: Ardathon
Ha vissza gondolok eddig sithek csinálták ... Ez jó kérdés. Meg agyátalán ezek milyen villámok ? Mikrohullámú ? Mert Anakin eléggé felsült :D

Több
18 éve 5 hónapja #294954 Írta: Tirion Equniel
Azt viszont nem tudom látod hogy egyáltalán képesek-e rá a jedik, vagy csak a sithek...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.688 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére