Állatbarátok

Több
20 éve 6 hónapja #189162 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Gondolom késő, de vigyázz hogy ne harapjom meg.
Terjeszti a veszettséget, stb.

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #189149 Írta: nathalee
nathalee válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok! Lehet, feleslegesen írok most, de találtam egy sérült denevért és holnap reggelig nemtom szakemberhez vinni. milyen gondozást igényel? Fogok neki éjjeli lepkét, meg csüng a zsebemben, de többet nemtom mit tehetnék érte... :confused2:
Légyszi, ha tud valaki hasznos tanáccsal szolgálni, írjon hamar :cry: Köszi...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #189114 Írta: Holtak vezére
nekünk (Tomával) a sulinkban 1 teknős van.
valamikor volt 2 csak v.ki hazavitte az 1-iket.
volt medencéjük is.
most is van.
csak nincs benne víz.
úgyhogy az az 1 maradék teknőc 1 lyukban él.
ez van...

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
20 éve 7 hónapja #189104 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!

Fuh! Az osztályállatoknak általában nincs túl jó soruk, persze attól függ milyen az osztály. :wink: A mi osztályunknak szintén halai voltak, szaporulattal, meg minden inyencséggel (szó szerint, mert folyton fölzabálták egymást). Egy másik kevésbé kultúrált osztálynak (de komolyan) tengeri malaca volt. 8O Egész nap csak ült egy helyben és nagy szemekkel nézett, de úgy, hogy kilátszott a szeme fehérje...
A mostani suliban meg van egy patkány. Őt gyakran hazaviszik, szerintem azért ez meg is látszik rajta. :wink:

Több
20 éve 7 hónapja #188972 Írta: Ilmarë
Ilmarë válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Evelyn írta:

Ilmarë írta: Sziasztok!

Húúúú, de rég jártam már itt. 8O Ez aztán az élet. Táncoló egerekről annyit, hogy a barátom volt szobatársának volt egy a koleszban. Tényleg édes, de borzasztó érzés látni, amikor próbál menni, és reszket mint egy öreg ember. Aztán hirtelen rájön, és csak pörög, össze vissza, mint a búgó csiga. Nagyon sajnáltam. De tény, hogy édik, eleinte csak az üvegen át dumáltam hozzá, aztán amikor először benyúltam hozzá csak úgy fogta magát és ráült a tenyeremre. Befészkelte magát és onnét bámult kíváncsian a világra.

Na, az tényleg édes lehet!Majd megnézem, egy állatker.ben, hogy milyenek. 8) 8)

Egy.ként meglett az egerünk.szegény a szembe lévő oszt.ban a kuka mögött volt és tökre megijedt. :( :( Most tiszta depressziós!! :( :cry: :cry: :cry:

Jajj szegényke! Kicsit most hagyjátok akkor békén, adjatok neki finomságokat, amit szeret, és majd lassan szoktassátok kézhez újra. Hogy tudott kimászni??

Jó szívvel menjetek!A csillagok fénye ragyogja be arcotokat!

Több
20 éve 7 hónapja #188890 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Szegény ostályegér!! :cry: Nekünk alsóban halaink voltak, de az egyik dilinyós, mindig horgászosdit játszott.... 8O :roll:

'Is there anybody out there?'

Több
20 éve 7 hónapja #188836 Írta: Evelyn
Evelyn válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Ilmarë írta: Sziasztok!

Húúúú, de rég jártam már itt. 8O Ez aztán az élet. Táncoló egerekről annyit, hogy a barátom volt szobatársának volt egy a koleszban. Tényleg édes, de borzasztó érzés látni, amikor próbál menni, és reszket mint egy öreg ember. Aztán hirtelen rájön, és csak pörög, össze vissza, mint a búgó csiga. Nagyon sajnáltam. De tény, hogy édik, eleinte csak az üvegen át dumáltam hozzá, aztán amikor először benyúltam hozzá csak úgy fogta magát és ráült a tenyeremre. Befészkelte magát és onnét bámult kíváncsian a világra.

Na, az tényleg édes lehet!Majd megnézem, egy állatker.ben, hogy milyenek. 8) 8)

Egy.ként meglett az egerünk.szegény a szembe lévő oszt.ban a kuka mögött volt és tökre megijedt. :( :( Most tiszta depressziós!! :( :cry: :cry: :cry:

Sose bánd meg azt, amit már nem tudsz visszacsinálni!!!

Több
20 éve 7 hónapja #188830 Írta: Ilmarë
Ilmarë válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!

Jó szívvel menjetek!A csillagok fénye ragyogja be arcotokat!

Több
20 éve 7 hónapja #188246 Írta: Evelyn

Nimrocco írta: Én vhol sajnálom a japán táncoló egereket,mert mindegyik idegrendszeri betegségben szenved :(

Miért, mit csinálnak? :D Neked japán egereid vannak?

Képzeljétek, vki ellopta az oszt.egerünket. :cry: :cry: Hogy lehet ki ilyen szívtelen?Most nem tudok min bambulni órán, ha unatkozom. :wink: :cry: :cry: :cry: Azért is visszaszerzem!!! :evil: :evil: :evil:

Több
20 éve 7 hónapja #188166 Írta: KÁJ
KÁJ válaszolt a következő témában: Állatbarátok
sorriso: Jobbulást a cicádnak! :itscool:
A te cicád is válogat az állatorvosok között? a miénk egyszer beteg volt, és sehogyse hagyta magát az akkori orvosnak, a mostaninak még dorombol is. :)

*****by KÁJ*****

Több
20 éve 7 hónapja #187980 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!

Evelyn: Nemt tudom honnan hozod az egereket, de nagyon vigyázz, mert nekem végülis úgy lett 9-cel több, hogy vemhes volt az, amelyiket elhoztam az állatkereskedésből. Igaz azért hoztam, hogy pároztassam, de 100%, hogy már eredetileg is vemhes volt, de így nálam nem volt gond. :D

A cicáknak valahogy úgy van, hogy van az alsó, felső és a belső harmadik. Ti is ezt mondtátok. :P Én azt hallottam, ha a macskák betegek (bizonyos betegségnél) jobban látszik ez a szemhéj. :roll:

Több
20 éve 7 hónapja #187953 Írta: Holtak vezére
Sanyi bá állatorvos??

Több
20 éve 7 hónapja #187941 Írta: sorriso
sorriso válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Erda:
én vhogy 3nak számoltam..egy alul, egy felül, egy belül..meg vhol olvastam is:)))
let, h csak én vagyok ilyen felfogású..na mind1 :lol: a lényeg, h értettük egymást
köszi szépen, énis vmi ilyesmire gondoltam, meglátogatjuk Sanyi bá't :D 8)

"Ne féljünk nagyot lépni.Ha ez tűnik szükségesnek, két kis ugrással nem jutunk át a szakadékon"

Több
20 éve 7 hónapja #187937 Írta: Erda niire (Area)
a macskáknak 3 szeméja van? Én úgy tutam, 2.... na mindegy. Ezzel kapcs csak az Animal Planetról szerzett tudásomat tudom átadni. 8) Ott a kutyusnak vol ilyenje, valami gyulladás okozta, és írtak neki egy kenőcsöt. Egy másik macseknak daganat volt a szeme mögött, de nem akarlak megrettenteni... :oops: Az a lényeg, hogy azért vidd el az orvoshoz, mert sok variáció van...

Több
20 éve 7 hónapja #187934 Írta: sorriso
sorriso válaszolt a következő témában: Állatbarátok
csak pár napja vettem észre, hogy a macskám 3. szemhéja nem húzódik vissza teljesen. sztetek vmi fertőzés következménye?

elviszem állatdokihoz, csak 7végén sem, ma sem rendel..gondoltam megkérdezem..

"Ne féljünk nagyot lépni.Ha ez tűnik szükségesnek, két kis ugrással nem jutunk át a szakadékon"

Több
20 éve 7 hónapja #187919 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Én vhol sajnálom a japán táncoló egereket,mert mindegyik idegrendszeri betegségben szenved :(

"Similis simili gaudet"

Több
20 éve 7 hónapja #187708 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Amikor én a höriket terráriumban tartottam mindíg tök büdösek vtak,mert vhogy nem tudott kiszellőzni az egész...tudom,h nem túl logikus,de miután ketrecet kaptak sokkal tűrhetőbb lett a dolog.
Amúgy meg nálam pont a fiú höri volt nyugis és mindíg a csaj kezdett veszekedni,szal két lány megölte vna 1mást..szal gondolom ez állatka függő is.

Több
20 éve 7 hónapja #187480 Írta: xyz:-)))
xyz:-))) válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Evelyn írta: Nagyon rendik vagytok, hogy írtatok.szinte telljesen egy véleményen voltatok, úgyhogy, már tudom, mit kell tennem. :D :D :D
xyz:-))):Hány egered van??Milyen gyakran cseréled a forgácsot?Terráriumba tegyem őt??

Hali!

Most jelenleg 4 egerem van, mert januárban meghalt a tenészkanom! :cry:
Így megmaradt a két nőstény és két fiú kisegér!
Így sajna nem is lesz több picim! :cry: :) (habár annyira nem gond, mert már öregek a nagyok! :cry: )

Hát én nem napra pontosan szoktam cserélni a forgácsot!Kb. úgy hetente, kéthetente szoktam őket takarítani!
Ha több zöldet és vizet kapnak, akkor hetente!Ez legtöbbször nyáron van, mert télen van amikor napokat alszanak át!)

Én az egereket terráriumban tartom őket, de lehet ketrecben is, a lényeg, hogy a terrárium zárt fedelű legyen, mert kiugranak!!! :)

Ha van még kérdésed, akkor csak írj!!! :wink: :wink:

Üdv.: xyz:-)))

Több
20 éve 7 hónapja #187472 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Juhú, ma láttam táncoló egereket, és irtó édesek! :lol: :lol:

Több
20 éve 7 hónapja #187393 Írta: Evelyn
Nagyon rendik vagytok, hogy írtatok.szinte telljesen egy véleményen voltatok, úgyhogy, már tudom, mit kell tennem. :D :D :D
xyz:-))):Hány egered van??Milyen gyakran cseréled a forgácsot?Terráriumba tegyem őt??

Több
20 éve 7 hónapja #187195 Írta: xyz:-)))
xyz:-))) válaszolt a következő témában: Állatbarátok

büzsü2003 írta:

Evelyn írta: Én most akarok egeret venni, de szinte semmit nem tudok róla.Segítsetek!!!Milyen kaja kell neki?egyeltalán iszik?? :crap: :crap: :crap: :crap: :crap: Lehet több egeret összezárni???

Hát szerintem sem lenne jó ötlet több egeret összerakni, mert hát ők ösztönösen szaporodnak...Ja, és általában a rágcsáloknak magokat, gabonafélét kell adni, és nem igényelnek sok vizet... :D

Hali!

Nézem írásaitokat, és ebben a témában nagyon is érintett vagyok!
Nekem ugyan is van egy pár egerem!
Nem tudom, hogy milyen egereket szeretnél, de a mongol futóegerek nagyon is édesek!
És még abban is különösek, hogy ezek családban NEM szaporodnak el!
Tehát nyugodtan tartható együtt két különböző nemű egyed, de csak akkor ha tesók!!!!!

Evelyn: Nem kell nekik sok minden!
Lehet adni nekik vizet, de a friss zöldséget jobban szeretik!
Az enyémek pl. nagyon szeretik a száraz kenyeret is!

Ha gondolod, és tudok segíteni írj nyugodtan privit, vagy nem privit!
Ha sikerül elolvasnom, akkor biztos hogy válaszolok rá!!!

Üdv.: xyz:-)))

Több
20 éve 7 hónapja #187179 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Evelyn: nekünk mindig naon sok egerünk volt, mert apukám egy időben madárpók mániás volt, és hát azok egeret esznek, de mi folyton megmentettünk egyet-kettőt. És mindig születtek kicsikék! Olyan drágák (jó igaz, nem a legszebbek csupaszon, de azé mégis :P )!
Ha nem akarsz kicsiket télleg jók az egyneműek, de arra figyelj, hogy mindketten kicsik legyenek, mikor összeteszed őket, mer különben háború lesz! :mrgreen: Ha az egyik nagyobb, nem fog leszállni a kicsiről, bántani fogja, de ha mindketten nagyok és hirtelen összekerülnek, az is agresszióhoz vezethet!
Inni gyümölcsből isznak, az nekik elég, és szeretik a sajtot! :D

Több
20 éve 7 hónapja #187177 Írta: *Niko*
*Niko* válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Eruntale: Az egyik egyik barátom alkotott valami egérbarát csapdát, amit a macska számára tiltott helyeken használ; valahogy úgy működik, hogy ha az egér kieszi a csalit, akkor lecsapódik a doboz ajtaja és nem tud kimenni. Emlékszem, hogy heteket tökéletesítgette, mert az egér mindig talált valami kiskaput :D

a gyöngyfűzők valája - by Csele

Több
20 éve 7 hónapja #187050 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Egyszer tartottam egereket, az is a véletlen műve volt. Apu talált egyet a kamrában az egérfogóban, de olyan pici volt, hogy csak beszorult a fogóba, de semmi baja nem lett tőle. Apu meg megsajnálta és kiszabadította. kb. két hétig elvolt a terráriumban, aztán meglógott. Hálából megzabált egy tábla csokit, kirágott egy zacskó lisztet, és belekakilt. Azóta tartunk macskát.
(tényleg, van jobb megoldás kamrarongálók ellen, mint a macska? A mérget + egérfogót ellenzem, de Marcica érkezése előtt MINDENT felzabáltak. )

Több
20 éve 7 hónapja #187041 Írta: Erda niire (Area)
Ha egeret akrsz tartani, és nem százat, akkor mindenképp egyneműt. Két lányt szerintem összerakhatsz, de két fiú is metűrhet egymást. Az egerek is magokat esznek, meg néha egy kis almát, sárgarépát, vagy valami hasonlót. Vizet ne adj nekik, mert attól hamenéses, hányós lesz, és kipurcan.

Több
20 éve 7 hónapja #187037 Írta: Zarándok(Mist)
Zarándok(Mist) válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Niko: egy pár zöldségdarabkát meg gyümölcsöt kell neki adni, abból elég vizet szerez magának. Ha többet szeretnél, esetleg két lányt megpróbálhatsz.Szerintem nem bántanák egymást.( :?: )

a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try

Több
20 éve 7 hónapja #187018 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Evelyn írta: Én most akarok egeret venni, de szinte semmit nem tudok róla.Segítsetek!!!Milyen kaja kell neki?egyeltalán iszik?? :crap: :crap: :crap: :crap: :crap: Lehet több egeret összezárni???

Hát szerintem sem lenne jó ötlet több egeret összerakni, mert hát ők ösztönösen szaporodnak...Ja, és általában a rágcsáloknak magokat, gabonafélét kell adni, és nem igényelnek sok vizet... :D

Több
20 éve 7 hónapja #187007 Írta: *Niko*
*Niko* válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Nem vagyok egy egérszakértő, de szerintem csak akkor tarts több egeret együtt, ha nagyon sok egeret akarsz... Annak idején egyesek az iskolában árulták a fölösleges szaporulatot, és volt, aki a suliból már vemhesen vitte haza a sajátját.

a gyöngyfűzők valája - by Csele

Több
20 éve 7 hónapja #187004 Írta: Evelyn
Én most akarok egeret venni, de szinte semmit nem tudok róla.Segítsetek!!!Milyen kaja kell neki?egyeltalán iszik?? :crap: :crap: :crap: :crap: :crap: Lehet több egeret összezárni???

Több
20 éve 7 hónapja #186811 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nálunk Teddy cicánk féltékeny a teknősre. Amikor hazavittem őket, az első ténykedése az volt, hogy kivadászta a fiút. (Szegény nem ettől de elpusztult). Aztán a lányt az ablakból leborította akváriumostul az előkertbe, még jó, hogy a kő meg az üveg agyon nem törte. Majd rászokott ateknős kajájára. Nem eszi meg, csak szétszórja és megcsamcsogaj, de ha adnánk neki belőle önként, nem kell. Egyszer vettem szárított halat, meg szívmixet, és egy zacskóba hagytam fönt a polcon. Mire észtrevettük, lehúzta, a halakat összerágta, a szívmixet legnagyobb bánatára nem tudat szétcincálni. Máskor az alutálcás hetimenüt szóta szét a macska. Úgyhogy a teknős kajája azóta egy fiókban van eldugva.

A dogunk meg egyszer a csirkéknek kitett ehetetlenül erős lecsót zabálta fel. Csakúgy húzogatta a fittyét, de az utolsó szálig megette, nehogy másnak jusson.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.100 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére