Állatbarátok

Több
20 éve 7 hónapja #185289 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Én nem tudnék a kutyámnak vagy a macskámnak GYU-s nevet adni!
Asszem a szomszédok furcsán néznének rám! de ez nem érdekelne!

Kutyanevet tudok hülyeség kategoriába az egy ismerős kutyáit hivják így:
Bogár,Bigyó

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #185284 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Érdekes, én soha nem akartam GyU-s nevet adni semminek... :)

A(z egyik) kutyámat Maylonak hívják, a papagájom pedig Gamina (Feist után szabadon :wink: ).

Ja, nem tudom, mennyire hülyenév-kategória, de aqz egyik macskánkat nemes egyszerűséggel Brigantinak hívjuk. :D

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #185278 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Erda niire (Area) írta: Hát, nem hasonlítanak az eredeti név tulajdonosokra, az tuti... :P De legalább látszik, hogy olvasták a könyveket. :wink: Aprópó, ki9 tud hülye nevetek?
Én ezeket ismerem:
- kutya (macskanév)
- Gyereide (kutyanév
- Izé (papagáj)

Kutyanév lehet még: Takarodj...

Én megpróbáltam GyUsítani a kutyáim nevét, de nem díjazták... (az utóbbi 10-15 évben nagyon megszokták a jelenlegit)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 7 hónapja #185154 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Hát, nem hasonlítanak az eredeti név tulajdonosokra, az tuti... :P De legalább látszik, hogy olvasták a könyveket. :wink: Aprópó, ki9 tud hülye nevetek?
Én ezeket ismerem:
- kutya (macskanév)
- Gyereide (kutyanév
- Izé (papagáj)

'Is there anybody out there?'

Több
20 éve 7 hónapja #185049 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Jajdejók :)

A kutya-ügy egyelőre nem időszerű ,májusban újra jövök. :)

Több
20 éve 7 hónapja #184997 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Megcáfolom, ill. pontosítom magam:

A Képekbe azt írtam, hogy nem szeretem, hogyha valaki az állatát GyU-s szereplőről nevezi el, mert akkor millió kép közül kell válogatni. De mineutána ezt megláttam visszavontam, és mélységesen kérek elnézést az összes állattól.

Faramir:
www.warofthering.net/photoforum/ ... -10dag.jpg
www.burmese-cats.de/bilder/faramir.jpg

Finrod:
www.ragdolls.it/abroad/finrod_01.jpg

Amarie:
maine.coon.w.interia.pl/amarieph ... %20012.jpg

Melian:
www.algonet.se/~mhorrses/images/n_melian_01.jpg

Thingol:
www.ragdolls.it/abroad/mantogrigio_01.jpg

Celeborn:
www.skogkatt.co.uk/maelstrom/lor ... 1.2002.jpg

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 7 hónapja #184919 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nimro:Mit csinál pontosan?levegőnek néz v csak bámul ki a bután a buci fejéből és próbálja beadni,h gőze sincs róla,h mit magyarázol...

Ez a cicás naon édes!!

Szméagol írta: Rago, Cézi szerintem ritka szép, nagyon cuki pofija van. A tengeri malacodnak mi a neve?

Köszöni szépen;o)
Ő csak az 1ik malacka volt,ő Örvös névre hallgatott,mert körbe a nyakán volt egy fehér ,,örv"

Több
20 éve 7 hónapja #184891 Írta: Dínchamion

Erda niire (Area) írta: Dín: ez attól függ, hogy melyik menhelyről van szó... én inkább vízbefojtanám a kutyám, mint hogy az helyi menhelyre bedobjam.... :roll: :oops: ez kész egy lassú kínhalállal!

Ezexerint én eddig hál'istennek csak jó menhellyel találkoztam... :wink:

Dín

Több
20 éve 7 hónapja #184889 Írta: Erda niire (Area)
Dín: ez attól függ, hogy melyik menhelyről van szó... én inkább vízbefojtanám a kutyám, mint hogy az helyi menhelyre bedobjam.... :roll: :oops: ez kész egy lassú kínhalállal!

Több
20 éve 7 hónapja #184874 Írta: Zarándok(Mist)
Zarándok(Mist) válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Rouge: sztem felmehetsz valami kutyás v környezetvédő oldalra, mert ott ingyenesen fel lehet tenni a hirdetéseket, és akkor tuti jó helyük lesz.
Ha kell, tudok mondani párat.

a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try

Több
20 éve 7 hónapja #184871 Írta: Dínchamion

Rogue/Kaie írta: ilyenektől, hogy vízbefojtás, menhely stb. teljesen elzárkózom és szóba sem jöhet.

Hát nem tudom, szvsz a menhely egy korrekt megoldás. :roll:

Dín

Több
20 éve 7 hónapja #184869 Írta: Zarándok(Mist)
Nimrocco és Suhi: ezermillió bocsika!!!!!!!!!!!! Ez van ha az ember félálomban netezik... :oops: :oops: :oops: :oops:

Több
20 éve 7 hónapja #184784 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Drágáim! Itthon nagy hepajt tartottak a környék kutyái :arrow: :arrow: :arrow: májusra várhatóak a valszeg feketés-barnás, lekonyuló fülű, ELVILEG valahol mélyen németjuhász ősökkel rendelkező kisdögök. :) Náűlam lesznek, amíg nem tuom őket elsózni, tehát ilyenektől, hogy vízbefojtás, menhely stb. teljesen elzárkózom és szóba sem jöhet. Kérlek segítsetek elpasszolni őket. :) Nekem ugyanis két kutya elég. (najó, lehet, hogy egy kicsinek nem tudok ellenállni, de az tök más:))

pusza

R

Több
20 éve 7 hónapja #184783 Írta: Mizar Alkor
Mizar Alkor válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Holtak vezére írta: Mizar: lehet hogy igazad van,és tényleg nem a kor teszi, hanem a nevelés. Akkor viszont azt tudom tanácsolni, hogy addig neveld amíg meg nem unja, és akkor komoly lesz...

Szerintem ha elkezdeném neveli (amit teljesen lehetetlen :) ), azt én sokkal hamarabb megunnám. :D :D

Tündék, törpök és minden szabad nép barátja.
Az embereké nem, a hősök ideje lejárt..

Több
20 éve 7 hónapja #184705 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Suhi:nem kell avatart váltanod ;) Nekem nemsokára egyéni lesz :)
Betty is is visszafelesel nekem :P Olyan kis szemét dög :) )))
De ha jó idő van,szó nélkül megcsinál mindent,amit kérek tőle...
A fürdetést meg utálja,de a természetes vizekben megfürdik szó nélkül.A kerti tavunkba is beleesett,mert el akart kapni egy békát:)))

"Similis simili gaudet"

Több
20 éve 7 hónapja #184636 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Kutyakomolyság? Nézzetek végog egy kutyaoltást, ami a körzetekben zajlik, a sok égő arcú gazdával!!! :P :P :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 7 hónapja #184631 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Nimrocco írta:

Zarándok(Mist) írta: Suhi: nem akarlak elkeseríteni, de ugyanez volt az én kuttyommal, és mosz 4éves, és boldog vagyok, ha leül amikor megkérem. :wink: :heu: OLvasd el Desmond Mossisnak a könyvét, asszem Kutyalélek a címe, de lehet, h hülyeséget mondok... :oops:

Suhi??? :cry:
Hát Suhifarok vagyok én? :cry:
Az addig rendben,h ugyanolyan az avatarunk,de azért kérem,én nem vagyok Suhifarok! :cry:
Ott a nevem is..... :(
Betty most kb. 4 éves.Talált kutya,ezért az állatorvos becsülte meg a korát.
/me köszöni,csak kicsit érzékenyen érintette az összetévesztés :(

Ööööö...Én vagyok Suhi!!! :wink: [size=9:w44glln0]Ne haragudj Nimrocco, tán változtassam meg az avataromat?[/size]
De hogy azért tartsam a témát, az én kutyám, ha nem tetszik neki, hogy rászólok valamiért, egyszerűen visszafelesel!! :wink:

Több
20 éve 7 hónapja #184611 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Mizar: lehet hogy igazad van,és tényleg nem a kor teszi, hanem a nevelés. Akkor viszont azt tudom tanácsolni, hogy addig neveld amíg meg nem unja, és akkor komoly lesz...

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
20 éve 7 hónapja #184596 Írta: Nimrocco mirimafea

Zarándok(Mist) írta: Suhi: nem akarlak elkeseríteni, de ugyanez volt az én kuttyommal, és mosz 4éves, és boldog vagyok, ha leül amikor megkérem. :wink: :heu: OLvasd el Desmond Mossisnak a könyvét, asszem Kutyalélek a címe, de lehet, h hülyeséget mondok... :oops:

Suhi??? :cry:
Hát Suhifarok vagyok én? :cry:
Az addig rendben,h ugyanolyan az avatarunk,de azért kérem,én nem vagyok Suhifarok! :cry:
Ott a nevem is..... :(
Betty most kb. 4 éves.Talált kutya,ezért az állatorvos becsülte meg a korát.
/me köszöni,csak kicsit érzékenyen érintette az összetévesztés :(

"Similis simili gaudet"

Több
20 éve 7 hónapja #184583 Írta: Mizar Alkor
Mizar Alkor válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Szerintem ez a "mogkomolyodás" nem kor, hanem kutya kérdése.
Nekünk van két kutyánk, az egyik már 10 éves dé még mindig nagyon eleven :) (már ami a lomhaságból kitellik). A másik meg csak 3 éves, de őt tényleg képtelenség lefogni.... :) :D

Emellett persze van még jónéhány állatunk is (papagáj, macskák, kacagó gerlék, hörcsög...)

Tündék, törpök és minden szabad nép barátja.
Az embereké nem, a hősök ideje lejárt..

Több
20 éve 7 hónapja #184566 Írta: Holtak vezére
nos: hány éves a kutya?
mert nekem is ilyen volt, de most már megkomolyodott (valamilyen szinten)

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 7 hónapja #184553 Írta: Zarándok(Mist)
Nimrocco: nem akarlak elkeseríteni, de ugyanez volt az én kuttyommal, és mosz 4éves, és boldog vagyok, ha leül amikor megkérem. :wink: :heu: OLvasd el Desmond Mossisnak a könyvét, asszem Kutyalélek a címe, de lehet, h hülyeséget mondok... :oops:

Több
20 éve 7 hónapja #184549 Írta: Erda niire (Area)
Jaj, de ari ez az éneklő cica... és a zene is olyan szééép... :cry:

a utyaneveléssel kapcs., sajna én nem tudok segíteni, mert nekem nincsen kutyám, de itt van pár oldal:

www.fauna.hu/hu/edu/know/kutyaneveles.html
www.pointernet.pds.hu/Kutya/tuda ... nd-11.html

Több
20 éve 7 hónapja #184519 Írta: Nimrocco mirimafea
Miért van az,h Betty mindent megcsinál,ha kedve van hozzá és semmit ha nincs kedve hozzá?
Mármint ez kiképzésen kicsit kellemetlen,h egyik alkalommal még angyal,máskor meg egyszerűen nem lehet bírni vele....
Vhogy orvosolni kellene....

"Similis simili gaudet"

Több
20 éve 7 hónapja #184473 Írta: Zarándok(Mist)
Ari! :) KIcsit olyan minimaxos :lol:

Több
20 éve 7 hónapja #184440 Írta: Dínchamion
www.albinoblacksheep.com/flash/shii.php

Nézzétek meg, szerintem halál aranyos... :)

Dín

Több
20 éve 7 hónapja #184010 Írta: Erda niire (Area)
Csak beszólok, bővölt a képgaléria. Én most jöttem rá, hogy az én állataimról nincs képem beskennelve... :roll: :oops: Na, majd ha lesznek még képek, őket is felrakom... :D

Több
20 éve 7 hónapja #183977 Írta: Holtak vezére
Szméagol hozzászólása így hangzana:
SSSzzzziassszzztook!
hú milyen aranyosz állatkák.........szztb

Nekem csak 1 ír farkaskutyám van mint érdekes állat, de ő nagyobb mint én...

Több
20 éve 7 hónapja #183974 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!

Húúú! Milyen aranyos állatkák! Annyira kedvesek. :D Igyekszek majd én is szkennelni pár képet Maryről. És persze ideje lenne a kis patkányomat is lefotózni, bár nem tudom mit szólna hozzá...
Rago, Cézi szerintem ritka szép, nagyon cuki pofija van. A tengeri malacodnak mi a neve?
Sil, a cicáid gyönyörűek. Mennyi idősek?

Több
20 éve 7 hónapja #183856 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Ilmarë:az én malackám??? :roll: az télleg aranyos,bár lehet,h elfogult vok..
Area:Ezek a képeim vannak,ez számszerint4,rád bízom,h meiket szelektálod ki.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.263 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére