Állatbarátok

Több
20 éve 11 hónapja #158355 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Ha én állítanék be valamivel tuti hogy ki lennék tagadva. :P Egy kanárit is fél évig tartott kikönyörögnöm... hát ha macskával/kutyával mennék haza egyszer.... :twisted:

'Is there anybody out there?'

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #158295 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Ragoran írta: Végülis a kishalak is ungrálnak eddig nem teljesen tisztázott okokból..
Nem hiszem,h egy cápa olyan szuper madárvadász lenne,bár ki tudja..nem voltam még cápa;o)
Nefa:Azért van aranyos cicc tök ingyen is

igen voltak annyira aranyosak, de sajnos akkor nem tudtam, hogy vihettem volna haza, utólag megkérdeztem anyut és nem rakott volna ki a cicával

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #158115 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Fela:WoWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8O De jó!!!Jönni,nem tok,de ez tök szuper!!!!!;o))))))))))

Én inkább azt látom értelmesebbnek,h a lendület miatt ugrik ki.Vis nem is akar kiugrani,csak a lendület viszi tovább...

Több
20 éve 11 hónapja #157829 Írta: Erda niire (Area)
Relocnar: Biztos hogy a sújával eltörje a nyakát.... bár nem hiszem, hogy az elkapás után szüksége lenne még rá... :)

Több
20 éve 11 hónapja #157771 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Erda niire (Area) írta: Nemtom... én még nem hallottam ugráló cápáról, de ha van, akkor van. :) De nem hiszem, hogy csak úgy szórakozásból ugrálnak... biztos madarakra vadásznak, vagy nemtom...

Üdv!

Én is láttam azt a filmet, amit Ery is említett. A Nagy fehér cápa egyszerűen fókákra vadászás közben ugrik ki. Először alulról elkapja, kiurgik, megfordul, aztán fejjel (többé kevésbé..) vissza a vízbe... hogy miért, arra már nem emlékszem, de azt hiszem, meg volt magyarázva.

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 11 hónapja #157767 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Állatbarátok
HIRDETMÉNY!!!

Dec 14-én (ez most vasárnap) 16:00-tól JANE GOODALL (igen, Jane Goodall, a majmos néni!!!) tart előadást "A reason for hope" címmel (angol nyelven) az ELTE TTK épületében (Pázmány Péter Sétány 1/C) a Bolyai teremben (0.nyolcszázvalahányas)

Jelentkezni nálam! (privi, email, telefon)

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 11 hónapja #157616 Írta: Ragoran
nem látom sok értelmét,de felőlem ugrálhat... :wink:

Több
20 éve 11 hónapja #157600 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Állatbarátok
A NG-n láttam egy filmet a Nagy fehér cápákról. Ott jópárszor látható volt, hogy az 5 méteres apróságok bizony kiugráltak a vízből.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 11 hónapja #157596 Írta: Erda niire (Area)
Hát, a repülőhalról is azt mondják, hogy bogafrakra vadászik, akkor a cápa mér ne vadászhatna madárra??? [size=9:da6769t6]Pl, amelyik úszik a vízen...[/size]

Több
20 éve 11 hónapja #157573 Írta: Ragoran
Végülis a kishalak is ungrálnak eddig nem teljesen tisztázott okokból..
Nem hiszem,h egy cápa olyan szuper madárvadász lenne,bár ki tudja..nem voltam még cápa;o)
Nefa:Azért van aranyos cicc tök ingyen is

Több
20 éve 11 hónapja #157502 Írta: Felagund

Ery írta:

Erda niire (Area) írta: Rago: télleg jó képek, bár szerintem a cápák nem szoktak csak úgy kiugrálni a vízből... :?

De igen! Szoktak...

Tényleg szoktak. A makocápa pl akár 6 m-re is kiugrik (átugrik egy kisebb hajó felett... :roll: )

Több
20 éve 11 hónapja #157493 Írta: Nefadar
Rago: :D
Olyan aranyos cicák voltak ott. Szívesen vittem volna haza árva cicát is, de anyu kirakott volna vele, mert már van egy otthon. Amúgy olyan édi cicák voltak, de sajnos 40000Ft-be kerültek :cry:

Nefi

Több
20 éve 11 hónapja #157308 Írta: Erda niire (Area)
Nemtom... én még nem hallottam ugráló cápáról, de ha van, akkor van. :) De nem hiszem, hogy csak úgy szórakozásból ugrálnak... biztos madarakra vadásznak, vagy nemtom...

Több
20 éve 11 hónapja #157256 Írta: Ragoran
Vhogy nem tudok elképzelni vízből kiugráló cápákat,ezért szúrtam be.Pedig azok erősen cápának néznek ki és tök oan,mintha kiugrana a vízből....

Több
20 éve 11 hónapja #157234 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Erda niire (Area) írta: Rago: télleg jó képek, bár szerintem a cápák nem szoktak csak úgy kiugrálni a vízből... :?

De igen! Szoktak...

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 11 hónapja #157217 Írta: Erda niire (Area)
Rago: télleg jó képek, bár szerintem a cápák nem szoktak csak úgy kiugrálni a vízből... :?

Több
20 éve 11 hónapja #157116 Írta: Ragoran
Nagyon jó képek!Az utsó nem cápa;o)

cápa 1
cápa 2
cápa 3
cápa 4
cápa 5
kiscicc

Több
20 éve 11 hónapja #157111 Írta: Ragoran
Nefa:V 4-5éve ott voltak kiállítva a malackáim is;o)Ott aztán télleg szokott lenni mindenféle állatka :wink:

Több
20 éve 11 hónapja #157004 Írta: Nefadar
2003. dec7-én a XI. kerület Bocskai u. 37-ben (Zsombolya u. sarok) TIT Studoi termeiben 10-18 óráig Nagyszabású cicavásár lesz.
A kiállításon törzskönyvezett fajtatiszta cicák vásárolhatók és árvacicák is váráják szerető leendő gazdijukat!

Nefi

Több
20 éve 11 hónapja #156947 Írta: Felagund

Szméagol írta: Madárgyűrűzés a hobbija és Ócsára visz minket. :roll: A biológiások hallottak erről a helyről valamit? Csak mert a tanárunk úgy emlegeti, mint valami mekkát... :roll:

Mert a madártanosoknak az is :lol:
Rengeteg évfolyamtársamat tudok, akik oda járnak hétvégenként kutatni :D

Több
Több
20 éve 11 hónapja #156784 Írta: nenya
nenya válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Vilya: Van különbség a kutyakaják közt! Három fő kategóriát lehet megkülönböztetni: a legigénytelenebbet (Tesco, Buksi, Hamm meg ilyenek), Az átlagosat (Pedigree, Chappi, Purina) és a csúcsminőséget (pl: Hill's, Eukanuba, Royal Canin és effélék). Az, hogy melyik milyen minőségű, abból állapítható meg leginkább, hogy mennyit hasznosít belőle a kutya - magyarul, ha sokat sz...k (pardon :lol: ), akkor sok a kajában a fölösleges, hasznosíthatatlan anyag. Úgy gondolom, hogy az első kategóriájú kaják mindenképp kerülendők (NEM olcsóbb hosszú távon, mert a rossz emészthetősége miatt több kell belőle! Az én kutyám napi adagja Eukanubából 30 dkg, Chappiből fél kiló, Tescóból egy kiló!!): ha nincs a kutya különösebb terhelésnek kitéve (kiállítások, munkaversenyek, vemhesség, allergia), akkor nyugodtan eléldegél középkategóriás kaján. Ha viszont dolgozol vagy versenyzel vele, akkor érdemesebb beruházni a jobb minőségűre.

Remélem, nincs köztetek kutyatáp-forgalmazó, akinek ezzel befolyásoltam az üzletmenetét... :lol:

"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."

Több
20 éve 11 hónapja #156694 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Csatlakozom Ragoranhoz a deguk nagyon aranyosak.
A barátnőmnek volt kettő is. Míg ketten voltak, nem lehetett őket megszelíditeni, de az egyik elpusztult valamilyen betegségben. Akkor a másik szinte letargiába zúhant. A barátnőm vigasztalásként sokat simogatta, ezután szelidült meg. De azt nem tudom, hogy ha a társa nem halt volna meg, akkor megszelidült volna.
Ha egyszer sikerül saját lakásra szert tennem és elköltözni otthonról, akkor nekem is deguim lesznek. Ez most a sziámi macska miatt nem lehetséges.

Több
20 éve 11 hónapja #156692 Írta: Ragoran
A deguk nagyon édesek!!!
Ha nem rohannék suliba mellékelnék csomó linket meg képet,de télleg rohanok.
Szinte nem lehet őket megszelídíteni vis nagyon nehéz.Azt h kiveszed és nyugodtan ül az öledben amíg simogatod nem nagyon lehet elérni.
Persze a kivétel erősíti a szabályt.
És a kicsi deguszok iszonyú édik!
:wink: pussz

Több
20 éve 11 hónapja #156679 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!

Milyenek azok a Deguk? Nekem is az egyik oszt.társnőm azt fog kapni. A degukat nem nehezebb megszelídíteni, mint a tengerimalacokat? :oops: :oops:

Szerintettek az olcsóbb kutyaeledel ugyanolyan jó, mint a drágábbik, vagy azért van különbség a kettő között? [size=9:mum397qo]///Pl.: Tesco gazdaságos // :lol: // kutya-/macskaeledel - Pedigré///[/size]

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
20 éve 11 hónapja #156630 Írta: Erda niire (Area)
Aeglos: a haveroddal kapcs., szerintem ha valaki igazán törődik az állataival nem tudja őket csak úgy megunni.... :?
Csigák: nekem is két vizicsigám volt, az egyik egyszer elaludt, és nem ébredt többé fel, a másik meg nekm is eltűnt! 8O Pedig nem volt nagy az aza "akvárium" ilyen kis gömb volt, mint a feilmekben....

Több
20 éve 11 hónapja #156615 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!

Aeglos írta: Sziasztok!

Szméagol írta: Bár biológiai terepgyakorlaton (tanárunk tart ilyet, pedig még csak gimis vagyok) jó találkozni velük.

Mázlista... :roll:
Nekünk sosincs terepgyak, még erdei-iskola se volt soha :?

A tanárnő frissen végzett, szóval nem köti magát a szabályokhoz, meg a tantervhez. :wink: (Nem is tanár szakon végzett, csak hát élnie is kell valamiből.) Föl akar minket készíteni az év végén levő 4 napos terep gyak.-ra, mert azt mondja valószínűelg ő tartja és nagyon meg fog szivatni bennünket. :lol: Madárgyűrűzés a hobbija és Ócsára visz minket. :roll: A biológiások hallottak erről a helyről valamit? Csak mert a tanárunk úgy emlegeti, mint valami mekkát... :roll:

Több
20 éve 11 hónapja #156608 Írta: Ragoran

Vilya írta: Nagyon szépen köszönöm azt a sok tippet a tengerimalaccal kapcsolatban! A törölközös jött be a legjobban, de annyira, hogy csak abba hajlandó aludni. :lol: Már sikerült kézzel kivennem és mikor benyúlok hozzá engedi, hogy simogassam. :)

Örülök,ha mentél vmire a tippekkel,további sok sikert. :wink:
Nimrocco:Pedig a szavakon kívül máshogy nem irányíthatod őket.Márha nem akarsz korbácsot ragadni...

Több
20 éve 11 hónapja #156597 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!

Szméagol írta: Bár biológiai terepgyakorlaton (tanárunk tart ilyet, pedig még csak gimis vagyok) jó találkozni velük.

Mázlista... :roll:
Nekünk sosincs terepgyak, még erdei-iskola se volt soha :?

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
20 éve 11 hónapja #156581 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Szméagol írta:

Nimrocco írta: Nem tudtok valamit a szánhúzó kutyák irányításáról?
Zablát nem tehetek a szájukba :twisted: , a vezényszóra meg vagy engedelmeskednek vagy nem. :?

Írj Cicafülnek, ő aktív ebben a sportban, csak mostanában (már nagyon régóta) nem láttam a fórumon. :cry:

Gyakran van fenn, csak nem sokat ír...

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.423 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére