- Köszönetek: 0
Állatbarátok
- Cunnir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Nóli i linantea írta: De sokáig laktak már együtt, csak a kicsi 4 napig külön volt, mert beteg volt... És nem el nem fogadja, hanem vissza...
Ennek több gondja van.
Nos.
Miután kivetted a pockodat.
Kikéne fertőtlenítani a lakhelyet mivel megjelölte a területét a hörcsög így a másikat betolakodonak tekinti és védekezik ellene.
Tipp.
mosd ki az akváriuot ahol laknak.
és úgy rakd össze őket akkor nem verik szét egymást max az élelmen.
mosd ki és egy dobozban vagy kis műanyag dobozban vödörben hagyd őket hogy hagy szimatolják egymást.
Ezért célszerű kimosni az akváriumot mert miután kivetted a másik tovább jelöli a területet és mikor vissza rakod betoladokodnak fogja tekintet a hörcsögöt.
Ez így van a malacoknál is.
A gyenge soha nem képes megbocsátani.A megbocsátás az erősek tulajdonsága.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
If I promise not to kill you, can I have a hug?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: Adjatok egy kis tanácsot, hogy lehet összeszoktatni két hörcsögöt! :bawling:
A pele az *.*
Szvsz lehetetlen, ha nem fogadják el egymást...
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
A pele az *.*
- Vikil
- Nem elérhető
Képzeljétek van Pelém!!! Mogyis
Tök cuki!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Franci jobban van, sőt teljesen jól, ismét hiperaktív és kisaranyos, de az a gond, hogy a tesója nem fogadja vissza, összeverekedtek amikor ismét össze akartam ereszteni őket... Nagyon remélem hogy csak a sok-sok gyógyszer szagát érzi rajta, még megpróbálom pár nap múlva...
Pedig épp most vettem nekik egy hatalmas csoda-ketrecet...
:bawling:
- nicorell
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Az én kicsi kedvencem, ki életem minden percét bearanyozta csütörtökön elhunyt. Januárban érte volna el a bűvös 16-ot.
Ha szomorú voltam, vigasztalt.
Ha ételt ettem, kuncsizott.
Ha sétálhatnék voltam, elkisért.
De többé csak gondolataimban kísér majd,
Nyugodj békében egyetlen kutyám: TÜCSI!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Úgy tűnik mostmár jobban van, eszik meg mozog, de ma még elviszem állatdokihoz._Newra írta: Szegénykém! :szurkol: :szurkol:
- Newra
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: Szurkoljatok kérlek Francinak, mert elkapta valami titokzatos betegség...
Túl van a közvetlen életveszélyen, de az állatdokik nem tudnak semmit igérni...
Úgyhogy csak a soksoksok pozitív energiára számíthatunk. :bawling:
[size=9:zaj320hw]a kicsisége fejlődési rendellenesség, aszondta állatdoki[/size]
Szegénykém! :szurkol: :szurkol:
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Túl van a közvetlen életveszélyen, de az állatdokik nem tudnak semmit igérni...
Úgyhogy csak a soksoksok pozitív energiára számíthatunk. :bawling:
[size=9:2o226hcn]a kicsisége fejlődési rendellenesség, aszondta állatdoki[/size]
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Kukorica, búza, zab satöbbi magkeverékkel, nem márkással mert abban vannak ilyen szintetikus részek is, amit szülei sosem ettek meg. Ezenkívül adok neki almát, néha répát, pitypang levelet és salátát..._Newra írta: Nóli mivel eteted a hörcsögödet?
Ez nem elég változatos? :triste:
- Newra
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: Hogy lehet hoyg két darab egy alomból származó hörcsög között ekkora méretkülömbség legyen??
Izé.
Volt egy hörcsögöm, Franci. Illetve még minidg van. De úgy gondoltam hogy egyedül lehet és elhoztam az egyik azonos alomból/szülőktől satöbbi származó tesóját. És kérem szépen, ez kétszer akkora!!!! :eek4: És most láttam a többi tesóját is, és ők is hatalmasak!
És Franci nem volt beteg mint az egérke az egérke és elefántos viccben...
Vagy mégis? Lehet hogy van valami baja? nyííííí :bawling:
[size=9:t5jysz2m]Mindenestre hatalmas testvérke a Fáni nevet kapta [/size]
Hmm, én ezt kutyáknál tapasztaltam, kutyám szülei középuszkárok, és kutyám is az, de pl a huga kis pukkancs törpeuszkár... Persze hörcsögöknél ez azrt gondolom nem ugyanígy működik.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Izé.
Volt egy hörcsögöm, Franci. Illetve még minidg van. De úgy gondoltam hogy egyedül lehet és elhoztam az egyik azonos alomból/szülőktől satöbbi származó tesóját. És kérem szépen, ez kétszer akkora!!!! :eek4: És most láttam a többi tesóját is, és ők is hatalmasak!
És Franci nem volt beteg mint az egérke az egérke és elefántos viccben...
Vagy mégis? Lehet hogy van valami baja? nyííííí :bawling:
[size=9:3nj6rar3]Mindenestre hatalmas testvérke a Fáni nevet kapta [/size]
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
ez nagyon durva. átkozd meg, anno ötven éve a nagyanyámnak bejött. volt egy farkaskutyája, amolyan félig keverék németjuhász, és a faluban mindenki tudta, hogy az övé. egy barátnőjével (már fiatal felnőttként) sétáltatta gyakran a fallu melletti erdős réten. volt egy vadász a faluban és valamiért ki nem álhatta vagy a kutyát vagy a nagyimat, már nem is emlékszem (sajnos megkérdezni már nem tudom), és amikor hívták vissza a kutyát az erdő szélén, az nem jött. bementek érte, a szerencsétlen pára ott feküdt lelőve valahol, a vadász meg oldalgott el. nagyanyám abban a pillanatban megátkozta és később, sok évvel később, amikor elköltöztek már, jött a hír csak úgy mellesleg, hogy jaj képzeljék, a vadász valami furcsa baleset következtében lebénult és ilyen fiatalon tolószékbe kényszerült._Newra írta: És képzeljétek valaki levette róla a bolhanyakörvet! A halott macskáról!
bocsánat, hogy hosszú lett, és tudom, hogy nem illik megátkozni embereket, mert ránk száll vissza (aki nem hisz benne, annak meg minek), meg ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel, de egy durva helyzetben képes lennék másnak valami rosszat kívánni, hogy érezzen ő is fájdalmat.
persze nem egy nyakörv miatt, de esetleg más miatt.
"Well, I'm back."
- Newra
- Nem elérhető
Nekem is volt egy cicám akit elütött egy autó. És képzeljétek valaki levette róla a bolhanyakörvet! A halott macskáról! 8O
- Kiszhobbit
- Nem elérhető
Woland: szegény...
Snuffles: mindenütt mnéztem és nincs és nincs. Pedig pizzát ígértem Glorfinak ha megmondja hol van. Amikor kerestem nagyban ült és szabályosan röhögött rajtam...
- Silima
- Nem elérhető
- Ben
- Nem elérhető
OFFSnuffles írta: hogy az ilyen autós szemetek miért nem tudnak egyszer kipusztulni...
" The day the cars will lay in heaps
their wheels turing in vain,
we'll run along the empty highways
shouting, screaming, singing
loud, loud, loud, loud"
ON
Na igen, nekünk még egy macskánk sem pusztult el tisztességben... vagy autó csapta el, vagy a szomszéd vágta agyon, vagy a kőművesek, vagy eltűnt, vagy valamilyen betegségben meghalt... Részvétem, Woland!
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Niphredil Eleanor
- Nem elérhető
Woland írta: :shake: a macskamat elutotte egy auto
SZEMETEK!!!!!!!!! :rmad2:
kicsinaltak Pindurt
Szegény cica, őszinte részvétem! Nem is tudom, mi lenne velem, hogyha az én kis Nessámat ütné el valaki...
Hogy egyes őrülten száguldozó majmok miért nem tudnak néha rálépni arra a nyomorult fékre? :shake:
Nem vagyok nagy autós, de elvégre tudtommal azt nem dísznek szokták a kocsikba szerelni.
Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
NEE (( annyira rossz, ha elveszted a kis barátodat ( nekem már sok macskám veszett oda (mérgezés, erkélyről leesés, etc) és kutyám is kettő, és mindegyik kiborított, még az aranyhalam is. hat évig úszkált mindenféle bugyborékoltató cucc nélkül és egyszercsak anyu felhív, hogy nincs többé, ott lebeg hassal fölfelé (Woland írta: :shake: a macskamat elutotte egy auto
kicsinaltak Pindurt
hogy az ilyen autós szemetek miért nem tudnak egyszer kipusztulni...
"Well, I'm back."
- Woland
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
kicsinaltak Pindurt
Mindenek felett,
s3.bitefight.hu/c.php?uid=43202
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
ágy alatt, szekrény mögött, fürdőszobasarokban? nálunk ez a három tipikus hely, de a favorit a fürdőszoba. esetleg a vécésarok. ott is találtam már radírt, hajgumit, tollat, pingponglabdát... pff.Kiszhobbit írta: Képzeljétek a macskám eldugta a szövegkihuzómat. Nem találom.
"Well, I'm back."
- Kiszhobbit
- Nem elérhető
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Illtve a szemét, szárnagyságát, szárnyformáját és testszínét...Snuffles írta: azoknak a combját vizsgálja minden biológus
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
ne haragudjatok, a kétszárnyúak (legyek) közé. :upsz:Snuffles írta: a dipterák közé tartozik
"Well, I'm back."
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
azoknak a combját vizsgálja minden biológus drosophila melanogaster, avagy ecetmuslica, a dipterák közé tartozik, ennyit tudok róluk.Kiszhobbit írta:
A muslicáknak? 8ONimrocco mirimafea írta: Anya hozott haza szőlőt és pár napon belül tele lett a ház muslicákkal, de egy fehér szeműt sem találtam köztük. Mindnek piros a szeme
egyébként a géntérképük irtó klassz!
az igazat megvallva a rovarok sokkal de sokkal jobban lenyűgöznek engem ebből a szempontból, mint egy apró kis mókus vagy cica. de aztán arra gondolok, hogy a cica meg a nyussz is mennyie kis puha, és kész, elolvadok...
"Well, I'm back."
- Kiszhobbit
- Nem elérhető
Nimrocco mirimafea írta: Anya hozott haza szőlőt és pár napon belül tele lett a ház muslicákkal, de egy fehér szeműt sem találtam köztük. Mindnek piros a szeme
A muslicáknak? 8O
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Barátnőmnek születtek kiskutyái Ecseren, keverék, kistermetű anya és ismeretlen, valószínűleg labrador apa kölykei, szép, fekete és arany kicsik, két hét múlva ingyen elvihetők. ) Öten vannak, 2 arany és 3 fekete van. Fiúk- lányok vegyesen, barátnőm nem biztos az arányban, mert igazából a nagymamájánál vannak a kicsik, de ha valaki komolyan érdeklődik, majd megmondja.
Lehet értük jelentkezni / érdeklődni róluk nálam priviben vagy mélben hogy közvetítsek, vagy a csicsigo@freemail.hu ímélcímen.
Képek:
img.photobucket.com/albums/v205/ ... zik058.jpg
img.photobucket.com/albums/v205/ ... zik071.jpg
img.photobucket.com/albums/v205/ ... zik039.jpg
img.photobucket.com/albums/v205/ ... zik057.jpg