Tánc
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Gyertyás tosz = Son of the sun, ami a Gubacsin is volt?
Nem mintha feltétlenül ragaszkodnék hozzá, de ha jól látom ebben az aredhelbeli fás táncok nincsenek benne...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ladislas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Úgy érzem itt az ideje, hogy bejelentsem végre, hogy a táncos estet áttettem tavaszra, márciusra, hogy tudjatok normálisan készülni, és próbálni ...De mint tudjuk, ez nem azt jelenti, hogy februárban elkezdünk próbálni?! Szóval gondoltam, aktivizállak titeket. Ösztönzésnek itt egy pre-műsor...ez csak bővülhet, nem csökkenhet!!!
Sok sikert a próbákhoz, és jó csemegézést ---ÉBRESZTŐ!!!
1. Ouverture- Modern tánc
2. Nightquest
3. Moon Dance
4. Cleopatra's Spell
5. Gyertyás tosz
6. Flamenkó
7. Reneszánsz tánc
8. (Mtt-s) latin táncok
9. Gomba tosz
10. Boszi ext.
11. Finálé
Külsősök táncai: Akrobatikus rock and roll, hastánc (rázás, fátylas), Modern és kortárs, latin, hip-hopp, néptánc... ez kb. 40-45perc
A mi 11ünk pedig kb.40perc.... Ez a köszöntő beszédekkel, konferálásokkal, és a szünettel együtt kb. 2óra... asszem mindenki tudja, mi tartozik rá, úgyhogy népek harcra fel!!!
Ja, és mindenfajta technika rendelkezésre áll, a műsorról dvd készül, amit minden táncos megkap.... és jönnek profi szakmabeliek, hogy megnézzenek bennünket, meg szervezők is, hogy ha valami megtetszik nekik, akkor azt hívhassák más rendezvényekre, ami aztán pénzt jelent !!! Csók nektek! Ha bármi egyéb van írjatok privit!!!!
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
Na, cucc. Kéne lépni vmit előre. Én igyekszem egy Moondance-koreográfia tervezetet alkotni és eljuttatni Esgalhoz.
Kérem azokat akik szívesen részt vennének a Moondance-ben (vagy a Macskák-ban) (ugye nincs más amihez jelkezőket keresünk?) az jelezze itt a topicban. Akkor is ha már korábban megtette, mégegyszer. KÉRETIK CSAKIS AKKOR, ha TÉNYLEG tudod vállalni a próbákat!
- Olorin.papa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
ADIM a Des írta: Hali!
Most tudtam meg, hogy az a sok fémpalacknyitó (sörös, üditős), amit annakidején Kincső kért a lelkesebbektől, már nem aktuális, mivel az a fellépés, amire kellett volna, június végén megtörtént.
Éljen a hulladékújrahasznosítás!
Megszokásból én is gyűjtögetem, hátha még kell, és akkor eléjük öntöm...
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- ADIM a Des
- Nem elérhető
Most tudtam meg, hogy az a sok fémpalacknyitó (sörös, üditős), amit annakidején Kincső kért a lelkesebbektől, már nem aktuális, mivel az a fellépés, amire kellett volna, június végén megtörtént. hmm...
Mindettől függetlenül továbbra is gyűjtögetem ezeket a nyitókat, mert gondolom, felhasználhatók még valamire, nem csak ruhákra, vagy csörgődobhoz. Ha kell valakinek nyitó (az keresen fel emilben), szívesen odaadom a maréknyi gyűjteményem.
"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
- Laurelen
- Nem elérhető
- Rogue
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
- Esgal
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Ladislas
- Nem elérhető
Nos, a szerda megfelel, csak írd meg mikor, és hol találkszunk... ööö... a másik, a szoknyád nálam van, majd odadom. A felvételt, ami róla készült, megtudjuk nézni szerdán esetleg??? Jó lenne nagyon... külső szemszögből nézve minden másképp fest ...
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
- Míriel
- Nem elérhető
Ladislas írta: Ne is beszélj!!!! Most vagy a leggázabb pillanatokat kapták le, vagy... nem tudom... elég szerencsétlenül nézek ki rajta.... nincs még egy olyan ember aki ennyi grimaszfajtát felvonultatna...uff...
Szerintem a Míriel-kistehén képek borzalmasak, valami normálisabb fotóst kéne szerződtetni.
Tüncök! A hét folyamán (lehetőleg szerdán) mindegyikőtökkel szeretnék találkozni. Ne aggódjatok, életben fogtok maradni
Ja, az olló és két technokol az mind az enyém, azokat szeretném visszakapni, ha nem baj.
Julcsi lightshoe-ja nálam van.
Rouge, visszaadnád a szoknyámat valamikor? Köszi :*
Ügyik voltatok, és a Nq-t kigyakoroljuk, meg kaptok egy kis stílusátnevelést, ne aggódjatok (Persze ha csak nem lincseltek meg előtte)
Úgy érzem, tele van a szám földdel.
- Laurelen
- Nem elérhető
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Ladislas
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
Itten vannak néhány képek a gyári fellépésről. Részemről betiltanám azt a keveset, amin ott vagyok, mert amin ki is nézek valahogy, ott látszik, hogy elrontottam, de sebaj. Menjetek csemegézni, titeket ugyse én érdekellek
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Laurelen
- Nem elérhető
- Ladislas
- Nem elérhető
Lau: Szerintem ennyi elég lesz... az zene mi lesz? az amiről beszéltünk, v. más? arra ügyelj, hogy ne legyen nagyon könnyű, de nagyon nehéz se, mert nem lesz olyan hosszú időnk betanulni...
- Rogue
- Nem elérhető
de tényleg jó buli volt igazából, szétröhögtem magam, mikor az előadás után kb. félórára ledermedt a dark kultúra meg azért sokat tanultak az erotikus táncról az előadás utáni egy órában szal nagyon köszönöm Lacinak, mogynak meg Andrisnak hogy ott voltak és jól éreztem magam velük.
Lau, a nyakláncomról majd még akkor beszélünk. mogy két poharát Lacival elhoztuk, és Kriszanánál maradt. viszont nem tudtuk, h az övé-e, mert mindkettő el volt törve, úgyhogy lehet h Kriszana kidobta...
na én szaladok. legyetek jók.
ja és még egy kérdés: táborban táncban nagyon szívesen benne lennék, de lehet, hogy csak pár napra tudnék lemenni. szervezők szerint mennyire lehetséges?
pusz
- Laurelen
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Angwen írta:
Igazán nem akarok akadékoskodni, de szeretném tudni, mi lett a sorsa szegénynek...Angwen írta: Népek, nem találtatok véletlenül a teremben egy fölös puhacipőt? Erős a gyanúm (95%), hogy ott hagytam az enyémet...
Én nem tudok róla
- Ladislas
- Nem elérhető
Nos, ma túlestem a szóbelimen is... hááát a 20tételből 17et tudtam perfekt, erre kihúztam a legnehezebbet, amibe belese néztem... ez mörfi törvénye... csak akkor legalább ne tanultam volna meg a többit, és ne ment volna rá egy hétvégém.... .... Olyan gáz! Ráadásként az éretségi elnök fizika szakos volt, és még a mobilom is megszólalt felelés közben...öööö...gáz volt... na mind1! Most szívok....
JA, egyébként tényleg mehet ez a két tánc táncestre, de jelezném, hogy addig nagyon sokat kéne finomítani rajta!!! És a káoszos részeket kicsit át kéne dolgozni...
Alig várom már, hogy visszajelzést kapjak a készülő projectekről, és összeszerkeszthessem gondolatban a műsort. Tudom még messze van... de a messzi nem is annyira messzi... de ezt már csak tudjátok... Szóval csak készüljetek!!!
A táborban kötelezően próbálandó dolgok: boszitánc, szobortánc... és még sorolhatnám... lesz dolgunk bőven. Ja és akkor el kéne kezdeni gondolkodni a finálé táncon... Lau, Julcs, és többiek, Számíthatok rátok ez ügyben???
- Angwen
- Nem elérhető
Igazán nem akarok akadékoskodni, de szeretném tudni, mi lett a sorsa szegénynek...Angwen írta: Népek, nem találtatok véletlenül a teremben egy fölös puhacipőt? Erős a gyanúm (95%), hogy ott hagytam az enyémet...
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- gillz
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
kicsit rémálom-szerű volt ez az este eleinte de túl vagyunk rajta, és még csak nem is volt égés! grat magunknak! [size=9:3ftuol0u](/me elcseszte a nyifinyüf ritmusát de remélem senkise vette észre abban a "félhomályban" )[/size]
Ha ezt a Nightquestet kigyakorolnánk még egy kicsit, baromijó tudna lenni! Táncestre megcsinálhatnánk rendesen, nem gondoljátok? (Esgal szerint is, legalábbis szombaton ezt mondta ) (A hastáncot meg mégannyira, ott leginkább csak a jelmezeket kell viselhetővé tenni de hát én abban nem vagyok kompetens )
Ja és más.
Talán már olvastatok róla, hogy a tolkien.hu őszig tartalom-feltöltés-en kell átessék. Mivel én lettem a Kreatív szekció / Fan Fiction rovatvezetője, keresek lelkes embereket/tüncöket/egyebeket, akik az egyes témák, csoportok ad1. bemutatását, ad2. híreinek figyelését, ad3. képgyűjtést, ilyesmit vállalnak.
Júni 28 - júli 7. között sajna nem leszek Pesten, de ez idő alatt kidolgozok egy részletes koncepciót, de addig is minden öltetet, segítség-ajánlatot várok!!! (priv, mail - akár kincso@tolkien.hu is )
- Míriel
- Nem elérhető
Hát, először is köszönöm, hogy részt vállaltatok a táncban, hogy ki-ki a maga vérmérsékletének megfelelően odatette magát, vállalta a próbára járást, a gyakorlást, a lelkesedést.
Külön köszönet jár Rózsának és Launak azért a nagy rohanásért, amit miattam produkálni kellett, a küzdelemért, hogy átrohantak a fél városon.
Továbbá köszönöm Rouge-nak, hogy beugrott az utolsó pillanatban, és két nap alatt megtanulta a dolgokat.
Köszönöm Lacinak, hogy dobált minket és ne haragudjatok, Tőletek már nem tudtam elköszönni, amikor elmentem.
Köszönöm Mogynak, hog yaz utolsó pillanatban lett hatodik ember.
És tüncök: jók voltatok! Egyre jobbak!
A hastáncról már nem is beszélek: szerintem az a Therion-fan srác mindent elmondott helyettem, aki végigcsápolta és végigheadbangelte az egész számot DD
Ami pedig a hely nézőközönségét illeti, még mindig több tapsot kaptunk, mint a Bran. Sőt: a tulajdonos elkapott a lépcsőfordulónál, és azt mondta, ha készen vagyunk valamivel, legközelebb is szeretettel vár, akiket ő megkérdezett, azoknak tetszett a dolog, sokat színesítettünk a helyen. És ezt szó szerint is lehet érteni D
- Ladislas
- Nem elérhető
Először is szeretnék köszönetet mondani Launak, és Rózsának, hogy kikészíthettük az idegeiket, és hogy össze-vissza rohangáltak cd ügyileg ... basszus! Az őskáosz rulz, de nem ennyire !!! Szóval sorry ... A végén minden rendbe lett, ugyanis volt gép, és Esgal cdje is működött, így le tudtunk játszani mp3at is.
A táncról... nem is volt olyan gáz, mint amennyire az idegállapotomból és a többiekéből kifolyólag lennie kellett volna... bár amikor Rogueval az utolsó akrónál szaladtam vagy 2 métert, mivel nem láttam semmit 8O , elég érdekes lehetett... viszont a sötétnek is megvolt az előnye, nem látszott milyen kifejezéstelen arcokat vágtunk néha ... azért félek visszanézni majd videón... Viszont senki nem halt meg...ez egy jó dolog !!! A hastánc jó volt... nekem nagyon tetszett!
Az ottani közönség nem tom, mennyire értékelte a produkciókat ... volt egy olyan érzésem, nem nagyon érdekelte őket a dolog...na mind1!
Ezenkívül szeretném megköszönni Míriel helyett, vagy inkább a nevében mindenkinek, aki valamilyen módon részt vállalt a dologban, hogy nem sajnált időt, és energiát fordítani hogy létrejöhessen ez az egész. Ügyesek voltatok!
További köszönet illeti Julcsot, és Kincsőt akik próbahelyet bíztosítottak a táncosoknak... nélkülük sem sikerült volna!
Ezenkívül köszönöm Kriszanának, hogy szállást biztosított nekünk -bocs a párnáért -, és Jacoponak, aki eligazított minket ...
Roguenak, aki az utolsó billanatban is képes volt beszállni, megtanulni a táncot, és kockáztatni az életét... ja és hogy vonaglottunk egy jót a táncparketten...ööö kövön... Ja, és Mogy pasijának, hogy mikor nagyon unatkoztam szórakoztatott !
Szép volt, jó volt... de milyen jó, hogy túl vagyunk rajta!
- Angwen
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
Míriel írta:
gillz írta:
Kincső (Thilanna) írta:
Míriel írta: A helyszíni próba:
csütörtök fél egytől a Gubacsi úton, gillz nénit megkérjük, vezessen oda minket
A holnapi hastánchoz kéretik talpas poharat hozni!
Fél egytől meddig, hogy 3-ra az Oktogonnál legyünk?!
azért nem kéne túl szűkre szabni a hastáncot sem... amúgy sztem 15-20 perc alatt a boráros téren, vagy a mester uccánál vagyunk, onnan kb. ugyanennyi az Oktogon... tehát félhárom körül kéne elindulni a Gubacsiról. Ez kissé szűkös így.
Elnézést, h most szólok, de most derült ki, h megkapok egy munkát, ergo csütörtökön jó eséllyel dolgoznom kell, úgyhogy valószínüleg nem tudok menni
Csak most, vagy egyáltalán nem?
csak csütörtökön, de megpróbálom kisakkozni, hátha ha ma dolgozom két órával többet, akkor stikában letudom csüt reggel a másik kettőt, és akkor tudok menni próbára a helyszínre.
need more brainz. yourz. now.
- Míriel
- Nem elérhető
gillz írta:
Kincső (Thilanna) írta:
azért nem kéne túl szűkre szabni a hastáncot sem... amúgy sztem 15-20 perc alatt a boráros téren, vagy a mester uccánál vagyunk, onnan kb. ugyanennyi az Oktogon... tehát félhárom körül kéne elindulni a Gubacsiról. Ez kissé szűkös így.
Elnézést, h most szólok, de most derült ki, h megkapok egy munkát, ergo csütörtökön jó eséllyel dolgoznom kell, úgyhogy valószínüleg nem tudok menni
Csak most, vagy egyáltalán nem?
- gillz
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
need more brainz. yourz. now.