Tánc

Több
19 éve 10 hónapja #237197 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Tánc

Míriel írta: Kinek lenne kedve vmi szentivánéji tünctánchoz?
Már írtam Kincsőt, Galcot, Ladot, és még? Nem lesz nehéz, nem fogok kiabálni, csak eljárjatok a próbákra... Kistüncök előnyben!

Nekem is van!:) csak olyanhűdenagyon jól azért nemtudok, de ah nem lesz nehéz akkor gondolom nem kell hozzá olyan übertánctudás :hein:

Ja és Esgal, hozzád is jelentkeznék!.) és ha minden jól megy akkor a próbahely továbbra is fennáll, már amennyiben megfelel az a kicsi hely.

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #237164 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Tánc
Nah, jöttem én is pofátlankodni :D
Szóval először is mégegyszer itt is gratula a fáknak, nagyon-nagyon jó volt, s mivel én csak a félkész Ring táncból láttam egy kicsit, abszolút meglepetés volt számomra az egész színdarab, meg persze a táncok, de tényleg nagyon jól össze lett hozva! Lau+Ladis: nagyon jó volt, tecc, még! :bandit: A Mírc tünc-tánccal sem volt semmi nagy gáz, ahhoz képest hogy ennyi idő alatt lett összehozva, hát nagy gratula mindegyikőtőknek! Máskor azért ne idegeskedjetek annyit, nem baj ha több a rontás! :wink: [size=9:ku1v6bdj](mondom én, aki még úgy is nagyon izgultam a fákért, hogy alig valamicskét koreografáltam benne)[/size]

Amúgy meg csak annyit, hogy permí jelentkezik szentivánéji tünctáncba, meg Esgalhoz is, bár a próba idejétől függ, hogy össze is jön-e. Pussz!

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #237153 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Tánc

Cicaful írta: Hülye kérdés, de valakinek fel kell tennie - mért ne egy hülye macska legyen az...
A szentivánéji tünctánc szentiván éjkor lesz???
[és ugye az az a tosz, ami nyárközépkor van, június vége felé??]

:P

szvsz igen...legalábbis logikusnak látszik.... legalább lesz elég idő felkészülni! :D

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
19 éve 10 hónapja #237151 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Tánc
Hülye kérdés, de valakinek fel kell tennie - mért ne egy hülye macska legyen az...
A szentivánéji tünctánc szentiván éjkor lesz???
[és ugye az az a tosz, ami nyárközépkor van, június vége felé??]

:P

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
19 éve 10 hónapja #237077 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Tánc
szentivánéji tünctáncba én is szívesen :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
19 éve 10 hónapja #236923 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Tánc
Nekem is próbaidőponttól függ... de ha szentivánéji, akkor gondolom, lesz elég időnk is... benne lennék.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
19 éve 10 hónapja #236921 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: Tánc
ez mikorra kene?mert ha meg van ido akkor en jelentkezek. csak heti egy probanal tobbet mostanaban nerm tudok vallalni.

Több
19 éve 10 hónapja #236915 Írta: Míriel
Míriel válaszolt a következő témában: Tánc
Kinek lenne kedve vmi szentivánéji tünctánchoz?
Már írtam Kincsőt, Galcot, Ladot, és még? Nem lesz nehéz, nem fogok kiabálni, csak eljárjatok a próbákra... Kistüncök előnyben!

Úgy érzem, tele van a szám földdel.

Több
19 éve 10 hónapja #236887 Írta: Esgal
Ladis: Azt a táncestes ötletet nagyon támogatom. Szvsz brilliáns ötlet. Már csak egomániából is, ugyanis lenne egy újabb merényletem, vagy arra, vagy a farsangra:

Sirató - magyarán, egy lassú tánc, ami ráadásul kifejezetten lánytánc. A zene, ami van hozzá szvsz gyönyörű.
Hozzávalók:
6-7 lány (vagy amennyien jelentkeznek)
némi idő (ez lesz, még a farsangig is)
próbahely (ez nincs, de kéne!)
Hossz: 2:36
Jelmezigény: hosszú (bokáig, vagy inkább lábszárközépig érő) lehetőleg egyszínű ruha, lightshoe v. balettcsuka v. hasonló, bátrak táncolhatnak mezítláb :)
Hogy-illesztjük-bele-a-tolkieni-mitológiába (kötözködőknek:)):elvégre Középföldén volt pár háború, nem? Sirassuk el a holtakat.
Előnyt élvez a jelentkezésnél: ilyen nincs, de tudok örülni a fáimnak, és mindenféle tüncnek, vagy magát annak érző egyednek.
Ha valaki még mindezek ellenére is érdeklődik, lehet nálam jelentkezni ímélben, priviben, msn-en, palackpostával, akárhogy.

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
19 éve 10 hónapja #236794 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Tánc
Hivatalos közlemény:

A fákra is kiterjesztem a I/14/280.001-es hadparancsot.
(Nem azért mert az én erdőm...)

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 10 hónapja #236675 Írta: Míriel
Míriel válaszolt a következő témában: Tánc
Drágáim!

Hát, Erdő, le a kalappal előttetek, az biztos! Még ugyan nem láttam sok fát táncolni, de hogy Ti csináljátok a legjobban, az tuti!

Ladis+Lau: :itscool:

Mi pedig: elnézést, hogy üvöltöztem, hogy kiborultam, de tudjátok, hogy milyen vagyok. Lad drágám: nekem is fájt minden tagom, én is nyafogtam ezerrel, de észre se vetted :D
Metáltüncök rúlz forevör!

Úgy érzem, tele van a szám földdel.

Több
19 éve 10 hónapja #236567 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Tánc
Nagyon szépek voltatok, öröm nézni Benneteket...! 8)
Mírielem, Cicc, Laci, tüncök: örülök, hogy ilyen jól összejött a végére a dolog! (Állítsatok bármit is. ;) )
Fák: külön gratula! :)

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
19 éve 10 hónapja #236557 Írta: Laurelen
pia, kaja rulz!! :mrgreen: najó, esetleg lehet mellette egy kis tánc is.
m+l+c+ny+l: teljesen ledöbbentem, hogy a főpróbához képest hogy összeállt a tánc! kell egy kis színpadi nyomás... :twisted: naszóval, volt néhány elvetemült fej(pont én mondom,...izé...) de cica-finnországból hazaérkezvén és táncilag letámadván jól becélozta a fókuszt a közönség fölé, míriel szépen repült, lelf meg nyüf meg... hátigen fehér puhacipő, a nővérke szerelés, és a könnyed taglejtés megtette a hatását! nyüfi, igen légiesre sikeredett már csak egy kis hát-kihúzás hiányzik. sztívem...this could be a beginning of a beautiful friendship...
r+e+g+m+k+e+m+a: szép....vagy "na ugye látjátok"....vagy "lám-lám, hogy megérte próbára járni"....vagy "mire képes a fa,ha akar"...."kicsi a bokor, de fa csodásan táncol"....nemis inkább tünc.

---> nota bene: két hónappal előre elkezdünk próbálni minimum! (na jó, kivéve a farsang...)

Több
19 éve 10 hónapja #236529 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tánc
Lehet, hogy Ti tudtátok hogy hibáztatok, de én nem vettem belőle észre semmit, pedig már előző nap is láttam párszor a táncot. :wink:

Táncest? Szvsz jó ötlet, csak jó nagy meló főleg annak aki sok táncban benne volt/van :roll: de én benne lennék :twisted: :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 10 hónapja #236528 Írta: Ladislas
Ladislas válaszolt a következő témában: Tánc
Jah, és még valami... várok minden régi, és most készülő táncokat(priviben), mert arra gondoltam, lehetne valmi olyasmit szervezni, mint musical est, csak tánc estben... csak jó sok táncnak össze kéne jönnie... ha ez megvan, akkor én elintézem a szervezését... A végére pedig be lehetne tenni egy táncházat, táncoktatással, kajával, meg piával....- na most lehet lehurrogni, nagyravágyó terveimmel... :lol:

Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!! :evil:

Több
19 éve 10 hónapja #236518 Írta: Ladislas
Ladislas válaszolt a következő témában: Tánc
Sziasztok!
Nem akarok ömlengeni, de über zsír volt a táncotok, mind Esgalé, mind Ringé... Profi munka, szép korreográfia, zene, és jó táncosok! :up: Teljesen magával ragadott, már főpróbán is... És tudom, hogy nem ide való, de a színdarab is nagyon jó lett, szvsz az idáigi legjobb komoly darab- bár a közönség nevetett, pedig én a főpróbán teljesen meghatódtam :cry: ...
Míriel: Tőled szeretnék bocsánatot kérni a kiborulásomért, csak fájt minden tagom, lépni alig bírtam, fáradt és ideges voltam :oops: ... Szóval sajnálom... de szerintem, a félreszervezéstől eltekintve is jól sikerült. És a botlás sem volt komoly, csak te érezted úgy! Másrészt, még sose csináltad olyan szépen azt az forgatós bizbaszt, mint akkor ott, gratula 8) !
Máskor kicsit elöbb kapunk észbe, és nem kell akkor ennyire idegeskednünk... Mindenesetre, szerintem, nem volt rossz ahoz képest, hogy előző nap dobtuk össze, és kihajtottuk a belünket... :wink:
Launak meg köszönöm, hogy van, és sec-perc alatt össze lehet vele dobni, egy félkész imprós táncot, előadás elött :D .
Irány farsang!!! Tünc-és fa-lábakra fel! :wink:

Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!! :evil:

Több
19 éve 10 hónapja #236470 Írta: Kincső
Fatársak vagy entassszonyok és persze Esgal-Lómiel, ittis hatalmas köszönet, mindenért. :wink:
Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a két tánc összehasonlíthatatlan, de mindkettő nagyon jó :P :wink: Egész nap a pánpéteres zene megy a fejemben :P :)

Míriel tünctánca valamint Melkor&Arien szintén álleakadós volt. Gratula! :wink:

Következő tánc?... :twisted: :D

Több
19 éve 10 hónapja #236452 Írta: Ringbearer
Jaja csak csatlkozom Esgalhoz, köszönöm nektek drága fáim . :wink:
És Esgalnak úgy az egészért, meg a lógós toszokért...ja, és a nevemért :mrgreen: !
Köszönöm még Milnek és Fionak nélkülük nem működött volna.

Tünctánc nagyon jóó volt!!
Lau és Ladis...hát...azta... :itscool:

Több
19 éve 10 hónapja #236442 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: Tánc
szép volt

Több
19 éve 10 hónapja #236435 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tánc
Már elfelejttem kinek lesz meg a Peter Pan teljes zenéje, és szeretném majd átmásolni/elkérni.
s még1x überkirályak voltatok!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 10 hónapja #236409 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Tánc
Nagyon-nagyon tetszett a Whore of Babylon-os tánc! :up: ;) :itsgreat: :hello:
[size=9:2n82lfel](Emotikondömping rulz)[/size]
Gratu a fáknak, meg Lómielnek ;)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
19 éve 10 hónapja #236396 Írta: Esgal
Nah, kedves FÁIM, itt jön virtualice az ígért kalapemelés.

Hatalmas köszönet az Entasszonyoknak, azaz Ringnek, Kincsőnek, Eldamynnak, Adelardnak, külön a próbahelyért is, Aranymagnak, Galadhnak, utóbbinak külön tisztelet, hogy betegen is megcsinálta. Nagyon jók voltatok, imádlak titeket! :)

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
19 éve 10 hónapja #236391 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tánc
ZSENIÁLISAK VOLTATOK!!!!!!! Nekem főleg Esgal tánca tetszett de a másik FA tánc is überjóvolt és az a két tánc aminek sajnos csak a főpróbáját láttam is nagyon jo volt!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 10 hónapja #235920 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Tánc

Esgal/Lómiel írta: Csatlakozom én is a köszönő brigádhoz, my dear BOTANIKUS KERT!!! Ma nagyon jók voltatok, minden tiszteletem, és ha a LEP-en is így fog menni...hát, megemelem a boszorkánysüvegem. :) Szóval, köszönöm, hogy összehoztuk!:)

[size=9:1x1904kp]Most macerás lenne átjelentkeznem, bocs...[/size]

Nem azért, mert az Én fáim, de nagyon szuperek voltatok! Mindneki egyöntetűen átkerült a védett személyek listájára :)

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 10 hónapja #235898 Írta: Laurelen
gratula! naggggyon jók lettek a táncok! éljenek a falábuak:)
tünc

Több
19 éve 10 hónapja #235875 Írta: Kincső
Fatársak!
A mai próbán... fák voltunk, azt hiszem ezzel mondok legtöbbet! :) A magam részéről nagyon köszönöm Nektek. :wink:
Január 2-án 7:15(-7:30) Mammut, mindenféle zöld-barna cuccokkal, addigis:
Nagyon boldog újévet!!! :wink: :cheers:
Legyetek fásultak! :P [size=9:3octgqb9](Najó, megígérem, hogy jan. 3. után nem sütöm el többször... :look: )[/size]

Több
19 éve 10 hónapja #235541 Írta: Kincső
Bár megbeszéltük de emlékeztetőül:
Dec. 31. péntek 09:00 Jászai Mari tér 4-6 villamosmegálló, próba Launál, a színdarabbal együtt! (Tudom, hogy korán van, de próbáljatok ne késni plíz... :roll: )

Fontos: a tervezett jelmezeteket hozzátok!!! (zöld/barna fölső+nadrág)

[size=9:3uju6h4i]Öö olyan érzésem van h. elfelejtettem vmit... :look: remélem nem. :P [/size]

Több
19 éve 10 hónapja #235427 Írta: Ringbearer
bár mindenkin fának küldtem smst, azért beírom:
Keleti metrókijárat 11 óra.

Több
19 éve 10 hónapja #235263 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Tánc
Kedves táncos fák! Légyszi vki dobjom majd meg egy sms-sel, ha kiderül, mikor lesz a próba, mert nemtom mennyire leszek netközelben... tenx!

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
19 éve 10 hónapja #235221 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: Tánc
Trallalalaa...

Na nemazér, de mikor próbálunk...? [size=9:3cfvcklm]Vagy nem lesz Lep...? :mrgreen: [/size]

Trallalalaa...

(mobilhíjánelvagyokzárvaakülvilágtól)

argh

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.688 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére