Tánc
- Adelard
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Míriel írta: Kinek lenne kedve vmi szentivánéji tünctánchoz?
Már írtam Kincsőt, Galcot, Ladot, és még? Nem lesz nehéz, nem fogok kiabálni, csak eljárjatok a próbákra... Kistüncök előnyben!
Nekem is van! csak olyanhűdenagyon jól azért nemtudok, de ah nem lesz nehéz akkor gondolom nem kell hozzá olyan übertánctudás :hein:
Ja és Esgal, hozzád is jelentkeznék!.) és ha minden jól megy akkor a próbahely továbbra is fennáll, már amennyiben megfelel az a kicsi hely.
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Szóval először is mégegyszer itt is gratula a fáknak, nagyon-nagyon jó volt, s mivel én csak a félkész Ring táncból láttam egy kicsit, abszolút meglepetés volt számomra az egész színdarab, meg persze a táncok, de tényleg nagyon jól össze lett hozva! Lau+Ladis: nagyon jó volt, tecc, még! :bandit: A Mírc tünc-tánccal sem volt semmi nagy gáz, ahhoz képest hogy ennyi idő alatt lett összehozva, hát nagy gratula mindegyikőtőknek! Máskor azért ne idegeskedjetek annyit, nem baj ha több a rontás! [size=9:ku1v6bdj](mondom én, aki még úgy is nagyon izgultam a fákért, hogy alig valamicskét koreografáltam benne)[/size]
Amúgy meg csak annyit, hogy permí jelentkezik szentivánéji tünctáncba, meg Esgalhoz is, bár a próba idejétől függ, hogy össze is jön-e. Pussz!
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Laurelen
- Nem elérhető
szvsz igen...legalábbis logikusnak látszik.... legalább lesz elég idő felkészülni!Cicaful írta: Hülye kérdés, de valakinek fel kell tennie - mért ne egy hülye macska legyen az...
A szentivánéji tünctánc szentiván éjkor lesz???
[és ugye az az a tosz, ami nyárközépkor van, június vége felé??]
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Cicaful
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
A szentivánéji tünctánc szentiván éjkor lesz???
[és ugye az az a tosz, ami nyárközépkor van, június vége felé??]
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Esgal
- Nem elérhető
- Rogue
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Míriel
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
Sirató - magyarán, egy lassú tánc, ami ráadásul kifejezetten lánytánc. A zene, ami van hozzá szvsz gyönyörű.
Hozzávalók:
6-7 lány (vagy amennyien jelentkeznek)
némi idő (ez lesz, még a farsangig is)
próbahely (ez nincs, de kéne!)
Hossz: 2:36
Jelmezigény: hosszú (bokáig, vagy inkább lábszárközépig érő) lehetőleg egyszínű ruha, lightshoe v. balettcsuka v. hasonló, bátrak táncolhatnak mezítláb
Hogy-illesztjük-bele-a-tolkieni-mitológiába (kötözködőknek:)):elvégre Középföldén volt pár háború, nem? Sirassuk el a holtakat.
Előnyt élvez a jelentkezésnél: ilyen nincs, de tudok örülni a fáimnak, és mindenféle tüncnek, vagy magát annak érző egyednek.
Ha valaki még mindezek ellenére is érdeklődik, lehet nálam jelentkezni ímélben, priviben, msn-en, palackpostával, akárhogy.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Ery
- Nem elérhető
- Míriel
- Nem elérhető
Hát, Erdő, le a kalappal előttetek, az biztos! Még ugyan nem láttam sok fát táncolni, de hogy Ti csináljátok a legjobban, az tuti!
Ladis+Lau: :itscool:
Mi pedig: elnézést, hogy üvöltöztem, hogy kiborultam, de tudjátok, hogy milyen vagyok. Lad drágám: nekem is fájt minden tagom, én is nyafogtam ezerrel, de észre se vetted
Metáltüncök rúlz forevör!
Úgy érzem, tele van a szám földdel.
- Áfonya
- Nem elérhető
Mírielem, Cicc, Laci, tüncök: örülök, hogy ilyen jól összejött a végére a dolog! (Állítsatok bármit is. )
Fák: külön gratula!
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Laurelen
- Nem elérhető
m+l+c+ny+l: teljesen ledöbbentem, hogy a főpróbához képest hogy összeállt a tánc! kell egy kis színpadi nyomás... naszóval, volt néhány elvetemült fej(pont én mondom,...izé...) de cica-finnországból hazaérkezvén és táncilag letámadván jól becélozta a fókuszt a közönség fölé, míriel szépen repült, lelf meg nyüf meg... hátigen fehér puhacipő, a nővérke szerelés, és a könnyed taglejtés megtette a hatását! nyüfi, igen légiesre sikeredett már csak egy kis hát-kihúzás hiányzik. sztívem...this could be a beginning of a beautiful friendship...
r+e+g+m+k+e+m+a: szép....vagy "na ugye látjátok"....vagy "lám-lám, hogy megérte próbára járni"....vagy "mire képes a fa,ha akar"...."kicsi a bokor, de fa csodásan táncol"....nemis inkább tünc.
---> nota bene: két hónappal előre elkezdünk próbálni minimum! (na jó, kivéve a farsang...)
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Táncest? Szvsz jó ötlet, csak jó nagy meló főleg annak aki sok táncban benne volt/van de én benne lennék
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ladislas
- Nem elérhető
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
- Ladislas
- Nem elérhető
Nem akarok ömlengeni, de über zsír volt a táncotok, mind Esgalé, mind Ringé... Profi munka, szép korreográfia, zene, és jó táncosok! :up: Teljesen magával ragadott, már főpróbán is... És tudom, hogy nem ide való, de a színdarab is nagyon jó lett, szvsz az idáigi legjobb komoly darab- bár a közönség nevetett, pedig én a főpróbán teljesen meghatódtam ...
Míriel: Tőled szeretnék bocsánatot kérni a kiborulásomért, csak fájt minden tagom, lépni alig bírtam, fáradt és ideges voltam ... Szóval sajnálom... de szerintem, a félreszervezéstől eltekintve is jól sikerült. És a botlás sem volt komoly, csak te érezted úgy! Másrészt, még sose csináltad olyan szépen azt az forgatós bizbaszt, mint akkor ott, gratula !
Máskor kicsit elöbb kapunk észbe, és nem kell akkor ennyire idegeskednünk... Mindenesetre, szerintem, nem volt rossz ahoz képest, hogy előző nap dobtuk össze, és kihajtottuk a belünket...
Launak meg köszönöm, hogy van, és sec-perc alatt össze lehet vele dobni, egy félkész imprós táncot, előadás elött .
Irány farsang!!! Tünc-és fa-lábakra fel!
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
- Kincső
- Nem elérhető
Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a két tánc összehasonlíthatatlan, de mindkettő nagyon jó Egész nap a pánpéteres zene megy a fejemben
Míriel tünctánca valamint Melkor&Arien szintén álleakadós volt. Gratula!
Következő tánc?...
- Ringbearer
- Nem elérhető
És Esgalnak úgy az egészért, meg a lógós toszokért...ja, és a nevemért !
Köszönöm még Milnek és Fionak nélkülük nem működött volna.
Tünctánc nagyon jóó volt!!
Lau és Ladis...hát...azta... :itscool:
- Rogue
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
[size=9:2n82lfel](Emotikondömping rulz)[/size]
Gratu a fáknak, meg Lómielnek
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Esgal
- Nem elérhető
Hatalmas köszönet az Entasszonyoknak, azaz Ringnek, Kincsőnek, Eldamynnak, Adelardnak, külön a próbahelyért is, Aranymagnak, Galadhnak, utóbbinak külön tisztelet, hogy betegen is megcsinálta. Nagyon jók voltatok, imádlak titeket!
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Rabyn
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
Esgal/Lómiel írta: Csatlakozom én is a köszönő brigádhoz, my dear BOTANIKUS KERT!!! Ma nagyon jók voltatok, minden tiszteletem, és ha a LEP-en is így fog menni...hát, megemelem a boszorkánysüvegem. Szóval, köszönöm, hogy összehoztuk!
[size=9:1x1904kp]Most macerás lenne átjelentkeznem, bocs...[/size]
Nem azért, mert az Én fáim, de nagyon szuperek voltatok! Mindneki egyöntetűen átkerült a védett személyek listájára
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Laurelen
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
A mai próbán... fák voltunk, azt hiszem ezzel mondok legtöbbet! A magam részéről nagyon köszönöm Nektek.
Január 2-án 7:15(-7:30) Mammut, mindenféle zöld-barna cuccokkal, addigis:
Nagyon boldog újévet!!! :cheers:
Legyetek fásultak! [size=9:3octgqb9](Najó, megígérem, hogy jan. 3. után nem sütöm el többször... :look: )[/size]
- Kincső
- Nem elérhető
Dec. 31. péntek 09:00 Jászai Mari tér 4-6 villamosmegálló, próba Launál, a színdarabbal együtt! (Tudom, hogy korán van, de próbáljatok ne késni plíz... )
Fontos: a tervezett jelmezeteket hozzátok!!! (zöld/barna fölső+nadrág)
[size=9:3uju6h4i]Öö olyan érzésem van h. elfelejtettem vmit... :look: remélem nem. [/size]
- Ringbearer
- Nem elérhető
Keleti metrókijárat 11 óra.
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Julcsi_
- Nem elérhető