Humoros előadások

Több
20 éve 4 hónapja #207007 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Humoros előadások

Rabyn írta: Ja kérdés: én az előadáson mezitláb vagy cipőben legyek?

Meziltáb. És a nadrágod az rövid legyen eredetileg is, ne kelljen felhajtanod.
Amúgy Kapolccsal lesz egy kis gáz... sátras helyet kapunk (amit emlékeim szerint nem bírsz), nincs úgymond "szállás", de ezügyben holnap beszélek Brandirral.

Mai próba: Igen, nagyjából jók voltatok :) Rabyn, megint kimaradt a Tomi-reklám, és pls nézd át a palantíros megmozdulásod utáni jelenetet.
Igazából már ott vagytok, hogy nagyon elrontani már nem fogjátok :) Kb. 2-3 kényes jelenet van, de a többivel nem lesz gond ;) De azért még nézegessétek a szöveget. Mindenki. És gyakoroljatok nemnevetni.

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #206977 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Szia nép:)
Mai próba képei ugyanott aholo a többié:) kep.tar.hu/rabyn és ott a probák mappa.

Ma szvsz ügyesek voltunk:) ügyesebbek mint múltkor:D
Szerintem Bran tökéletes lesz Gimlinek:) Én már régebben is mondtam, hogy nemjó ez a kavarás.

Mint az ma kiderült Denethornak nem szabad túlságosan közel állnia Faramirhoz mert akkor átesem rajta:DDD

Ja kérdés: én az előadáson mezitláb vagy cipőben legyek?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #206866 Írta: Léli
Ugye nem felejtette el senki, hogy ma 3-tól van próba? És senki ne nézze a szöveget!!! (és tudjátok fejből!)

Több
20 éve 4 hónapja #206859 Írta: Rabyn
Léli: Az ing szvsz kelleni fog, a köpeny.. nemtom:) (inkább valami sötét kellenne)
Van egy bordó meg egy világos szürke halásznacim (ma az egyikben fogok menni asszem)

Több
20 éve 4 hónapja #206858 Írta: Léli
Drága nép!

Lécci mindenki gondolkodjon el azon, hogy kinek milyen jelmez kéne, és milyen ruhája van neki , amit fel tudna használni/ajánlani (persze csak az előadásokra), hogy minél kevesebb dolga legyen Esgalnak (aki ugye perpill igen beteg :( ). Rabyn: neked tudok adni egy zöld köpenyt meg egy fehér inget ha kell ;)

Több
20 éve 4 hónapja #206515 Írta: Rabyn
A tegnapi próba képei megtalálhatok a kep.tar.hu/rabyn képalbumban, a probák mappában. hátulról kell haladni előrefelé.

Több
20 éve 4 hónapja #206454 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Egy 5let a mosolygósoknak:
Gyakoroljátok, a kifejezéstelen póker-arcot. Otthon, bármilyen helyzetben egyszerűen szakítsátok meg a kontaktust az arcizmaitokkal. Főleg, mikor vlmin nevettek. (Permí addíg gyakta ezt, hogy most már bárgyú, hulla arccal is képes fetrengeni a röhögőgörcsben). Szóval lehet, hogy ez így leírva írtó hülyének tűnik, de nekem bejött. Márpedig brutális gondjaim voltak annó az elröhögésekkel. Élőben szerdán majd megpróbálom értelmesebben kifejteni annak, akit érdekel.

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
20 éve 4 hónapja #206393 Írta: Rabyn
Alyr: milyen jelmezekre gondolsz? (én pl mibe leszek?) mert lehet, hogy tudok egykét dolgot szerezni/csinálni.

Mai próbával kapcs: Szvsz tök ügyesek voltunk.
Szürke neked majd megpróbálok segíteni dühösnek lenni, csak szólj mikor érsz rá. (egybeköthetjük egy matekozással is)

Arra gondoltam, hogy mi lenne ha a színpadon ott a jelent közben leírnám a kettes számú verset mivel ott költöttem:) (ill ugy tennék mint aki lekörömli. ) ez cak egy kósza ötlet.

Csillagszórós cucc: Ery ne rázd meg túl hamar a kezemet mert égő csillagszóró lesz benne! És nem kéne leesnie se a színpadra se egyikünk kezére sem..

Mosolygással kapcs: rájüttem valamire. ha a szám nem is a szemem veszettül mosolyog azzal pedig nem tudok mit csinálni..

Icke: NYUGI NEM FOG ÖSSZEDŐLNI A VILÁG!! Nyugalom!! Nem kell idegesnek lenni!! ha kimarad egy két mondat hát istenem kimarad! nem hal meg senki miatta. nyugalom át kel rajta lépni!! ha nem szólalok meg időben akkor szólalj meg te! Ne akarjatok megölni mert nem mondok valamit, megoldjátokés kész! Bumm ennyi! Nem kell folyton idegesnek lenni, nyugalom! ha folyton ideges vagy akkor nem fog menni! tudom előadásig már alig van idő, de ha Mi akik eljárunk próbálni nem akadunk fent ilyen apró dolgokon mint, hogy egy mondat kimarad, akkor pöpec előadásunk lesz! Mi nem fogunk égni! Nyugalom!!!!!
Ha elnevtjük átugorjuk és kész, elkezdjük újra azt jelentetet, elvégre ma egy csmoszor cisnáltuk ezt. Nem lesz semmi baj nyugalom!! Léli ez neked is szól! És Ery neked is!

Több
20 éve 4 hónapja #206375 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Nem szerep ügy:
Valamiféle jelmezeket nem ártana igen gyorsan beszerezni mivel jelmezben egészen más dolog játszani és abban is próbálni kell.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 4 hónapja #205766 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Léli, Boromir érdekelne. Ahogy nézem, olyannyira nem ütközik a Nazgúllal, hogy simán meg tudnám csinálni. Persze csak akkor, ha nincs más, én nem happolom el senki elől a szerepét.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
20 éve 4 hónapja #205756 Írta: Léli
Halihó Mindenki!

Keresünk jelentkezőket Katona1, Katona2 (ezek nem szöveges szerepek, de fontosak!!!), Boromir/Gimli (ez a perjel egy vagy akar lenni) szerepekre. Fontos lenne, mert ezek nélkül nem éppen előadható a darab... :roll: Lécci, keressetek meg engem priviben, vagy emilben, vagy a Fórumra írjátok be, h érdekel a dolog. Köszi :)

Több
20 éve 4 hónapja #205752 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Jövőhéten hétfőn nem tudok menni, mert felvételizek, szerdán is, de ha elszabadulok három előtt, akkor megyek. Egyelőre a péntek is biztosnak tűnik.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
20 éve 4 hónapja #205628 Írta: Rabyn
Ok. Én ottleszek és most el se kell jönnöm róla:)

Léli: akartam mondtani csak elfelejtettem. Szal az első jelentenél azért nem moccanok el Gandalf háta mögül, mert Pippin szvsz tökre meg vanideje, új hely, és csak Gandalf a biztos pont számára. Nézelődhet de szvsz nem megy el mellőle, mögüle. Szóval ott marad mellette mert fél, és amikor végül is megkérdezi Denethort, hogy hol az éléskamra, akkor már kicsit megjött a bátorsága.

Több
20 éve 4 hónapja #205584 Írta: Léli
Jövőhéten hétfőn és pénteken 14:00-tól lesz a próba a szokott helyen! Kéretik nem késni. Vagy ha mégis, akkor arról előre szeretnék tudni... Szerdán továbbra is 15:00-tól van a próba.

Több
20 éve 4 hónapja #205464 Írta: Alyr Arkhon
Én ma sem tudok menni mert holnap szóbelizem az eltén.

:(

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 4 hónapja #205331 Írta: Rabyn
Léli: én speciel ma nem is viszek szöveget mert tegnap elhagytam és Cueddonál van. (súgni ettőlmég néha kell majd)
és megyek próbára csak fél ötkör lelépek. Nehogymá másfél óra ne legyen elég!! Max csak egy jelenetetet, színt dolgozunk ki rendesen. Az se árt.

Ja és kicsit be vagyok rekedve, szóval érdekes lett a hangom. Ne lepődjetekmeg ha nem fogoktudni oorditózni. Ja és ne aggódj készen leszünk!

Több
20 éve 4 hónapja #205310 Írta: Léli
Khm... csak egy apró megjegyzés.... Hogyan gondoljátok, hogy kész leszünk, ha a 14 szereplőből 4 jön el??? Kissé necces, nem? Nagyjából és pontosan már nincs két hetünk a próbákra... Ezt jó lenne, ha átgondolnátok. Ja, és jó lenne, ha végre mindenki tudná a szövegét fejből! Mert így fölösleges próbálnunk, arra figyelsz, hogy a papirodat tartsad, nem pedig arra, hogy hogyan kéne mozogni, és hogy ne adj isten, még szerepet is kéne játszani... Mert amikor eltetettem veletek a szöveget, végre elkezdtetek játszani! Úgyhogy mindenki készüljön föl, hogy jövőhéttől senkinek nem lehet szöveg a kezében és pont! Nem érdekel semilyen kifogás, semilyen vizsgáratanulás, nincs szöveg a kezetekben és kész!

A mai próba meg lesz tartva, mert aki eljön, azzal tudunk mozgást gyakorolni. A többiek meg tanulják szorgosan a szövegüket.
[size=9:1xw8p0hx]Elhiszem, h betegek vagytok, meg vizsgák, meg minden, de azért tényleg komolyan kell ezt venni. Fogytán az időnk, gyerekek, és az nem elég, ha én tudom a szerepet, mert nektek kell tudnotok...[/size]

Több
20 éve 4 hónapja #205296 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Humoros előadások
én ma nem megyek próbára. zenekarom van.

need more brainz. yourz. now.

Több
20 éve 4 hónapja #205259 Írta: Rabyn
Ok, de én fél ötkor mindenképpen el megyek!!! Sajnálom de EZ is fontos. És eddig csak egy próbárol hiányoztam és arról se dirrekt.

Több
20 éve 4 hónapja #204860 Írta: Léli

Rabyn írta: Mégvalami! Pénteken ha lesz próba mikortol lesz? Mert nekem még táncpróba is lenne aznap. Ha tudnánk egy vagy két órával hamarabbkezdeni azt meg tudnám köszönni. (még nem tudom mikor kezdődik a tánc)

Ezt élőben már mondtam, de hogy mindenki tisztában legyen vele: pénteken ugyanúgy 15:00-tól lesz próba , de csak 17:00-ig, hogy a táncosok elmehessenek. Próbálni muszáj, ez van.

Több
20 éve 4 hónapja #204679 Írta: Rabyn
Gillz: Én igérem megfogadom, csak akkor ne három különbözö dolgot mondjatok nekem:) (és igérem megpróbálok nem mosolyogni, csaj ga öt percenként rám szóltok, hogy ne mosolyogj akkor biztos, hogy fogok. :( ( de igérem megpróbálom. )

EMberek szöveg! nekem már egész jól megy(tegnap öcsivel prbáltuk el)
de még kell a kezembe de azért már valamennyiremegy:)

Mégvalami! Pénteken ha lesz próba mikortol lesz? Mert nekem még táncpróba is lenne aznap. Ha tudnánk egy vagy két órával hamarabbkezdeni azt meg tudnám köszönni. (még nem tudom mikor kezdődik a tánc)

Több
20 éve 4 hónapja #204666 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Humoros előadások
egyszerűbb lenne. ha lenne, aki el tudná játszani Gimlit. Van? :titok:

Próba:
:arrow: Legyetek szívesek, és ne késsetek
:arrow: ha késtek, ne kelljen miattatok fél órára félbeszakítani a próbát
:arrow: ha nincs jelenetetek vagy figyeljetek csöndben, esetleg gondolkodva azon, mivel lehetne feldobni, vagy menjetek beszélgetni messzebb, bár hallótávolságon belülre, h jöjjetek, ha kelletek
:arrow: a színház nem demokrácia! A rendezői triumvirátusra tessék odafigyelni, mert

nem lehet normálisan próbálni, ha nem vagytok képesek fegyelmezni magatokat, a beszélőkéteket!

bocsánat, csak már előre lefáradtam :twisted:

need more brainz. yourz. now.

Több
20 éve 4 hónapja #204534 Írta: Rabyn
Ugye holnap mindenki jön aki tud?

Kérdés: nemlenne egyszerűbb egy új gimlit betenni mint kavarni Denethorral és Boromirral és gimlivel?
Csak egyszerű kérdés.

Több
20 éve 4 hónapja #204502 Írta: Léli

Laurelen írta:

Alyr Arkhon írta: Ezennel lehet jelentkezni a Katona2 szerepre amit én töltöttem volna be, de mégsem fogom. Szövegmentes szerep, kevés megjelenéssel, tanulást nem igényel csak néhány próbát.
Jelentkezni itt vagy privátban.

csak engem kell rangatni fel-ala a szinpadon... :evil:

Nem csak téged :D Denethort is :D (icke, illetve gillz) meg tudni kell egyhelyben normálisan állni... :roll:

Több
20 éve 4 hónapja #204501 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Humoros előadások

Laurelen írta:

Alyr Arkhon írta: Ezennel lehet jelentkezni a Katona2 szerepre amit én töltöttem volna be, de mégsem fogom. Szövegmentes szerep, kevés megjelenéssel, tanulást nem igényel csak néhány próbát.

:D Ne légy ilyen dühös Lau! :wink: Örülj neki hogy van szereped!

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 4 hónapja #204491 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Humoros előadások

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 4 hónapja #204326 Írta: Alyr Arkhon
Ezennel lehet jelentkezni a Katona2 szerepre amit én töltöttem volna be, de mégsem fogom. Szövegmentes szerep, kevés megjelenéssel, tanulást nem igényel csak néhány próbát.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 4 hónapja #204249 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Üdvözletem!

Léli írta: Én tuti nem megyek hétfői próbára, lévén Szegeden leszek felvételi ürügyén :roll: (meg icke is :D )

Hihhy... :lol: :lol: :twisted: :P

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
20 éve 4 hónapja #203785 Írta: Laurelin
Laurelin válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Sziasztok emberek, felhívásom lenne a számotokra.

Lehetőséget kaptunk, hogy a kapolcsi fesztiválon előadjunk egy színdarabot, ehhez keresek statisztákat, akik kedvet éreznek rövid harcos jelenetben való részvételre. Egy kikötés van, csak olyan ember jelentkezzen kérlek titeket, aki a táborba is megy, ugyanis ott lenne a dolog főpróbája.
Jelentkezni Telcontarnál lehet priviben, vagy telefonon nálam a 06/30-5973213- as számon. az első próba most szombaton délelőtt lenne, úgyhogy kérlek sürgősen jelentkezzen aki szeretne szerepelni.
Különösen számítunk azokra akik egyébként is mennek kapolcsar (pl.. humoros darab szereplői). Előre is köszi mindenkinek

Lemostam a festéket arcomról
most látszik csak, nem mosolygok,
a rettenet fintora ez.

Több
20 éve 4 hónapja #203777 Írta: Rabyn
Figyelem népek!
Holnap is lészen ám próba, háromtól. Mindenki aki tud legyen ott!!
(én ottleszek)
szokott helyen a buszmegállóban talxunk utána a dombra megyünk szintén szokott heylre. (jelentem eltűnt a szag!)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.619 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére