Iparművészet

Több
19 éve 6 hónapja #255929 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Iparművészet

Brisa írta:

Mayra írta:

Panda írta: Emberek! Szeretnék megkérni mindenkit, hogy a testápolós/samponos/hajbalzsamos/hasonló flakonokat ne dobjátok ki, hanem adjátok nekem!!!!!!!!
Köszi

És mond kedvesem, hogy szeretnéd megkapni a flakonokat?

Hát tudod, mi egy összejárós társaság vagyunk, ki gyakrabban, ki ritkábban, de azért szoktunk egymással talizni. Gondolom Panda is egy ilyen talit képzelt el. Pl. Tolkien Klub.

Panda, mit fogsz belőlük alkotni?

Igen, ilyen alkalmakra gondoltam. Köszi, Brisa. :)
Myra, ha nem szoktál talikon megjelenni, akkor ne nagyon gyűjtsd, mert gépen keresztül sajna tényleg nem megy. De azért köszönöm.
A tábori csapatkarkötők alapanyaga, csíkokat vágok belőle és erre alkotom hímzőfonalból a dolgokat.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 6 hónapja #255889 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Iparművészet

Erda niire (Area) írta: Sziasztok!
Juj, itt is nagyon rég jártam már, és ég a fejem, hogy csak azért jövök, hogy mutogassam magam, de érdekelne a véleményetek.
Szóval az van, hogy tegnap nagyon depis voltam, és levezetttem a feszültséget. Az eredmény:
www.kep.tar.hu/galina/50054858?o=0#2
Készült: fehér szekrény, tesco gazdaságos tempera (amikor megláttam otthon azt hittem beájulok), szivacs (háttér), ecsetek

:bounce: :itscool: Gyakrabban kellene depisnek lenned, és a szekrény helyett papírra kellene festeni, így ha kiállításra viszed a képeid, nem lessz hová tenni a bugyikat... :biggrin2: :bounce:
Az "arc sorozatod" meg szerintem REMEK!!! :itscool: :up: :hello:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 6 hónapja #255887 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Iparművészet
Sziasztok!
Juj, itt is nagyon rég jártam már, és ég a fejem, hogy csak azért jövök, hogy mutogassam magam, de érdekelne a véleményetek.
Szóval az van, hogy tegnap nagyon depis voltam, és levezetttem a feszültséget. Az eredmény:
www.kep.tar.hu/galina/50054858?o=0#2
Készült: fehér szekrény, tesco gazdaságos tempera (amikor megláttam otthon azt hittem beájulok), szivacs (háttér), ecsetek

'Is there anybody out there?'

Több
19 éve 6 hónapja #255793 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Iparművészet

Mayra írta:

Panda írta: Emberek! Szeretnék megkérni mindenkit, hogy a testápolós/samponos/hajbalzsamos/hasonló flakonokat ne dobjátok ki, hanem adjátok nekem!!!!!!!!
Köszi

És mond kedvesem, hogy szeretnéd megkapni a flakonokat? Mert gondolom a gépen keresztül nem igen fog menni a dolog! Egy kicsit pontosítanád!

Köszi! Mayra

Hát tudod, mi egy összejárós társaság vagyunk, ki gyakrabban, ki ritkábban, de azért szoktunk egymással talizni. Gondolom Panda is egy ilyen talit képzelt el. Pl. Tolkien Klub.

Panda, mit fogsz belőlük alkotni?

Brisa

Több
19 éve 6 hónapja #255787 Írta: Mayra
Mayra válaszolt a következő témában: Iparművészet

Köszi

És mond kedvesem, hogy szeretnéd megkapni a flakonokat? Mert gondolom a gépen keresztül nem igen fog menni a dolog! Egy kicsit pontosítanád!

Köszi! Mayra

Csak a hegyeket nézzem és a felhőket láttom, amint tova szállnak egy arany sugáron!

Több
19 éve 6 hónapja #255592 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Iparművészet
Emberek! Szeretnék megkérni mindenkit, hogy a testápolós/samponos/hajbalzsamos/hasonló flakonokat ne dobjátok ki, hanem adjátok nekem!!!!!!!!
Köszi

Több
19 éve 6 hónapja #254954 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: Iparművészet
Művészeti pályázat

" ...Ám Sauronnak nem volt halandó teste, s bár elveszítette azt az alakját, amelyben oly sok gonoszat cselekedett, s többé soha nem tudott emberi szemnek tetsző alakot ölteni, szelleme felemelkedett a mélyből, s mint a tengerre boruló árnyék és fekete felhő, visszatért Középföldére, Mordorba, mert az volt az otthona. Ott ismét elfoglalta Barad-dur erős várát, s ott lakozott sötéten és csöndben, amíg új alakot nem készített magának, a láthatóvá vált gonoszság és gyűlölet képét, és Sauron, az iszonyatos tekintetét kevesen tudták elviselni... "
/J.R.R.Tolkien: Szilmarilok/

Szauron testét numenori elpusztulása és Barad-durba való visszavonulása óta valós mivoltában nem láthatta senki, vagy csak kevesen, így láthatatlan volt Középfölde lakói számára, s mivel Tolkien sem részletezte hogyan is nézett ki, így az olvasók és rajongók képzeletét azóta is foglalkoztatja milyen alakot is ölthetett. Az MTT Kreatív Művészeti Csoportja pályázatot hirdet "Szauron árnyékban" címmel, melynek témája a Sötét Úr harmadkori testetöltésének ábrázolása. A versenyre rendhagyó módon egyetlen kategóriában bármilyen ipar,- és képzőművészeti alkotást vagy ezen kategóriákba hagyományosan be nem sorolható bármilyen anyagból készült síkbeli vagy térbeli formaalkotást várunk. A téma megközelítése éppúgy lehet humoros, mint ahogy komoly is.

Beérkezési határidő: 2005 június 1

Feltételek
A pályázatra csak eredeti, jogtiszta, máshol még nem publikált, a szerzői jogok tekintetében semmilyen korlátozás alá nem eső műveket lehet benyújtani. Egy személy maximum 3 alkotással pályázhat.
A pályázaton nem vehetnek részt a pályázat előkészítésében, lebonyolításában, illetve értékelésében részt vevő személyek! A pályázatra nem lehet nevezni a Magyar Tolkien Társaság korábbi pályázataira már beküldött alkotásokkal.
A meghirdető a beküldött pályamunkák kiállítási, felhasználási, publikálási, másolási/sokszorosítási jogát fenntartja, a beérkezett műveket semmilyen körülmények között nem küldi vissza! A művekért felelősséget nem vállal.

A pályázat formátuma :
A pályaműveket csak hagyományos úton, postán lehet beadni. Az alkotáson nem szerepelhet a szerző neve, személyi adatai vagy bármilyen az alkotó személy azonosítására alkalmas utalás. A pályázó ( neve, lakcíme, telefonszáma, e-mail címe ) adatait mellékelten kell megadni egy képeslap nagyságú papíron.

Értékelés:
A beérkezett pályaműveket a www.tolkien.hu forumozó közönsége szavazással fogja elbírálni. A legjobbakat díjban és oklevélben részesítjük.
A legnépszerűbb művekből az MTT Tolkien Klub helyszínén, valamint a www.tolkien.hu-n, a Magyar Tolkien Társaság hivatalos honlapján szervez kiállítást. A pályázat legjobb alkotásai megjelennek a Magyar Tolkien Társaság negyedévente megjelenő folyóiratában, a Lassi Laurie oldalain is.

Díjátadás:
A díjátadás és a kiállítás helyszínéről és az időpontról a pályázókat időben értesítjük.

A nevezés módja :
Az alkotásokat ajánlott küldeményként az alábbi címre várjuk: MTT pályázat, Magyar Tolkien Társaság, 1701 Budapest Pf. 79.
Ne felejtsd megadni a nevedet, a lakcímedet, a telefonszámodat és az e-mail címedet is! (Az adataidat bizalmasan kezeljük, nem adjuk tovább.)

Ha kérdésed van, írj: palyazat@tolkien.hu

Több
19 éve 6 hónapja #254181 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: Iparművészet
Finwe,nekem tetszik a pályázati kiírás, ha itthonülő munka van hozzá, segítek,csak menni nem tudok sehova (hülye záróvizsgák). Át lehetne valahogy mindenestül pakolni a Csoport topikba,csak hogy együtt legyen minden? :D

Több
19 éve 6 hónapja #253934 Írta: Finwe
Az a baj, hogy nem vagyok bp-i. Akkor viszont inkább egy bp-i emberke címét kellene megadni, aki tudja is tárolni a dolgokat.

Azon gondolkodom, hogy talán a juniusi Tk túl közel lenne, addigra nem készülne el elég pályamű.

A másik dolog, ha nem érkezett meg Battinak az okirat, akkor elküldöm emilben, Gandalf is így csinálta

Több
19 éve 6 hónapja #253907 Írta: Brisa
Finwe, szerintem az lenne a legegyszerűbb, ha a te címedet adnánk meg. Így nem kellene a postafiókba vagy Battihoz rohangálni.

A többin még gondolkozom.

Battinak én is írtm, de nekem se reagált... Holnap de. küldök SMS-t neki.

Brisa

Több
19 éve 6 hónapja #253865 Írta: Finwe

Több
19 éve 6 hónapja #253830 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Iparművészet

Finwe írta: -Díj??? (erre semmi ötletem nekem, úgyhogy segítsetek lécci :) )

Nem lehetne mondjuk ilyen kreatív üzletektől szerezni ajándékutalványt, és azt díjként odadni?

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
19 éve 6 hónapja #253819 Írta: Finwe
Nos valami ilyesmire gondoltam (a legutóbbi pályázati alapján csináltam) néhol lehet hogy hülye a megfogalmazás, vagy valami szal kérek véleményt. Majd csinálok hozzá még egy képet is és majd azzal együtt ki lehet rakni a főoldalra.
Amennyiben a kiállítás/díjátadás helyszínét a közeljövőben nem találjuk meg akkor az kimarad a pályázati szövegből és majd később közöljük.

A következők a teendők.
-A díjátadás/kiállítás helyszínének lebeszélése (első körben én megpróbálom a tk-t)
-Kampány készítése, vmi mozgósítási stratégia
-A művek postáról való elszállítása, lefényképezése, a honlapra való felrakása. Szavazás
-Díj??? (erre semmi ötletem nekem, úgyhogy segítsetek lécci :) )
-A kiértesítések a pályázat eredményéről

Na szóval aki szeretne beszállni a dologba az jelezze itt a fórumon, és azt is hogy konkrétan miben segítene. A lényeg hogy minél hamarabb létrejöjjön egy csapat.
És szeretném ha miután elfogadtuk a pályázat szövegét, megállapodtunk
a díjakban, a napokban ki is raknánk a fórumra és a főoldalra.

Ami a topikunkat illeti írtam Battinak, megkérdeztem hogy megérkezett e az okirat de nem válaszolt még

Több
19 éve 6 hónapja - 19 éve 6 hónapja #253818 Írta: Finwe
Művészeti pályázat

"...Ám Sauronnak nem volt halandó teste, s bár elveszítette azt az alakját, amelyben oly sok gonoszat cselekedett, s többé soha nem tudott emberi szemnek tetsző alakot ölteni, szelleme felemelkedett a mélyből, s mint a tengerre boruló árnyék és fekete felhő, visszatért Középföldére, Mordorba, mert az volt az otthona. Ott ismét elfoglalta Barad-dur erős várát, s ott lakozott sötéten és csöndben, amíg új alakot nem készített magának, a láthatóvá vált gonoszság és gyűlölet képét, és Sauron, az iszonyatos tekintetét kevesen tudták elviselni..."
/J.R.R.Tolkien: Szilmarilok/

Szauron testét numenori elpusztulása és Barad-durba való visszavonulása óta valós mivoltában nem láthatta senki, vagy csak kevesen, így láthatatlan volt Középfölde lakói számára, s mivel Tolkien sem részletezte hogyan is nézett ki, így az olvasók és rajongók képzeletét azóta is foglalkoztatja milyen alakot is ölthetett. Az MTT Kreatív Művészeti Csoportja pályázatot hirdet a www.tolkien.hu forumozó közönsége felé "Láthatatlan Szauron" címmel, melynek témája a Sötét Úr harmadkori testetöltésének ábrázolása. A versenyre rendhagyó módon egyetlen kategóriában bármilyen ipar,- és képzőművészeti alkotást vagy ezen kategóriákba hagyományosan be nem sorolható bármilyen anyagból készült síkbeli vagy térbeli formaalkotást várunk. A téma megközelítése éppúgy lehet humoros, mint ahogy komoly is.

Beérkezési határidő: 2005 június ??:

A beérkezett műveket itt és itt ekkor és ekkor állitjuk ki (Tolkien klub?).

Feltételek
A pályázatra csak eredeti, jogtiszta, máshol még nem publikált, a szerzői jogok tekintetében semmilyen korlátozás alá nem eső műveket lehet benyújtani. Egy személy maximum 3 alkotással pályázhat.
A pályázaton nem vehetnek részt a pályázat előkészítésében, lebonyolításában, illetve értékelésében részt vevő személye! A pályázatra nem lehet nevezni a Magyar Tolkien Társaság korábbi pályázataira már beküldött alkotásokkal.
A meghirdető a beküldött pályamunkák kiállítási, felhasználási, publikálási, másolási/sokszorosítási jogát fenntartja, a beérkezett műveket semmilyen körülmények között nem küldi vissza! A művekért felelősséget nem vállal.

A pályázat formátuma :
A pályaműveket csak hagyományos úton, postán lehet beadni. Az alkotáson nem szerepelhet a szerző neve, személyi adatai vagy bármilyen az alkotó személy azonosítására alkalmas utalás. A pályázó ( neve, lakcíme, telefonszáma, e-mail címe ) adatait mellékelten kell megadni egy képeslap nagyságú papíron.

Értékelés:
A beérkezett pályaműveket a www.tolkien.hu forumozó közönsége szavazással fogja elbírálni. (A legjobbakat ....... nyereménnyel díjazzuk?)
A legnépszerűbb művekből az MTT Tolkien Klub helyszínén, valamint a www.tolkien.hu-n, a Magyar Tolkien Társaság hivatalos honlapján szervez kiállítást. A pályázat legjobb alkotásai megjelennek a Magyar Tolkien Társaság negyedévente megjelenő folyóiratában, a Lassi Laurie oldalain is.

Díjátadás:
A díjakat a júniusi Tolkien klubbon nyújtjuk át

A nevezés módja:
Az alkotásokat ajánlott küldeményként az alábbi címre várjuk: MTT pályázat, Magyar Tolkien Társaság, 1701 Budapest Pf. 79.
Ne felejtsd megadni a nevedet, a lakcímedet, a telefonszámodat és az e-mail címedet is! (Az adataidat bizalmasan kezeljük, nem adjuk tovább.)

Ha kérdésed van, írj: palyazat@tolkien.hu

Több
19 éve 6 hónapja #253749 Írta: Olosta
Hm.... most már értem.
Mondjuk én nem nagyon szoktam így "meríteni" a tűt. Igaz, hogy lassabban haladok így, de én így szebben tudom megcsinálni a mintát. Meg ha nem lenne keretben az anyag, mocskos módon összehúznám. :lol:

Több
19 éve 6 hónapja #253722 Írta: Stara

Brisa írta:

Stara: mi volt a gond a kerettel?

Szerintem ugyanaz, ami nekem: mivel az anyag teljesen ki van feszítve, képtelenség azt megcsinálni, hogy belebököd felülről a tűt, és mielőtt még áthúznád, már alulról is visszaböksz, azaz mindig csak fent húzod át a cérnát. A feszített anyaghoz minimum egy görbülni tudó tű kellene. :D

Pontosan! :D Meg az is, hogy anyukám régi keretét használtam,ami még nem csavaros kivitelű, hanem csak simán egymásba kell nyomni a két részét, és elég nehéz eltalálni, hogy középen is legyen a minta, meg rendesen is fogja az anyagot a keret. Úgyhogy inkább feladtam. :roll:

Több
19 éve 6 hónapja #253590 Írta: Mayra

Brisa írta:

Mayra írta: Valamint a rugalmas anyagokat sem mindegy milyen géppel vagy varrattal csinálod.

Erről lehetne egy picikét bővebben is?

Vagy úgy általában: tanítanál minket? :D

Brisa!

Én inkább azt mondanám, hogy tanácsot adni. Mert a három évi varrodai munka csak elvette a kedvemet a varrástól és az időm is igen kevés erre, és mint említettem aki érdemileg többet segített nekem is már hat éve nincsen közöttünk :cry: :cry: !
A rugalmas anyagoknál pedig azért nem mindegy, hogy milyen varratott használsz mert az anyag nyúlását nem mindegyik varrat követi!
Például ha simán hurkolt öltést használsz az elpattan a cikk-cakk öltésnek ugyan van egy kicsi nyúlása de az sajnos igen kicsi és nagyobb terhelésnél az is elpattan. A lánc öltés is jó, de a leginkább a szegő öltések jók erre de ezek csak speciális cérnával és géppel oldható meg.
Most csak ennyire futotta!

Üdv! Mayra :wink:

Csak a hegyeket nézzem és a felhőket láttom, amint tova szállnak egy arany sugáron!

Több
19 éve 6 hónapja #253565 Írta: Brisa

Mayra írta: Valamint a rugalmas anyagokat sem mindegy milyen géppel vagy varrattal csinálod.

Erről lehetne egy picikét bővebben is?

Vagy úgy általában: tanítanál minket? :D

Brisa

Több
19 éve 6 hónapja #253551 Írta: Mayra
Brisa!

Nos a szabás-varrás nem is olyan egyszerű mint gondolná az ember, mert egy nadrágnak is van eleje és hátulja mint ahogy rájöhettél te is.
Az üleprész ugyanis hosszabb mint az eleje, és az anyag is lényeges. Valamint a rugalmas anyagokat sem mindegy milyen géppel vagy varrattal csinálod. Mert igaz, hogy én ezt tanultam három évig, de sajna szabásminta nélkül még én sem igen állok neki varrni főleg, hogy az anyukám nekem már nem tud segíteni, pedig ő mindig mindenre talált megoldást!

Üdv! Mayra

Több
19 éve 6 hónapja #253517 Írta: Brisa
Köszönöm a dicséreteket. :D

Szerintem ugyanaz, ami nekem: mivel az anyag teljesen ki van feszítve, képtelenség azt megcsinálni, hogy belebököd felülről a tűt, és mielőtt még áthúznád, már alulról is visszaböksz, azaz mindig csak fent húzod át a cérnát. A feszített anyaghoz minimum egy görbülni tudó tű kellene. :D

Sajnos én most nem haladok sehova sem az Idril címerrel. Sem kedvem, sem időm nincs most ahhoz, hogy szőrözzek vele, talán majd a magyar érettségi után

Érdekes, de én is pont ezt érzem: nincs kedvem piszmogni a hímzéssel. Így még a gyakorló mintám sincs még kész. :? Lehet, hogy a hímzés téli elfoglaltság? :D

Brisa, szuperul sikerültek a felsők! Sajátmagad készítetted a szabásmintát is ? Ha igen, hogyan?
Nem tudom, hogy egy totál kezdő (egy hete vagyok büszke gazdája életem legelső varrógépének ) képes lenne-e ilyet csinálni.

Természetesen nem magam csináltam. Kicsi vagyok én ahhoz még. :D Magam is kezdő volnék Anyu varrógépével.
Én egy régebbi Burdából szedtem a szabásmintát. De a cipzáruzást már a nagyim csinálta.

Egyébként azt már megcsináltam, hogy fogtam a kedvenc nacimat, körberajzoltam egy sütőpapírra (csak az egyik szárát) és voalá, kész is a saját készítésű szabásminta. Egyszerűen négyszer kiszabtam az anyagból és összevarrtam (asszem csak kétszer kellett visszafejtenem az egészet... :D ). Persze aprócska hibák mindig akadtak: pl. a kedvenc nacim rugalmas anyagból készült, míg a varrott anyag nem volt az, így hát... szólval... kicsi lett. :oops: :D Meg ugye mire rájöttem, hogy a fenekénél hosszabb a csípőrész, az elejénél rövidebb, és csak így jön ki az öv-rész... De hát az ember holtig tanul. :D Mindeesetre a tapasztalatok alapján gyártottam egy módosított szabásmintát, ami a nem-nyúló anyagokhoz készült. Ha lesz kedvem hozzá, két gatyát is varrok majd. (Csak lenne már kedvem...)

Tudnátok valami jó, szájbarágós varró-szabó könyvet, amiből tanulni lehetne :?:

Ez engem is nagyon érdekelne.

Brisa

Több
19 éve 6 hónapja #253451 Írta: Nim
Nim válaszolt a következő témában: Iparművészet
Brisa, szuperul sikerültek a felsők! :) Sajátmagad készítetted a szabásmintát is ? Ha igen, hogyan?
Nem tudom, hogy egy totál kezdő (egy hete vagyok büszke gazdája életem legelső varrógépének :lol: ) képes lenne-e ilyet csinálni.

Tudnátok valami jó, szájbarágós varró-szabó könyvet, amiből tanulni lehetne :?:

Nim

"Szigetek vagyunk, túl messze egymástól.
De akarva, mindig megláthatjuk a másik
partjait."

Több
19 éve 6 hónapja #253387 Írta: Olosta
Brisa: nagyon ügyi vagy! Tök jók a fölsők, különösen a lila! :wink:

Lányok, szépek lesznek a címerek is!

Sajnos én most nem haladok sehova sem az Idril címerrel. Sem kedvem, sem időm nincs most ahhoz, hogy szőrözzek vele, talán majd a magyar érettségi után [size=9:2vpsk36h](kellett nekem szintemelőre jelentkeznem).[/size] :crap: :dead:

Több
19 éve 6 hónapja #253383 Írta: Stara
Brisa, :itscool: a felsők nagyon tetszenek! Nagyon ügyes vagy! :D
Az én címerem megakadt ,de egyszerűen nincs most hozzá türelmem,de így néz ki most: címer . A hímzőkeretettel meg nem tudtam kiegyezni,ezért inkább leszedtem róla. :wink:

Több
19 éve 6 hónapja #253367 Írta: Brisa
No, idáig is eljutottam végre:

A régóta megígért fűzőszabású felsők:

A fehér
A lila

A Lúthien címer hímzéséhez a kezdeti lépések:

1. lépés
2. lépés

Érdemes elolvasni a 'Kép leírása' részt a képek alatt.

Brisa

Több
19 éve 7 hónapja #252950 Írta: Stara

Finwe írta: Fel sem merült bennem, hogy személyesen kellene bekérni a műveket, természetesen postára gondoltam, csakhát onnan is el kell hozni őket. És az Mtt raktárában tároljuk majd őket, ha minden igaz, szóval külön helyre elvileg nincs szükség.

Jaaa,félreértettelek,ne haragudj. :oops: Előzőek visszavonva,offolást meg befejeztem.

Több
19 éve 7 hónapja #252852 Írta: Finwe
Fel sem merült bennem, hogy személyesen kellene bekérni a műveket, természetesen postára gondoltam, csakhát onnan is el kell hozni őket. És az Mtt raktárában tároljuk majd őket, ha minden igaz, szóval külön helyre elvileg nincs szükség.

Több
19 éve 7 hónapja #252847 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Iparművészet

Soulreaver írta: Üdv minden jótét léleknek :D

Nos, azon gondolkodtam, hogy ez iparművészeti témához tartozik e és végül úgy döntöttem, hogy ide illik be a legjobban :D

Nemrég elkezdtem csinálni egy láncinget... igaz, hogy csupán még a vállrészei készek, de ha elkészül az egész teljesen, akkor lekapom egy fényképezőgéppel és beteszem ide :D
Feltéve, ha nem gond, hogy ilyenekkel traktállak benneteket :D

Remek! :itscool: Magam is nagyon kíváncsi vagyok rá!

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 7 hónapja #252816 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Iparművészet
Finwe, sztem talán tényleg jobb lenne, ha nem feltétlen "személyesen" kéne beadni a műveket. Magamból kiindulva, aki itt vidíken tengődöm, talán egyszerűbb egy Kéremszépennegyűrjékössze borítékban feladni a rajzokat...

Soul: Huhh... 8O :itscool: Vevő vagyok rá! ;) :D

Több
19 éve 7 hónapja #252725 Írta: Stara
Finwe,bocs,hogy folyton kötekedek,és csak kérdezem,nem lenne-e jobb,ha az elkészült műveket majd a postára bíznák az alkotók? Mert nem feltétlenül biztos,hogy csak budapesti alkotók lesznek. Az úgy meg sokkal bonyolultabb, ha mindenkitől,lakhelytől függetlenül személyesen lesznek begyűjtve a művek. Ha a nagy táborban lenne a kiállítás, oda meg többen gondolom kocsival mennek, pl. én is előreláthatólag, Szfvárról bármit elviszek,esetleg Bp-ről is. De ez persze csak egy ötlet volt.
Soulreaver kíváncsian várjuk a láncinget! :) Jó munkát hozzá!

Több
19 éve 7 hónapja #252703 Írta: Soulreaver
Soulreaver válaszolt a következő témában: Iparművészet
Üdv minden jótét léleknek :D

Nos, azon gondolkodtam, hogy ez iparművészeti témához tartozik e és végül úgy döntöttem, hogy ide illik be a legjobban :D

Nemrég elkezdtem csinálni egy láncinget... igaz, hogy csupán még a vállrészei készek, de ha elkészül az egész teljesen, akkor lekapom egy fényképezőgéppel és beteszem ide :D
Feltéve, ha nem gond, hogy ilyenekkel traktállak benneteket :D

Vidámság, szerelem, helye-hulya, happy end... mi kell még?
/Hádész a Herkules c. rajzfilmből :D /
:pippin4:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.564 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére