- Köszönetek: 0
Iparművészet
- Finwe
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Finwe írta:
Lehet azért mert fölvetettem egy ötletet ami meglehetne valósítani, akkor szokott ilyen csönd lenniÜdv mindenkinek,de nagy csönd van errefele.
Talán, ha konkretizáénád a tennivalókat... A vezetőségtől amúgy mi a szösznek vársz engedélyt? Elhiheted, hogy nem fognak (fogunk) beleszólni minden kis csoportmunkába.
Csináljuk, csináljuk, nem kell fölösleges köröket futni.
Szerintem némi stratégiát kellene kidolgozni az emberek mozgósítására... A díjazás csak az egyik lehetséges megoldás.
Hétfőn utána nézek, hogy Batti megkapta-e az alapítót. Ha igen, megnyitom a topikot.
Brisa
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Panda
- Nem elérhető
Megvan már, hogy mit és hogy és mennyit kell csinálni, eddig *Niko* jelentkezett, akit még érdekel, írjon privit!Panda írta: A nagy táborra szeretnék a különböző karkötőket csinálni a csapatoknak. Ha be akartok szállni, egyszer talizzunk és fél óra alatt profit oktatok a kevésbé ügyes emberekből, de ti asszem nem az a kategória vagytok. Hímzőfonalat kell tekerni és ide- oda húzogatni.
Nem biztos az,lehet, hogy csak szünet van, vagy zh,vagy akármi,esetleg azt várja mindenki, hogy kapjon a Kreatív csoport topikot, hogy ott lehessen megvitatni ezt a dolgot. Legyünk optimisták!Finwe írta:
Lehet azért mert fölvetettem egy ötletet ami meglehetne valósítani, akkor szokott ilyen csönd lenniÜdv mindenkinek,de nagy csönd van errefele.
- Finwe
- Nem elérhető
Ebben lehet hogy igazad van, maj gondolkodom rajta.Miben és hogyan kellene résztvenni? Viszont szerintem több pályázatból jobb kiállítást lehetne csinálni, akár párhuzamosan több pályázat is futhatna. Meg azért a nyeremény sok embert megmozgat,persze nem az a fontos,de valami képletes dolog, pl. emléklap lehetne. Vagy nem?
Finwe, odaért vajon az alapító okirat? Ez a pályázat szerintem jó ötlet,hogyan gondoltad lebonyolítani? Miben és hogyan kellene résztvenni? Viszont szerintem több pályázatból jobb kiállítást lehetne csinálni, akár párhuzamosan több pályázat is futhatna. Meg azért a nyeremény sok embert megmozgat,persze nem az a fontos,de valami képletes dolog, pl. emléklap lehetne. Vagy nem?
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Finwe
- Nem elérhető
Addig is felvázolnám egy tervemet, hogy mi is lehetne az első munkája a kreatív csoportunknak, egy pályázat, amit a fórumozók felé hirdetnénk meg. Szauron harmadkorbeli testetöltésének ábrázololása bármilyen képző,- vagy iparművészeti alkotásban vagy akármilyen vizuális vagy térbeli formában. Őrült ötleteket is elfogadunk. Nyeremény nem lenne csak kiállítás
Véleményeket egyéb ötleteket kérek
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Ja, és ha végre felszabadul a fotógép, akkor lefotózom a fűzőszabású felsőket is. (Nem mentek át a karlengetési próbán, így mindkettő pántos lett. )
Brisa
- Panda
- Nem elérhető
Egyelőre még nem derült ki, milyen színű karkötőkre milyen felirat kell, úgyhogy nincs mit elkezdeni. Majd szólok.
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
www.needlepassionembroidery.com/vicalpha.htm
- Mayra
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Ha pesti vagy akkor a Népszínház utca 25. szám alatt található Szimütex üzletett ajánlanám neked. A Blahától 1-2 saronyira van és itt szivacsot több méretben és vastagságban is találsz, de különböző bútor és drapéria szövetek vásznak és műbőröket is tartanak! Érdemes megnézzni!
Üdv! Mayra a tündehölgy
Csak a hegyeket nézzem és a felhőket láttom, amint tova szállnak egy arany sugáron!
- *Niko*
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Panda: Ezer örömmel! A címer-hadjárat óra úgyis olyan kínosan érzem magam a lapításommal, de sajnos a hímzőfonalnak csak egyféle felhasználásához értek, és az nem a hímzés...
Mostanság ugyan nem nagyon volt időm kreatívkodni, de a szünet előtt varrtam a tesómnak egy meteort. Képem sajna nincs róla, de most dolgozom a sajátomon, arról majd lesz. Ahhoz képest, hogy a tű az én kezemben általában katasztrófát jelez, meglepően szépre sikerült és elég masszív is lett, úgyhogy nagyon örültem magamnak. Érdekes volt, eredetileg szivaccsal akartam kitömni, de sehol nem lehetett kapni, úgyhogy most bélésanyag van benne. Valaki tud valamit a szivacs elérhetőségéről?
a gyöngyfűzők valája - by Csele
- Panda
- Nem elérhető
[size=9:2ydet2ht]Az új topikba akartam írni, de mivel még nincs, ide: [/size]
A nagy táborra szeretnék a különböző karkötőket csinálni a csapatoknak. Ha be akartok szállni, egyszer talizzunk és fél óra alatt profit oktatok a kevésbé ügyes emberekből, de ti asszem nem az a kategória vagytok. Hímzőfonalat kell tekerni és ide- oda húzogatni.
Éljenek a lámák! Meg április elseje. :tongue: :biggrin2:
- Olosta
- Nem elérhető
Holdlány írta: Én a címert szünetben be akartam fejezni, de nem sikerült. Egyébként végül 18 cm lett az átmérője,mert gondoltam kezdőként jobb úgy, talán kevésbé látszik rajta ha elszúrok vmit...
Na, akkor úgy nézem, az enyém lesz a legkisebb. Sebaj, úgysem fogom újracsinálni!
Finwe írta: Persze hogy láma mindenki
Tök jó, lámák lettünk.
Akkor most köpködhetünk? Vagy azt a tevék szokták?
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Finwe
- Nem elérhető
Persze hogy láma mindenkiMost akkor láma mindenki,aki jelentkezett korábban,van kell valamit tennem érte?
- Holdlány
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
"A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig...halált."
- Finwe
- Nem elérhető
- Olosta
- Nem elérhető
Stara írta: Na és hogy állunk a címerekkel? Én speciel kissé elhanyagoltam ,de igyekszem,bár a kék rész még nem tiszta előttem,hogyan lesz jó meg szép is,de kitalálom.
Címerekkel szerintem mindenki úgy áll, ahogy.
Én sem haladtam vele mostanság túl sokat.
Na és hogy állunk a címerekkel? Én speciel kissé elhanyagoltam ,de igyekszem,bár a kék rész még nem tiszta előttem,hogyan lesz jó meg szép is,de kitalálom.
- Finwe
- Nem elérhető
Az igényelt topik címe pedig egyezik a csoport nevével. A többi infot már tudjátok.
Ja és még valami kifelejtettem Tomát ő is alapító tag
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Finwe, berakhatnád ide az alapító okirat végleges változatát.
Ja, és kitakarítottam a topikot.
Brisa
- Olosta
- Nem elérhető
Finwe írta: Üdv!
Örömmel jelentem, hogy hétfőn a húsvéti nyuszi nemcsak tojást hozott hanem egy Kreatyv Művészeti Csoportot is, mert megalakultunk. Azért nem szombaton mert nem voltunk elegen ráadásul ott derült ki hogy 2-en nem is mtt tagok. Úgyhogy Iru, Gumipók, Eldamyn, Panda és én továbbá Silima, Holdlány és Mírrand is, viszont ők még nem mtt tagok. Koordinátornak engem választottak meg.
Most már nincs más teendő minthogy elküldjem a lapot, meghogy rendezzem a tagdíjhátralékomat, amit megteszek mihelyst Batti informál arról hogy mennyivel tartozom. Ezek után megkapjuk a topikot ha minden jól megy
Éljen, éljen! :dance: :hello:
- Finwe
- Nem elérhető
Örömmel jelentem, hogy hétfőn a húsvéti nyuszi nemcsak tojást hozott hanem egy Kreatív Művészeti Csoportot is, mert megalakultunk. Azért nem szombaton mert nem voltunk elegen ráadásul ott derült ki hogy 2-en nem is mtt tagok. Úgyhogy Iru, Gumipók, Eldamyn, Panda és én továbbá Silima, Holdlány és Mírrand is, viszont ők még nem mtt tagok. Koordinátornak engem választottak meg.
Most már nincs más teendő minthogy elküldjem a lapot, meghogy rendezzem a tagdíjhátralékomat, amit megteszek mihelyst Batti informál arról hogy mennyivel tartozom. Ezek után megkapjuk a topikot ha minden jól megy
- Finwe
- Nem elérhető
Szombaton a Margitszigeten 14:30-kor közvetlen a szökőkút előtt a Margit-híd felöli oldalról nézvést. Hozzatok magatokon kívűl ötleteket meg lelkesedést, és ha lehet jöjjünk el öten jó?
Ha esetleg valakinek közbejön valami és már nem jut nethez vagy pedig az utolsó pillanatba derül ki, hogy még se tud jönni, a következő számon elérhet: 30/589-8742. És az is jó lenne, hogy aki jönni akar az elküldené nekem az ő számát.
Akik eddig jelezték hogy jönnének:
Niko
Holdlány
Nodlee
Silima
Olosta (bizonytalan)
Iru (bizonytalan)
Finwe
Akkor rátok számítok
- *Niko*
- Nem elérhető
Glorlyg: Sisakra próbálkozhatsz papírmaséval, ált. elég jól működik, bár ajtókat nem lehet betörni vele. Ha ügyes vagy és nem sajnálod a fehér alapozófestéket, közelről is teljesen élethű.
koronák: Boldog ifjúkoromban csináltunk domborminta-szerűséget vékony alumíniumlapra; nem tudom, azt hol vették, de tuti most is lehet kapni (azt használjuk a laborban vékonyréteg-alapnak), szerintem működne, csak ki kell találni, mivel szelídítjük meg a szélét. A lógós részekhez zseniális fehér-ezüst gyöngyöm van
a gyöngyfűzők valája - by Csele
- Nim
- Nem elérhető
Brisa írta:
Stara írta: Brisa,ez jó ötlet! Néhány képet találtam is így hirtelen:<a href ="www.alleycatscratch.com/lotr/Elf/Arwen/G...e.htm"target="_blank">Arwen minta, Arwen , Aragorn . [size=9:3ogiovpb](Farsangon nem voltam,mit csinál egy helytartó most?)[/size]
Wow. És ezeket miből tudnánk megcsinálni? Mert nem hiszem, hogy ötvösmunkát tudnánk végezni...
És esetleg így?
www.alleycatscratch.com/lotr/mak ... lyClay.htm
www.alleycatscratch.com/lotr/mak ... terfly.htm
"Szigetek vagyunk, túl messze egymástól.
De akarva, mindig megláthatjuk a másik
partjait."
- Trinkler
- Nem elérhető
Brisa írta:
Stara írta: Brisa,ez jó ötlet! Néhány képet találtam is így hirtelen:<a href ="www.alleycatscratch.com/lotr/Elf/Arwen/G...e.htm"target="_blank">Arwen minta, Arwen , Aragorn . [size=9:12r0w2j5](Farsangon nem voltam,mit csinál egy helytartó most?)[/size]
Wow. És ezeket miből tudnánk megcsinálni? Mert nem hiszem, hogy ötvösmunkát tudnánk végezni...
Lehet, hogy nemezeléssel meg lehetne....bár jó kérdés, hogy hogy nézne ki
- Finwe
- Nem elérhető
Ami a helyszínt illeti beülhetünk akár egy teázóba is. Mondjuk TEAPALOTA A POTALÁHOZ nevű teázó, ahol voltunk a multkor is, egész jó hely. De talán az se lenne rossz ha arra a helyre mennénk ahol az elkövetkezendőkbe akár a kreatív talikat is tarthatnánk és ahol már képzős talit tartottunk is. Erre a helyre nodlee a bejáratos ő találta nekünk, szal még meg kell kérdeznem hogy tudunk e oda menni az adott időpontban.