Iparművészet

Több
19 éve 7 hónapja #252402 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: Iparművészet
Nah a pályázati kiírást megcsinálom egyedül, majd a zsűrit is megszervezem. A kiállítás helyét még nem tudom pontosan, majd leérdeklődjük, vagy Tk vagy tábor. Csinálunk majd egy kapmányt is amin még gondolkodom, de addig is várnám a Ti ötleteiteket is. Ennek a kapmánynak a megvalósításához lenne szükség emberekre, továbbá arra hogy valakik, akik ugye bp-i lakosok, begyűjtsék a műveket, majdan pedig elszállítsák esetleg további segítséggel a kiállítás helyére. Ezekre várnék jelentkezőket priviben!:)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #252129 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Iparművészet

Finwe írta:

Üdv mindenkinek,de nagy csönd van errefele.

Lehet azért mert fölvetettem egy ötletet ami meglehetne valósítani, akkor szokott ilyen csönd lenni :) :P

Talán, ha konkretizáénád a tennivalókat... :wink: A vezetőségtől amúgy mi a szösznek vársz engedélyt? Elhiheted, hogy nem fognak (fogunk) beleszólni minden kis csoportmunkába.

Csináljuk, csináljuk, nem kell fölösleges köröket futni. :D

Szerintem némi stratégiát kellene kidolgozni az emberek mozgósítására... A díjazás csak az egyik lehetséges megoldás.

Hétfőn utána nézek, hogy Batti megkapta-e az alapítót. Ha igen, megnyitom a topikot.

Brisa

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #252101 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Iparművészet

Panda írta: A nagy táborra szeretnék a különböző karkötőket csinálni a csapatoknak. Ha be akartok szállni, egyszer talizzunk és fél óra alatt profit oktatok a kevésbé ügyes emberekből, de ti asszem nem az a kategória vagytok. :) Hímzőfonalat kell tekerni és ide- oda húzogatni.

Megvan már, hogy mit és hogy és mennyit kell csinálni, eddig *Niko* jelentkezett, akit még érdekel, írjon privit!

Több
19 éve 7 hónapja #251779 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: Iparművészet

Finwe írta:

Lehet azért mert fölvetettem egy ötletet ami meglehetne valósítani, akkor szokott ilyen csönd lenni :) :P

Nem biztos az,lehet, hogy csak szünet van, vagy zh,vagy akármi,esetleg azt várja mindenki, hogy kapjon a Kreatív csoport topikot, hogy ott lehessen megvitatni ezt a dolgot. Legyünk optimisták! :wink:

Több
19 éve 7 hónapja #251733 Írta: Finwe

Miben és hogyan kellene résztvenni? Viszont szerintem több pályázatból jobb kiállítást lehetne csinálni, akár párhuzamosan több pályázat is futhatna. Meg azért a nyeremény sok embert megmozgat,persze nem az a fontos,de valami képletes dolog, pl. emléklap lehetne. Vagy nem?

Ebben lehet hogy igazad van, maj gondolkodom rajta.

Több
19 éve 7 hónapja #251719 Írta: Stara
Üdv mindenkinek,de nagy csönd van errefele. :sleepy:
Finwe, odaért vajon az alapító okirat? Ez a pályázat szerintem jó ötlet,hogyan gondoltad lebonyolítani? Miben és hogyan kellene résztvenni? Viszont szerintem több pályázatból jobb kiállítást lehetne csinálni, akár párhuzamosan több pályázat is futhatna. Meg azért a nyeremény sok embert megmozgat,persze nem az a fontos,de valami képletes dolog, pl. emléklap lehetne. Vagy nem?:roll:

Több
19 éve 7 hónapja #250774 Írta: **Shaman**
**Shaman** válaszolt a következő témában: Iparművészet
Finwe: Finwe ha őrült ötleteket is vársz, csinálhatnál egy szobrot, ahol is a takaró alól kifittyen a popsim. Lehetne fából vagy gipszből is.

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK

Több
19 éve 7 hónapja #250751 Írta: Finwe
Nos ma elküldtem az alapító okiratot:) Remélem megérkezik.

Addig is felvázolnám egy tervemet, hogy mi is lehetne az első munkája a kreatív csoportunknak, egy pályázat, amit a fórumozók felé hirdetnénk meg. Szauron harmadkorbeli testetöltésének ábrázololása bármilyen képző,- vagy iparművészeti alkotásban vagy akármilyen vizuális vagy térbeli formában. Őrült ötleteket is elfogadunk. Nyeremény nem lenne csak kiállítás

Véleményeket egyéb ötleteket kérek :)

Több
19 éve 7 hónapja #250745 Írta: Brisa
Én most arra várok, hogy Svin gépe meggyógyuljon végre, hogy aztán a digifotógépről letőlthessük a rajta lévő képeket, majd az így felszabadult tárhelyet kihasználhassam: le akarom fényképezni a címer-hímzés lépéseit. Már minden megvan hozzá.

Ja, és ha végre felszabadul a fotógép, akkor lefotózom a fűzőszabású felsőket is. (Nem mentek át a karlengetési próbán, így mindkettő pántos lett. :D )

Brisa

Több
19 éve 7 hónapja #250560 Írta: Panda
*Niko*, köszi. :)
Egyelőre még nem derült ki, milyen színű karkötőkre milyen felirat kell, úgyhogy nincs mit elkezdeni. :lol: Majd szólok.

Több
19 éve 7 hónapja #250454 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Iparművészet
Nemrég találkoztam ezzel az oldallal, bár nem értek az ilyen varrós dolgokhoz, gondoltam hátha tudtok kezdeni vele valamit.
www.needlepassionembroidery.com/vicalpha.htm

Több
19 éve 7 hónapja #250430 Írta: Mayra
Mayra válaszolt a következő témában: Iparművészet
Niko!

Ha pesti vagy akkor a Népszínház utca 25. szám alatt található Szimütex üzletett ajánlanám neked. A Blahától 1-2 saronyira van és itt szivacsot több méretben és vastagságban is találsz, de különböző bútor és drapéria szövetek vásznak és műbőröket is tartanak! Érdemes megnézzni!

Üdv! Mayra a tündehölgy

Csak a hegyeket nézzem és a felhőket láttom, amint tova szállnak egy arany sugáron!

Több
19 éve 7 hónapja #250427 Írta: *Niko*
*Niko* válaszolt a következő témában: Iparművészet
Éljenek a Kreatív Lámák!

Panda: Ezer örömmel! A címer-hadjárat óra úgyis olyan kínosan érzem magam a lapításommal, de sajnos a hímzőfonalnak csak egyféle felhasználásához értek, és az nem a hímzés...

Mostanság ugyan nem nagyon volt időm kreatívkodni, de a szünet előtt varrtam a tesómnak egy meteort. Képem sajna nincs róla, de most dolgozom a sajátomon, arról majd lesz. Ahhoz képest, hogy a tű az én kezemben általában katasztrófát jelez, meglepően szépre sikerült és elég masszív is lett, úgyhogy nagyon örültem magamnak. Érdekes volt, eredetileg szivaccsal akartam kitömni, de sehol nem lehetett kapni, úgyhogy most bélésanyag van benne. Valaki tud valamit a szivacs elérhetőségéről?

a gyöngyfűzők valája - by Csele

Több
19 éve 7 hónapja #250154 Írta: Panda
Sziasztok!
[size=9:2ydet2ht]Az új topikba akartam írni, de mivel még nincs, ide: [/size]
A nagy táborra szeretnék a különböző karkötőket csinálni a csapatoknak. Ha be akartok szállni, egyszer talizzunk és fél óra alatt profit oktatok a kevésbé ügyes emberekből, de ti asszem nem az a kategória vagytok. :) Hímzőfonalat kell tekerni és ide- oda húzogatni.

Több
19 éve 7 hónapja #249982 Írta: Stara
Az enyém, illetve Gil-galadé 12 cm körüli lesz.
Éljenek a lámák! Meg április elseje. :tongue: :biggrin2:

Több
19 éve 7 hónapja #249931 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Iparművészet

Holdlány írta: Én a címert szünetben be akartam fejezni, de nem sikerült. Egyébként végül 18 cm lett az átmérője,mert gondoltam kezdőként jobb úgy, talán kevésbé látszik rajta ha elszúrok vmit... :lol:

Na, akkor úgy nézem, az enyém lesz a legkisebb. :? Sebaj, úgysem fogom újracsinálni!

Finwe írta: Persze hogy láma mindenki :)

Tök jó, lámák lettünk. :D
Akkor most köpködhetünk? Vagy azt a tevék szokták? :? :lol:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
19 éve 7 hónapja #249894 Írta: Finwe

Most akkor láma mindenki,aki jelentkezett korábban,van kell valamit tennem érte?

Persze hogy láma mindenki :)

Több
19 éve 7 hónapja #249848 Írta: Holdlány
Holdlány válaszolt a következő témában: Iparművészet
Én a címert szünetben be akartam fejezni, de nem sikerült. Egyébként végül 18 cm lett az átmérője,mert gondoltam kezdőként jobb úgy, talán kevésbé látszik rajta ha elszúrok vmit... :lol:

"A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig...halált."

Több
19 éve 7 hónapja #249720 Írta: Finwe
Az y elírás, persze hogy í. Át is írtam :)

Több
19 éve 7 hónapja #249675 Írta: Olosta

Stara írta: Na és hogy állunk a címerekkel? Én speciel kissé elhanyagoltam :oops: ,de igyekszem,bár a kék rész még nem tiszta előttem,hogyan lesz jó meg szép is,de kitalálom. :wink:

Címerekkel szerintem mindenki úgy áll, ahogy. :lol:
Én sem haladtam vele mostanság túl sokat. :oops:

Több
19 éve 7 hónapja #249658 Írta: Stara
Hurrá,és gratula! :hello: Most akkor tag mindenki,aki jelentkezett korábban,van kell valamit tennem érte? :D A "Kreatyv" elírás,vagy direkt ez lesz a csoport neve?
Na és hogy állunk a címerekkel? Én speciel kissé elhanyagoltam :oops: ,de igyekszem,bár a kék rész még nem tiszta előttem,hogyan lesz jó meg szép is,de kitalálom. :wink:

Több
19 éve 7 hónapja #249572 Írta: Finwe
A végleges változat ugyanaz amiben itt megegyeztünk, leszámítva a végét, az egyéb célokat, mert azt cakkompakk töröltem, egyrészt mert mondtátok hogy amit a vidékiekről írtunk annak nem kell benne lennie az okiratban a másik dolog pedig az alkotás öröme a cél, ezt azért mert fentebb egyszer már említettük, fölösleges ismételni. Viszont a kritikus közösség kialakítása benne kellett volna maradjon, de sajna sietségemben töröltem az egészet úgyhogy az is kimaradt, remélem túléljük ezt :) Bocsesz :oops:
Az igényelt topik címe pedig egyezik a csoport nevével. A többi infot már tudjátok.

Ja és még valami kifelejtettem Tomát ő is alapító tag :)

Több
19 éve 7 hónapja #249543 Írta: Brisa
Én is nagyon örülök. :hello:

Finwe, berakhatnád ide az alapító okirat végleges változatát.

Ja, és kitakarítottam a topikot. :wink:

Brisa

Több
19 éve 7 hónapja #249532 Írta: Olosta

Finwe írta: Üdv!

Örömmel jelentem, hogy hétfőn a húsvéti nyuszi nemcsak tojást hozott hanem egy Kreatyv Művészeti Csoportot is, mert megalakultunk. Azért nem szombaton mert nem voltunk elegen ráadásul ott derült ki hogy 2-en nem is mtt tagok. Úgyhogy Iru, Gumipók, Eldamyn, Panda és én továbbá Silima, Holdlány és Mírrand is, viszont ők még nem mtt tagok. Koordinátornak engem választottak meg.
Most már nincs más teendő minthogy elküldjem a lapot, meghogy rendezzem a tagdíjhátralékomat, amit megteszek mihelyst Batti informál arról hogy mennyivel tartozom. Ezek után megkapjuk a topikot ha minden jól megy

Éljen, éljen! :dance: :hello:

Több
19 éve 7 hónapja - 19 éve 7 hónapja #249438 Írta: Finwe
Üdv!

Örömmel jelentem, hogy hétfőn a húsvéti nyuszi nemcsak tojást hozott hanem egy Kreatív Művészeti Csoportot is, mert megalakultunk. Azért nem szombaton mert nem voltunk elegen ráadásul ott derült ki hogy 2-en nem is mtt tagok. Úgyhogy Iru, Gumipók, Eldamyn, Panda és én továbbá Silima, Holdlány és Mírrand is, viszont ők még nem mtt tagok. Koordinátornak engem választottak meg.
Most már nincs más teendő minthogy elküldjem a lapot, meghogy rendezzem a tagdíjhátralékomat, amit megteszek mihelyst Batti informál arról hogy mennyivel tartozom. Ezek után megkapjuk a topikot ha minden jól megy

Több
19 éve 8 hónapja #248487 Írta: Finwe
Kreatív művészeti csoport alakuló talija

Szombaton a Margitszigeten 14:30-kor közvetlen a szökőkút előtt a Margit-híd felöli oldalról nézvést. Hozzatok magatokon kívűl ötleteket meg lelkesedést, és ha lehet jöjjünk el öten jó? :)
Ha esetleg valakinek közbejön valami és már nem jut nethez vagy pedig az utolsó pillanatba derül ki, hogy még se tud jönni, a következő számon elérhet: 30/589-8742. És az is jó lenne, hogy aki jönni akar az elküldené nekem az ő számát.

Akik eddig jelezték hogy jönnének:

Niko
Holdlány
Nodlee
Silima
Olosta (bizonytalan)
Iru (bizonytalan)
Finwe

Akkor rátok számítok

Több
19 éve 8 hónapja #248083 Írta: *Niko*
*Niko* válaszolt a következő témában: Iparművészet
Nagyszombat jó nekem is.

Glorlyg: Sisakra próbálkozhatsz papírmaséval, ált. elég jól működik, bár ajtókat nem lehet betörni vele. Ha ügyes vagy és nem sajnálod a fehér alapozófestéket, közelről is teljesen élethű.

koronák: Boldog ifjúkoromban csináltunk domborminta-szerűséget vékony alumíniumlapra; nem tudom, azt hol vették, de tuti most is lehet kapni (azt használjuk a laborban vékonyréteg-alapnak), szerintem működne, csak ki kell találni, mivel szelídítjük meg a szélét. A lógós részekhez zseniális fehér-ezüst gyöngyöm van :wink:

a gyöngyfűzők valája - by Csele

Több
19 éve 8 hónapja #248001 Írta: Nim
Nim válaszolt a következő témában: Iparművészet

Brisa írta:

Stara írta: Brisa,ez jó ötlet! :D Néhány képet találtam is így hirtelen:<a href ="www.alleycatscratch.com/lotr/Elf/Arwen/G...e.htm"target="_blank">Arwen minta, Arwen , Aragorn . [size=9:3ogiovpb](Farsangon nem voltam,mit csinál egy helytartó most?)[/size]

Wow. És ezeket miből tudnánk megcsinálni? Mert nem hiszem, hogy ötvösmunkát tudnánk végezni...

És esetleg így?
www.alleycatscratch.com/lotr/mak ... lyClay.htm

www.alleycatscratch.com/lotr/mak ... terfly.htm

"Szigetek vagyunk, túl messze egymástól.
De akarva, mindig megláthatjuk a másik
partjait."

Több
19 éve 8 hónapja #247967 Írta: Trinkler
Trinkler válaszolt a következő témában: Iparművészet

Brisa írta:

Stara írta: Brisa,ez jó ötlet! :D Néhány képet találtam is így hirtelen:<a href ="www.alleycatscratch.com/lotr/Elf/Arwen/G...e.htm"target="_blank">Arwen minta, Arwen , Aragorn . [size=9:12r0w2j5](Farsangon nem voltam,mit csinál egy helytartó most?)[/size]

Wow. És ezeket miből tudnánk megcsinálni? Mert nem hiszem, hogy ötvösmunkát tudnánk végezni...

Lehet, hogy nemezeléssel meg lehetne....bár jó kérdés, hogy hogy nézne ki :D

Több
19 éve 8 hónapja #247811 Írta: Finwe
Akkor szeretném felmérni, hogy kinek milyen időpont lenne jó az alakuló talira. Én javasolni tudom a jövőhét szombatot (nekem ez jobb lenne), vagy esetleg az azt következőt. Kinek mi lenne a jobb?

Ami a helyszínt illeti beülhetünk akár egy teázóba is. Mondjuk TEAPALOTA A POTALÁHOZ nevű teázó, ahol voltunk a multkor is, egész jó hely. De talán az se lenne rossz ha arra a helyre mennénk ahol az elkövetkezendőkbe akár a kreatív talikat is tarthatnánk és ahol már képzős talit tartottunk is. Erre a helyre nodlee a bejáratos ő találta nekünk, szal még meg kell kérdeznem hogy tudunk e oda menni az adott időpontban.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.536 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére