Humor
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
(hol is hagytam abba? hmmm... valahol folytatom...)
Morgulvölgy
F: Sose fogunk innen kijutni!!!!!
S: De... csak most elobb be kéne jutni...
G: Jönnek! Ész ez a gonosz ember nem kegyelmez!
Fa: Nem bizony! Ide azt a Gyurut!
(Erre a szóra megbolydul a völgy. Az apró orkok szétszaladnak, az apró Orodruin füstöt okád, a város meg sötétséget.
Orkok jönnek mindenhonan, nazgúlok sivítása hallik, és a sajtburgerbol kihagyják a kechupot)
Fa: Azt hiszem ezt nem kellett volna...
G: Hülye, kövér ember!
Fa: Kövér??? Én?
G: Ki mász?
S: És hova?
F: Samu!!!!
S: Ja... izé...
Fa: Nem is vagyok kövér! Egy Robin Hood nem lehet kövér!
Egy ember: Ki az a Csuklyás Vörösbegy? ((((lásd: Robin Hood lefordítása))))
Fa: Hát én! A Rettenthetetlen Íjász! A Hos!
S: Hé, a Rettenthetetlen az én vagyok!
G: Mel Gibsonról nem isz beszélve...
Vasudvard felé
Ga: Elég a vitákból, mielobb oda kell érnünk...
L: Miért, mi van ott?
Ga: Khrmmm...
Gi: Ne mormogj a szakálladba...
(Gandalf elsápad)
A: Mi baj?
Ga: Azt a szót, hogy mormog, ki ne ejtsétek elottem még egyszer!
L: Jaaaaa... tudom mért megyünk oda!
Ga: Na mért?
L: Hát...
A: A Mester le akarja gyozni Szarumánt, hogy o legyen az egyetlen Fehér...
É: Meg Haldír! Minden Kommandósok Legvéresebbike!
L: Ahhoz kicsit sokat mosakszik... szerencsére...
Ga: Azért megyünk oda, mert... egy barátom van ott és...
A: És?
L: És ... mivel ez az egyetlen fehér ruhád és ezt lukasra hipóztad, úgy gondoltad Szaurmán ruhatárából majd veszel egy újat, nem?
Ga: Áh, ugyan, majd megvarrom...
L: És ugyan honnan veszel fehér cérnát meg fehér tut?
Gi: Fehér tut? A tu mért legyen fehér?
L: Hát hogyha bennefelejtik a ruhában ne legyen olyan bántóan feltuno...
Ga: Ugyan, én a Fehér Mágus vagyok, ilyen anyagias dolgok engem nem érdekelnek!
A: Na igen! A Mester, az Mester! És egyébként is, Éowynnak is volt fehér ruhája... jaj, elszóltam magam...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Augustíne
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Niphredil/Szméagol írta: Júj, Drágaszágok, micoda cúf OFFok voltak itt!
Nimashilin: he-he, Frodó is neurotikus...
Mya Leeroy: az Elfhead egy hatalmas paródia, fantasztikusan megcsinálva.
Az Elfhead lett az év bandája!
members.lycos.co.uk/greenleafgre ... punmag.jpg
The Tres Hunters:
members.lycos.co.uk/greenleafgre ... unters.jpg
His name is Bond. Legolas Bond.
members.lycos.co.uk/greenleafgre ... asbond.jpg
Spockgolas:
members.lycos.co.uk/greenleafgre ... kgolas.jpg
Lego kviddicsezik!
members.lycos.co.uk/greenleafgre ... dditch.jpg
Niph: Honnan szedted ezeket??!! :evil3: :hello: :biggrin2: Lego Bond a legjobb! :itscool:
ORLANDO 4ever!!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Nefadar
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
- Nefadar
- Nem elérhető
- Nimashilin
- Nem elérhető
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
- Ailoleo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A hiedelemmel ellentétben az orkok nem értenek a fegyverkészítéshez, ezt sokoldalú illatszergyártással ellensúlyozzék, foleg keletre exportálnak.
Nem szeretnek harcolni, mert ezzel meg kell szakítani híres folklórestjeiket. Legjellegzetesebb hangszerük a zongora, de kedvelik a hárfát is.
Nagyon filozofikus népek, szeretnek hideg téli estéken a kandalló mellett ücsörögve a régi legendákat feleleveníteni.
Gyermekeiket messze földön híres felsooktatási intézményekben képzik, foként a humán tárgyak iránt érdeklodnek, de a természettudományok sem hagyják hidegen oket.
Soha nem lépnek a fure, mert védik a természetet, erre társaikat is figyelmeztetik, reklámkampányba kezdtek egy egészségesebb bolygóért.
Soha nem daueroltatják a hajukat, mert ez roncsolja a hajszálaikat, a természetes anyagok hívei.
Nyelvük szavai nagyon változatosak és többféleképpen is felhasználhatóak:igeként, fonévként vagy melléknévként is.
A napi fürdés és kétszeri fogmosás hívei, ezt nem hagynék ki semmi pénzért sem.
"Minden egész eltörött,
Minden láng csak részekben lobban,
Minden szerelem darabokban,
Minden egész eltörött."
- Nimashilin
- Nem elérhető
Ááááúúú!!!!
Meszter, kivetted jó kis gonoszkodó hozzászólásomat, pedig fel akartam idegesíteni Ailoleot!!! / Igazad volt!/ Mellesleg o Cellofán volt. Én adtam a nevét. Még nem tudja, mi a története...
Gyerünk, várjátok Bányapókot és legyetek nagyon jók és viccesek!!!!
- Neframíel
- Nem elérhető
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Nimashilin: he-he, Frodó is neurotikus...
Mya Leeroy: az Elfhead egy hatalmas paródia, fantasztikusan megcsinálva.
Az Elfhead lett az év bandája!
members.lycos.co.uk/greenleafgre ... punmag.jpg
The Tres Hunters:
His name is Bond. Legolas Bond.
members.lycos.co.uk/greenleafgre ... asbond.jpg
Spockgolas:
members.lycos.co.uk/greenleafgre ... kgolas.jpg
Lego kviddicsezik!
members.lycos.co.uk/greenleafgre ... dditch.jpg
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Nimashilin
- Nem elérhető
Nem is volt jó poén, bocsi...
Offért is...
- Anwe
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Ryana
- Nem elérhető
(Elfhead rulz! )
Aztán szeretném kérdezni, hogy a TTT-s naplókból csak annyi van, amennyivel itt is találkoztam, vagy esetleg máshol fellelhetok? Vagy az eredetiek már megvannak, csak fordításra várnak? :
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Mya Leeroy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Niphredil/Szméagol írta: Rúlzotok, de nagyon! Nimashilin, Nefra, Cellofán, Gollam:
Ha nevetésben hunyok el, nem kell csodálkozni... :cross:
Itt egy újabb kép szeretett Elfheadünkről:
Egyébként a bandában Celeborn a dobos, Legoas a vezetö énekszólam és gitár, Haldír: háttérvokál és gitár, Rúmil: gitárok, billentyük, xilofon, hárfa, fuvola stb., Orophin: basszusgitár.
Jó a kép:)) Mellesleg ki az az elfhead??? : :
...Much that once was is lost, for none now live who remember it...
- Namarie
- Nem elérhető
De akkor is jó!
Idril: Te is jó vagy!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Ha nevetésben hunyok el, nem kell csodálkozni... :cross:
Itt egy újabb kép szeretett Elfheadünkről:
Egyébként a bandában Celeborn a dobos, Legoas a vezetö énekszólam és gitár, Haldír: háttérvokál és gitár, Rúmil: gitárok, billentyük, xilofon, hárfa, fuvola stb., Orophin: basszusgitár.
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Velethrin
- Nem elérhető
- Augustíne
- Nem elérhető
- Nefadar
- Nem elérhető
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A hobbit-teszt kész behalás. A többiek is nagyon ott vannak! Túl magas itt a színvonal, gondoltam süllyesztem egy kicsit. Szóval folytatnám a lépcsőboard-bajnokságot.
Szóval a versenyző a lépcső tetején feláll a pajzsára és minél gyorsabban le kell siklania az aljáig. Persze elnézést kérek tünde hallagtóimtól ők ezt mind tudják, de gondoltam hátha törpök is hallagtják a műsort. A következő szakasz az ügyességi. Itt Cirith Ungol lépcsőin kell lezúgni, dühös pókokat kerülgetve. A pókok feldühítésére felbérelték Csavardi Samut, akinek állítólag ez nagyon megy. Az utolsó szakasz ígérkezik a legizgalmasabbnak, ez a freestyle szakasz, amit Mória lépcsőin rendeznek meg, mert a lépcsőket szakadékok tagolják és ezek fölött kell a versenyzőknek figurákat bemutatniuk. (Ezt megint csak a törpök kedvéért fejtettem ki. Mindig mondtam Aulénak, hogy hamar munka sose jó... De nem hallgatott rám.) A mezőny elég vegyes orkoktól kezdve tündékig sok faj képviselteti magát. Előfordulnak olyan hírességek is, mint Dél-Ithilia királya Legolas, vagy Elesszár Khirály, aki a verseny idejére újra felvette eredeti nevét, az Aragornt. A bajnokság igazi sztárja kétségkívül Zsákos Frodó lesz, aki kissé furán néz ki, mert lenyírta a hatalmas szempilláit, hogy csökkentse a légellenállását. Nevezni akart két nazgúúúúl is, de mikor meghallották, hogy Móriában bármikor beleeshetnek egy vízzel teli aknába, sikítva elszaladtak. Most már kezdődnie kellene a versenynek, anézők türelmetlenül toporognak Vasudvardban és körülötte. Most kaptama az infót, hogy Legolasra várnak, aki egy hordó hajlakk, 8 hajkefe, 5 tupírfésű és 2 hajszárító társaságában bezárkózott a mosdóba. Nos, amíg ő készülődik én lenyomom nektek a kötelező reklámadagot.
REKLÁM
Kényelemre vágyik a Túlvilágon is? Mi összkomfortos csarnokokat, szép környezetet és családias légkört biztosítunkönnek a halál után is. Folyamatosan növő csarnokaink garantálják a kényelmet és lehetővé teszik a zsúfoltság elkerülését. Mandos és Tsa Temetkezési és Lélekelhelyezési Vállalat. Csak haljon meg nyugodtan, a többi a mi gondunk!
Újra itt vagyok. Mivel Leglas még mindig készül, jöjjön egy kis zene. Először hallgassuk meg az idei év meglepetésbandáját, a Fu**in' Elves nevű formációt, akik Killer Elanors című számukkal elnyerték az Arany Niphredil Díjat. Tehát jöjjön a Killer Elanors!
Nem rossz szám, mi? Úgy látom Legolas közben elkészült, a sérója tökéletes, mint mindig és az üres hajlakkos hordóból ítélve verseny után is az lesz. Hűha! Az első versenyző már fel is állt a rajthoz!
1-es rajtszámmal egy hegyi ork indul. Most meglöki magát és... Jaj ne! Egy hatalmas kő gurult a pálya végére! Most ráfut a kőre! Te jó ég! Hát az idejét nehéz lesz túlszárnyalni. Igaz, őt magát is...
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- Ailoleo
- Nem elérhető
Völgyzugoly, Aragorn és Arwen intim percei:
-Emlékszel az elso találkozásunkra?
-Hömm, hömm....
-Akkor még nem voltak ILYEN gondjaid, feleli Arwen és Aragorn "intim testtájára" pillant...
Nos, nem sikerülhet mindig, még egy ilyen nagy kannak se, mint Aragorn.
Mória bányája, Gandalf és Frodó
-Gandalf, valami mozog a sötétben...
-Jóvanna, nem tudtam már várni, nagyon kellett...
"Minden egész eltörött,
Minden egész eltörött."
- Ailoleo
- Nem elérhető
Nos, mindenki aran, de foképp Nima! Csákány!
"Minden egész eltörött,
Minden egész eltörött."
- Könyvmoly
- Nem elérhető
- Arwena
- Nem elérhető
- Arwena
- Nem elérhető
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Nimashilin
- Nem elérhető
Alyr: leborulás. /székről, előtted, minden értelemben. /
Elfheadben nagyon helyes kis csókák vannak... hmmm... cuncibogár... főleg a baseball-satyekos... meg a csinikendős... melyik lehet a dobos? Kellebor csak managernek jó, mert hangja... mint tudjuk... hagy maga után némi kivetnivalót...
Kis off: CSÁKÁNY TONCSI!!!
Bányapók készül.
- Dez
- Nem elérhető
- Neframíel
- Nem elérhető
Boromir kinézte a szemeit, még sem látott semmit sem, mert menet közben lefejelt egy ágat, majd az előtte elbambuló Gandalfot.
Mágusunk nem állt agresszív hírben, de ettől függetlenül nyugodt szívvel bevágott visszakézből egy jobbhorgost miután feltápászkodott. Boromir büszke gondori volt, de azt viszont kétszer is meggondolta, hogy reagál-e erre ugyanilyen módon. Végül is nem tette, mert Gandalf igen dühösen nézett rá, gyanúsan markolászva a botját /a VARÁZSLÓbotját, mielőtt bárki rosszra gondol / félőrült arckifejezéssel.
Így hát Boromir hallgatott és meresztett szemileg, néha megbotolva vmiben, lehetett az kő, hobbit, esetleg fagyökér, de egyszer egy lovas is előfordult.
Boromirunk összehúzott, kínai-feelinges szemekkel nézett az előtte állóra, majd lassan elszivárgott valami a tudatáig.
-Hééé! Izé lovasok! Gyertek gyorsan! üvöltötte, derékszögben visszafordulva és futásnak eredve; majd hatalmasat zakózott a földre, mikor nekiment a pontosan mögötte álló Aragonnak.
Aragorn szívta a fogát és vörösödött a feje Boromir miatt, akit figyelmesen nézegettek a rohír lovasok.
Közben a többiek is odaértek.
-Hú ezek nem hobbitok - jelent meg egy kerek, félszerzet arc előtünve a fák közül, amit követett egy másik, kevésbé kerekebb.
-Höööö - tátotta el a száját Frodó.
-Pfü! jelentette ki Gimli, sűrű nyálzáport árasztva a többiekre.
-Aiya, lovasok! üdvözölte őket Legolas, arcát törülgetve Gimli ajándékától.
A lovasok elképedve méregették a társaságot, majd hátul megszólalt egy hang.
-Uram szerintem ezek a szerzetek Szarumánnál voltak agyszíváson, vagy
- vagy egyszerűen ilyen elmeállapotúak, szerencsétlenek. fejezte be a lovasok között legelöl álló, szőke ember sajnálkozva.
-IQ nuku. csóválta a fejét szánakozva egy másik katona.
-Úristen, hogy néz ki. fintorodott el a másik, Gimlire nézve.
Legolas bájmosollyal szemlélte őket, mert nem értette igazán, miről van szó. Gimli erősen gondolkodott az elhangzottakon, aztán elvörösödött.
-Hát ez igazán nem szép tőletek, ő csak egy tünde. méltatlankodott.
A két hobbitot eközben észrevették.
-Kik ezek a fura szerzetek? kérdezte az első lovas.
-Ő Frodó, a Gyűrűhordozó, és Samu, a társa. jelentette ki Aragorn ünnepélyesen.
A lovasok gondolkodtak, majd sugdolóztak egymás közt. Az első lovas láthatóan zavarba jött.
-Öhm izé. És rajta mért nincsen gyűrű? Nálatok nem szokás a nőnek is? mutatott Samura.
A társaság tagjai döbbenten néztek vissza rá.
-Mi va? tört ki Aragornból a inteligencia.
-Hé -eszmélt Samu. Ezek azt gondolják, hogy én Frodó úrral - mondta, majd elvörösödött.
-Nem, nem mi felvilágosult emberek vagyunk -tiltakozott az előlálló lovas. - Nálunk is előfordulnak ilyenek például én is a múlt héten
-Jaj ne! nyögött fel Gimli.
-Mért ne? Engem érdekelne - csillogott Gandalf szeme.
Samu és Frodó még mindig zavarban volt. Legolas meg most sem értett semmit.
Mi a nép véleménye??
- Namarie
- Nem elérhető