Humor

Több
21 éve 9 hónapja #99294 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: Humor
Már biztos ellőtték, de azért beírom:
Mikor Völgyzugolyban Boromir Narsilt nézegeti nagy kéjesen, mond valamit és elnyílik a szája. /mint a hegyi jelenetben is, persze.../ Ekkor észreceszi Aryt. Az eléggé szemrehányóan nézi. "Csukd be a szád!" És Boromir becsukja...

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #99288 Írta: Nimashilin
Sesy, ez nem lehet igaz!!! Mért van szakálla! Áááá!
Ez kb. olyan, mikor a FOTR-nél Arwen megjelenésén bnőm megszólalt:

-Ez nem valami szőke pasi?
-Miért, annak látod???

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #99284 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Humor
Mozis beszólások:

:arrow: Arwen megjelenése
Csaj: Ez ki?
Pasi: Benne volt az első részben.
Csaj: Ja, az a tündér, vagymi, nem? Ami varázsolt abban a vízben.

:arrow: Aragorn halála
Csaj: Hát ez a pasi meg ki a fene?
Pasi: Aragorn!
Csaj: Jaaaa... de mért van szakálla?!

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
21 éve 9 hónapja #99283 Írta: Nimashilin
Nos... Ne röhögjetek ki, de ma döbbentem /?/ rá, hogy Thranduil nő. Legalábbis az emotikon erről tanúskodik... Na jó, én végig férfinek hittem, bocsika!!! Bár már értem, miért ilyen kétes ez a Legsie-nemiség dolog... :twisted:

Frottír várat magára, mert még Boridét sem nyírtam ki. Nincs 5let. Esetleg továbbszőhetném a Nyálven-Kérővin szálat... Persze csak ha igény van rá... :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #99273 Írta: Nimashilin
Supersonica, ez nagyon aran!
Alyr, rólad már deb izs bedzélve... :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #99259 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Humor

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 9 hónapja #99230 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: Humor
A Columbiára már nehezen küldhetsz el minket...

Mindenki nagyon Aragorn!!!

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 9 hónapja #99225 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Humor

Penngaladiel írta:

Sötét Úr írta: ...Faludy Haláltánc c. versének egy (méltán) kihagyott versszaka

[size=9:2k6bvmi9]Csak csendben megkérdezem, ezt Faludy nem csak fordította?[/size]
A hozzáköltés viszont rulez :itscool:

Sztm nem, hanem átköltötte. Bár mostanában valahol azt olvastam tőle (ti. Faludytól), hogy ezt csak azért mondta róla, hogy megvegyék, és echte sajátja. Nos... én elhiszem neki. De akár hogy is van, nagyon rewlz a vers / fordítás / átköltés, és nem bánom, hogy megírta... :o )

Többiek: senkinek semmi éljenzése, tömjénezése, gratuláló verse, vagy valami hasonló? L vagyok képedve! Szerintem rátok uszítom a dzsungelt... izé, ez nem is az én szövegem! ... szóval a Homályt, vagy a nazgúlokkal elküldelek Columbiára. (Mi az, hogy ez fekete humor? Mit vártatok tőlem???)

Alyr: Naonjó az új avatárod, főleg azé' mer' hasonlít egy kicsit rám. (A sisakom alatt én is ám ilyen szép vagyok ám! Na jó, messziről nézve. Ködben.) Viszont csak óvatosan a himnuszommal, mert ha nem leszek megelégedve, lecsapatom a fejedet! A többi rendben vóna, de még mindig nem vallottad be, hogy
1.) Honnan tudod, hogy szénanáthás vagyok?
2.) Hogy került hozzád a naplóm?
3.) Miért hagyod ki mindig azokat a részeket, amikor... szóval tudod. (Izé, most már én is értem.)

Na, nyugodjatok békében, csá!

Több
21 éve 9 hónapja #99159 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Humor
Már meginnt jó sok időt kihagytam... :roll:
Aragornok vagytok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :hello:
Alyr: pont erre az az avatarra mondtam, hogy jól néz ki... :roll: :wink: Szóval tetszik :)

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 9 hónapja #99152 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Humor

Sötét Úr írta: Haláli - egyszerűen nem győzlek követni titeket, amióta ilyen ritkán jutok nethez. Viszont találtam egy furcsa kéziratot a fiókomban. Nem tudom, hogy kerülhetett hozzám, de elég érdekes. Faludy Haláltánc c. versének egy (méltán) kihagyott versszaka

[size=9:2r9pi5ps]Csak csendben megkérdezem, ezt Faludy nem csak fordította?[/size]
A hozzáköltés viszont rulez :itscool:

Több
21 éve 9 hónapja #99149 Írta: Anwe
Anwe válaszolt a következő témában: Humor
Ezt a kereszttestvérem írta: Tudtommal nem jár ide, így az utolsó soron nem felháborodni!
:evil:
Elolvastad már a Gyűrűk urát? Neeeem? Akor elmodhatom a végét? Kiderül, hogy a Gandalf beépített ember és Mordornak kémkedik. Legolas meghal, kábítószer túladagolásban. Gimli hajléktalan lesz és a Nyugati aluljáróban csövezik, és régi történeteket mesél, néhány felesért cserébe. Vándort lecsukják adócsalás miatt, de négy év után feltételesen szabadlábra helyezik. Most a Deák-téri Mc' Donalds étteremben dolgozik. Pippin és Trufa homoszexuális lett. Így most ők az első meleg hobbit párja a megyének. Samu ingatlanügynök Középföldén és nagyot szakított, amikor a privatizálás után megvette a Kürt várat. Amit szálodaként értékesített. A kis Frodó leplezte le Gandalfot, de a mágus megöli. Hát ez a vége a Gyűrűk urának. De azért olvasd el, mert szerintem nagyon jó könyv.
ui.:Gollam pedig én vagyok, aranyoszkám.

Több
21 éve 9 hónapja #99114 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Humor
HALDÍÍÍR!! 8O Ez nagyon ari volt! :D Főleg az utolsó előtti kép tetszik! :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 9 hónapja #99103 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Humor
Haldír o Lórien naplója, az első részből.

1. nap: Végre sikerült vennem egy új naplót!!! Sajnos a régit leborítottam a kedvenc rózsaszín körömlakkomal. Kétségbeesve próbáltam az uborkás arcpakolás receptjét kimenteni, de a körömlakk mindent összeragasztott :( . NAGYON elégedetlen és csalódott vagyok!

2. nap: Ma iszonyú pocsék napom volt! Először felfedeztem a csodálatos, aranyszínű hajamban egy összecsomósodott bogot! Két órás kétségbeesett hajkefélés után végre megoldottam a problémát. Aztán eltűnt a rózsaszín arcpúderem, így titokban Celeborn világos make-upját csórtam el (remélem nem veszi észre). Ezután csaknem letörtem a körmömet az íjhúr feszítése közben! Most valami erősítésre van szükségem! Talán csinálok most magamnek egy multivitaminos gyümölcsturmixot.

3. nap: Elrond tanácsüléséről kaptunk hírt. Sajnos tőlünk nem ment el senki, mert Celeborn borkóstolás után lefejelt egy fát és felhorzsolta az arcát, Galadriel pedig nem akarta a szépségfarmos hetét lemondani.

4. nap: Épp egy frankó hajpakolást csináltam, amikor jelezték, hogy Elrond néhány haverját átküldte, és várni kéne rájuk az embereimmel. PONT MOST, amikor végre majdnem megoldottan a hajbogozódás problémakörét!

8. nap: Hosszas keresés és egy piknik után felültünk egy mallorn fára, hogy jobban átlássuk az erdő bejáratát. SEMMIT SEM LÁTUNK!

9. nap: Még mindig senki sincs a láthatáron, ellenben mi itt a mallornfán néhány kártyajátékkal, pár zacskó chipsszel és néhány Bravo és Popcorn teszttel kényelmesen berendezkedtünk. / Már nyolc sakkjátszmát megnyertem (31-et elveszítettem), és most épp egy helyes kis tesztet töltök ki. A többiek még mindig azon veszekednek, hogy kié legyen a Bravós extra, és nem tűnt fel nekik, hogy rég lenyúltam a gyöngyös karkötőt - a kis hülyék - HAHA :)

10. nap: még mindig semmiféle utazók! Lassan elfogy a chipsünk! De ennek ellenére egy nyilat ma már eredményesen ellőttünk, azután, hogy egy dúnföldi krebain a fejemre pottyantott! Egy életre megtanulta, hogy egy frissen fésült, aranyszőke tünde fejére ne ejtsen magasról!

11. nap: Ma délután beestek Elrond haverjai. HÁÁÁT, Ilúvatár látja lelkemet, nem a falu bikái! Mindenekelőtt Aragornra férne rá egy forró fürdő, egy alapos hajvágás és egy manikűr! Miután Aragorn nem túl barátságosan hozzámvágta a bevándorlási engedélyét (mindehez milyen büdös a szája), Celeborn (aki felhorzsolt képét kilónyi sminkkel álcázta) és Galadriel elé vezettem a társaságot. {Őszintén megmondom a frankót, ez a kis, friss, keményhusú bakacsinerdei tünci igazán helyes}

12. nap: a szövetségesek, ahogy ők magukat hívják, kényelmesen berendezkedtek Lórienben. Sajnos Gandalf megmurdált. Kár, szívesen megnéztem volna a csúcsos süveg trükköt mégegyszer. Boromír megdumált Aragont, hogy fújjon bele a kürtjébe, valami ezüst trombitákról beszélt neki, de Aragorn túlságosan el volt foglalva azzal, hogy csábos pillantásokat vessen Frodóra

13. nap: Végre sikerült Legsie-t a flet-emre meghívni. IGENT mondott, és holnap este jön hozzám ! Kétségbeesve próbálom a legújabb romantikus CD-t Galadrieltől kikölcsönözni, de azt mondta, hogy csak akkor adja oda, ha elárulom, hogy kinek vettem a nagy üveg Chanel Nr. 5 parfümöt! Hülye tehén!

14. nap: Galadrielnek hadováltam egy forró hármasról (ő és két hobbit) és végre odaadta a CD-t! Mintha ezek a kis görcsök érdekelnének engem... Hooopppá!

15. nap: Az este Legolas-szal nem ment valami eredményesen. Épp el akartam fújni a gyertyát, elkezdett valami törpéről magyarázni! Francba! Azon filózom, hogy szakállt növesszek, vagy kólát igyak, hogy vastagodjam egy picit... Ez nagyon fáj nekem! Feltétlen innom kell egy Bailey'st!

26. nap: Le kellett kattannom Legsie-ről, így nem volt időm naplót írni. A szemeim alatti táskákat elég nehéz elsminkelnem.
Ma a "gyűrű szövetségesei" (micsoda hülye név egy galerinek) elindult. Néhány tucat ajándék, és egy forró szemezés után (már Galadriel és Frodó között) leléptek a fiúk. Bosszúból a Legsievel töltött este sikertelenségéért Gimli lembaszába hashajtót tettem. (Talán meggondolja a kis Lego, és visszajön hozzám).

ENNYI :)

Több
21 éve 9 hónapja #99094 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor
Hmmm...

Beleg: a Haldír topicban leírtam a hozzáfuznivalómat...

Hogy tetszik az új avatarom?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 9 hónapja #99090 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Humor

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 9 hónapja #99087 Írta: Alyr Arkhon
Viszont a betuket mintha nem színezné...

Furcsa....

Szauna fia Szauron nagyon-nagyon-nagyon titkos naplója

Következo nap

Valagi aggyon egy zsebgendod!!!!

Áhhh... jól van...

Most látom csak, a határokon kívül azt hiszik hogy dühömben kiáltozok...

Még egy kis (kis?!) allergia is milyen jót tehet az imidzsemnek...

Másnap

Ma indulnak el a seregeim Gondor ellen...
Innen nézem amint vonulnak...
Már reggel óta...
Nem semmi...

Hogy nekem micsoda hatalmam van!

késobb: elkezdtem írni a saját himnuszomat...

Másnap

Kész a himnusz eleje:

Az én nevem Szauron
Vörös a Szemem s az orrom
De ha csúfolsz, elfoglak,
A fejedet lecsap...

ööö
nos most eddig van kész...

még egyelore nem látszik himnusznak, de még dolgozom rajta...

Következo nap

Kezd tisztulni az orrom...

Gondolom a Homály hatása...

késobb

Théoden küldött egy rajat symbelmine-t a leendo síromra...

Nem látok semmit, könnyezik a szemem...

De azt megígérhetem hogy gondolok rá...

Másnap

Kész egy másik verzió a himnuszra:

A Sötét Úr, Szauron,
Én vagyok ha mondom
És ha eztet nem hiszed
Lecsapatom fejedet

Mordor az én kis hazám
Nem is kicsi, de nem ám
Egyre nagyobb s erosebb
S haverjaim a lidércek

Csuklyás, vaksi alakok
De rátok fújnak, s meghaltok
Orkjaim is vannak sokan
Virág? Itt nincsen olyan...

már alakul, alakul...

Következo nap

Osgiliath ostroma megkezdodött...
Nem tudom, mit védenek annyira azon a romhalmazon ahol még madár se jár, fu se no...
Várjunk csak...
Nem no fu -> virág se no...
Kell nekem az a hely!!!!!!!!

Másnap

Ezek a gondoriak nagyon el vannak szállva maguktól, pedig a rohaniak nem fognak idoben odaérni...

sot...

azt hiszem odaküldöm a nazgulokat, mert ha rájuk is olyan hatással van a virnyogás, mint rám...

Következo nap

Már ki kéne találnom valami frappáns idoszámítást...

Unom már ezt a két jelzot cserélgetni...

Írhatnám, hogy uralkodásom valahanyadik napja, de fogalmam sincs mikortól uralkodom itt...

Áhh...

Inkább írom a himnuszt...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 9 hónapja #99085 Írta: Alyr Arkhon
Talán most sikerül...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 9 hónapja #99080 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Humor
Ezeket láttátok már: lotrroom.uw.hu/inditocska.html ? Van benne egy-két naggyon jó kép (pl. Galadriel majomcsókja, meg Aragorn WC-papírja..), nézzétek meg. :lol:

Brisa

Több
21 éve 9 hónapja #99074 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: Humor
Aiya!
Alyr üzeni, ha ma elmarad a napló folytatása, az amiatt van h nem tud feljönni a fórumra. :(

Több
21 éve 9 hónapja #99061 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Humor
Sú: ez tetszik! :)
ZSÁKOS BILBÓ NAPLÓJA! IMÁDOM! Gandalf, te egyszerüen Khirály... vagyis inkább Mágus vagy! :itscool:
Szauron naplója szintén :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!:
Fiona: nagyon tetszik! Föleg a Nemed menüpont kitöltései...
Áfy képei is vadállatiak!

-Miért áll Legolas csukott szemmel a tükör elött?
-Szeretné látni, milyen szép, amikor alszik.
:wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 9 hónapja #99038 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Humor
Haláli - egyszerűen nem győzlek követni titeket, amióta ilyen ritkán jutok nethez. Viszont találtam egy furcsa kéziratot a fiókomban. Nem tudom, hogy kerülhetett hozzám, de elég érdekes. Faludy Haláltánc c. versének egy (méltán) kihagyott versszaka, íme:

Arany erdőben járt az Úrnő,
Csillagfényt csillantott az ujja,
Komor tudásnak terhe, tűnő
Népének gondja vállát nyomta.
"Hogyan őrizzem meg a szépség
kincsét e múló, rossz világtól?"
"Hajózz nyugatra!" - szólt a vénség,
"Mondj le a Gyűrűd hatalmáról!"
Hangjának komor dallamából
Ork-fegyverek csörögtek zengve,
"Vegyél búcsút e vén világtól,
Itt már nincs helyed!" -szólt nevetve.
Tündékre vágytunk mindahányan,
S az évek szálltak, mint a percek,
Véred kiontott harmatával
Irgalmazz nékünk, Jézus Herceg!

Több
21 éve 9 hónapja #99022 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Humor
Fiona: ez nagyon joó!!!!

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 9 hónapja #99016 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Humor
Na emberek egyik osztálytársam keze műve a következő alkotás. Jó mulatást!!

GYŰRŰBRÁDÖR

A LEVÉL:

Drága hülye, akarom mondani
Szerencsés Barátom!

Nagy szerencse ért. Részt vehetsz egy játékban, amit ha te nyersz, akkor ezeket a dolgokat viheted haza:
 Egy luxus hétvége Valinorba a Hotel Morgoth szállodába
 Egy tea Melkorral
 Egy vacsora Morgothtal
 153438468413521864513489746512489724581934119652
 4794325454894558 arany (ez csak reklám + ne nézz minket hülyének)

Szóval, ha ezt mind megszeretnéd nyerni, csak vissza kell küldened a jelentkezési lapot. Ha ezt mind megtetted, akkor csak várnod kell 1815684318641316846510 napot. Ha vissza írunk, akkor nyert ügyed van. Azonnal beköltözhetsz egy luxus hotelbe.

Várjuk vissza jelzésedet.
Üdv: A FŐNÖK

A KITÖLTÖTT JELENTKEZÉSI LAPOK:

Aragorn

Neved: Aragorn
Címed: Változó
Korod: 30 év
Nemed: Férfi
Súlyod: 55 kg
Csajod/pasid számai: Csaj: sok. Pasi: még nem találtam meg az igazit.
Kedvenc állatod (ember is lehet): Szarumán, Boromír, Éomer.
Ha egy házba kellene költöznöd, kivel laknál szívesen: Pár hobbittal.
Kivel nem laknál szívesen: Szarumán, Elrond, Gríma, Faramír, Éomer.
Mit akarsz kezdeni a lóvéval: Bejárnám Móriát Gimlivel, a törppel (olyan helyes, és aranyos, és olyan okos, és szép.)

Arwen:

Neved: Arwen
Címed: Völgyzugoly, Lothlórien, Gondor.
Korod: 2479 évszázad
Nemed: Bomba nő
Súlyod: Kevesebb, mint Aragorné
Csajod/pasid számai: Csaj: 0 Pasi: Nem számolom őket.
Kedvenc állatod (ember is lehet): Elrond. Mindig a nyomomban jár, mint egy kis kutya.
Ha egy házba kellene költöznöd, kivel laknál szívesen: Szarumánnal. Szeretném közelebbről megismerni, és szépség tanácsokat kérnék tőle.
Kivel nem laknál szívesen: Gollam. Nem néz ki valami jól, sőt egyenesen undorító. És még öltözködni sem tud.
Mit akarsz kezdeni a lóvéval: Plasztikáztatnám magamat.

Boromir:

Neved: Boromír
Címed: Gondor, Hét kör legfelső köre
Korod: 21 év
Nemed: Még nem döntöttem el
Súlyod: Titok
Csajod/pasid számai: Csaj: 1 Pasi: 15
Kedvenc állatod (ember is lehet): Szarumán, Gollam.
Ha egy házba kellene költöznöd, kivel laknál szívesen: Pár helyes tünde sráccal.
Kivel nem laknál szívesen: A 8 vándor, Szarumán, Arwen, Gríma, Gollam.
Mit akarsz kezdeni a lóvéval: Tünde fiúkra költeném (olyan feszes a fenekük, és mindig borotváltak.)

Frodó:

Neved: Frodó
Címed: Megye, Hobbitfalva
Korod: 60 év
Nemed: Férfi azt hiszem.
Súlyod: 50 kg
Csajod/pasid számai: Csaj: 0 Pasi: 0
Kedvenc állatod (ember is lehet): Samu. Olyan, mint egy jól nevelt kiskutya.
Ha egy házba kellene költöznöd, kivel laknál szívesen: Gandalffal. Jó a humora az öregnek, és mindig van nála pipafű. Ez fontos tényező!
Kivel nem laknál szívesen: Samu. Azt hiszem szerelmes belém.
Mit akarsz kezdeni a lóvéval: Magamra költeném. Egy szépségkúra jót tenne nekem.

Gandalf:

Neved: Gandalf
Címed: Változó
Korod: Nem emlékszem
Nemed: Egyelőre még férfi
Súlyod: 49 kg 99 g
Csajod/pasid számai: Csaj:0 Pasi:0
Kedvenc állatod (ember is lehet): Denethor, Szarumán, Gríma, Gollam.
Ha egy házba kellene költöznöd, kivel laknál szívesen: Bilbóval (tök jófej csávó, csak már öregszik.)
Kivel nem laknál szívesen: Elrond (tele van már vele a hócipőm), Galadriel (vele ugyszint.)
Mit akarsz kezdeni a lóvéval: Meglátogatnám Valinort. Már úgyis régen jártam arra.

Gimli:

Neved: Gimli
Címed: Régen Móriában laktam, de mióta oda költöztek az orkok, azóta változó.
Korod: 111 év
Nemed: Nagyon erős, férfias, kedves, megértő férfi vagyok. Méreteim: 250-0. 1-500
Súlyod: Top Secret
Csajod/pasid számai: Nem emlékszem
Kedvenc állatod (ember is lehet): Aragorn. Semmi szép nincs benne.
Ha egy házba kellene költöznöd, kivel laknál szívesen: Legolassal. Olyan kis aranyos azzal a szép szőke hajával, és a gyönyörű szemeivel.
Kivel nem laknál szívesen: Aragorn. Félnék, hogy összetöröm a szívét akkor, amikor Legolas hozzám jön.
Mit akarsz kezdeni a lóvéval: Elvinném Legolast nászútra, és az új házunkat építeném meg belőle.

Gríma:

Neved: Gríma de nyugodtan hívhatsz Kígyónyelvűnek.
Címed: Rohan és Orthanc
Korod: Nem tudom. A kinézetem alapján elég fiatal vagyok.
Nemed: Jó kérdéseid vannak.
Súlyod: Honnan tudjam?
Csajod/pasid számai: Csaj: majdnem összejött Éowynnal, de ő nem akarta.
Kedvenc állatod (ember is lehet): Éomer, Theoden, a 9 Gyűrűvándor, Szarumán.
Ha egy házba kellene költöznöd, kivel laknál szívesen: Éowyn. Hátha meggondolná magát.
Kivel nem laknál szívesen: Szarumánnal. Folyamatosan parancsolgat nekem, hogy „Így Kígyónyelvű, úgy Kígyónyelvű.” Ez hosszútávon kibírhatatlan.
Mit akarsz kezdeni a lóvéval: Hát elvenném feleségül Éowyn úrnőt.

Legolas:

Neved: Legolas
Címed: Bakacsin-erdő
Korod: Hogy lehet ilyet kérdezni tőlem? Ezt sértésnek veszem.
Nemed: Kisfiúka.
Súlyod: Már megint szemtelenkedsz?
Csajod/pasid számai: Csaj: 0 Pasi: 1
Kedvenc állatod (ember is lehet): Aragorn. Olyan, mint egy kis tigris.
Kivel nem laknál szívesen: Gollam. Egyszer régen elcsórta a hajápoló készletemet, és azóta nagyon utálom.
Kivel laknál szívesen: Gimli. Olyan édes, és úgy tetszik nekem. Remélem elvesz.
Mit akarsz kezdeni a lóvéval: Hozzámennék Gimlihez, és elmennék vele nászútra.

Pippin:

Neved: Tuk Peregrin (Pippin)
Korod: 10 év
Nemed: Fiúka
Súlyod: Kevesebb, mint Trufáé
Csajod/pasid számai: Csaj: 49 Pasi: 1
Kedvenc állatod (ember is lehet): Trufa, Szarumán.
Ha egy házba kellene költöznöd, kivel laknál szívesen: Csűrös Rozival (tök dögös a csaj.)
Kivel nem laknál szívesen: Trufa. Tök bunkó, meg olyan hülye, és unalmasak a viccei.
Mit akarsz kezdeni a lóvéval: Plasztikai sebészhez küldeném Szarumánt. Hát hogy néz ki? Azok a bőröndök a szemei alatt rémisztőek.

Samu:

Neved: Samu
Korod: 44 év
Nemed: Férfi
Súlyod: 100 kg 1 g
Csajod/pasid számai: Csaj: 1 Pasi: 1 (imádom Frodót)
Kedvenc állatod (ember is lehet): Pippin, Trufa, és Aragorn.
Ha egy házba kellene költöznöd, kivel laknál szívesen: Frodóval!!!!!!!!!!! Olyan szép és okos, és kedves, és férfias, és megértő.
Kivel nem laknál szívesen: Aragornnal. Szerintem tetszik neki Frodó. Pedig Frodó engem szeret. Tudom, hogy engem szeret!!!!!!!!!
Mit akarsz kezdeni a lóvéval: Elmennék Frodóval nyaralni valami kellemes helyre.

Szarumán:

Neved: Szarumán (a barátaimnak csak Áruló)
Címed: Vasudvard, Orthanc
Korod: Több ezer év
Nemed: Pasi
Súlyod: 43 kg
Csajod/pasid számai: Csaj: 0 Pasi: 0 (egyszer a balroggal randiztam, de nem lett belőle semmi.)
Kedvenc állatod (ember is lehet): Gandalf. Olyan kis genyó.
Ha egy házba kellene költöznöd, kivel laknál szívesen: A balrog. Hátha mégis összejönnénk.
Kivel nem laknál szívesen: GANDALF. Attól rettegek, hogy a hullaházban fog kikötni.
Mit akarsz kezdeni a lóvéval: Elmegyek egy plasztikai sebészhez, és Megnagyobbíttatom a bőröndjeimet. Utána elmegyek egy manikűröshöz, és megcsináltatom a körmeimet.

Trufa:

Neved: Borbak Trufiádok (Trufa)
Korod: 17 év
Nemed: Kan
Súlyod: Kevesebb, mint Pippiné
Csajod/pasid számai: Csaj:50 Pasi:0
Kedvenc állatod (ember is lehet): Pippin, Samu, Boromír, Szarumán, Gríma.
Ha egy házba kellene költöznöd, kivel laknál szívesen: Csűrös Rozival (olyan jól táncol, és egész jól néz ki. + még azért, hogy Samu és Pippin orra alá borsot törjek.)
Kivel nem laknál szívesen: Ezen kérdések írójával. + Pippin (unom má’ a képét. Meg a vicceit.)
Mit akarsz kezdeni a lóvéval: A Rozira költeném. (ez csak vicc. Az egészet elinnám.)

A GYŰRŰBRADŐR MONDÓKÁJA:

Gyűrű Brother

Nem olyan rég, amikor még Szarumán is új volt a társkereső vállalat listáján, és még Gríma is szép volt, akkor történt ez az eset. Egy bizonyos Gyűrű Brother kitalálta, hogy mi lenne, ha összeköltözne pár ember egy barlangba, egy kis időre. Mondjuk úgy 156300563186465056846518465020844568465 napra. Ki is hirdette, hogy aki beköltözik abba barlangba 156300563186465056846518465020844568465 napra, az nyer egy látogatást Morgoth-hoz, és kap mellé egy ork feleséget/férjet. Mivel senki sem akart jelentkezni, ezért ő maga választott ki pár embert. Bocs, tündét, törpöt, istárt, hobbitot, és embert. Küldött nekik pár papírt, hogy írják alá, és akkor nyernek egy-két cuccot. Azok meg amilyen marhák, mindent alá írtak.(A levelet egy másik fájlba írom.) Szóval elkezdődött életük leghosszabb kalandja. A 12 játékos: Frodó, Samu, Tuk Peregrin azaz Pippin, Borbak Trufiádok azaz Trufa, Aragorn, Gandalf, Gimli, Legolas, Boromír, Szarumán, Gríma, és Arwen. Szóval ez a 12 ember költözött össze. A beköltözés ideje: 15618674121321891056198434102 év március 9. Ekkor költözött össze ez a 12 hülye állat, akarom mondani, szerencsés ember.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 9 hónapja #98980 Írta: Nimdraug
Nimdraug válaszolt a következő témában: Humor

Alyr Arkhon írta: Következo nap

Ma lebocsájtom a Nagy Homályt, majdnem elfelejtettem...

Ha nem süt a nap, a virágok azt hiszik, hogy éjjel van...
Nem nyílnak ki...

Hogy én milyen okos vagyok!!!!

Nagyon Aragorn! :fight:

Több
21 éve 9 hónapja #98907 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Humor
Zsenik vagytok mind egy szálig! :fight:
Az Alumíniumcsarnok különösen ott volt! :lol: A borgulvölgyi bollenről deb is beszélve… :tongue:

Svindler írta: Lord Maul tette be egy masik topicba:
home.online.no/~gremmem/engrish_ ... /index.htm

Nagyon durva :D

Áááááááá!!! Ez iszonyat! :lol:
Nem bírom ki, hogy ne osszam meg pár kedvencemet…

home.online.no/~gremmem/engrish_ttt_capt...80/two-towers-13.jpg
->Szméagol- Micimackó: „Gondolkodj, gondolkodj!” :mrgreen:
home.online.no/~gremmem/engrish_ttt_capt...80/two-towers-03.jpg
->Gríma megmondja, amit kell! :D
home.online.no/~gremmem/engrish_ttt_capt...00/two-towers-04.jpg
->Arathorn fia „Modern Tóking” Aragorn -> U r my heart, u r my soul…
home.online.no/~gremmem/engrish_ttt_capt...80/two-towers-09.jpg
->Erre nem is mondok semmit… :evil3: :itscool: :tongue:
home.online.no/~gremmem/engrish_ttt_capt...20/two-towers-01.jpg
->Már Sharumán (:P) is skizofrén? Jesszus! :lol:
home.online.no/~gremmem/engrish_ttt_capt...40/two-towers-05.jpg
->Igen, és ugye a törpöknek olyan íze van, mint a csirkének… :D
home.online.no/~gremmem/engrish_ttt_capt...20/two-towers-13.jpg
-> 8O :oops: :eek2: :dead:
home.online.no/~gremmem/engrish_ttt_capt...40/two-towers-04.jpg
->Apád nevét se tudod megjegyezni, he? :mrgreen: (Nem is beszélve a sajátodról…)

És ami viszi a pálmát:
home.online.no/~gremmem/engrish_ttt_capt...00/two-towers-06.jpg
Muhahahahahaha!!! Ez a csúcs! :mrgreen: :lol: :evil3:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
21 éve 9 hónapja #98898 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Humor

Uff!

A következőre gondoltam:

beosztjuk, ki melyik oldalakat dolgozza fel
az oldallal pedig a következők a teendők:

:arrow: az összefüggő paródiákat egymás után illeszteni
:arrow: mindegyikhez odairni, ki irta , esetleg, h milyen kategória (párbeszédes, próza, vers, beszólás, vazze szöveg stb.)
:arrow: az oldalszám megjelölésével elküldeni nekem.
lehetőleg Wordben...

Mindenképpen szükséges sokaknak egyeztetni, h ne dolgozza fel több ember is ugyanazt az oldalakat.

Jó lenne tudni, kinek van meg már valami.

gillz

Eia 109-100
Niphredil/Szméagol 99-90
Szipi 89-80
Beleg -képek,
Supersonica 79-70
Thaur 69-60
Augustine 59-50
+még aki lelkesedik( az választ magának, és beirja
gillz 49-40

a beosztást valahogy úgy képzeltem, h mindenki elvállal 10 oldalt, beirja, h mettől meddig, aztán csinálgatja. ha netán kész van, akkor választ még 10 oldalt, amit még más nem, és azt csinálgatja.

Most irok egyfajta beosztást, de nyugodtan lehet cserélgetni, csak a kiirt oldalakat valaki dolgozza fel!
Kérdést nyugodtan, kifogásolni is lehet.
Bocs, h itt intézem, de nincs lelkierőm olyan sok privit irni... :roll:

u.i: azért csak száztól, mert állitólag az eleje már megvan valakinél...
ui2: nincs időhatár, ki hogy ér rá. fogalmam sincs mennyi időbe fog ez telni...

need more brainz. yourz. now.

Több
21 éve 9 hónapja #98892 Írta: Alyr Arkhon

Szauna fia Szauron bagyon-nagyon-nagyon titkos naplója

Következo nap

Gandalf máris Minas Tirithben van...
Szerintem doppingolja azt a lovat....

A kis hobbit meg vele van és most hogy egyedül van, össze-vissza hazudozik, meg dicsekszik, már beépült a helyorségbe...

A rohaniak elindultak Minas Tirithbe...
Ok is tartoznak Denethornak?

Másnap

Valami van Minas Morgul körül, a nazgulok suru tüsszögésrol adtak jelentéseket...
Még hogy pollenmentes virágok...

Másnap
Megérkeztek a zsebkendok...
Végre...

Állandóan nyitogatják a Fekete Kaput, mert ahányszor orrot fújok, mindig kürtszónak vélik...
Le fogom fejeztetni oket...

Következo nap

Igen!
Az Éji Rém felém hozza oket!
A Gyurumet!

A nazgulok királya látta oket...
Mármint a Gyurut, merthogy mást nem lát...

De szagol...
O még érez szagokat...
Kis mákos...

Másnap

Minas Tirith készül a háborúra...
Ez a Gandalf bujtogatja oket, jó hogy meg nem támadnak...

Megjött a második számlalevél, némileg követelozobb hangemben...
Lecsapatom a fejüket!

Következo nap

Ma lebocsájtom a Nagy Homályt, majdnem elfelejtettem...

Ha nem süt a nap, a virágok azt hiszik, hogy éjjel van...
Nem nyílnak ki...

Hogy én milyen okos vagyok!!!!

Másnap

Az a Király megint hívott és fenyegetett...
Ott kell lennie azzal a pár ezer rohanival akik Gondor felé tartanak...

Galadriel és Elrond jó hogy össze nem házasodnak...
Északon égnek a vonalak, azt hiszem nem ártana egy büntetosereget küldenem oda...

A törpök is nagyon nagyra vannak magukkal...
Bezzeg Szamugtól hogy be voltak ijedve...
De legalább a virágokat gyulölik...

Lehet hogy megengedem nekik hogy lecsapják néhány tünde fejét...

Másnap

Az a Király mégsem a rohaniakkal van...
Dél fele indult és valamilyen árnyak is követik...
De nem látom jól mert az a tünde mindig a szemembe villog a tükrével...

Következo nap

Az umbari kalózok késlekednek...

lehet, hogy nem kaptak elég fát a hajóépítéshez?

Furcsa...

Legyen már vége ennek az átkozott tavaszanak!
Vagy mi van most...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 9 hónapja #98886 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Humor
Lord Maul tette be egy masik topicba:
home.online.no/~gremmem/engrish_ ... /index.htm

Nagyon durva :D

Több
21 éve 9 hónapja #98863 Írta: Szipi
Szipi válaszolt a következő témában: Humor
Nima: isten bizony nem akartam! változtatok arcot. :oops:

Több
21 éve 9 hónapja #98827 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Humor

Alyr Arkhon írta: Háááááááá....
Bégizs van bollen a morgulvölgyi virágogban!
késobb
Hmmm...
Annyira be volt dugulva az orrom, hogy már írni is csak így tudtam?

Ugye milyen gonosz vagyok?
Hihihihi...
Másnap (hcsu5)
Én kezdek megorülni...
Már saját magammal beszélgetek naplóírás közben...
Pont mint az Éji Rém...
Apropó... már valahol Ithiliában kell lenniük, de vajon merre?
Remélem minél messzebb tolem...

Faramir nagyon gyanúsan viselkedik...
Sajnos nem látok jól arrafelé, mert minden virágzik és attól könnyezni kezd a szemem...

Gandalf elindult Minas Tirith felé...
Bezzeg, mint megtudtam o saját magára fogadott...
A kis egoista...

Másnap
És tele lett virágporral...
Azt hiszem a papírzsebkendogyártásnak most van a fénykora...

Másnap
Mindenkit lefejeztetek! Hogy engedhették el a Gyurumet?!
Már le is adtam a rendelést 1200 hóhérbárdra...
Lehet hogy egy kicsit csúszni fog, mert már megjött az elso fizetési felszólítás Minas Tirithbol, elobb azt kell elintéznem...

... és közölte hogy o Király...
Nem értette a célzást...
lehet hogy Faramir titkos rokona?

Ezek a legjobbak... :D :sauron1: :gandalf2: :faramir1: :fight: :gollum2: Éljen Alyr! :hello:

Gandalf, Nim, Niph, Laur, Maffia: :fight: :fight: :fight:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.423 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére