- Köszönetek: 0
Humor
- Nimashilin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Még pár kimondatlan mondat:
Entek gyűlése:
-Elmondtam a neveteket az enteknek, és megállapodtunk: a szüleitek nem voltak normálisak, mikor ezeket adták nektek
Gandalf visszatér:
-Te meghaltál!
-Nem, bocsika.
-Bammeg, mos mééér?
Théoden, fia sírjánál:
-Gondoljrám-virág.
Virág:
-Dehogy gondolok!
Rohani falu:
-Meneküljetek, gyerekek!
-De apu azt mondta, nem ülhetünk erre a lóra, mert túl nagy!
-Ja, akkor leszállás!
Osgiliath, Frodó épp ámokfut:
-Én vagyok az, a te Samud!
No comment. Ezt ők se gondolhatták komolyan.
Poénos jelenet: szegény Gandi olyan zuhanás közben, mint Superman.
Éow Helm bejáratánál: mint egy mosónő, azzal a kosárral a hátán.
Az elmaradhatatlan olimpiai lángos ork
Mikor Gandi lovagol le a dombról Éomerékkel, Keselyüstök mozgása enyhén egy tevére emlékeztet Múmia-feeling.
A Holtlápos tünde, akit Frodó bámul olyan, mint Kicsi Én, Austin Powersből.
Helm, a csapatok állnak a falon, villámlik csíííííz!
Mikor Ary heves érzelemkitörés közben megöleli Haldírt, Legó mögéjük fut, a többiek felé fordul és bevágja a bájvigyort. Az én haverom, látjátok?
Szegény nazgul a madárkája hátán eléggé elfuserált és a legnagyobb jóindulattal sem lehet sasnak nézni, pedig Legónak anno sikerült Biztos a másik szemével nézte
Cassie, majd gondolkozunk az ügyön. Éow nem ússza meg ép bőrrel...
:mrfrodo:
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Cassie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Vagy mi lesz az új ötlet, Arwen elmegy Osgiliathba amíg Faramír ott van és összejön vele csak hogy féltkennyé tegye Aragorn aki szemezni mert Éowynnal (mert ugye erről tud Arwen mivel ott volt a Helm szurdokban csak ügyesen rejtőzött.
Erre a válaszom ez volt:
Mi lenne ha Gandalf ötlete alapján írnánk ide vagy a humor topicba egy paródiát?Kezdődhetne így:
A kürtvári győzelem után Arwen jobbnak látta,ha megkeresi Aragornt és felvilágosítja jelenlétéről.Belovagolt álruhában a romos kapun és rögtön észrevette Aragornt,csakhogy egy másik lány karjaiban!...
Na?Légyszi!Kíváncsi vagyok,hogy mi sülhet ki egy ilyen feltevésből...
És ti mit gondoltok róla?
Plíízzz válaszoljatok!
Köszi.
Ui:Lehet,hogy kicsit morbid az ötlet...
" The greatest thing you'll ever learn os just to love and be loved in return."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sesy
- Nem elérhető
Boldogan éltünk
Míg meg nem haltunk
De nem haltunk meg szohaszem,
Mert örökké éltünk!
Naonnaonnaon aragorn!!! LOL! :itscool: :hello:
Egy naon durva kép (lehet h már láttátok): kep.tar.hu/lothlorien_site/index.phtml?a...=1758357&beginnum=12
cegény Golli :smokin:
~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
- Lora
- Nem elérhető
- Hunnai
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Asz én nevem Szméagol
Gollam a másik énem
Aki szokat vacakol
Megeszem, ész nézhet.
Szeretjük a halackát
De hobbit húszát méginkább.
De a Gazdát nem bántjuk
Szamut meg majd meglátjuk.
Enyém lett a drágaszág
Vigadtunk míg állt a bál.
Aztán jött a Szötét Úr
Megszívtam de piszkoszul.
Üszletet ajánlott minekünk
Elfogadtuk ész elmentünk.
A drágaszágot nekiadtam
Majd elkullogtam teli hasszal.
Befaltam a halackát
Ész kiabáltam: „A haszam fáj!”
Gyomorrontászt kaptam tőle
Mérgesz lettem egykettőre.
Lenyúlta a drágaszágot
A Galád Lélek
Mért nem mondtam a halackára:
„Kell a fenének!”
Moszt már késző,
Mert becapott
Megbosszuljuk még mi eszt,
Nem lesz többé szép napod!
Enyém lesz a drágaszág
Vigadunk míg áll a bál.
Nem lesz többé Szötét Úr
Megszívja de piszkoszul.
Asz én nevem Szméagol
Reszkessz tőlem Szauron
Megharaptam véreszre
Jajgatott ész eszt kérdeszte:
„Miért bántasz Szméagol?
Hisz tudod hogy félek.
Ha megőrzöd titkomat
A drágaság a tied!”
Enyém lett a drágaszág
Vigadtunk míg állt a bál
Megőriztem a Szötét Úr titkát
Boldog voltam ész nem kaptam el a náthát.
Boldogan éltünk
Míg meg nem haltunk
De nem haltunk meg szohaszem,
Mert örökké éltünk!
Eszt a verszet én írtam
Tehetszégem határtalan
Ügyeszebb leszek mint Tolkien
A mi életünk pont ilyen!!!
Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
www.members.shaw.ca/korinchan/adoptee/alotr.html az utolsó képek.. főleg Legolas és Gimli...
'Is there anybody out there?'
- Lora
- Nem elérhető
Aragorn, mint rejtvényfejtő
két hobbit feküdt itt....
majd elmenekültek....
ja, kúsztak....
(Gimli:gyorsabban...)
ezt nem lehet elsietni...
majd ezen a fehér kövön 22 oda-vissza dörzsöléssel eloldozták köteleiket....
(Gimli horkant: Aragorn...)
itt egy nagy levegőt vettek....
majd az egyikükről letépték az övét...
asszem Trufáról...
kifelé mentek a csatából....
majd...
majd...
Legsie: Igen?
PJ nem tom elolvasni..nagyon apró betűs...
PJ:Adjak rád szemüveget?
Gimli: Na majd mondom én...
Gimli:Bementek a Fngorn-erdőbe, most találkozunk Gandalffal...
a hobbitokat itthagyjuk....
harcolunk a Helm-szurdokban...
összesítve: Szauron bukik, mi nyerünk és eszüüüüünk!
Gyenge, de azért beírtam...
Nagyrészét én találtam ki...
Gyöngycem (voltam valaha)
- Ryana
- Nem elérhető
Beteg voltam otthon, és meséltem tesóimnak GySz-t, hogy elüssem az idot.
" Attól, hogy valaki pár napig vagy hétig, vagy akár évig sem mos hajat, még nem lesz olyan, mint Vándor felelte a furcsa külseju idegen. ..." (Brí)
És hasonlók... Szóval megüli az agyamat...
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Többiek: mindenki nagyon rewl mostanság! Léli, neked külön is drakulálok, és köszi, hogy megemlítettél, mint főtámogatót!
Na csá, nyugodjatok békében! ;o)
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Isil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Nimashilin: Jóóó! És persze, hogy kell Frottír!
A Szátinterjú folytatódik!
Samu: Együnk!
Legolas: Nem is tudom Végülis 58 kg vagyok, vigyáznom kell az alakomra
S: Íme, az önsanyrgatás!
L: Ez nem önsanyargatás, csak a szépség tisztelete! A világ szépségét csodáljuk, de nem vetjük meg a magunkét sem. Például azt, hogy mily gyönyörü arany hajunk van, amely úgy csillog akár az elanorok Lórienben, ahol szerencsére ma már nem sétál senki. Mert a tündék inkább moziba mennek, hogy megnézzék A Gyürü Szövetségét és A Két Tornyot, amelyekben Én szerepelek, hú, de nagyon szerepelek!
S: Hát még én!
L: Ah, te csak egy hobbit vagy!
S: Hogy-hogy csak?
L: Hát, te alacsony vagy, kövér és ronda. Én pedig szép vagyok, magas, és olyan hajam van! A tündék mind szálasak, kecsesek
S: És unalmasak! Egyfolytában csak beszélnek, beszélnek
L: CSAVARDI SAMU! Te nem a tündebarát hobbit néven vagy ismeretes? Nem te vagy az, aki úgy csodáltad Arwent, mintha teljesen tünde lenne, pedig nem is az, csak ž részben? Ne tagadd, hogy csodálatot éreztél iránta, amikor elöször megpillantottad!
S: Nem tagadom, dehát te
L: Én hozzá képest én egy gyönyörüség vagyok! De úgy érzem, hogy szerénykednem kell, mert amit el tudok itt mondani magamról, az csak a valóság hitvány árnyéka, hisz én a valóságban sokkal szebb és elbüvölöbb vagyok!
S: Na, tökéletes vagyis tökéletesen nagyképü tünde, mikor fésülöd már ki ezeket a kócokat a hajadból?
L: Ó, nincs itt semmi! A hajam egyszerüen tökéletes!
S: Júúúj! Ott egy tünde-pattanás!
L: ÁÁÁÁÁÁÁÁ! Azok nagyon veszélyesek! Jaj, tükröt! Az ilyenek akár 500 évig is megmaradhatnak! Hol? Hol van? ÁÁÁÁ! Az orrom hegyén! Ezt nem élem túl! Többé nem kerülhetek úgy a rádióhallgatók füle elé, hogy egy tünde-pattanás van az orromon! Esetleg még meghallják! De ne feledkezzenek meg róla, hogy én vagyok a Legjobb Tünde Oscar-díját elnyert tünde! Miért mondtad meg nekik?!!
S: Én neked mondtam!
L: De ök is hallották, igaz, kedves hallgatóink? Én ezt nem élem túúúl! Öngyilkos leszek!
S: Még nem hallottam egyetlenegy öngyilkos tündéröl sem! Micsoda szégyen!
L: De... valóban nem tehetem meg! Gondolnom kell a rajongóimra! Oh, a rajongóim! Most is itt ostromolják a stúdiót, látom öket. Üvöltöznek, és autogramért esedeznek! Ja, ezek törpök Üvöltöznek, és be akarják törni az üveget, de ez semmit sem jelent, mert az igazi jó rajongók, aki nem-olyan-értelmi-fogyatékosok-mint-a-törpök, azok imádnak engem. Mert én vagyok Legolas, a Tünde. Ö pedig itt riportalanyom, Samu, Cövek Tata fia, aki megjárta Mordor tüzes katlanát! Mesélj nekünk a nagy akciójelenetröl!
S: Azt még egy tünde sem bírta volna ki!
L: Ó, dehogynem!
S: Ott sötét volt, meleg
L: Fúj! Az esetleg rosszat tehet az arcbörömnek! Mint mikor a Holtak Útján mentünk, és a sok szellemtöl teljesen kiszáradt csodás tünde-szemem! És képzeld, a Helm-szurdokban az orkok egyezkedni akartak velem, hogy adjam át nekik azt a szörös tuskót, aki Gimli néven ismert. Tüpárnának akarták használni. Majdnem meg is egyeztünk, de az egyik ork túl közel jött, és a lehelete meglegyintette az egyik hajszálamat, és ez annyira sokkoló élmény volt, hogy emiatt az egész tincset újra kellett fonnom, ami 5 órába került, így csak 4000-et tudtam lelöni a betervezett 10000 ork helyett! Tehát mégsem állapodtam meg velük, és mégsem adtam a kezükre Gimlit. Szóval meséld el nekünk azt az izgalmas kis kalandocskát!
S: Jaj, ne! Már te is kezded?
L: Mit?
S: Ezt a Gollamocskázást! Te is állandóan drágaságos önmagadról társalogsz (általában egyedül), mert nincs sem élö, sem holt, aki el bírna viselni, te unalmas, undok, utolsó, uraskodó, udvariatlan, útszéli úritök!
L: Jaj, ígérem, nem beszélek, még akkor is, ha én egy tünde vagyok, és oly csengö hangom van
S: Szegény Gimli, nem is tudom, hogy bírt ki téged!
L: És én? Én hogy bírtam ki őt? Én mennyit szenvedtem? Büzölgött a szakálla, tuti, hogy nem mosta meg völgyzugolyi eperillatú habfürdövel!
S: Úgy látom, te nem élvezted az utunkat. De végül is te egy elf vagy, aki állandóan csak magával foglalkozik, a körmét reszelgeti, meg fésülgeti a haját.
L: Hé! Elöször is: ez Aragorn szövege, másodszor: én nagyon élveztem az utat, nekem van a legtöbb rajongóm, még az imádnivaló Frodóénál is több!
(folyt. köv.)
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Lora
- Nem elérhető
Ja, még el nem felejtem:
Beteszem Bee egyik viccét(megkért rá), akivel hamarosan találkozhattok a fórumon. Ja, Bee az oszt.társam.
Íme a vicc:
(a TTT végén, amikor Faramirnak megesik a szíve Frodóékon)
Faramir: Zsákos Frodó, most már tudom, hogy nem kell 260C'(Celsius fok) -on mosni a fehér ruhát!
Gyöngycem (voltam valaha)
- Leguanember
- Nem elérhető
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
38. nap
Ma... mi is történt ma?
Ja, Szarumán végre akcióba lendült, elkezdi gyujteni a seregeit Lovasvég leRohanásához...
Váááá, milyen tuti szóviccet találtam ki!
39. nap
Ma társalogtam Szarumánnal és olyan tuti erodemonstrációt nyomott le kettonk hatalmáról, hogy még engem is meglepett...
Lehet hogy átteszem reklámfonökké?
40. nap
A szexiorkokat követi a Szövetség maradék része...
De hol van Frodó és az Éji Rém?
A kiküldött orkok semmit se találtak... naná, nem mernek átmenni se a Holtlápon se Emyn Muilon...
Ha visszajönnek, lecsapatom a fejüket...
41. nap
Ma levágták az orkokat a rohaniak...
Pedig mondtam Szarumánnak hogy tegye ártalmatlanná oket...
késobb
Megpróbáltam hívi Szarumánt, de az orkjai szerint éppen a páncélokat tapizza és nem ér rá...
Ha átver, én lefejeztetem...
42. nap
Itt dögunalom van és allergia...
43. nap
Azt hiszem Emyn Muilon van a Gyuruhordozó, lassan már kikoptatják a vad sziklákat ahogy körbe-körbe járnak...
44. nap
Velük van az Éji Rém!!!!
Gyorsan...
elbújni...
seregeket gyujteni...
Szarumán már megint nem jelentkezik...
Jobb is ha nem lát ilyen állapotban...
45. nap
Ma Galadriel is küldött valami virágot, de sikerült kiszúrnia a nazguloknak...
Hiába, még szerencse hogy a szaglásuk megmaradt...
Ha végre én leszek Középfölde ura, lecsapatom az összes Gyuruhordozó fejét!
Galadrielét kétszer is, biztos ami biztos...
46. nap
Végre elkészültek a pollenmentes virágok!
Kicsit halálfej alakúak, de az kit érdekel?
Legalább jobban passzolnak az imidzsemhez...
47.nap
Haha!
Megvannak a gazok!
A Gyuruhordozó és az Éji Rém a Holtlápon kószálnak, az egyik nazgul rátalált...
Errol eszembejutott, hogyha portyázni küldöm oket, akkor nem vijjognak itt egész nap...
48. nap
Szarumán egész formás kis sereget gyujtött, de szó szerint...
Ez a mágus sohasem változik...
Most hogy van holmi 10000 orkja, már egészen odavan, hogy o milyen zseniális, meg okos meg eros...
Azt a szegény Grímát meg fogvatartja Orthancban, és ki tudja, mire kényszeríti!
Fúj!
49. nap
Ja, tényleg, Gandalf visszatért...
Mormog elbaltázta, és ha még élne, lecsapatnám a fejét...
Most Fehér Mágusnak hívatja magát, és o is teljesen odavan magától, mert sikerült többórás szenvedés után egy tökegyszeru kis rontást eltávolítania Théodenrol...
És azzal a tündével karonfogva járkál...
Ezek a mágusok mind egyformák...
50. nap
Elkezdodik a háború! Éljen!
Én meg végignézhetem az egészet, a palantíromnak meg a Szememnek hála...
Szarumán az összetapizott orkjaival, kontra Gandalf az épphogy innen-onnan összekapargatott csapataival...
51. nap
Gandalf föl-le Rohangászik (imádom ezt a szóviccet, olyan egyszeru, mégis fenomenális, mint én magam... ) hogy a Helm-szurdokba a nevetségesnél valamivel több erot gyujtsön...
késobb
Valami tündék jöttek Kürtvárba...
Galadrielt elojegyeztem fejlevágásra... vagy ezt már megtettem korábban? hmmm...
Így már nem lesz olyan egyértelmu a csata kimenetele, foleg hogy Gandalf találkozott Éomerrel és a két MÁSIK hobbit meg a fa-pásztorokkal, akiket folyamatosan uszítanak...
Ha nem állna mögöttem a birodalmi kincstár, most bajban lennék, mert elég nagy összeggel fogadtam Szarumánra...
Én hülye...
Pedig egy mágusban nem szabad megbízni...
Foleg ha nem mutatkozik hanem az orkjait próbálja ki...
Legalábbis az üzenetrögzíto szerint...
késobb
Ha a Fonök szabad lenne, biztos rámszólna hogy hajnalig ne nézzek tévét...
késobb
Lehet hogy mégis jól fogadtam?
késobb
Már egész jól állnak az orkok, de Gandalf vészesen közeleg...
Az entek csak mászkálnak Fangornban, majd ki kell azt is irtatnom mert nem látom jól oket...
késobb
Hajajaj!
Vesztettem egy rakat pénzt meg egy mágust...
Jött Gandalf azzal a színpadias belépovel, és gyozött.
Tudtommal eloször sikerült úgy ugratnia a lovát hogy rajta is maradt...
Szarumánt legyozték az entek...
Csak a végére ért oda, én nem tudom mit csinált abban a toronyban de elég csapzott volt amikor kijött...
Hülye mágusok.
Mindnek lecsapatom a fejét, foleg Szarumánnak...
milyen?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- Nimashilin
- Nem elérhető
:pippin3: -sajnálom, ez annyira szörnyu, hogy muszáj volt...
Nagggyon jóóók!
Néhány új kimondatlan mondat:
Théoden hiszti:
-Hol volt Gondor, mikor Nyugatvég elesett? Hol volt Gondor, mikor betörtek az orkok? /vagy vmi ilyesmi/ Hol volt Gon... picsába, nem jut több eszembe, máskor mindig itt voltak!
-Legolas, tünde-szemeddel mit látsz?
-500000 orkot!
-Bammeg... és a másikkal?
Az orkok hamvai elott Ary üvölt.
-Ááááárrggghhhh! Lándzsa! A talpam! Ááááá!
Elég gyengék, de majd még jönn Frottír, ha igény van rá...
:legolas6: -Istenistenistenisten!!!
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Elrond: szintén Aran!
Elrond írta: Tr: Finom a lekvárod Legolas!!
L: Neee, az a barack illatú samponom volt!!
Pi: Ahhoz képest tök jó...
Maffia, Thalionhirion: :up: :dance: :up: nagyon tetszik!
No ész a miénk teccett? Akkor délután folytatjuk (lehet rettegni)!
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Kincső
- Nem elérhető
- Sesy
- Nem elérhető
- Elrond
- Nem elérhető
- Léli
- Nem elérhető
Még jan. 9-én papírra vetettem eme "alkotás" vázlatait, de csak mostanra készült el igazán. Kérlek, nagyon sok rosszat ne mondjatok róla.
Egy rádióműsor. A bemondó: Fehér "Köpönyegforgató" Gandalf.
3019 – A „meglepetések” olimpiája Középföldén
Reggel:
Jó reggelt mindenkinek! Mint bizonyára tudják, ez az év különleges. A várva várt nap végre elérkezett: pár órán belül elkezdődik Középfölde történelmének második olimpiája. Mint az köztudott, az elsőt mintegy háromezer éve rendezték. Elrond, aki akkor aranyérmet szerzett vívásban, és a mostani olimpia egyik főszervezője (valamint Galadriel mellett az Olimpiai Tündetanács másik tagja) egy exkluzív interjúban mesélt nekünk az akkori (tömegverekedésbe torkolló) eseményekről:
Egészen addig semmi rossz nem történt, amíg az emberek el nem hagyták a szállásaikat. Beleszaladtak egy csapat részeg orkba, és verekedni kezdtek. Mi, tündék először csak szét akartuk választani a két felet, de valamelyik ocsmány ork leverte a fejdíszemet. Ezt nem hagyhattam csak úgy, tehát támadást indítottam ellenük. A többi pedig már történelem…”
Reméljük idén nem lesz annyi áldozata a játékoknak, mint akkor. De gondok már most is vannak: a törpök kijelentették, hogy nem hajlandók olyan versenyen részt venni, ahol tündék is vannak, úgyhogy visszahúzódtak a bányáik mélyére. Válaszul a tündék edzője közölte a sajtóval, hogy, ha a törpök kiállítottak volna csapatot, akkor ők elhajóztak volna békésebb vizekre. Ugyanakkor a Szövetség csapatában Gimli jelenlétét Elrond kérésére elfogadták. De sajnos úgy tűnik, a Szövetségre rájár a rúd. Boromir egy uruk-hai íjas gyakorlása közben véletlenül belefutott 3 nyilába, és a sebesülésébe belehalt. Ezen kívül a négy hobbit (Frodó, Samu, Trufa és Pippin) eltűnt. A verseny fő támogatója, Szauron megígérte, hogy minden erejével a félszerzetek megtalálásán fog fáradozni.
Koraeste:
A csapatok készen állnak a versenyre. A Helm-szurdokban gyülekeznek, és feszülten várják az olimpiai láng érkezését. A lángot idén Orthancból indították rövid útjára. Fehér Szarumán („A gömb mestere” néven elhíresült futballista) öregsége miatt nem vitte sokáig a lángot, nem sokkal indulása után átadta Grimának („A műlesiklás zsebkendős bajnokának”). A szervezők tervei szerint Lurtz vitte volna tovább a nagy becsben tartott ereklyét egészen Kürtvárig, de fejetlensége miatt új személyt kellet keresniük erre a feladatra. Az idő rövidsége ellenére találtak megfelelő személyt: Kamikatz, egy igen ígéretes tehetségű fiatal, hosszútávfutó orkot kértek fel.
Most az uruk-hai versenyzők sora megbomlik. Hatalmas ordítozással (azt hiszem, éljenzés) folyosót nyitnak Kürtvárig. És már látni is az okot: Kamikatz érkezik az olimpiai lánggal. Az ork boldogan halad társai közt, hogy a lángot végső nyughelyére helyezze Kürtvár tövében. A társai már előkészítették a tálat, melyben az olimpia idején égni fog a tűz. Mindenki feszülten figyeli a mozdulatait.
Az orkok okozta hangzavar miatt nem lehet semmit sem hallani. A tündék türelmesen állnak a várfalon, mellettük az emberek várakoznak, és valahol a két nép között elszórva a Szövetség sportolói. Gimli sisakja két (egymástól igen távol álló) tünde között mozog. Aragorn több sebből vérzik (a kocsmában néhány warg kétségbe vonta, hogy Ő lenne a Király. Ők jártak rosszabbul…), mégis büszkén áll a tündék között (de megjegyzem, mintha valami gúnyos mosoly-szerűséget látnék az arcán). Egyébként ő volt Kamikatz mellett a másik jelölt a láng vivésére, de a Tanács végül az ork mellett döntött, nehogy gondok legyenek amiatt, hogy véletlenül Ő fejezte le Lurtzot.
De hol van Legolas? Állítólag már három órája elment megigazítani a frizuráját (legutóbb már két és fél óra alatt végzett), és nem akart lemaradni a láng meggyújtásáról.
A hangzavar egyre nagyobb. Az orkok már nagyon szeretnék kezdeni a játékokat. Kamikatz már csak öt méterre van a céltól. Az egyre feszültebb pillanatokban a Kürtvárban helyet foglaló népek néma csendben, türelmesen várakoznak.
De mi történt?! Kamikatz megtorpant. Az arca majdnem olyan fehér lett, mint a páncélján a kéz jele. Ámulatukban az uruk-haiok is elhallgattak. Most az első sorokból feltörő kiáltás terjed szét mindnyájuk között. Te jó Eru! Már látom, miért. Kamikatz vállából egy tündenyíl áll ki. De hisz egyik tünde sem mozdult a várfalon. Eközben Aragorn gyorsan lerohant a fiatal orkhoz valami olyasmit mondogatva, hogy Kamikatz nem tudja a fáklyát a célba juttatni, és majd ő segít neki. De az uruk-hai erősen ellöki magától. Kitartását és akaraterejét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a fájdalommal mit sem törődve már tovább is indult a…
Oh! Ezt nem hiszem el! Egy újabb nyíl csapódott a testébe. Ez már nem lehet véletlen! Úgy látom, az orkok is épp így vélekednek, mert dühükben Aragornra támadtak. Válaszul a tündék nyílzáport zúdítanak rájuk. A Király szerencsésen visszatért Kürtvár falai közé.
De, ez elképesztő! Kamikatz még mindig talpon van, és erősen fogja a lángot. Hihetetlen! Egy újabb lépést tesz előre, de jaj, megbotlik. Hatalmasat esik előre, pont bele a…
Másnap hajnalban:
Ismét köszöntök mindenkit, aki ezen a korai órán hallgat minket. A kapcsolt egy szörnyű… nem is tudom minek nevezzem. A lényeg: Kamikatz a lángot az olimpiai tűz kelyhébe ejtette, és ekkor valami hatalmas hangzavar keletkezett; Kürtvár falainak egy része szó szerint a levegőbe repült. A lezúduló darabok több játékost is megsebesítettek, és 23 orkot (köztük Kamikatzot), 4 embert, valamint 11 tündét megöltek. Az Olimpiai Tündetanács (mivel az olimpiai láng a kehelybe került) elkezdettnek nyilvánította a játékokat. Eközben Legolas előkerült kezében az íjával, versenyre készen, ám, mivel koszos lett a ruhája, hosszú órákra ismét eltűnt.
Az első versenyszámban, a rúdugrásban az uruk-haiok jeleskedtek. Új rekord nem született, de az aranyérmes (és még sokan mások) azt állítja, ez a rohaniak hibája, mert lökdösték az orkok rúdjait. Az emberek tagadják a vádakat.
Meglepetésre a rövidtávfutást az idős, mégis jó kondícióban lévő Théoden király nyerte meg. A második ebben a számban szintén különös módon Grima lett, a harmadik helyen az egyetlen csapat nélküli versenyző, Gollam végzett.
A helyből-távolugrásban bebizonyosodott, hogy Aragorn a Király. Majd’ 3 méteres ugrásával új világrekordot állított fel. Gimlit ebből a számból kizárták, mert bizonyítást nyert, hogy Aragorn szolgáltatott neki némi kezdősebességet. A második és harmadik helyeket a kecses tündék foglalták el ebben a számban.
REKLÁM:
Valami különleges ékszerre vágyik? Szauron Gyűrű-öntöde. Gyűrű-ritkaságok potom áron!
A legtöbb versenyző az íjászatban indult. Nagy esélyesnek tartott Legolas végül nem vett részt ebben a számban, mivel ez idő tájt még szépítkezett. Így is feltűnő volt a tündék fölénye. Az első 10 helyezettben csupán egy halandó van: Aragorn rendkívüli teljesítménnyel megszerezte a 3. helyet. A két legjobban szereplő versenyzőnek azonos (hibátlan teljesítményű) pontszáma lett, ám érem csak egy darab készült. Szerencsére ez a helyzet is gyorsan megoldódott: Hallas „lemondott” egy pontjáról, így ő lett a második, és Haldír posztomusz megkapta az aranyérmet (Galadriel úrnő megígérte, elviszi neki Nyugatra).
A műlesiklást kihívó híján Legolas nyerte meg (Grima Orthancba zárkózott szégyenében, hogy Théoden legyőzte a rövidtávfutásban).
Szintén rengetegen indultak a kardvívásban. Itt egy nemzet sem ért el kiemelkedő eredményt. A 3. Kernitz, egy uruk-hai ork lett, a második Sinderai, a tünde, és az első helyen meglepetésre a fiatal Haleth, rohani gyermek végzett. A fiú így nyilatkozott: „Mintha nem is én vívtam volna. Mintha valami felsőbb hatalom, vagy egy Király irényította volna a mozdulataimat.”
Az éjszaka és az olimpia lezárásaként focimeccset rendeztek az orthanci pályán. A tervezett kezdés előtt pár perccel betoppant Trufa és Pippin a híres entcsapattal, akik közölték a jelenlévőkkel, hogy nem tudnak sokáig maradni, mert sürős dolguk van, így ők alakították az első csapatot. Ellenfelük az FKF (Fehér Kéz Focicsapat) lett.
Már nem tudni, ki követte el az első szabálytalanságot, de a hobbit csatárok állandó kezezése miatt az FKF 11-est rúghatott, ám egy hatalmas tölgyfa (az ent kapus) kivédte a labdát. Ezek után a felbőszült FKF-esek tűzzel támadtak az ent hátvédekre, akiket társaik szerencsére gyorsan eloltottak egy folyó vizével. Sajnos a nagy kavarodásban néhányuk rálépett, vagy rádőlt pár ork játékosra, falak dőltek ki és sziklák gurultak mindenfelé. A bíró, Fehér Szarumán egyszerűen képtelen volt a kezében tartani az irányítást, csak jobbra-balra kapkodta a fejét, de teljesen tehetetlen volt a már felbőszült tömeggel szemben. A végeredmény 1:0 lett, a gólt egy fiatal fűz-ent rúgta. A fő támogató, Szauron végig az eseményeken tartotta a szemét, de nem avatkozott bele a dolgok menetébe.
Frodóról és Samuról azóta sincs hír, de állítólag Gollam már utánuk eredt.
Ezzel véget ért olimpiai különkiadásunk. Én most búcsúzom, Éomert és az embereit még Kürtvárba kell vezetnem.
Eru vigyázzon mindnyájunkra!
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Kincső
- Nem elérhető
- Elrond
- Nem elérhető
Én is alkottam vmit:
Mória sötét tárnái:
L: Sötét van...
Sa: Na ne mond.
Ga: És lőn világosság!!
Ar: Mér a szemembete állat?!
Ga: Mindjárt csinálok több fé... Bzbbzbzbzbzbbzbzbzbzbzzzzz *a mágus haja égnek áll, szikrák patogank fejéből*
Fr: Úgy néz ki nem volt mit enniük az orkoknak... Megeeték a szigetelést.
Pi: Szerintetek finom a műanyag?
Ga: Seeeeeggíííííííttsseeeeteeeek máááááár!!!
Ar: Mit mond?
Bo: Nem hallom. Túl nagy a sistergés.
Gi: *átkapcsolja a főmegszakítót. a sistergés megszűnt, és világosság lett* Üdvözzölek titeket Móriában! Speciális fúrótechnikával készített alagútjainkban, ultrabiztonságos Tunsgram izzók égnek.
Ga: Azt látom...
Tr: Hol vannak a rokonaid?
L: Csak nem ezek a csontvá... bruhahahaha... legszebb öröm a káröröm!
Gi: Teeeeeeee!
L: hahahahahahaha!
Gi: Teeeee, brokkolizabáló egoista, transzvesztita, hülye majom!!!
L: Teeeeeee, szőrös, undorító tuskó. Én legalább szép vagyok!!
Tr: Finom a lekvárod Legolas!!
L: Neee, az a barack illatú samponom volt!!
Pi: Ahhoz képest tök jó...
milyen?
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
- Hunnai
- Nem elérhető
Gollam villabeli élményei
Kívánciak vagytok, hogy telt el száz napockám a BigBrádör házban? Akkor hallgasszatok végig!
Az egész egy szép nyári napon történt. Szütött a napocka, finci halackák ugrándoztak a vízben… De moszt nem ez a lényeg. Egy palantírban láttuk meg a Nagy Testvér hirdetészét. A nyeremény nagyon cábító volt: „Egy nap Disneylandben”.
Hát ezt nem hagyhattam ki. Szajnosz írni nem tudok ész ezért nem töltöttem ki a jelentkeszészi lapot. Gondoltam úgyszem lesz rá szükszég. De mekkorát tévedtünk!! Igasz, Drágaszág?!
De volt egy kisz protekciónk! A beköltöszésznél tudtam meg, ki a mászik hét villalakó. Én, Gazdácka, dagadt hobbitocka, három büdösz tünde (Legolasz, Arwen, Haldír), egy báci (Aragorn), ész egy szakállasz báci (Gandalf).
Beléptem a villaajtón ész egy hatalmasz házban találtam magam. A báci már az elején elmagyarázta, hogy ne szólítszam őt bácinak, de nekem ő már akkor isz báci marad. Na mindegy.
Mindenki barátszágosz volt velem, cak a dagadt hobbit nészett rám szandán. Úgy bizony drágaszág! Cúnya jelzőkkel illetett minket nap mint nap. Pedig a BigBrádör már figyelmezette. Egyik nap beleugrottam a jakussziba, halackára vadászni. Hát esz nem jött be. Halacka egy szál sze. Cak mindenütt komisz burgonya. Pfuj!
A büdösz tündék cak rontják a levegőt. Egyszer bementem a titokszobába ész szóltam róluk a BigBrádörnek. Arra hivatkoszva, hogy kiütészesz leszek tőle, kidobta őket. Comagoltak ész bye-bye!!! He-he-he. Márisz három ellenféllel keveszebb.
Szamu egyre cak bánt. Meg akartam enni, de a BigBrádör behívott a titokszobába. Aszt mondta, hogyha megesszük a dagadt hobbitockát, büntetőfeladatot kapunk. Eszt inkább nem vállaltuk. Akkor a többiek megvertek volna minket. Miért cak mindig minket bántanak? Miért, drágaszág? De majd a BigBrádör megvéd!
Készőbb kieszett a báci, majd egy hét múlva a szakállasz báci isz. Hárman maradtunk: én, Gazdácka, ész dagadt hobbitocka.
Ész eljött a várva várt nap. Eszen a napon dől el, ki fog győszni. Én győszni jöttem! A drágaszágra legyen mondva. Kérem szépen a kedvesz nészőket, hogy szavazataikkal szegítszenek győszelemre!
A műszor elsző felében az állász a követkesző volt: 1. Gazdácka, 2. Szméagol, 3. Szamu. Esz szajnosz nem váltoszott szemmitsze. Gazdácka nyert 2305,69 szavazattal.
Ngyon szírtam, amikor kiderült, hogy vesztettem. Gazdácka Szamut viszi magával Disneylandbe! De mielőtt elmenne, én megeszem a dagadt hobbitot. A műszorvezető távoszászomkor a következőket mondta: „Kárpótlásul Szméagol, megkapod a drágaságot! Sőt, az a megtiszteltetés ér, hogy te leszel a BigBrádör2 műsorvezetője!” => Hát meg sze tudtam szólalni a boldogszágtól! Én, mint leendő műszorvezető!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Belegondoltatok már?
Ja, és kíváncsi lenne a véleményetekre!
Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!
- Ery
- Nem elérhető
- [Nerwen]
- Nem elérhető
- Thalionhirion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Egy Nazgűl naplója...
1.nap
Na végre. Elegem van a bezártságból. Végre, újra lovon... Szerencsére nem rövidlátó a ló, így nem tévedünk el, mint a múltkor, mikor gyalog indultam. Minden kőnek nekimentem. A Főnök megoldhatta volna jobban is ezt a gyűrűt. Ezt a naplót is diktafonnal tudom csak megörökíteni.
2.nap
Az őrmester azt mondta, váljunk kilencfelé, úgy jobban megy a keresés. Mielőtt elváltunk, gyakoroltuk a sikoltást. Hát, még hallatszik a múltkori megfázás, kissé be vagyok rekedve. Elég lenge ez a kis köpeny.
3.nap
Már 3 napja úton. Mégiscsak jobb volt otthon. Azt se tudom, mit kell keresnem. Valami régió, vagy járás...
4.nap
Ma találkoztam az úton egy krapekkal, meg akartam kérdezni, hogy merre van a járás, de szerintem nagyothalló volt, én meg üvöltve nem tudok suttogni. Így hát kénytelen voltam rálehelni, alundjon párszáz évet... Hehehe...
5.nap
Ma egy falu szélére érhettünk, gondolom, mert megállt Naslúk egy helyen, hallottam, hogy valaki fát vág. Megkérdeztem tőle, hogy nem adna-e szállást éjszakára, de valamit félreérthetett, mert azt mondta, hogy 'Itt nincsenek Zsákosok, csak Hobbitfalván... Arra', és bevágta az ajtót. Pedig meg akartam kérdezni, hogy merre az az arra, mert erről eszemb jutott, hogy valami Zsákost kell keresnem, mert a Főnök akar vele tárgyalni. De Naslúk szerencsére elég értelmes, egyből elindult valamerre. Remélem, jó felé. A többiek nem tudom, merre vannak.