- Köszönetek: 0
Humor
- angelina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
1. nap: Jó nagyot aludtam Elrond házában, már sokkal jobban vagyok. Samu istenien megmasszírozta a hátamat és meg is fürdetett. Hát nem csodálatos az ártatlan, testvéri szeretet? Azt ugyan nem egészen értettem, hogy közben miért szopogatta a lábujjaimat, de biztos vagyok benne, hogy ez valamiféle ősi tünde gyógymód.
3. nap:
Beleegyeztem, hogy elviszem a Gyűrűt Mordorba. Jobban belegondolva, lehet hogy rossz lépés volt.
4. nap:
Aragorn és Boromir jól összevesztek azon, hogy ki cipeljen fel a Caradhras tetejére. Aragorn belelökte Boromirt egy hóbuckába. Boromir fülön harapta Aragornt. A Gyűrű nagyobb hatással van rájuk, mint gondoltam volna.
6. nap:
Arra ébredtem, hogy Aragorn az inggombjaimmal játszadozik.
Biztos a Gyűrűt kereste. Átkozott csáberejű jószág az!
Á mindegy, Samu úgyis megöli, ha bármivel próbálkozik.
10. nap:
Ma Legolas elkezte simogatni a combomat az íjával.
Teljesen elképedtem. Nem gondoltam volna, hogy Legolasnak is kell a Gyűrű.
Valóban iszonyatosan nagy hatamú tárgy lehet!
11. nap:
Gandalf mutatott egy nagyon furi trükköt. Úgy látszik a csúcsos mágussüveg nem csak dísznek van.
Kíváncsi vagyok vajon ő is a Gyűrű hatása alá került, vagy csak egyszerűen elvont az öreg.
24. nap:
Végre egy kis nyugalom. Mória Bányáiban túl sötét van ahhoz, hogy Aragorn folyton megcsipkedjen, mint azt az utóbbi időben teszi.
Gandalf belezuhant a homályba. Nagyon sajnáltam a csúcsos süveget.
27. nap :
Lothlorien oan szép. Galadriel is oan szép. Felajánlottam neki az Egy Gyűrűt, de ő folyton csak azt hajtogatta: Nemnem, inkább valami mást szeretnék tőled, Zsákos Frodó, és megpróbált benyúlni a nadrágom alá. Így hát nekiadtam a tartalék pár nadrágomat, mert úgy látszik, nagyon tetszett neki. Lehet, hogy Lórienben nincs elég nadrág.
30. nap :
Ma egész nap csónakban eveztünk. Nagyon elfáradtam. Trufa és Pippin felajánlottak egy csoportos masszázst. Milyen jó, ha az embernek ilyen aggódó barátai vannak! Örülök, hogy őket nem kísértette meg a Gyűrű. Habár nem kellett volna olyan erősen dörzsölniük a hátamat, meg más részeimet sem.
Pippin ugye tudja, hogy mi unokatestvérek vagyunk?
Ugye?
33. nap :
Boromir megpróbálta elvenni a Gyűrűt. Nem vagyok benne teljesen biztos, de azt hiszem megpróbált letapizni is. Ez kicsit megrémített, mert Boromir elég nagydarab.
36. nap :
Mindenki rám nyomul. Nem bírom tovább. Húzok Mordorba.
Samu is jön. Szuper, így legalább lehet még részem több ártatlan, testvéri lábmasszázsban. Bár szomorú vagyok, hogy el kellett válnunk a társaság többi tagjától, asszem Gimlit szívesen megdöntöttem volna. Azok a kócos copfok meg a nagy sisak egész izgatóak. Á, mindegy, úgysem jöttem volna be neki.
'a prayer for the wild heart,kept in cage'
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- angelina
- Nem elérhető
1. nap:
A Megyében. Elbűvölő látványt nyújt ez az ártatlan és rusztikus vidék. Most én láttam rosszul, vagy Frodó a fűben maszturbált mielőtt megérkeztem?!
2. nap:
Bilbó születésnapi partiját a figyelemreméltó mennyiségű pipafű nagyban feldobta. Mindenki kiráááály arc. A fények kirááályak. Frodó sem rossz. Hobbitok oaaan husik. Oppálá. Elestünk Hukk
3. nap:
Rohadtul másnapos vagyok. Megyek Minas Tirithbe aszpirinért.
12. nap:
Benéztem Szarumánhoz, hogy tanácsot kérjek Gyűrű-ügyben, de ő közben átállt a rossz oldalra. Mér nem szól nekem sose senki? Bár lehet, hogy hagytak üzit, de azt hiszem, a Barna Radagast megint kilopta a papírt az irattartómból.
13. nap:
Itt ragadtam a toronytetőn. A kilátás isteni, de ez az állandóan zuhogó eső nem tesz jót a csúcsos süvegnek. Azzal szórakoztatom magamat, hogy rágót köpködök le az orkokra.
14. nap:
Szarumán megint meglátogatott és megpróbált letapizni. Miket képzel ez?!
16. nap:
Magányos vagyok. Talán Szarumán mégsem olyan rossz. Csak ne lennének azok a hatalmas rángatózó orrcimpái meg az ijesztő karmai oké, ennyiből már előbb is rájöhettem volna, hogy gonosz, igaz?
17. nap:
Megszöktem. Völgyzugolyban vagyok. Samu kissé megzakkant, azt hiszem. Egyfolytában fürdeti Frodót. A tündék mind kifogytak az eperillatú szappanból. Elrond kezd ideges lenni.
20. nap:
Elrond úgy döntött, elküldi Frodót, mert belefáradt abba, hogy képtelen bejutni az első emeleti fürdőszobába. Nagy hűhó a Gyűrű körül. Beleegyeztem, hogy a Szövetséggel tartsak, hátha NEKEM is jut egy fürdő Samutól. Nem ártana.
21. nap:
Aragorn nyilvánvalóan nyomul Frodóra. Samu megöli, ha bármivel próbálkozik. Szóltam Samunak, hogy fürdessen meg. Erre ő: Ha-ha, Gandalf úr, jó vicc. Haszontalan idióta.
23. nap:
Caradhras tetején tökhideg van. A vitát, hogy ki vigye fel Frodót a hegyre, Aragorn nyerte. Boromir duzzog. Ha Legolas még sokat ugrabugrál a hó tetején, lecsapom a botommal.
25. nap:
Nem akaródzik átmennem Mória Bányáin, mert gyanítom, hogy a Balrog esetleg még mindig zabos félresikerült másodkori randink miatt.
26. nap:
Mória Bányáiban. Igen, a Balrog még mindig zabos.
27. nap:
Beleestem a homályba. A Balrog olyan izé. Mindenféle kimondhatatlan dolgokat kellett csinálnom mielőtt kiengedett. Úgy döntöttem, erről a többieknek nem szólok. Majd kitalálok valami sztorit, hogy mekkora élet-halál harcba keveredtem. Megyek Elrondhoz, hogy kezeltessem kínos helyeken lévő harmadfokú égési sebeimet. Remélem Elrond nem röhög ki. Ha mégis, mindenkinek elmondom, milyen görbe hétvégéje volt Szauronnal. Hah!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- angelina
- Nem elérhető
Elso nap:
Elmentem Elrondhoz a Tanacsra. Aragorn folenyeskedik, mint mindig. Azt hiszi, hogy olyan nagy arc, csak azert, mert dugja azt a tunde csajt. Szoval, szerinte csak azert, mert valakinek szeles a mellkasa, kidolgozott a teste, es napbarnit ott arcat ferfias borosta boritja, meg nem kell, hogy ... mit is?
Egy kicsit eltertem a targytol. Azt hiszem, csatlakoztam valami kuldeteshez,mivel elvonta a figyelmemet Aragorn hatalmas ... bunkosaga. Uuupsz.
Harmadik nap:
Rohadt gyuru, rohadt kuldetes, rohadt szovetseg.
Negyedik nap:
Frodo ma elejtette a gyurut. Folvettem, de Aragorn ramparancsolt, hogy adjam neki vissza. Arrogans ****. Nem tudom, mit szolna, ha jol tokonvernem Gondor Kurtjevel...!
Rohadt gyuru.
otodik nap:
Nyilvanvalo, hogy Aragorn furcsan vonzodik Frodohoz. Ha-ha-ha! Samu megoli, ha valamivel probalkozik.
Hatodik nap
Aragorn meg mindig bele van zugva Frodoba. Boromir, add vissza a gyurut _Frodo nak_! Boromir, hadd vigyem fol _en_ Frodot a Caradhrasra! Boromir, meg ne probald meg egyszer levagni Frodo fejet, amig o alszik, hogy te ellophasd a gyurut!
Baromira idegesit, hogy igy kivetelezik vele.
Tizedik nap
Mert nem belem van belem zugva Aragorn?
Tizenegyedik nap:
Kivittem Frodot Moria Banyaibol. Tulajdonkeppen bejon nekem. Remelem, nem lesz belolem perverz hobbitbuzi, mint Windermir bacsikambol. Legalabbis azok utan, ami _vele_ tortent. Kulonben Trufa es Pippin is nagyon kis edes...
Egyebkent, Gandalf meghalt.
30. nap:
Lothlorien. Galadriel eleg jo bor. Tuti, hogy el volt ajulva markans, bar kisse mosdatlan ferfias valomtol. Legolas megfurdott a szokokutjaban, de megszivta. Ha-ha. Nagy tunde *******. Szaz szazalek, hogy festi a hajat. Egyebkent, van egy pattanas az orran. Aragorn javasolta, hogy mi is furodjunk meg. Sajnos, csak kesobb esett le, hogy nem ugy ertette, hogy egymassal.
Hulye Aragorn.
33. nap:
Frodo olyan furcsan viselkedik a gyuruvel kapcsolatban. Meg azt se engedi, hogy megnezzem. Jo, persze, tenyleg volt egy kis dulakodas vele, hogy egy pillantast vethessek ra. A foldre tiportam es rajta fekudtem, amig lathatatlanna nem valt.
Ellenalltam a kisertesnek, hogy atoleljem (kicsit konnyebb volt, miutan jol orrba vagott).< Feltekennye tettem Aragornt! Ha-ha!
35. nap:
Megoltek az orkok.
Hulye orkok A gondori Boromir titkos naploja
Elso nap:
Elmentem Elrondhoz a Tanacsra. Aragorn folenyeskedik, mint mindig. Azt hiszi, hogy olyan nagy arc, csak azert, mert dugja azt a tunde csajt. Szoval, szerinte csak azert, mert valakinek szeles a mellkasa, kidolgozott a teste, es napbarnit ott arcat ferfias borosta boritja, meg nem kell, hogy ... mit is?
Egy kicsit eltertem a targytol. Azt hiszem, csatlakoztam valami kuldeteshez,mivel elvonta a figyelmemet Aragorn hatalmas ... bunkosaga. Uuupsz.
Harmadik nap:
Rohadt gyuru, rohadt kuldetes, rohadt szovetseg.
Negyedik nap:
Frodo ma elejtette a gyurut. Folvettem, de Aragorn ramparancsolt, hogy adjam neki vissza. Arrogans ****. Nem tudom, mit szolna, ha jol tokonvernem Gondor Kurtjevel...!
Rohadt gyuru.
otodik nap:
Nyilvanvalo, hogy Aragorn furcsan vonzodik Frodohoz. Ha-ha-ha! Samu megoli, ha valamivel probalkozik.
Hatodik nap
Aragorn meg mindig bele van zugva Frodoba. Boromir, add vissza a gyurut _Frodo nak_! Boromir, hadd vigyem fol _en_ Frodot a Caradhrasra! Boromir, meg ne probald meg egyszer levagni Frodo fejet, amig o alszik, hogy te ellophasd a gyurut!
Baromira idegesit, hogy igy kivetelezik vele.
Tizedik nap
Mert nem belem van belem zugva Aragorn?
Tizenegyedik nap:
Kivittem Frodot Moria Banyaibol. Tulajdonkeppen bejon nekem. Remelem, nem lesz belolem perverz hobbitbuzi, mint Windermir bacsikambol. Legalabbis azok utan, ami _vele_ tortent. Kulonben Trufa es Pippin is nagyon kis edes...
Egyebkent, Gandalf meghalt.
30. nap:
Lothlorien. Galadriel eleg jo bor. Tuti, hogy el volt ajulva markans, bar kisse mosdatlan ferfias valomtol. Legolas megfurdott a szokokutjaban, de megszivta. Ha-ha. Nagy tunde *******. Szaz szazalek, hogy festi a hajat. Egyebkent, van egy pattanas az orran. Aragorn javasolta, hogy mi is furodjunk meg. Sajnos, csak kesobb esett le, hogy nem ugy ertette, hogy egymassal.
Hulye Aragorn.
33. nap:
Frodo olyan furcsan viselkedik a gyuruvel kapcsolatban. Meg azt se engedi, hogy megnezzem. Jo, persze, tenyleg volt egy kis dulakodas vele, hogy egy pillantast vethessek ra. A foldre tiportam es rajta fekudtem, amig lathatatlanna nem valt.
Ellenalltam a kisertesnek, hogy atoleljem (kicsit konnyebb volt, miutan jol orrba vagott).< Feltekennye tettem Aragornt! Ha-ha!
35. nap:
Megoltek az orkok.
Hulye orkok
- angelina
- Nem elérhető
1. nap:
Unatkozom. Vasudvardban nincsen kábeltévé. Semmit nem lehet itt csinálni, csak durva hangú anonim leveleket írogatni Barna Radagastnak meg Kissé Türkiz Manfrédnak.
Lehet hogy belekukkantok a palantírba.
2. nap: Megismerkedtem egy nagyon kedves fiúval a palantíron kereszt. Azt hiszem nagyon kedvel engem, és nem csak azért mert én vagyok a leghatalmasabb mágus Középföldén. Kíváncsi vagyok, hogy néz ki.
3. nap:
Kezdek kiábrándulni a palantíros fickóból. Nem akar fotót küldeni, kivéve egy hatalmas szemgolyót ábrázolót. Azt mondja, szégyenlős, de attól tartok, hogy dagadt, vagy legalábbis szőrős. Hallottam néhány nagyon ijesztő dolgot a palantír-kapcsolatokról. Lehet, hogy pihentetnem kéne a dolgot egy ideig.
4. nap:
Na, hogyhogy nem, a palantíros fickóról kiderült, hogy valójában a mordori Sötét Úr. Ez az én szerencsém. Persze, lehetett volna rosszabb is, azt hiszem. Szauron nem dagadt vagy szőrős, csak a testetlen gonosz. Most mennem kell, itt az idő, hogy hatalmas démoni sereget hozzak össze Középfölde leigázására. És a manikűröshöz is be kell néznem. Nem egyszerű ám a szép, hegyes körmök karbantartása.
5. nap:
Tipikus. Gandalf épp most rontott be, pedig tudja, hogy rühellem a váratlan vendégeket. Valami gyűrűről akart hadoválni, amit az új barátjának adott, ez a perverz vén hobbitbuzi. Szégyent hoz a Rendre. Felvág itt nekem, hogy neki hobbitja van, én meg csak egy szemgolyóval randizok. Nos, Fehér Szarumánt nem lehet így lefikázni. Nyomtam neki egy-két Mágus Pankrációs fogást. Kiütéssel győztem. Sirály.
13. nap:
Belefáradtam abba, hogy nyolcmillió lépcsőt másszak meg, csak azért, hogy Gandalfot szekáljam. Jobb lett volna, ha valami könnyen megközelíthető cellába rakom, ahol hatékonyabban tudnám szekálni és nem kellene előtte reggeliznem.
14. nap:
Na jó, ki a franc köpköd rágót az orkokra? Komolyan.
15. nap:
Éppen egy jó szekálás közepén voltam, amikor Gandalf megszökött. Na mindegy. Legalább megspórolom a napi lépcsőmászást.
16. nap:
Kicsit nézegettem a palantírban. Gandalf hosszú sátortúrára ment négy hobbittal, egy csini tündével, meg egy egész jóképű emberrel affranc, de hisz ez Arathorn fia Aragorn. Egyszer kirúgtam Vasudvardból, mert folyton azon nyávogott, hogy még nem király. Aztán van itt még egy sötét alak, meg valamiféle szőrős gőte. Bár lehet hogy az egy törp.Micsoda nyomi banda.
20. nap:
Kereszteztem az orkokat a goblinokkal a Vasudvard alatti tárnákban. Tökre fárasztó meló, mivel az orkok és a goblinok rémes nehezen szaporodnak, a vacsorameghívások és virágok ellenére. Legközelebb valami könnyebbel próbálkozom, mondjuk a goblinokat keresztezem a szurkolólányokkal. Így lesz egy szuper-energikus hadseregem, ami nappal is képes utazni, és nem panaszkodik a rózsaszín egyenruha miatt.
22. nap:
Amikor beleegyeztem, hogy démoni hadsereget készítek Szauronnak, nem gondoltam volna, hogy ilyen mocskos munka lesz. Fenébe, miért kellett nekem Fehér Szarumánnak lennem? Lettem volna inkább Sárbarna Szarumán, vagy Halványzöldes Szarumán. A fehéren minden takony meglátszik.
24. nap:
Ha figyelem a palantírt, talán láthatom Gandalf csúcsos süveg-trükkjét?
25. nap:
Gandalf megcsinálta a csúcsos süveg-trükköt! A Gyűrűhordozó teljesen lehidalt tőle. Aragorn nyilvánvalóan ezerrel nyomul a Gyűrűhordozóra. Samu megöli, ha bármivel próbálkozik.
26. nap:
A szőrős gőte minden kétséget kizáróan törp. Épp láttam, amikor keresd-a-sisakot játékot játszott az egyik hobbittal. A másik ember, úgy tűnik, a gondori Boromir. Én vagyok az egyetlen, aki mindig is Minas Tirithbe akart lovagolni, és közölni a Helytartóval, hogy a Gondor úgy hangzik, mint a kondér és, hogy keressenek egy kevésbé hülye nevet? Lehet, hogy csak nekem tűnik úgy.
28. nap:
Az Uruk-hai-ok majdnem készen vannak. Kicsit néztem a Szövetséget ma is. Boromir meggyőzte a legkisebb hobbitot, hogy megfújja Gondor Kürtjét. Nem röhögtem ilyen jót azóta, hogy összehoztam a balrogot Gandalffal a Másodkorban és Gandalf a balroggal fizetette ki az éttermi számlát. A palantír király. Jobb, mint a kábeltévé.
- angelina
- Nem elérhető
7. nap:
Völgyzugolyban. Kénytelen vagyok a fürdőszoba mlletti szobában aludni. Egész éjjel csobog a víz, és eperillatú habtól síkos az összes padló. Múlt éjszaka arra ébredtem, hogy Elrond bemászott mellém az ágyba. Elengedett miután rájött, hogy a hobbit, akit a paplan alatt taperolt, az nem Pippin. Azt hiszem, veszek egy névtáblát.
9. nap:
Megszereltem a répát speckó tünde-ragsztóval. Sirály!
11. nap:
Belegyeztem, hogy részt veszek a küldetésben, így rajta tarthatom a szemem Pippinen. Arra is kíváncsi vagyok, mi lesz Frodóval, mivel Aragorn nyilvánvalóan nyomul rá. Samu persze megöli ha bármivel is próbálkozik.
Remélem próbálkozik valamivel.
15. nap:
Boromir tanít minket vívni. Tipikus ember, olyan ormótlan, mindig beleejti a kardját a nadrágjába, aztán megkér minket kicsikéket, hogy szedjük ki. Boromir ma megborzolta Frodó haját és Aragorn majdnem lecsapta a fejét. Az emberek olyan poénosak. Pippin ma furcsán bámulta a tündét, ahogy az a reggeli tornáját végezte, de még idejében eltereltem a figyelmét egy cukkinivel. Nem tudom mit fogok csinálni, ha kifogyunk a zöldségből.
16. nap:
Boromir megkért, hogy menjek el vele sétálni. Nem fogok bedőlni az ősrégi Gondor Kürtje trükknek. Nem fogok. Nem fogok. Ó, a francba is. Csak most az egyszer.
19. nap:
Rosszkedvem van. Boromir nagyon alkalmatlan időpontban szólított Pippinnek. Közöltem vele, hogy én Trufa vagyok, és hogy már három hete folytatunk komoly kapcsolatot, de csak nevetett és megpaskolta a fejemet. Rájöttem, hogy ő sem tud megkülönböztetni engem Pippintől. Úgy látszik, arra vagyok kárhoztatva, hogy örökké Megkülönböztethetetlen Mellékszereplő Hobbit legyek, még a románc terén is. Gondolkozom valami drasztikus frizurán, mondjuk egy irokézen.
20. nap:
Lett irokéz frizurám, de senki nem látja, mert Mória Bányáiban töksötét van. Nehéz így szemmeltartani Pippint. Arra ébredtem, hogy Legolas éppen bebújik a takaróm alá. Szóltam neki, hogy nem Pippin vagyok. Erre Legolas: Nem túl sok a különbség, nem igaz? Az ezt követő dulakodásban a répa megint eltört. Odaadtam Gandalfnak, hogy szerelje meg. Gandalf azt mondta, Ostoba Tuk! Jobb dolgom is van, mint hogy a zöldségeiddel vacakoljak! Nem javítottam ki Gandalfot, mivel félek a csúcsos süvegtől
22. nap:
Gandalf beleesett a homályba. Meg vagyok sértve. Próbáltam Pippint vigasztalni, de Pippint jobban feldobta a Szilmarilok: A musical Legolas meztelen előadásában. Én nem bírtam végignézni túl sok volt benne a lábemelgetés.
28. nap:
Lothlórienben. Múlt éjjel nem kevesebb, mint ötven tünde és egy mormota látogatott meg, mind meg volt győződve róla, hogy én vagyok Pippin. Pippin persze sehol nincs, biztos Boromirral mászkál. Valamit tennem kell. A mormota rendkívül erőszakos volt. Talán, ha nem, azt azért nem.
30. nap:
Elraboltak az orkok. Minden a terv szerint megy. Mondtam Pippinnek, lehet, hogy fel kell ajánlanuk pár szolgáltatást, hogy elengedjenek. Pippin elégedettnek tűnt. Na majd ha rájön, hogy úgy értettem, NEKEM kell felajánlania azokat a szolgáltatásokat, hogy elengedjék. Ezenkívül az orkok még egy új répát is adtak, jutalmul azért, mert nagy sárga célkereszteket festettem Boromirra, amikor nem figyelt oda. Mindent összevetve, tökjó nap volt a mai.
- angelina
- Nem elérhető
1. nap:
Balhéba keveredtünk a bulin ellődözött petárdák miatt. Bár az a gyanúm, Gandalf nem is volt olyan mérges, csak kifogást keresett, hogy kicsit megizzasszon minket, ifjú hobbitokat. Még jobban kezdtem gyanakodni, amikor a mosogatás büntetést a Gandalf botjának fényesítése meg Gandalf lábának megmasszírozása meg békaugrás meztelenül a káposztaágyásban büntetés követte, ugyan már, kit akar ezzel átverni? Főleg a lábmasszírozás dologgal.
2. nap:
Tökjól indult a nap, amikor felfedeztem egy pont megfelelő alakú répát. Még jobb hír, hogy Pippin lenyúlt hat káposztát, két zsák krumplit és három cső kukoricát, bár azt kell hinnem, Pippin késsé túl optimista. Úgy értem, két cső kukorica talán még elmegy, na de nem reggeli előtt.
Helyzet rosszra fordult, miután beleütköztünk Frodóba és hűséges csődtömegébe oppá, úgy értem hűséges Samu szolgájába, a kukoricásban. Pippint Samu megakadályozta Frodóval való kissé eltúlzott ölelkezésében, és egy óvatlan pillanatban behajította Pippint az árokba. Az ezt követő dulakodásban a répa eltört. Nagyon szomorú vagyok.
3. nap:
Átvágunk a vidéken Frodóval, Samuval és Pippinnel. Közben túlöltözött, és rémesen kitartó lovasok üldöznek minket, idejétmúlt fekete göncökben. Ahogy már Szürke Gandalfnak is kifejtettem, az egyszínű cuccok annnyira vércikik. Vajon Frodó valami rossz kapcsolat emlékétől, esetleg féltékeny exek elől menekül?
Hallottam pár pletykát Hobbitfalván bizonyos poligám hobbitokról, bár nekem az ilyenek nem jönnek be.
5. nap:
Rosszról rosszabbra fordult a helyzet. A Brí-beli pihenő során felszedtünk egy modortalan és borostás embert, aki nyilvánvalóan perverz hobbitbuzi, persze rám senki nem hallgat. Ragaszkodott hozzá, hogy egy ágyban aludjunk a szobájában, ahelyett, hogy hagyott volna visszamenni saját tökéletesen kényelmes szállásainkhoz. Aztán egész éjjel ott kukkolt, biztos valami vad hobbit-gruppenszexet akart látni a takarók alatt. Ez nem történt meg, bár Pippint egész éjszaka az övénél fogva kellett visszatartanom, nehogy keresztülmásszon Samun, és rá Frodóra. Pippin unja az életét, vagy mi?
6. nap:
Nagyon kellemetlenül ébredtem, miután hobbitbuzi ember megcsiklandozott. Elküldtem az anyjába, erre ő: Tegnap éjjel nem ezt mondtad. Pillanatnyi zavarodottság után rájöttem, azt hiszi rólam, hogy Pippin vagyok.
Helyreigazítottam. Ember elsompolygott, és égett a feje, de előbb még közölte: Én ám király vagyok, tudod?
Persze, én meg a Bakacsin-erdő tündekirálynője.
- angelina
- Nem elérhető
íme Pippin naplója.
1. nap:
Éppen zöldséget nyúltunk le, amikor beleütköztünk Samuba meg Frodóba. Egész jót hemperegtem a kukoricásban Frodóval, mielőtt Samu erőszakosan eltávolított róla. Azt hiszem váltanom kell pár szót Frodóval a túlságosan bizalmaskodó és durva szolgákról.
Legurultam a domboldalon. Trufa csalódott, mert eltört a répa amit magával cipelt. Ráadásul még pont megfelelő alakú is volt.
2. nap:
Völgyzugoly csini hely. Bár már unom, hogy Samuval kell egy szobában aludnom. Folyton csöpög a víztől és eperillatot áraszt. Abba is belefáradtam, hogy a tündék szokatlanul élethű pázsitdísznek néznek.
3. nap:
Csatlakoztam a Gyűrű Szövetségéhez. Mindenki nagyon kedves, csak Legolas egy kissé érzékeny. Tegnap a lábamnál fogva kilógatott egy szakadék felé, amíg be nem ismertem, hogy ő a legszebb tünde a Szövetségben. Nem akartam mondani, hogy ő az egyetlen tünde a Szövetségben, mivel a szakadék nagyon mély volt.
7. nap:
Huszonöt nap telt el Aragornnal való találkozásunk óta, és még mindig nem mosott hajat. Kezd nagyon zavarni a dolog.
9. nap:
Samunak nincs igaza Boromirral kapcsolatban. Nagyon kedves fickó. Ma éjjel elhívott sétálni, és felajánlotta, hogy megfújhatom Gondor Kürtjét. Alig várom.
[Aznap este, később]
Azt hittem Gondor Kürtjének megfújása összehívja a nyugati hadakat. Úgy látszik nem.
Mindezek ellenére nagyon tanulságos volt.
10. nap:
Mória Bányáiban töksötét van. Bár annyira nem baj, így legalább Boromir nem tud folyton nekem panaszkodni arról, hogy Aragorn micsoda érzéketlen, nagyarcú, hobbitbuzi barom. Bagoly mondja verébnek, ha engem kérdeztek Aragorn mondjuk tényleg teljes gázzal nyomul Frodóra. Samu megöli, ha bármivel próbálkozik.
13. nap:
Tettenértem Legolast, amikor éppen Aragorn csizmatalpait kenegette viasszal, ez megmagyarázza, miért zuhan Aragorn mindig a karjaiba. Trükkös tünde.
Aragorn még mindig nem mosott hajat.
14. nap:
Gandalf meghalt. Mindenki nyomott hangulatban van. Hogy felvidítsa a Szövetséget, Legolas meztelenre vetkőzött, és jeleneteket adott elő a Szilmarilok: A musical-ből. Még mindig nyomott a hangulat. Legolas elvonult, és most 3000-éves tündeherceg módra duzzog.
15. nap:
Lothlórien oan szép. Véletlenül rányitottam Gimlire, amikor éppen fürdött. Most már értem Gandalf mit értett az alatt, hogy vannak rémesebb dolgok is az orkoknál. És nem Aragorn rejtőzködött ott a hab alatt? Lehet, hogy hetekig rémálmaim lesznek.
16. nap:
Aragorn hajat mosott. Éljen.
Lehetséges hogy tényleg ő volt az a hab alatt.
20. nap:
Boromir írt nekem egy verset. Trufa azt mondja, minek fűzöm az agyát. Persze, Trufa azt is mondja, hogy úgy bőgök, mint egy lány. Trufa tulajdonképpen tök szemét mostanában.
A vers nem lett valami jó. Nem rímel. Mellőzöttnek érzem magam.
30. nap:
Megmondtam Boromirnak, hogy nem akarom magam elkötelezni, erre ment és kinyíratta magát az orkokkal. Komolyan. Az emberek néha olyan túlérzékenyek
Elraboltak az uruk-hai-ok. Nem éppen barátságos fazonok. Trufa azt mondja, lehet, hogy fel kell ajánlanuk szolgáltatásainkat, hogy elengedjenek. Azt hiszem Trufának tetszik az ötlet; szemét ******.
Az orkok tök büdösek. Hirtelen hiányzik Boromir.
- Narië
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Faramir: a GYűrű Gondorba megy
valaki: Király, nem Helytartó
aragorn: Páncélinges szűz
vk.: Váó!!!
Frodó: De mi mibe kapazkodjunk?
Vk: Samu hajába
Amikor Theoden mondja, hogy a nőket biztonságos helyre kell vinni, Legolas valamit pakol egy ládába.
A film elején mutatják még Gandalf halálát
Vk1.: Te, ez már volt az első részben
Vk2.: Nekünk már nem tudnak újjat mutatni
Frodó: -Samu, kihagytál egy fontos szereplőt....
Vk.: Igen, mi lesz Gollammal???
[size=9:3tavig3u]Nem olyan jók, de nem kell megkövezni[/size]
'Is there anybody out there?'
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Augustíne
- Nem elérhető
Ithil Iarfeniël írta: Legolas: Vörös nap virrad, vért ontottak éjszaka.
Aragorn: Má' megin okoskodik wazze!
Haldír: Meghaltam wazze!
Aragorn: Én szóltam hogy húzzál fel a toronyba wazze!
Ez a 2 a legjobb!!! Én is számtceh órán olvastam de. a paródiákat, és engem is hülyének néztek!!
ORLANDO 4ever!!!!
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Anwe írta: Rájöttem, hogy számtech órán nem ajánlatos az írásaitokat olvasni... Kissé ehéz a tanár észrevétele nélkül leborulni a székről...
Ilyenkor örülök, hogy a CHtanárom GyU-rajongó
Anwe írta: Kéretik betegtájékoztatót is mellékelni a fórum e része mellé.
"A kockázatok és mellékhatások tekintetében forduljon Királyának gyógyító kezéhez."
[size=9:1y2uptaz]Akkoris Théodén a király!!![/size]
A paródiák naon jók! :hello:
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Anwe
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- [Nerwen]
- Nem elérhető
- Ithil Iarfeniël
- Nem elérhető
Szilszakáll:Most olyasmi van készülőben, ami régóta nem volt: az Ent-tanács!
Trufa:Az mi?
Sz: Egy gyűlés.
T:Mik gyűlnek össze?
Sz:Entek....Egyéb hülye kérdés, wazze? Ostoba Tuk!
T: Én Trufa vagyok wazze!
Legolas: Vörös nap virrad, vért ontottak éjszaka.
Aragorn: Má' megin okoskodik wazze!
Haldír: Meghaltam wazze!
Aragorn: Én szóltam hogy húzzál fel a toronyba wazze!
Éowyn Grímának: Taknyod-nyálad egybefolyik wazze!
Holtak a lápból: Csátok wazze! (háttérben zene:"Csak fekszem a vizen és süt rám a nap...)
Éomer: Mi a **** kerestek itt wazze?
Aragorn&Legolas&Gimli: Közöd wazze?
Elrond: Itt az idő wazze! (vagy ha jobban tetszik: Tollen i lű wazze!)
Na abbafejezem...
De ti nehogy!!!
- Rabyn
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Áfonya írta: Jah, vki kérdezte, hogy az eredeti naplók hol találhatók, itt:
www.livejournal.com/~cassieclaire
Nem tudja ezeket nekem valaki leforditani?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Iszonyatosan Király!
Ha valaha kiadjuk a saját Gyűrűkúránkat a te neveidet fogjuk használni...
Itt most sok vigyori pofa következne, de mivel mindenki ilyeneket rak be, nagyon inflálódtak már, ezért érjétek be helyette ezzel a szöveggel.
Mégegyszer: Nagyon Aran!
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Van itt egy kis semmiség:
Itt következik Aranka és Arzén történetének egy része
Még mindig Hölgyzsivajban
Aranka: Ó je, Király vagyok, olyan Király, hogy még a régi tünde-Királyok sem lehettek Királyabbak! Lalala Még Lucianne apja sem volt Királyabb!
Trallala, a Király én vagyok!
Volt sok más, kevésbé nemes,
Voltak szépek, meg nagyok
De mint én! Egy sem oly helyes.
Volt Elindul, Iszákos,
És loboncos tündék,
Rég meghalt a legtöbb,
Én meg itt vagyok még.
Országom most még nincs,
Nem nagy gond, majd szerzek!
Jó lesz Göndör, ott a sok kincs,
Meg nincsenek Elfek!
Né mán, ez a csaj pont olyan, mint Lucianne! Hé, Titánium! Titánium!
Arzén: Miért szólítasz így? És ki vagy te?
Ara: Én Király vagyok! Te meg pont olyan, mintha Lucianne Titánium klónja lennél!
Arz: Ezt sokan mondták már, pedig a rendező szólt, hogy ez nem a Star Wars Episode II. De ha te király vagy, hol van az országod?
Ara: Ööö Hát, izé Jó messze innen. De különben Esztelen vagyok.
Arz: Ja, látszik. A bolondok háza két erdővel odébb, arrafelé.
Ara: Meg még egy csomó cím birtokosa, Aranka vagyok, dínomdánom, Iszákos volt az ősöm, szóval a te szépséged nuku hozzám képest. Mellesleg miért nem találkoztunk eddig?
Arz: Talán mert még meg sem születtél, amikor elkezdtem fonni ezt a hajtincset, te kis taknyos!
Ara: Én? Kikérem magamnak! Két éve nem voltam náthás!
Arz: Én meg kétezer-nyolcszáz éve! Na, erre mit lépsz?
Ara: Hát, jól teccik tartani magát! És hol volt eddig a néni? Egy kriptában?
Arz: Te nagyonhüjje! Nem esett még le, hogy én Elronda lánya vagyok, mellesleg egy csodaszép tünde? Olyan szép, hogy még a nagymami is halál ideges lett, amikor először megpillantott Garas Galagonyában!
Ara: És? Én meg Király vagyok! De ettől a perctől fogva szeretlek, Arzén Undokilyen, mert ezt írják a forgatókönyvben.
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
De most folytatódjék a
Kaland
Osgiliath
Nazgul: Aaaaaaaaaadd ideeeeeeeeeeeeee aaaaaaaa Gyhűűűűűűűűűűűűrhűűűűűűűűűűűt!
F: Ne e e e m
S: Frodó úr, egy kicsit meggyőzőbben ha lehetne...
N: Aaaaaaaaaaaaadd ideeeeeeeeeeee!!!!
F: neem... de e... ne e em...
S: Hagyd békén a gazdámat!
G: Ő az én Gazdám, te szompolygósz hobbit!
N: ÁÁÁÁÁáááááááááááá, eeeeeeegy réééééééégiiiiiiii iiiiiiiiismeeeeeeeeeeeeeerőőőőőőőőőőőőős....
G: Hagyjál engem békén! Nála van a Drágaszág!
N: Jaaaaaaaaaaa téééééééééényleeeeeeeeeeeeg!
S: (Félrelöki Frodót és kőport szór a nazgul szemébe...) Nesze te gaz!
N: Teeeeeeeee kissssssssshhh izééééééééééé! Khööööööööö, khöööööööö, khööööööööööö...
S: Gyere, Frodó úr...
F: Ki vagy te? Hagyjál!
S: Jaj, ne... a fű...
(Elrángatja Frodót aki többször megpróbál kardot rántani, de az kifog rajta, aztán bambán leül)
F: Drágaság... Gyűrűcske...
G: Gyertek, hobbitockák...
Fa: Nem mentek sehovaseeeeeeeeeeeee!!!!!
S: Te is kezded?
Fa: Ááááááááááááááááállj!
S: Tudod te, milyen nehéz ezt a szöveget olvasni?
Helm szurdok
O: Rohaaaaaaaaaaaaaam! Váááááááááááárrrrrrrrrrrrrrrrrr!
Th: Tudjuk, hogy vár, mi védjük!
(Orkok létrákat támasztanak és elkezdenek felmászni, de a felénél tériszony miatt leugranak. )
É: Hehe... Hülye orkok!
O: Te beszélsz?
É: Én beszélek!
O: Nem gondoltam volna, hogy képes vagy rá...
É: Teeeeeeeeeeeeeeee!
H: Éomer!
É: Mi van?
H: Nyugi... fog itt még VÉR folyni...
A: Na gyertek! Szerteszét váglak titeket!
O: Ha hagyjuk...
A: Ez itt Andúril, a Nyugat Lángja!
L: Még mindig nem javítottad ki rajta a rúnákat...
A: Csak álcáztam, hogy hibásnak lássátok...
Gi: Hát kétségtelen... de várjunk csak! Javított rajta! "Andduril" "A Njugatt Lángia" jé, egy harmadik sor "Mosht épen takkarékon ég"
L: Tényleg javított rajta...
Gi: De tudod, Aragorn, a sindában az ég ami lángol, és az ég ami fent van, az más...
H: Honnan tudod te ezt?
Gi: A tanács után, amikor Gandalf haja meggyulladt, végig kellett hallgatnom Elrond kiselőadását... Gandalf ugyanis hibásan szitkozódott...
Vasudvard
Sz: Nos?
P: Hát lembast nem találtunk...
T: És ahogy mondtad, mindig előreküldtünk egy orkot...
P: El is fogytak rendesen...
Sz: És?
T: Sehol egy Pokémon...
P: Se lembas...
T: Se pipafű...
Sz: Na ez a Szahumán! Most megkapja!
T: Várj! Gandalf azt mondta, ne beszélgessünk vele...
P: Megbabonáz...
Sz: Engem ugyan nem!
(A lábába csimpaszkodó hobbitokkal mit sem törődve a torony elé lépdel és elkiáltja magát)
Szi: Szahumán!
Sza: (vontatottan) : Mi van?
Szi: Most felelni fogsz, Fehéh Szahumán!
Sza: Elég hülyén hangzik, hogy nem ejted az erreket....
Szi: De ejtem... csak... nem jönnek ki...
Sza: Egyébként se vagyok Fehér.
Szi: Hát akkoh?
Sza: Hologramos Szarumán vagyok!
milyen?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Erendil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Nefadar
- Nem elérhető
- Narië
- Nem elérhető
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- Laurelin
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
Elrond írta: Rago: Ezektől a képektől kifeküdtem! Huhh... Párduc tank középföldén... ettől kihaltam! :dead: [size=9:dyhmitjm] ettől ihletett kaptam, köszii!! [/size]
Szivi!! Tök jó lett!
- Fio
- Nem elérhető
- Mike
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Elrond
- Nem elérhető
Elrond: Hol vannak a többiek??
*begördül egy német tigris tank*
Legolas: *tiszta SS-egyenruhában, enyhe német akcentussal* Heil Thranduil!!
E: Üdv Legolas, ez itt Frodó, Pippi, Trufa és Samu a négy hobbit. *a hobbitok erős hagyma és alkohol szagot árasztanak magukból. * Ez Arathorn fia Aragorn a hippi. * aragorn szintén részeg, plusz be is lőtte magát, és úgy füstöl mint egy gyárkémény*
Ar: Csá.. hikk Legolas... hikk izé, Manwe, frankó az anyag vazze!
E: Ő Boromir a Gondori Népköztárság Kommunista pártjának elnökének a fia.
B: *Tetőtől talpig vörösben* Zdraszvujtye taváris! (Hun: Üdvözöllek elvtárs!)
E: És Glóin fia Gimli, libakereskedő. * Gimli pajesszal, kalappal, hosszú orral*
L: Waaaas??!!! Juden???!!!! Achtung fiúk, támadásch!!!
*A tankból géppuska tűz tör elő, vadul ágyuznak*
Gandalf: *eddig rejtve*Páncélökölusszá átalakulusz varázsbotusz, ammenussz!!!
*Gandalf botja, hirtelen páncétörő rakétává változik kilövi Legolas tankját, de késő. gimli kábé 754 cafatban lóg a falon*
*Legolas lehuppan a földre*
E: Huhh, kösz Gandalf! 1575 évvel ezelőtt is szét lőtte a kertem, akkor is építhettem újra.
Arwen: Afrancc, megint takaríthatok!!!
Frodó: És Gimlivel mi lesz?
*Gimli darabja mint a T-1000-es elkezd összeolvadni*
Mindenki: Fúhhh, Gimli a Terminátor!!
-folyt. köv. ha tetszik-
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine