Humor

Több
17 éve 7 hónapja - 17 éve 7 hónapja #322044 Írta: Szméagol
Szméagol válaszolt a következő témában: Humor
Szilszakáll: - Burárum, most megvitatjuk, hogy orkok vagytok-e, és hogy menjünk-e háborúúúúúbaaaaaaaaaaa….burárum! Ilyen nem volt már nagyon-nagyon-.nagyon rég ótaaa…Összeáll az entek tanácsa.
Szilszakáll: - Kedves barátaim! Fordítom: Trallabammabúgóbarnabramburmabuddhaszidhartha burma- bammakammagammadeltaalfabétagammadeltamohadunnadunasumma! Ezennel megnyitom az 500. ent tanácsot!
Az entek: - Bummalarramullabur!
Szilszakáll: - Két dolgot vitatunk meg: Az egyik, hogy trombitatalabambalumbágó. A másik, hogy brammular-mum bummlardumlabulrarammtral. Mindenki megjegyezte? Vagy elmondjam még egyszer?
Az entek: - Trullamullabungabumm!
Szilszakáll: - Remek. Akkor kezdhetjük is. (Éjszakába nyúlva halandzsáznak, Pippin és Trufa már-már elalszanak, amikor Szilszakáll odaballag hozzájuk.)
Szilszakáll: - Az entek megállapodtak.
Pippin: -És?
Szilszakáll: - Mi az, hogy és? Az entek megállapodtak.
Pippin: - Igen, és? Miben állapodtak meg?
Szilszakáll: - Ne olyan hevesen, hobbitifjak! Mi nem kapkodjuk el a dolgokat. Először megállapodtunk, hogy megállapodunk. Utána megállapodtunk, hogy megállapodunk, miben állapodunk meg előbb: Abban, hogy orkok vagytok-e, vagy abban, hogy menjünk-e háborúba.
Trufa: - De hát ennyi időnk nincs! Mire jó ez a sok megállapodás?!
Szilszakáll: - Itt a törvénykezési könyv: Brummatralmabellmadurrallabammagurlatrambulambabambabanánbénabúbosbanka, ami annyit tesz, hogy amennyiben nem fogadjátok el a megállapodásban való megállapodást, fellebbezhettek. Elvégre ez igen fontos ügy. De figyelmeztetlek, a fellebbezés nem megy seperc alatt, mint a tanácskozás. Az hosszú időbe telik.
Pippin: - Még hogy seperc alatt!
Szilszakáll: - Amennyiben nem fogadjátok el azt, hogy a tanácskozás seperc alatt telik, fellebbezhettek.
Trufa: - Értsd már meg, kéregagyú! NEM – AKARUNK – FELLEBBEZNI! Csak döntsétek el, mentek-e háborúba.
Szilszakáll: - Ha jobban belegondolok, megállapodhatunk benne. ( Egy percre elmegy, valamit susmorog a többi enttel, majd visszajön.)….Megállapodtunk.
Pippin: - Na végre! Ezért kellett órákat várni?!
Szilszakáll: - Hát igen. Kénytelen voltam a rövidebb variációt alkalmazni.
Trufa: - Nahát, olyan is van?!
Pippin: - És….megállapodtatok mindenben?
Szilszakáll: - Ó, természetesen. Megyünk a háborúbaaa….
Pippin: - Hát ez remek! És…orkok vagyunk?
Szilszakáll: - Burárum….igen.
Trufa: - Micsoda?!
Szilszakáll: -Nos, sejtettem, hogy nem fogtok örülni, de tudjátok, hogy ha nem fogadjátok el a…
Trufa: - NEM AKARUNK FELLEBBEZNI! Inkább taposs el minket. PLACCS!
Pippin: - Ne! ÁÁÁÁÁÁÁ! PLACCS!

Asszem ez nem lett olyan jó...meguntam a saját fárasztó poénjaimat. :lol: hehe :lol: Ja, és néha érdemes elolvasni a ,,halandzsákat" is.

A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 7 hónapja #322043 Írta: Belladonna
Belladonna válaszolt a következő témában: Humor

Aragorn: -Legolas, tünde-szemed mit lát?
Legolas: - Egy katicabogarat tizenkét óránál!

:lol: :lol:

"és a Megye földje jó mély"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 7 hónapja #321979 Írta: Szméagol

Acho írta: a "Koncentrikuskör"-ös tegnapelőtt volt már, de jó volt újra elolvasni! ;-) :-) meg a másik is jó! csak így tovább! várom a továbbiakat! :-)

Jah, tényleg. :lol: :oops: :lol: Este volt már, fáradt voltam.

A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.

Több
17 éve 7 hónapja #321946 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Humor
a "Koncentrikuskör"-ös tegnapelőtt volt már, de jó volt újra elolvasni! ;-) :-) meg a másik is jó! csak így tovább! várom a továbbiakat! :-)

Több
17 éve 7 hónapja - 17 éve 7 hónapja #321945 Írta: Szméagol
Bilbó: -Kedves Böffenek! Tulkok és Bunkók! Kolbászok, és Virslik! Bögyösök, Ürülékek, Darazsak!
Darázs Domi: -Da-rá-zsok!
Bilbó: -És végül…Szatyrok!
Frodó: -Szatyorok!
Bilbó: -Te fogd be! Talán neked van szülinapod?!
Frodó: -Hát…ami azt illeti….igen
Bilbó: -Mi?!
Frodó: -Mi?!
Bilbó: -Mi?!
Frodó: -Te nem olvastad a Könyvet????!!!! Ez hallatlan! Most azonnal mindenki menjen haza, olvassa el a könyvet, és csak aztán jöjjön vissza! (Frodót letámadja a tömeg, vörösre-lilára verik, végül belebolondul, és az egész bulin úgy ugrál, mint egy csirke, sőt, néha még kotkodácsol is.)
Bilbó: -Na…hol is tartottam?! Azt kérdeztem, hol tartottam! Mike, te vagy a súgóm!…Ahhá, köszönöm! Szóval, ma van a 111. születésnapom! Vagy nem? Mikor is születtem? Mike, számológépet! Ahha….aszonggya….kettőezer….kilencszáz…. három…. Igen…Ma van a 111. születésnapom! És mégis, mily kevés e száztizenegy év, ha ily nagyszerű szakácsok között élhet az ember. Az itt lévőt felét se ismerem feleannyira, mint szeretném, és fele részüket se szeretem, feleannyira, mint kellene….Mike, számológépet! Ahhá….kösz ….Mike, mi jön most?....ahhá….kösz ……na, szóval engem szólít a kötelesség…..már így is sokáig halogattam…..(mocorog) …..de mostmár elmegyek…..oda, ahová a király is gyalog jár! (elinal)

Több
17 éve 7 hónapja #321944 Írta: Szméagol
Elrond: -A Koncentrikuskört nem lehet megsemmisíteni, ööö…hogy is hívnak, John? Tehát: a Koncentrikuskört nem lehet megsemmisíteni, Glóin fia Gimli. Vissza kell vinnünk Mordorba, ahol kovácsolták, és bele kell vetni a lángoló katlanba!
Gimli: - És az mire jó?
Elrond: - Hát úgy lehet megsemmisíteni, te földigyökér!
Gimli: - Nem azt mondtad, hogy nem lehet megsemmisíteni? PJ, ugye, hogy azt mondta?
Elrond: - Úgy értettem, hogy a béna kis bunkóddal nem tudod megsemmisíteni. Nem lehet megsemmisíteni.
Gimli: - De hát az előbb azt mondtad, hogy mégis meg lehet semmisíteni! Figyelj, Hugo, szerintem kicsit jobban is átolvashattad volna a szöveget!
Elrond: -Meg lehet semmisíteni! Ööö…illetve, a koncentrikuskört nem lehet megsemmisíteni. Mit tudom én. Az biztos, hogy a fabunkóddal nem tudod megsemmisíteni!
Gimli: - Kösz, szólhattál volna, mielőtt széttörtem a fejszém. Most a csicskásom, Aragorn, egész nap utánam fog takarítani!
Aragorn: - Ki a csicskásod?! Még egy ilyen beszólás, és elmondom Legolasnak, hogy áthajítottalak a hídra! Hopssz…bocsi
Legolas: -Ő nem a csicskásod, hanem Aragorn, Arathorn fia. Hűséggel tartozol neki.
Gimli: -Én ugyan nem! Orlando, te se végzed valami jól a melót! Vagy már a Trójára próbálsz? Annak a Baromirnak beszéljél, ő gondori! Úgy tűnik, a forgatókönyvet is csak én olvastam el. Minden esetre, enyém a fejszém, úgyhogy legközelebb szóljál előbb, Elrond. Illetve, most jött volna az, hogy ,,tiéd a fejszém!”, de nem fogom egy ilyen nyápic kis manónak, mint a milyen te vagy, Frodó, odaadni a fejszémet. Hiszen el se bírod! Másrészt a fejszémet most törtem el.
Legolas: - Gimli, ezt a ,,tiéd a fejszém”-et átvitt értelemben kell mondani. Vagy ha nem, akkor Samu nagyon megszívta, mert neki kell cipelnie Frodó összes cuccát Mordorig!
Gandalf: - Segítek neked cipelni ezt a nehéz terhet, Csavardi Samu.
Aragorn: - És nem kell cipelned a kardom.
Legolas: - Se az íjam!
Gimli: - Se az én fejszém!
Frodó: -Hé! Velem mi lesz?!
Aragorn: - Ugyan már, óvodát nem viszünk magunkkal!

Több
17 éve 7 hónapja #321943 Írta: Szméagol
Mindenkinek köszönöm! :lol: :lol: :lol: Akkor küldöm a többit, van pár még raktáron. :P :lol:

Több
17 éve 7 hónapja #321938 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Humor
jók vagytok! :D :D:D:D:D

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 7 hónapja #321933 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Humor

Szméagol írta: Gimli: -Volt náluk egy receptkönyv. Nem láttatok egy receptkönyvet a mézes-mustáros szószhoz?
Éomer: -Nem, sajnálom.
Legolas: -Na és két hobbitot?
Éomer: -Minddel végeztünk. Nagyon finom volt.
Legolas: -Mondd, te most miről beszélsz?
Éomer: -A mézes-mustárosról.
Legolas: -Mi meg a barátainkról.
Gimli: - A saját nevedben beszélj!

Au, ez fájt. :D Grat! :)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 7 hónapja #321932 Írta: Acho
tetszett ez a gasztronómiai LotR! :-) még ilyeneket, sokat!! ;-) :-) Maedhros, Nam: tőletek is várnám a folytatást! izgulok, hogy hová lehet még fokozni e sztorikat!! :-)

Több
17 éve 7 hónapja #321930 Írta: Szméagol
1.éhes ork: - Egy tapodtat sem megyünk tovább, amíg egy kicsit nem pihentünk!
Uglúk: - Gyorsan, rakjatok tüzet!
2. éhes ork: - Nem ettünk mást, csak kukacos kenyeret három nyavalyás napja!
A séf: - Hé! Azt mondtad, szereted a főztömet!
2. éhes ork: - Csak illedelmesség volt.
3. éhes ork: - Igeeeen! Miért nem eszünk húst?! Mondjuk őket…ez friss vér.
Uglúk: - A félszerzeteket, nem esszük meg! A Fehér patának tartogatjuk, az ő lakomájához kell!
4. éhes ork: - Akkor süssél valami finomat! Mi mézes mustárost szoktunk enni, ahogy csak a mami tudja.
1. éhes ork: - Hmmm…mézes-mustáros!
2. éhes ork: - Én dupla adagot kérek!
5. éhes ork: - Én allergiás vagyok a mézre!
6. éhes ork: - Én a mustárra!
Az ork, aki éhes: - Én éhes vagyok!
7. éhes ork: - Az én mamim Ristorante pizzát szokott csinálni, ami pont olyan, mintha egy angmari pizzériában lennénk!
8. éhes ork: - Nekem eltűnt a menzajegyem!
Uglúk: - Csak az kap kaját, aki időben beáll a sorba! (Óriási dulakodás, amiből csata lesz. )
Trufa: - Pippin!
Pippin: - Mi van?
Trufa: - Kopjunk le!
Mami, az új séf: - Hé, azt hittétek, hogy csak így elmehettek, anélkül, hogy megkóstoltátok volna a főztömet?! Ezt sértésnek veszem! Tessék, itt egy kis kós-toló…Gyerünk, hívj segítséget! Visíts! Most nem ment meg téged senki a mézes-mustáros szószomtól! (Egy dárda átfúrja a séf hátát. Megérkeztek a rohírok, akik megérezték a mézes-mustáros szagát, és eljöttek, hogy nekik is jusson belőle. Lekaszabolnak mindenkit.)

*

Aragorn: -Rohanvást zabálnak. Megérezték a szagunkat!
Legolas: -Sárgás-barna nap virrad. Mézes-mustárost ettek az éjjel.
Gimli: -Három napja üldözzük az uruk hai-kat. Se kaja, se pia. Csak kövek, mindenütt.
Aragorn: -Legolas, tünde-szemed mit lát?
Legolas: - Egy katicabogarat tizenkét óránál!
Legolas: -Gyere Gimli, ne maradj le!
Gimli: -Bah, a törpök természetüknél fogva rövidtávon veszélyesek!...Csak szuszogj, szuszogj! (Rohírok vágtáznak el)
Aragorn: -Rohan lovasai, mi újság a határokon? ( A lovasok visszafordulnak, fenyegetően körbeveszik Aragornékat.)
Gimli: -Na, ezt jól megcsináltad, te pancser!
Éomer: -Mi dolga egy embernek, egy tündének és egy törpnek Lovasvégen? Feleljetek! Hogy hívnak?
Gimli: -Mondd meg a neved, te lovas tahó, és én is mondom az enyém!
Éomer: -Levágnám a fejed, törp uram, ha a kardomon ne lenne még egy kis mézes- -mustáros szósz!
Legolas: -Belehalnál a szószba, mielőtt kardod lesújt! (Aragorn leinti őket)
Aragorn: -Két barátunkat keressük, akiket foglyul ejtettek az orkok! Az ő nyomaikat követtük!
Gimli: -Ugyan már, minek ez a színjáték, a mézes-mustárosért jöttünk!
Éomer: -A mézes-mustárossal mind végeztünk. Az uruk-haikat megöltük, és holttesteket máglyán elégettük.
Gimli: -Volt náluk egy receptkönyv. Nem láttatok egy receptkönyvet a mézes-mustáros szószhoz?
Éomer: -Nem, sajnálom.
Legolas: -Na és két hobbitot?
Éomer: -Minddel végeztünk. Nagyon finom volt.
Legolas: -Mondd, te most miről beszélsz?
Éomer: -A mézes-mustárosról.
Legolas: -Mi meg a barátainkról.
Gimli: - a Saját nevedben beszélj!
Éomer: -Gondolom, ott rohadnak abban az elégett kupacban. (Egy füstölgő halomhoz vezeti őket. Aragorn letérdel, bánatosan vizsgálja a nyomokat.)
Aragorn: -Itt volt egy tányér-mézes mustáros. Itt egy másik.
Legolas: -Haverj, koncentrálj a hobbitokra!
Aragorn: -Jól van, na! Itt feküdt az egyik hobbit. Itt a másik….kúsztak….elvágták a köteleiket…..követték őket…..a nyomok a Fangorn-erdőbe vezetnek!
Gimli: -Fangorn…miféle őrület vezette oda őket?
Legolas: -Talán a mézes-mustárostól jobban féltek, mint egy erdőtől.
Gimli: -Ne szidjad már folyamatosan a mézes-mustárost! Az isteni!
Legolas: -Ja, persze. Meg a lócitrom is.
Gimli: -Hogy lehetsz ilyen finnyás?!

Még egy firkálmány. :lol: :P :lol: :wink:

Több
17 éve 7 hónapja #321918 Írta: Szméagol

Nessa írta:

Szméagol írta: Frodó: - Gandaaaaalf!
Boromir: - Aragoooorn!
Legolas: - Balroooog!
Frodó: - Samúúúúú!
Samu: - Tessék?

ez tetszett nagyon :lol:

Köszi :lol:

Több
17 éve 7 hónapja #321890 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: Humor

Szméagol írta: Frodó: - Gandaaaaalf!

ez tetszett nagyon :lol:

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
17 éve 7 hónapja #321885 Írta: Acho
Namarie: jó munkát! ;-) :-) :-)
Szméagol: hogyezmilyennagyonsúlyos!!! :-) :-) :lol:

Több
17 éve 7 hónapja #321815 Írta: Szméagol

Phaedra/Namarie írta: Egy kérdés: szerinetetek nagy baj lenne, ha összesezdném a különböző topikok aranyköpéseit? Csak a mai napon kettőt is találtam. :P

Nem, nagyon jó ötlet, mivel olyanok vannak, hogy úúúúúúú... :lol: Már elkezdted?

Több
17 éve 7 hónapja #321814 Írta: Szméagol
Gandalf: - A balrog….ez erősebb mindannyitoknál. Fussatok!
Aragorn: - De azért mégis, nem illene legalább megküzdeni vele? Figyu, öregcsont! Mi itt megállunk, a híd túloldalán, te meg bátran szembefordulsz azzal a hatalmas Red bullal. És akkor mondjuk levághatsz valami ilyesmi szöveget: -,,A titkos tűz szolgája vagyok. Én táplálom Anor lángját. A fekete tűz nem segít neked Udun lángja!
Balrog: - Uraim, sajnálom, hogy meg kell szakítanom felettébb fontos eszmecseréjüket egy kis tűzleheléssel, de sajnos ez a dolgom. Felőlem neki is vághatunk. De gyorsan, mert a törp súlya alatt erősen megrogyadozott ez a kis híd.
Gandalf: - Valóban? Nézzük csak. (Botját belevágja a hídba, mire az valóban kicsit recsegni kezd a talpa alatt.)
Gimli: - Én, túlsúlyos?! Ha-ha! Majd megnézem, hogy az a barlangi troll mikor jön át ezen a hídon.
Aragorn: - Gandalf, állj már sarkadra! Most kéne a Homályba taszítanod a Balrogot! Mellesleg, Gimli, tényleg felszedtél pár kilót az utóbbi időben.
Gandalf: - Semmi kedvem megküzdeni vele. Ő csak takarodjon vissza a Homályba, én meg táplálom tovább Anor lángját.
Aragorn: - Igazán, te gyáva féreg? Hát majd megküzdök vele én!
Balrog: - Kérem uraim, teljesen fölösleges az erőszak. Esetleg az orkbandámon okozott károkat ha megtérítenék, az tökéletesen elég lenne, aztán mehetnek is tovább.
Aragorn: - Ide figyelj, Udun Lángja! Én, Isildur örököse, harcba hívlak, és kiteljesítettnek nyilvánítom bankegyenlegedet! Mit szólsz?
Balrog: - Talán előbb ugorjunk le oda, lent tágasabb. Ott megbeszélhetnénk.
Aragorn: - Kardélre hánylak!
Gandalf: - Nem kockáztathatom a halálodat, Aragorn! Csak a testemen keresztül jutsz át a Balroghoz!
Aragorn: Rendben. Kinyírlak!
Gandalf: - Itt….úgyse jössz…ááááááááát!
Aragorn: - Felnyársallak!
Gandalf: - Igen, és mivel?
Aragorn: - Ezzel! (Előrántja Narsil maradványát)
Gandalf: - Hah! Ez a penge eltört!
Aragorn: - Jé! Tényleg. Kösz, hogy szólsz. Nem baj, majd újrakovácsolom. Csak az a baj, hogy arra nincs időnk…Balrog úr, kölcsön adnád a tüzes ostorodat?
Balrog: - Természetesen. (készséggel átnyújtja)
Aragorn: - Kösz. Na, Gandalf, mostmár tényleg kardélre hánylak!!!!
Gandalf: - Jó, de előbb leszakad alattad a híd.
Aragorn: - A mindenit, igazad van! (lezuhan, de ostora visszacsap, s rátekeredik Gandalf lábára, aki vele együtt lehullik.)
Balrog: Hé, a kis disznó még az ostoromat is elvitte! Utánuk repülök!
Frodó: - Gandaaaaalf!
Frodó: - Ja, te még itt vagy? Nem baj.
Gimli: - Na, ki a túlsúlyos?

Több
17 éve 7 hónapja #321813 Írta: Szméagol
Elrond: -A Koncentrikuskört nem lehet megsemmisíteni, ööö…hogy is hívnak, John? Tehát: a Koncentrikuskört nem lehet megsemmisíteni, Glóin fia Gimli. Vissza kell vinnünk Mordorba, ahol kovácsolták, és bele kell vetni a lángoló katlanba!
Gimli: - És az mire jó?
Elrond: - Hát úgy lehet megsemmisíteni, te földigyökér!
Gimli: - Nem azt mondtad, hogy nem lehet megsemmisíteni? PJ, ugye, hogy azt mondta?
Elrond: - Úgy értettem, hogy a béna kis bunkóddal nem tudod megsemmisíteni. Nem lehet megsemmisíteni.
Gimli: - De hát az előbb azt mondtad, hogy mégis meg lehet semmisíteni! Figyelj, Hugo, szerintem kicsit jobban is átolvashattad volna a szöveget!
Elrond: -Meg lehet semmisíteni! Ööö…illetve, a koncentrikuskört nem lehet megsemmisíteni. Mit tudom én. Az biztos, hogy a fabunkóddal nem tudod megsemmisíteni!
Gimli: - Kösz, szólhattál volna, mielőtt széttörtem a fejszém. Most a csicskásom, Aragorn, egész nap utánam fog takarítani!
Aragorn: - Ki a csicskásod?! Még egy ilyen beszólás, és elmondom Legolasnak, hogy áthajítottalak a hídra! Hopssz…bocsi
Legolas: -Ő nem a csicskásod, hanem Aragorn, Arathorn fia. Hűséggel tartozol neki.
Gimli: -Én ugyan nem! Orlando, te se végzed valami jól a melót! Vagy már a Trójára próbálsz? Annak a Baromirnak beszéljél, ő gondori! Úgy tűnik, a forgatókönyvet is csak én olvastam el. Minden esetre, enyém a fejszém, úgyhogy legközelebb szóljál előbb, Elrond. Illetve, most jött volna az, hogy ,,tiéd a fejszém!”, de nem fogom egy ilyen nyápic kis manónak, mint a milyen te vagy, Frodó, odaadni a fejszémet. Hiszen el se bírod! Másrészt a fejszémet most törtem el.
Legolas: - Gimli, ezt a ,,tiéd a fejszém”-et átvitt értelemben kell mondani. Vagy ha nem, akkor Samu nagyon megszívta, mert neki kell cipelnie Frodó összes cuccát Mordorig!
Gandalf: - Segítek neked cipelni ezt a nehéz terhet, Csavardi Samu.
Aragorn: - És nem kell cipelned a kardom.
Legolas: - Se az íjam!
Gimli: - Se az én fejszém!
Frodó: -Hé! Velem mi lesz?!
Aragorn: - Ugyan már, óvodát nem viszünk magunkkal!

Több
17 éve 7 hónapja #321021 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Humor
Namarie, továbbra is nagyon jó, grat! :D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 7 hónapja #321002 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Humor
na, én elég rég írtam..

Galadriel titkos naplója - amiből kiderül, hogy Feanor csak szeretett volna az álcázás nagymestere lenni, de ez nem igazán sikerült neki.

Másodkor, év
Ötödik havának első napja
Nos, ma reggel éktelen sírásra lettem figylemes. Noredhel sírt, de mint a záporeső. Kérdezem, mi a baj, csak süti le a szemét, nem is mer rámnézni. Celebornnal egymásra néztünk, na, mondom, férfi van a dologban, csak az a kérdés, mennyire.

Végül annyit ki bírt szegény nyögni, hogy Amras. Kérdezem, mi a baj vele. Rámnéz, keserves zokogások közepette, és azt mondja, hogy ő a nagybátyjával csókólózott tegnap este a tengerparton.

Celeborn majdnem elájult, mire sürgősen megnyugtattam mind a kettőt, hogy lehetetlen, hogy Amras itt legyen, legjobb tudomásom szerint Mandosnál csücsül. Mire Noredhel nagy sírva, hogy nem is, mert nézzük meg, ott megy, és vörös a haja. Hát igen, a selyemmajmos őr.

- Na, Noredhel, nyugodj meg, én jól ismeretem nagybátyádat, az őr biztos, hogy nem ő. Meg aztán kötve hiszem, hogy mandos enegdné itt flangálni. (Biztos, ami biztos alapon azért megkérdeztem Ulmótól, de drága valánk megnyugatatott, hogy az egész bagázs Mandosnál időzik, bár Mandos néha már nagyon unja őket, különösen az apjukat és Caranthirt. Azt elhiszem, én is untam őket anno).

Noredhel megnyugodott, de ekkor egy másik probléma vetődött fel.
- Galadriel, mondd, tineketek nem beszéltek soha arról, hogy hogy születnek a kisbabák?
- Dehogynem- néztem egyet döbbenten, hogy most hova fogunk kilyukadni, és szemmel kísérve az épp elosonó Celebornt.
- Drágám, hova mégy? - kérdeztem.
- Kagylóhéjat gyűjteni.
- Azaz szikláról leesni és magadat jól összetörni... - sóhajtottam föl.
- Neeeem iis... - ballagott kifelé.
- De ha összetöröd magad...
- Tudod, Noredhel, Celeborn teler származású, és imádja a vizet.
- És most megy vizeskedni?
- Igen... de néha nem oda figyel, aztán kész a baj...

Noredhel eközben kérdőn nézett rám.
- A múltkor is addig kereste a csigaházakat, de addig, míg jól le nem esett, és kék - zöldre nem verte magát. Hol is tartottunk?
- Ott, hogyha Yavanna elvileg elmesélt nektek dolgokat, akkor hogy születhettem meg én?
- Tudod, apád nagyon el volt keseredve, és ilyenkor a férfiak nem gondolkodnak. Ha a nőnek is efféle baja van, akkor az sem.
- Aha, tehát az esetemben senki nem gondolkodott.
- Nem te vagy az első... amúgy azon csodálkozom, hogy Caranthir után hogy nem hoztak ide nekem vagy tíz gyereket.
- Miért?
- Mert ő.. .hát, még Valinorban botlott bele egy csinos leányzóba, és másnap szaladtak Yavannához, hogy lehet-e terhes a lány, ha Caranthir itta meg a folyadékot, mivel előtte semmire se gondoltak.
- Te szent Iluvatar.. -nyögött fel Noredhel-Caranthir tényleg jó sötét volt.

Eközben visszatért, némileg pironkodva Celeborn.
- Mi baj, drágám?-kérdeztem.
- Képzeld, most szólt Ulmo, hogy reggel véletlenül a te hajtűdet tettem a hajamba.
- Még mindig jobb, mintha az én ruhámban ugrottál volna ki az ablakon, mint Feanor- jött véletlenül a nyelvemre.
- MIIII?????-kérdezte döbbenettel elegy felháborodással. Mi a fenét csinálta az a csirkefogó????
- A nagyapi női ruhában? Megőrült????
- Ááá, csak fürdőzésből visszajövet eszébe jutott, hogy most épp nem vagyok otthon, tehát bemászott az ablakomon, hátha talál a fésűmben egy-két hajszálat. Nem talált, viszont hazajöttek apámék, ő meg rájött, hogy egy szál törülközőben lebzsel a szobámba, miközben anya épp be akar jönni, hogy összeszedjen nekem pár holmit. Tehát felkapta a széken heverő ruhámat, fejére borította a fátylat, és szép csendesen kimászott, amerre jött, majd elkezdett szaladni. Csakhogy.. csakhogy meglátta Amarie aki nem egészen értette, hogy miért kell nekem a saját otthonomból az ablakon át távozni, teljesen beurkolva, és még rohanni is a tetejébe.
- Most ezt nem értem..-merengett el Celeborn
- Arról van szó, hogy Amarie Feanorra azt hitte, hogy Galadriel.
- Amarie tapinatatosabb volt annál, hogy kíváncsikodjon, viszont jött Aredhel, aki rászólt Feanorra:
- Hova, hová ilyen sietve, Nerwen?

Ekkor megcsúszott a fátyol, és Aredhel esze nélkül sikítozni kezdett:
- Szent Iluvatár, Nerwen átváltozott férfivá!!! Segítség!!!!
- Fogd be a szád!-rivallt rá Feanor. Közben a fiúk is odaértek, Aredhel meg még jobban sivítozott, de olyan szinten, hogy kirohantam megnézni, mi a baj már megint. El tudjátok képzelni, mit kapott Feanor..
- Letépted róla a ruhát?-kérdezte Noredhel.
- Nekikezdtem, de közölte, hogy a ruha alatt nem visel semmit, merthogy a derekára tekert törölközőt kéyntelen volt nálam hagyni. Azt hittem, agyonütöm. apád fogott le, és mondta, hogy majd ő elviszi onnan, csak ne tépjem ki az apja haját.
- Nyugi már Nerwen, kimossuk a ruhát, ne izgulj már annyira..-próbált megnyugtatni Maedhros.
- Maglor, befogod, mert szétverem a lantot és kitépem a hangszálaidat- dühöngtem.
- De még nem is csináltam semmit. még nem is énekeltem.
- De akartál.
- A fene a gondolatolvasásodba.. egyszer lekötözlek, és végighallgatod, ahogy éneklek...
- Na azt próbáld meg...
- CSEND!!!!- rivallt ránk Tulkas.
- Hogy nézel ki, Feanor- kérdezte döbbenten Este.
- Nienna, ne sírj már- szólt rá élte párjára mandos.
- A nevetéstől sírok... sose láttam még ilyet... igazán, Feanor, már csak egy szőke paróka kell, és tökéletes Nerwen lennél.

Ezen érthetően mindenki ledöbbent, szerencsére feanor is, aki szóhoz se bírt jutni, hanem értelmesebbenk látta elsunnyogni.
A csendet Melkor törte meg:
- Megint fáj a fejem... migrént kaptam a noldáktól-nyögött föl Melkor.
- Nem csodálom- válaszoltam neki.
- Tényleg, Melkor, nem tudnád őt valahova elvinni?-kérdezte Yavanna.
- Hova vigyem?
- Magadhoz.
- ... Biztos vagy te ebben?

De azért persze elvitt, címszó alatt, hogy ne tépjek meg mindenkit, aki az utamba akad.
- Nem volt félelmetes Melkornál?
- Valinorban nem. Igaz, fekete volt minden, de én elvoltam vele. Tudod, akkoriban még elég nyugodt volt, és szerintem kedvelt.
- Húúúú... ez izgalmas... és nem féltél tőle?
- Nem, bár ott tévedtem, hogy ugyanolyan jó szándékúnak hittem, mint a többieket. Bár, szerintem ez is az előnyömre vát a későbbiekben. Bizonyos dolgokban meg tudtunk egyezni.
- Apáról nem tudtad, hogy...?
- Nem sajnos, ha tudom, megpróbáltam volna alkut köti Melkorral. A tükörben láttam ugyan, de arra gondoltam, hogy ez őrültség, ez nem lehet igaz. De ahogy látom, itt jön Amras.
- Miért vajon? - kérdezte suttogva Noredhel.
- Magatokra kell, hagyjalak - moolyogtam rájuk, mivel én már jól ismertem Amras szándékát.

Fél óra múlva Noredhel pironkodva jött hozzám.
- Galadriel úrnő- kezdte - a segítségedet kérném.
- Nos?
- Amras találkozót kért tőlem. Holnapra.
- És te mit mondtál neki?
- Hogy este hétkor, a magányos pálmánál.
- Helyes. És miben segíthetek neked?
- Hát, szóval, hogy szerinted randiképes vagyok így?
- Te mindig szép vagy, de segítek, hogy még elbűvölőbb legyél-nyugattam meg.
Noredhel boldogan és megelégedetten távozott, mi meg összenéztünk Celebornnal.
- Na, ők nem sokat tétováznak- jegyezte meg a párom.
- Nem is úgy , mint mi...
- Hát, ha jobban belegondolok, hogy mennyit kellett szegény Ulmónak segítenie...
- Jut eszembe: Ulmo segítségével felfedeztem egy gyönyörű barlangot, egy öbölben. Nem jönnél el oda velem?
- Mikor?
- Hát, ha most eljönnél...

Természetesen elmentem. csodálatos éjszaka volt. Csomót beszélgettünk, egymással is, Ulmoval is, ami már nagyon- nagyon kellett. Ulmó csupa szépet mesélt Valinorról.
- Csak azt bánom, hogy fivéreim nem járják azt a földet.
- Hidd el, Nerwen - vigasztalt Ulmo - fogsz te még jó híreket kapni. Igen, de mikor???

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 7 hónapja #320432 Írta: Altaris
mi a legfárasztóbb Frodónak?
??
Samunak virágneveket sorolni...

Mi a legkényelmetlenebb a hajóúton Valinorba?
???
Sok sirály sokat potyogtat...

mit tehetnek akik nagyon elfáradtak?
??
1. útra kel, harcol, megházasodik
2. kialussza magát....

[size=9:qt2cyymk]bocs ha nagyon fárasztóak.. :D :D:D én is fáradt vagyok..[/size]

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 8 hónapja #319873 Írta: Maedhros
Maedhros válaszolt a következő témában: Humor

Acho írta: :-) várjuk a folytatást!!
csak az Epizodista Zászlóst siratom... meg Kirk pulcsiját! :D

Mindkettő fogyóeszköz... :twisted:

I Love still lives and grows strong
Where I cannot enter
What hope is there in my own dark world for me?

Több
17 éve 8 hónapja #319845 Írta: Acho
:-) várjuk a folytatást!!
csak az Epizodista Zászlóst siratom... meg Kirk pulcsiját! :D

Több
17 éve 8 hónapja #319843 Írta: Maedhros
LotR Trek Part II

Kirkék lesugároznak - egyenesen a Helm-szurdokba, ahol mindenki a falakon áll, a távolban már hallani, hogyan csörtetnek az orkok.
Kirk odamegy Théodenhez, és megpróbál kommunikálni.

K: Maga itt a kapitány?
Th: Tessék? Ja, nem, én csak úgy itt vagyok. Ő a főnök... /int Aragorn felé/
Ara: Jaja, én... én Király vagyok, ahogy a szállóige is tartja.*
K: Remek! Hallottuk, hogy háború van. Ki az ellenség?
Sp: Jim! Az elsődleges dir...
K: Nem érdekel!
Sp: Kapitány, maga nem logikus.
K: Te sem vagy az, Spock, ha még mindig nem tudod eldönteni, hogy kapitánynak vagy Jimnek hívj-e...
Sp (elpirul és gondolkodóba esik)

Szarumán és Denethor közben forródróton át ordibálva - mivel mindketten nagyothallottak már kissé - tárgyalták az eseményeket.
Bekapcsolódott Galadriel is, aki a tükrében nézte a sorozatot, és szörnyülködött, mondván, hogy Kirk tíz Fëanornál is veszélyesebb.

Ara: Orkokat köll gyakni. Le.
K: Azok milyenek?
Egy trekker rohír: Olyanok, mint a klingonok!
K: Ó, akkor jó, gyakunk!

Az uruk-hai sereg feltűnik, ütemesen ordítva.

K: Fiúk! Rohaaaaam!

K, Scotty, Sulu kapásból támadnak, McCoy csóválja a fejét, Spock valamit motyog, amiből tisztán kivehető, hogy "nem logikus" de azért ők is mennek. Epizodista Zászlós az első sorban rohan.
Nekimennek az orkoknak, mint Vad Banda a mexikói hadseregnek. Eredmény: fél órával később az orkok lefézerezve, Epizodista Zászlós halott, Kirk pulóvere elszakadt, a rohírok éljeneznek.

Szarumán: Affranc!
Denethor: Mi az, haver, nem jött be a dolog?
Sz: Az én aranyos kis orkocskáim!!!! (bőg)
D: Lúzer.

Kirk: Fiúk! Középfölde felszabadult! Mehetünk is haza!
Th: Még nem. Ez csupán egy nagy háború első csatája volt. Minas Tirith falai alatt dől el, korunk miként alakul...
Közben: Megkésett lórieni sereg bementel.
Haldír: Hol az ellenség?
Ara: Hehe...
K: Enterprise! Sugározzon minket Minas Tirithbe!

Denethor: Szia, haver. Ki kell mennem eléjük, fogadni őket...

A kompánia sikeresen landol. A Szökőkútban. McCoy a Fehér Fa tetején.
Kirk pulóvere most már nemcsak szakadt, hanem vizes is, és tapad. A női nézők ájuldoznak.
Spocknak már a füle hegye is vörös.
Sp: Kapitány... talán ideje lenne átöltöznie!
Női nézők: Óóóóó...
K: Oké! (húzná le a pulcsit, de Spock gyilkos pillantással közli:
Sp: NEM nyílt színen.
(Kirk elvonul a Fa mögé. Közben McCoy lekászálódik, Denethor pedig megérkezik eléjük.

Denethor: Üdv, nemes barátim! Hosszú és eredményes életet!
Sp: Na végre egy kultúrember...
K (előjön a fa mögül, új pulcsiban) Hello!

/folyt. köv./

*A szállóige by Alyr.

Where I cannot enter

Több
17 éve 8 hónapja #319823 Írta: Theala Vandron
Theala Vandron válaszolt a következő témában: Humor

Galadriel14 írta: mi az abszolút szemétség Szauronnal szemben?
??
szép álmokat kívánni...

[size=9:hf1wuuul]némileg késő este van.. bocs... :D :lol: [/size]

AU. Ez fájt. Nem hittem volna, hogy még vannak elsütetlen poénok... :wink:

<:3)~ <:3)~

Több
17 éve 8 hónapja #319728 Írta: Acho

??
szép álmokat kívánni...

[size=9:3gex6mg3]némileg késő este van.. bocs... :D :lol: [/size]

pffffffffff.... meg tudsz még lepni! :-) ;-)

Több
17 éve 8 hónapja #319726 Írta: Kisvakond
Kisvakond válaszolt a következő témában: Humor

??
szép álmokat kívánni...

[size=9:1l4rfaj5]némileg késő este van.. bocs... :D :lol: [/size]

ÁÁÁÁÚú!

Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve

Több
17 éve 8 hónapja #319676 Írta: Altaris
mi az abszolút szemétség Szauronnal szemben?
??
szép álmokat kívánni...

[size=9:19s2awv8]némileg késő este van.. bocs... :D :lol: [/size]

Több
17 éve 8 hónapja #319639 Írta: Maedhros
Ok, hamarosan... mihelyt lesz időm.

Where I cannot enter

Több
17 éve 8 hónapja #319619 Írta: Theala Vandron
Theala Vandron válaszolt a következő témában: Humor
Maedhros, ez tök jó volt! Én szeretném, ha folytatnád! "Nolda Kemény Mag"... "Epizodita Zászlós"... :lol: :lol: :lol:

<:3)~ <:3)~

Több
17 éve 8 hónapja #319591 Írta: Acho
jó!! :-) :-) ;-) :-)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.323 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére