Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31666 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Rayan, Alyr!!<br> Majd együtt elmegyünk és ezeket végigcsináljuk!! OK?:))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31665 Írta: Anonymous
alyr:mindig is mondtam, hogy zseni vagy, bennem nem csalódhatsz...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31664 Írta: Anonymous
Semmi reakció a pici írásomra?<br> Nahát, így írok legközelebb...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31663 Írta: Anonymous
Ami Aragorn naplójából kimaradt: <br> <br> Ez a kép azt mutatja, hogy milyenek voltak Elijah Wood és Billy Boyd dublőrjeit a maszkjukban. Viggo Mortensen, aki Aragornt alakítja és egyébként nagy szivarozó, épp Elijah szájába dugja a szivarját. (Nem csalás, nem ámítás!!! Ez van odaírva!!! - a ford.)<br> <br> Ez egy cikkben jelent meg a Telegraph c. újság lapjain Orlando Középfölde-naplója címmel. :-) A teljes cikk fordítása megtalálható a Legolas topikban, az angol verzió linkjével együtt. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31662 Írta: Anonymous
Nekem is volt egy roppant idegesítő élményem mozizáskor! Egy pasi nem messze tőlem, úgy Lórien magasságában elkezdte morzsolgatni a kóláspohár tetején a műanyagot. Onnantól egészen a végéig olyan volt mintha fűrészeltek volna mögöttem! De volt egy aranyos eset is! A film után két lepukkant punk srác (bakancs, szakadt ruci, tipikus frizura- ahogy azt kell)<br> teljesen átszellemülve bandukolt kifelé a moziból, az éjféli premierről ráadásul(!) és maximálisan el voltak ájulva attól amit láttak!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31660 Írta: Anonymous
Ki látta osztállyal deagolon kívül?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31661 Írta: Anonymous
Pippin lökte le :o ) de ez részlet kérdés, foleg este, mikor az ember már csak reménykedik hogy eltalálja a billentyuket (tapasztalat) Viszont én a helyedben tuti megütöttem volna.<br> <br> Viszont az is bitzos h ez nem vicces és nagyon meg leszünk érte dádázva ha itt offolunk.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31659 Írta: Anonymous
:-Đ

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31658 Írta: Anonymous
yaaa, meg amikor Trufa lelökte azt a csontvázat,Móriában, és elkezdett rengeni a föld az orkok léptei alatt, az 1ik hülye szobatársam elkezdte ütemesen rugdosni a székem<br> majnem frászt kaptam :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31657 Írta: Anonymous
Mikor másodszorra láttam, egy zajos társaság ült mögöttünk. Mikor Aragorn felemeli a Boromir által levert kardot, jó hangosan beordították: Figyeljétek meg, hogy majd összeáll a kard!<br> Egy csaj is volt velük, ki nagyon unta az egészet, és a Tanács alatt felállt, nagy zajjal kivonulni. Csakhogy nem tudta, hol van a kijárat, így párszor még láttuk a fejét elvonulni a vászon előtt...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31656 Írta: Anonymous
Nekem eddig egy kb 20 fos 12-13 évesek vitték a pálmát (bocsi Sesy - tudom h te értelmes vagy, de azok..) Egész végig be se állt a szájuk. Az egyik már látta és mindenki ot kérdezgette de szinte elnyomták a film hangját.<br> A másik meg - mikor eloször láttam - a Tanács után miután Aragornék mondják h *tiéd a kardom. meg az én íjam. és az én fejszém.* vki megszólalt mellettem, *kinek mi van* és röhögött a saját poénján. Oan cúnyán néztem rá ahogy cak tudtam. Nem is szólalt meg többet! :o )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31655 Írta: Anonymous
Tőlem meg elkezdték kérni, hogy mondjam el mi fog történni, mert ők karácsonyig nem várnak. Akkor mondtam, hogy olvassák el a könyvet. De azé faggattak tovább, mire bbb.ra felhúztam magam, és mondtam, hogy ha lelövök minden poént az nekik rossz. Aztán megkérdeztem tőlük, hogy akarják tudni mi lesz a Gyűrűvel? Mondták hogy nem, és ennyiben maradtunk.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31654 Írta: Anonymous
Egyik osztálytársam (lány) meg annál a résznél, mikor Boromir megborzolja Frodó haját, és utána csend lesz, felkiáltott, hogy ''Szegééény''<br> Hát jovan, éljen az osztálymozizás...<br> Utána azok a kijelentések már semmik voltak ...<br> ''Aranyosak voltak azok a gyerekek... vagy manók?''<br> ''Gronfolf meghalt?''<br> estébé....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31653 Írta: Anonymous
Tőlem meg olyat kérdeztek, hogy 'Ez a szőke csaj most gonosz?, meg hogy 'Mit mondott az öreg annak a szörnyikének vagy mindek?'

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31652 Írta: Anonymous
az én barátnőm végig útbaigazítást kért a film bizonyos részleteiről, amit nem értett.. kettőnk közül ő volt az, akinek be nem állt a szája, de nem volt annyira idegesítő végülis....<br> az ien troloknál meg hasonlóknak azt hallottam egyikoldalamról hgy ez most mi? a másik oldalról meg yuyyyyyyyy, szegééééény Frodó, mindig őt bántják!... vmi értetlen liba ült a másik oldalaom:))<br> ettől függetlenül élveztem naon a filmet:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31651 Írta: Anonymous
Az én egyik osztálytársam a film után elkezdett kiabálni - még a székben -, hogy:<br> - Jaajjj, Saaamuuu! Ugy szeretleeek!<br> hát akkorát rugtam a székébe...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31650 Írta: Anonymous
Barátok közt! Nanemáááá!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31649 Írta: Anonymous
Úristen! Mi történt az emberekkel??? Hol a jóízlés??? Elcsatangolt messzire egyéb fontos tulajdonsággal is, úgy néz ki.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31648 Írta: Anonymous
nagyon jó, Alyr....<br> amikor mi mentünk nézni, kitámolyogtunk bőgve a barátnőmmel a moziból, folyt a könny az arcunkon, sirattuk nagyban Boromirt, meg hogy már vége is van, és ott állt egy hülye szőke és yoo hangosan elkezdi:<br> -Inkább maradtunk volna otthon és néztük volna a Barátok köztet!<br> ááááááááááááááááááááááá !

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31647 Írta: Anonymous
Rayan: Állat!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31646 Írta: Anonymous
Nállam bejött a May it be. Lefordítottam a szövegér és kivülről fújtam és nem bírtam ki;oP

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31645 Írta: Anonymous
Rayan nyomán itt a folytatás immár az én fejemből:<br> -amikor Gandalf a Gyűrűverset hibásan mondja, kiabáld be: Nem is úgy van!!!!!<br> -amikor a Fekete Lovasok beszabadulnak Bríbe, kiabáld: hú, de félelmetes!<br> -amior FL-ek bemennek megölni Frodóékat, kiabáld, hogy úgyse ők vannak ott, mert az a borostás pasi, aki egyébként majd Király lesz, megmenti őket!<br> -amikor a lovasüldözés van, folyamatosan ismételgesd: úgyse érik utol, úgyse... és amikor tényleg nem, monnd jó hangosan: pedig én a feketéknek drukkoltam!<br> -ahányszor Boromir feltűnik a képen, jegyezd meg, hogy ez az, aki meg fog halni!<br> -ahányszor egy nagy épületet, vagy a balrogot vagy mória belsejét mutatják, kiabáld, hogy ez úgy is csak computer, nem is igazi!<br> -amikor Legolas Gimlit a szakállánál fogva menti meg, és a törp tiltakozik, kiabáld: mér, ez csak álszakáll!<br> - az összes hibát kiabáld be hangosan<br> - amikor Gandalf és Szarumán harcol, kiabáld, hogy mindjárt kifogy a töltény!<br> - ahány különbség van a film és könyv között, mind magyarázd meg a legközelebbi lánynak. Ha nem érti, ismételd meg lassan és érthetően. <br> - Amikor Gandalf meghal, mondd: úgyis visszajön, csak kimossa a ruháját.<br> -amikor Boromir meghal, mondd, hogy : nem is halt meg, most láttam egy riportot vele.<br> -ahányszor Frodó felbukkan, kiabáld : jaj, de cuki!<br> -ahányszor veszélybe kerül, tiltakozz hangosan<br> - A film végén kezdd el Enyával együtt érdekelni a May it be-t, és ha a te hangod eltéraz övétől: kiabáld: hamiiiis!<br> - a megjelenésekor mutass be minden színészt, sorolj fel mindent amit róla tudsz. Legolasnál és Frodónál többször ismételheted<br> - Ahányszor csak lehet, menj ki, amikor kilépsz az ajtón, mondd:<br> 'mingyár, mingyár kijön... jaaaaj-jaaaaj....<br> -amikor visszajössz, mondd hangosan: 'háááááhhhh, hogy megkönnyebültem!<br> -amikor leülsz, kérdezd meg, hogy mi történt. mindenre kérdezz rá<br> - lehetőleg igyál meg minél több jégkását a film előtt, és mindent kövess el, hogy megfázz, így végig szörcsöghetsz, mint a Dárt Védör.<br> -az érzelmes jeleneteknél hangosan fújj orrot és hüppögj-szipogj<br> -amikor pont nem beszélsz, köhögj, vagy fújj orrot<br> -minden orknál mondd azt: fúj de csúnya<br> -a harcoknál drukkolj hangosan<br> - amikor Samu beleesik a vízbe, mondd, hogy !mingyá megfullad, mingyá... á, mégsem! vacak nyálas giccses!<br> <br> most több nem jut eszembe, írjatok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31644 Írta: Anonymous
hát ennyi hülyeséget még nem olvastam egy rakáson!Gratulálok.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31643 Írta: Anonymous
Rayan:<br> Az író a legjobbat kihagyta:<br> amikor felállsz a film után, kiabáld:<br> 'Ekkora hülyeséget!' <br> 'Szeretlek én is Samu'<br> <br> Ez megtörtént velem amikor először néztem. Azóta tervezgetem, hogy legközelebb íjjal megyek...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31642 Írta: Anonymous
Üdv mindenkinek!<br> Most már megint nincs időm írni, csak egy fél óra múlva. :) )<br> Addig adjatok témát...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31641 Írta: Anonymous
Nos, végigolvastam én is az elmúlt napok termését.... hát, nem vagytok semmik, az tény... régen röhögtem már ilyen jókat.... <br> <br> Szóval, mint ahogy Turin írta Szilszakáll naplójánál: be kell pótolnom a humma-hummát:<br> :) )))))))))))) és :D DDDDDDDDDDDDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31640 Írta: Anonymous
Nem woodisták?:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31639 Írta: Anonymous
Legolisták kíméljenek!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31638 Írta: Anonymous
Rayan: legoista...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31637 Írta: Anonymous
Ugyan Nyulhopsz! Vedd poénra! Én is tök jót röhögtem a Legolas-karikatúrán, pedig Ő számomra a megtestesült tökéletesség.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.171 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére