Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31516 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
szárnyam mint a denevéré... ezután mindig le kell ellenőriznem az emilcímedet, hogy tudjam, veled van-dolgom vagy mással :) ))<br> Írj valami humorosat, hogy ne legyen túl sok az off! :) )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31515 Írta: Anonymous
Gratulálok!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31514 Írta: Anonymous
A klónoddal itt a fórumon meg élőben egyszer egy össz-fórum-mozizáson, te pedig vmelyik szomszédos topicban írtad, hogy hány éves vagy :) ) 'szemem mint a sasé, fülem mint a rókáé'

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31513 Írta: Anonymous
Most már tudom ezt is köszi!<br> Pár kérdés:- Hol találkoztál a klónommal?? És honnan tudod, hogy hány éves vagyok?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31512 Írta: Anonymous
és tudtad, hogy a klónod 6 évvel idősebb nálad? (ha jól emlékszem :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31511 Írta: Anonymous
Mostmár tudom! Ez tök jó! Klónozva vagyok:))) Ezt a technikát!! Nem is tudtam róla!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31510 Írta: Anonymous
szerintem nem lehet ezeket megunni...<br> Aragorn, belőled van itt még egy, tudtad?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31509 Írta: Anonymous
Alyr és a többi paródia író!! Szerintem kicsit függesszétek fel a naplók írását és más féle paródiákat írjatok! Szerintem kezdenek kicsit unalmasak lenni a naplók! ez csak az én véleményem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31508 Írta: Anonymous
:D DDDDDDDDDDD<br> Naggyon jók! :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31506 Írta: Anonymous
Celeborn naploja:<br> <br> 200. ev: <br> Ugy dontottem naplot kezdek, hogy eletem legfontosabb esemenyeit az utokorra hagyjam! Mondanom se kell, eddigi eletem is bovelkedik ilyenekben, de most per pillanat egy se jut eszembe. Na mindegy, majd megkerdezem Cirdant, aztan potolom oket!<br> <br> 200. ev, 1. nap: <br> Ma nem tortent semmi erdekes.<br> <br> 200. ev, 2. nap: <br> Ma semmi erdekes nem tortent.<br> <br> 200. ev, 3. nap:<br> Nem tortent ma semmi erdekes.<br> <br> 200. ev, 4. nap:<br> Ugy dontottem, nem irom le minden napomat a naploba, bar iszonyu fontos dolgok tortennek velem allandoan, es sajnos sok erdemi info marad ki, de viszonylag hamar betelne a naplo. Igy ezentul tenyleg csak a legfontosabbakat.<br> <br> 300. ev, 53. nap:<br> Ma sem tortent semmi erdekes, de ugy erzem fog...<br> <br> 400. ev, 134. nap:<br> Megmondtam.<br> Ma talalkoztam egy Galadriel nevu novel. Csipem a biget, bar rontgenszeme van, mivel a vesembe latott. Sebaj, biztos nagyon erdeklem...<br> <br> 135. nap: <br> Ma beszelgetni akartam Galadriellel. Erre megszolalt a fejemben. En miert nem ertek ilyesmihez? Na mindegy, igy is sokat tudok, majd ellesem, hogy csinalja.<br> <br> 136. nap:<br> Megprobaltam, de nem sikerult. Erosen meredtem ra, a szemem kidulledt az erolkodestol, majd megkerdeztem, hallotta-e, hogy hello. Azt mondta nem.<br> Remelem nem hazudott.<br> <br> 139. nap:<br> Eros a gyanum, hogy Galadriel hasbeszelo!<br> <br> 142. nap:<br> Biztos hogy hasbeszelo, de verprofi. Ennyi ido alatt ez tele-izet mar meg kellett volna tanulnom.<br> Hisz en vagyok Celeborn!<br> <br> 401. ev, 1. nap:<br> Jo volt a szilveszteri buli. Nem tudom ki az a Szilveszter, de itt mindenki igy hivja ezt a napot.<br> Kicsit masnapos vagyok, de tegnap Galadriel szerelmet vallott nekem, ha jol emlekszem.<br> <br> 2. nap:<br> Ma huvosen tavolsagtarto voltam Galadriellel, hiszen mar meghoditottam. Ram se nezett, olyan erosen titkolta az erzelmeit.<br> <br> 3. nap:<br> Meg mindig nem figyel ram. Kezd idegesiteni ez az ostoba liba!<br> <br> 4. nap:<br> Ma szerelmet vallottam Galadrielnek. Hiaba na, kellett neki egy kis batoritas. Elnevette magat, biztos zavaraban. Teljesen oda van ertem.<br> <br> 10. nap:<br> Ez a no nagy szinesz!<br> <br> 256. nap:<br> Nem is erdekel Galadriel. Hagyjon engem beken. Minden ujjamra akad egy tunde no vagy ferfi.<br> Hisz en vagyok Celeborn!<br> <br> 257. nap:<br> Galadriel ma megkerte a kezem. Nemet akartam neki mondani, de ram meresztette azokat a nagy szornyen ronda kek szemeit, es erre kinyogtem, hogy igen. <br> Csak nezne folyton igy. Mindig azt hiszem, hogy bunos vagyok.<br> <br> 258. nap:<br> Cirdan megsugta, hogy Galadriel szereti viselni a nadragot. Nem ertem, mire gondol. Galadriel ferde? <br> <br> 259. nap:<br> Galadriel megeroszakolt! Most mar tudom, mire gondolt Cirdan! Segitseg, nincs egy ferfivedo szovetseg?!!!<br> <br> 345. nap:<br> Galadriel egy erzelmi zsarnok. Csak kihasznalta pillanatnyi gyengesegemet, hogy erzelmi rabszolgava tegyen. De majd meglatja, ki a ferfi a haznal!<br> <br> 346. nap:<br> Felvettem a papucsot. <br> Galadriel azt mondta, el megyunk valami Celebr... Celeb... szoval egy hozzam hasonlo nevu tunde kovacshoz. Ha o mondja, megyunk. Biztos tudja miert! <br> Levettem a papucsot.<br> <br> 347. nap:<br> Felvettem a papucsom.<br> Elmentunk Celebizehez. <br> Galadriel egy csomot dumalt vele, egy szot se ertettem belole. En bolcsen hallgattam. Hogy ennek a nonek mennyit jar a szaja! <br> De megallapitottam, hogy en magasabb vagyok nala! <br> Levettem a papucsom.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31507 Írta: Anonymous
Folyt. kov. meg ma!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31505 Írta: Anonymous
Na, mindjart jon a Celeborn naplo!<br> ;)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31504 Írta: Anonymous
Bizonyos személyek közkívánatára álljon itt Piszkosruhás Gandalf diktafon-naplójának folytatása...<br> <br> sok. nap: Itten égetnek... Legutóbb még törpök voltak itt...<br> <br> később: megpróbálok valamit<br> <br> még később: Nem sikerült. Vajon egy meztelen mágus feltűnő errefelé? A ruha ugyanis teljesen leégett rólam...<br> <br> sokxy. nap: Ma sikerült elterelnem a sárkány (név szerint Szmog, azért hívják így, mert nagy füstöt ereget ((( a smog füstköd... angolul)))<br> Nasszóval a figyelmét eltereltem pár helyi szűznek tűnő lánnyal-az éjjel kipróbáltam, tényleg szüzek-e...- és belopakodtam. Ezt nevezem. Ha elmondom Balinnak, elengedi az összes tartozásomat. <br> <br> soky. nap: Ma egy Megye nevű helyen jártam. Ezek is sárkányfajzatok lehetnek, mert füstöt eregetnek...<br> <br> sokz. nap: Mégse füst. Pipafű. Finom. <br> <br> később: a pipafű hatásától teljesen elvesztettem az időérzékemet. Állati jó...<br> <br> sokzx. nap: Ma egy Zacskós nevű helyi lakos megtagadta a pipafű ingyen való átadását, ezért még kapni fog. <br> <br> sokzy. nap: Jött egy futár Szarumántól hogy menjek valami Fehér Tanácsba. Mi a fene lehet?<br> <br> sokxy. nap: A Fehér Tanács unalmas, el is jöttem amint lehet. Azért még megvétóztam az összes döntésüket, bosszúból. <br> <br> többedik nap: Ma elmentem Balinhoz és elmondtam amit a Magányos Hegyben tapasztaltam. <br> <br> később: Bemártotam Zacskósit, őt is viszik!!!! <br> <br> sokw. nap: Unalmas menni. Tegnap megpróbáltam beszélgetésbe elegyedni három nagytermetű egyénnel, asszem birkózók lehettek, erre meg kővé váltak. Ennyire nem lehetek unalmas.<br> <br> sokww. nap: Unalmaaaaaas! És a pipafű is elfogyott! És hegyek is vannak!!!! És hideg!!!<br> <br> később: Valami lények elrabolták a többieket. Megkérdeztem az egyiket, mifélék, azt mondta, ő ork. Elég manós kinézete volt, de szerintem goblin... <br> <br> majd folytatom

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31503 Írta: Anonymous
Áfonya!Ez a peres ügyirat király,nagyon jól szórakoztam rajta!<br> I LOVE AZOG!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31502 Írta: Anonymous
:-D D

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31501 Írta: Anonymous
Kedves Alyr!<br> Folyamatosan várjuk a napló folytatását!<br> Ha tudod, varázsold ide!Megköszönnénk.<br> /egyébként elgépeltem az ímél címemet, és valószínűleg már meg is szűnt, mivel május óta nem használtam/<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31500 Írta: Anonymous
SZyasztok! Én visszafele kezdtem el olvasni és lementegetni de elvesztettem a fonalat a sojk folytatásnál és most már azt se tudom ki mit folytat..Esteleg elküldené nekem valaki ezeket a folyt köveseket egybe?<br> Előre is köszönöm!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31499 Írta: Anonymous
:D DDDDDDDDDDDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31498 Írta: Anonymous
folyt.köv.<br> <br> Az eset következtében jelentős anyagi, erkölcsi, és egészségbeli károsodást szenvedtem. Jelen keresetemben azonban csak az Egy Gyűrű értékének megfelelő kártérítés megfizetését kérem.<br> <br> A fenti tényállás alapján <br> keresettel élek Szméagol Gollam örököse, Csülkös Trufiádok (3200 Hobbitfalva, Borbuggyan út 4. szám alatti lakos) alperes ellen, és kérem, hogy a Bíróság kötelezze alperest a Ptk. 339. § (1) bekezdése alapján 270.000,- Arany tőke, valamint annak 3019. március 25. napjától a kifizetésig járó késedelmi kamatai, továbbá a perben felmerült költségeim megfizetésére. <br> Álláspontom szerint jelen esetben a törvény által a szerződésen kívüli kártérítés feltételeiként előírt tényezők kivétel nélkül fennállnak.<br> <br> Az általam előadottak alátámasztása végett a csatolt okiratokon túlmenően <br> bizonyítási indítványt<br> terjesztek elő, melyben kérem, hogy a Tisztelt Bíróság tanúként hallgassa meg<br> 1. Zsákos Frodót <br> 2. Csavardi Sámuelt (mindketten 3200 Hobbitfalva, Zsák-vég u. 3. szám alatti lakosok), akik nyilatkozni tudnak a károkozás körülményeire, valamint<br> 3. Szürke Gandalfot (4000, Minas Tirith, Mithrandír köz 25.), aki az Egy Gyűrű értékéről korábban kiállított tanúsítványával igazolni tudja a bekövetkezett kár nagyságát.<br> <br> Tisztelettel előadom, hogy az eset következtében elvesztettem minden hatalmam, ezért nehéz anyagi helyzetbe kerültem, valamint gondoskodnom kell 9 elgyengült Gyűrűlidércemről, és egy hadseregnyi orkról, így az F/3. alatt csatolt költségmentességi nyilatkozat alapján kérem, hogy a Tisztelt Bíróság részemre a perben költségmentességet engedélyezzen.<br> <br> A Bíróság illetékességét a Polgári Perrendtartás 29. §-ának (1) bekezdésében foglalt általános illetékességi okra alapítom.<br> <br> Kelt: Mordorban, 3020. május 12. napján. Tisztelettel:<br> Szauron József felperes <br> <br> jogi képv.: Dr. Fehér Szarumán<br> ügyvéd<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31497 Írta: Anonymous
Nna... ezt kapjátok ki, ügyvédi kereset, benyújtotta: Szauron...<br> :) )<br> Egy nagyon kedves ügyvédpalánta ismerős tollából, tessék őt dicsérni - rajtam keresztül. :) <br> <br> Tisztelt Hobbitfalvai Városi Bíróság!<br> <br> Szauron József felperes (1426 Mordor, Barad-dúr út 1. szám alatti lakos) – az F/1. alatt csatolt meghatalmazással igazolt jogi képviselőm útján – az alábbi <br> tényállást terjesztem elő:<br> <br> 3019. március 25. napján a Végzet Hegyének gyomrába érkezett Zsákos Frodó a Megyéből, valamint a szintén megyei illetőségű Csavardi Sámuel. Zsákos úr birtokában volt a tulajdonomat képező nagy értékű színarany, mágikus tulajdonságokkal bíró karikagyűrű, közismert nevén az Egy Gyűrű. <br> Mikor a Végzet Hegyében lévő barlangban található Végzet-katlanhoz ért a fentebb említett két hobbit, Zsákos Frodó és Csavardi Sámuel, hirtelen ott termett Szméagol Gollam, és a Zsákos Frodó ujján lévő Egy Gyűrűt birtokába kívánta venni. Mivel Zsákos Frodó úr ezt nem engedte, Szméagol Gollam leharapta Zsákos úr gyűrűsujját, eközben nagyfokú gondatlan magatartásának köszönhetően belezuhant a Végzet-katlanba, és életét vesztette, és az akkor már Gollam birtokában lévő Egy Gyűrű is megsemmisült.<br> <br> A fenti esetnek Zsákos Frodón és Csavardi Sámuelen kívül szemtanúja nem volt, viszont a tulajdonomat képező Egy Gyűrű megsemmisülésével járó látványos mágikus fényjelenség jól látható volt az égbolton Mordor felett.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31496 Írta: Anonymous
Any: :) ) Miért nem tudok én soha nemet mondani? :) Majd fordítok párat, jó? Egyelőre teszek be nektek egy sokkal poénosabb dolgot, mindjárt jön. :) <br> <br> <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31495 Írta: Anonymous
Én beleolvastam a GYU hibáiba, de egy csomó szerintem csak szőrszálhasogatás... Pl. hogy mikor Frodó elindul a csónakkal, egy evező van nála, de miután kimemti Samut, már 2-vel eveznek tovább. Miért ne lehetett volna bent az a másik evező a csónakban?!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31494 Írta: Anonymous
Botsánat. Oscar-díj, nagy O-val, és nem lefordítané, hanem lefordítanÁ. Tudok ám írni, mint a profik. De azért értitek, nem?:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31493 Írta: Anonymous
Jaja Gollam a filmben raccsolt:-) <br> Gandalf nem tudtam, hogy rejtvény, de én rögtön értettem, mert smsben így rövidítek:-)<br> Mindenki nézze MÁRCIUS 24-éről MÁRCIUS 25-re virradó hajnalban, hajnali 3-kor a 74. oscar díj átadást, ugyanis a GYU 13 díjra van jelölve! Az ismétlést nem tudom, mikor adják, én mindenesetre ébren maradok:-)<br> Angolosok figyelem! <a href=http://www.movie-mistakes.com/>Ezen az oldalon keressétek meg a Gyűrűk Urát, ugyanis a hibáit elemezgeti a honlap. Na most ez azért érdekes, mert ilyesmik derülnek ki, hogy pl. a legtöbb hiba a Mátrixban van (138), utána a Titanicban(131), és a Gladiátorban(95). Szóval eléggé részletes. Én nem olvastam, mert ennyire nem tudok angolul, de biztos érdekes. Ha valaki lefordítané(pl. Áfonya:), azt megköszönném!:-)
A naplók jók! Sziasztok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31492 Írta: Anonymous
hello mindenkinek!<br> tök jó,amit írtok!:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31491 Írta: Anonymous
Alyr: Holnap is jöhet, de légyszi írd tovább!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31490 Írta: Anonymous
Végre! Naplók megint! Már nagyon hiányoztak. <br> Alyr.Ha tudsz, írj ma! Holnap megyek haza, és otthon nincs gépem. Ami azt jelenti, hogy az egész hétfőm azzal fog eltelni, hogy a hétvégi termést olvasom, és (remélhetőleg) hülyére röhögöm magam. <br> Túrin: Mikor jön már az a Celeborn napló?!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31489 Írta: Anonymous
Ok, hmmm.... esetleg holnap...<br> Ma már nem biztos...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31488 Írta: Anonymous
Alyr, jó ez a napló, folytathtnád.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31487 Írta: Anonymous
Üdv Tündebarátok!<br> Alvr Arkhon!<br> A napló szuper,nagyon tetszik!!!<br> namarie:Tinúviel

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.556 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére