Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31486 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Alyr, nagyon jo, de ezt a temat nagyobb korultekintessel, es reszletesseggel kellene kifejtened! :) )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31485 Írta: Anonymous
Na, ha jó ha nem jó, nincs sok időm, Gandalf, a Szürkésfehér naplója itt következik.<br> <br> 1. nap: Megszülettem. Jesszus! Szakállam van! És milyen fehér! <br> <br> 2. nap: Öten vagyunk. Okosak vagyunk. Tudunk varázslani, meg ilyenek, csak a beszédünk kicsit unalmas. <br> <br> x. nap: Megyünk a középső földre, vagy hova...<br> <br> y. nap: Itt vagyunk. De sok szép tünde! Milyen szép nők! És milyen szép férfiak!!!<br> <br> xy. nap: Tegnap ünnepeltünk, de nem tudtam bejutni Galadriel szobájába, túl nagy volt a sor. <br> <br> z. nap: Eloszolunk. Legalábbis a tündék ezt mondták. Nagyon okosak. Nekem is annak kéne lennem?<br> <br> xz. nap: Eloszlottunk. Persze az a szemét mészruhás Szarumán megint a legjobb helyet fogta ki magának. Most mehetek délre. <br> <br> sok. nap: Délen vagyok egy Mi... Min... Minas Triii... szóval egy városban, ahol minden fehér. Ide kellett volna jönnie Szarumánnak, és enyém lenne Orthanc. Az én...hmmmm... ritkán mosott ruhámhoz jobban illik...<br> <br> sok.nap: Eljöttem Északra. Dél unalmas. Itt háború van. <br> <br> később: TUDOK VARÁZSOLNI!!!!<br> Totál elfelejtettem, hogy mágus vagyok. <br> később: Le akartam írni egy könyvbe, hogy ne felejtsem el, de írni se tudok. Egyáltalán mit tudok? <br> <br> sok. nap: Rég nem írtam már ide. Illetve rég nem írattam. Itt vagyok Völgyzugolyban. Milyen szépek a tündék... <br> később: és milyen tapasztaltak!!!<br> <br> sokx. nap: Elmenetm a Magányos Hegyhez, hogy körülnézzek...<br> <br> később: Sárkány! Sárkány! OOOOÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! <br> <br> (((itt a napló megpörkölődött)))<br> <br> Most be kell fejeznem, de ha van rá igény, folytatom...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31484 Írta: Anonymous
aieless: :D DDD<br> Ej, ez a 'Leggyengébb láncszem' nem volt semmi... Máté Kriszta is bevált volna balrognak... :) )<br> Szintén tetszett az utalás a többi naplóra (Samu megöli...). :) ))<br> Kösz!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31483 Írta: Anonymous
Üdv!<br> Túrin: úgy legyen!<br> aieless: a napló jó!!! csak rövid!!<br> <br> Más: Gandalf naplója?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31482 Írta: Anonymous
Myr:megkaptad a mailemet?<br> aieless:nem rossz!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31481 Írta: Anonymous
hali!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31480 Írta: Anonymous
Alyr, azert en Celeborn unalmas eletet kisse jobban kiboncolgatom holnap.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31479 Írta: Anonymous
Miért megy el mindenki????

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31477 Írta: Anonymous
Gyere át a csatira! Ott vannak.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31478 Írta: Anonymous
Na persze, mindenki suliban van.... mellesleg én is.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31476 Írta: Anonymous
Van itt valaki?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31475 Írta: Anonymous
A napló egész jó, aieless!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31473 Írta: Anonymous
Bocánat...MI nem isz tudunk ilyet mondani...igasz, Drágaszágoooom?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31474 Írta: Anonymous
De az angolban én a ,,Shire'' helyett tökre SZhire-t hallottam!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31472 Írta: Anonymous
Drágaszágooooom! A cúnya filmesz bácik nem szeretik szegény Szméagolt, gollam. Szegény kici Szméagol nem volt pösze a cúúúnya filmben. Aszmonta: Zsákoooosss...uhh én ilyet nem isz tudok mondai. Szegény Szméagol!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31471 Írta: Anonymous
Ezt én írtam, de lehet hogy inkább le kéne tagadnom???? Valószínű....<br> <br> Egy ork naplója<br> írta Jörg<br> <br> x nap: Szauron szülinapja. Börg bácsi és Böff néni látogatása Móriából. Hogy a fene ezekbe a paraszt vidéki rokonokba! Most hurcolhatom el őket a tűzijátékra. Parkolóhelyhiány, görögtűz az Orodruinon, szívecskés lufiosztás ,,I LOVE SAURON'' felirattal.<br> <br> x nap: MÓriába vezényelnek. Börg bácsi és Böff néni örülnek. Én nem.<br> <br> x nap: Móriai rokonok örömmel fogadnak. Mória szar hely. Se GoblinCItyCenter, se Ork PLaza, se ork csajok.<br> <br> x nap: Vannak viszont ork pasik.<br> <br> x nap: Ma fura dolog történt. Éppen Hörgöt fűztem a tárnákban, mikor agyoncsapta egy törpcsontváz. Ez vajon azt jelenti, hogy sikertelen lesz a szerelmi életem?<br> <br> x nap: Eksön! Idegenek a bányákban! Négy kis izé, egy köcsög törp, egy buzeráns tünde, egy egomán és egy baromarcú pasi. Meg az a vén díler Gandalf.<br> <br> x nap: Hülye móriaiak! Megöletik itt magukat. MÉfg a troll jól húzta, bnár ezek az idegenek síkbuzik. Megpróbálták megrontani a trollt, és mikor nem hagyta magát, kicsinálták. Kezdek félni.<br> <br> később: Valami Kazán Domb hídjához vonulunk.<br> <br> később: Ez az! Bekerítjük őket! Előre dicső harci dallal az orkok büszke...<br> <br> MI?! Ezek hülyék! Paraszt vidékiek! Hát hol itt az ork méltóság?! Fejjel lefelé lógnak! Szólni kéne nekik, hogy úgy néznek ki, mint a zöld pemzlivel összevert, piercingekkel telenyomott hülye denevérek.<br> <br> később: Olyan fényeffektek jönnek hátulról, mint a Leggyengébb láncszemben.<br> <br> később: MÁté Kriszta is jön, vagy mér fosnak ezek így??<br> Áhá, jön a balhorog. Csak ne nekem!<br> <br> később: Gandalf szétcseszerintette a hidat! Basszus, itt ragadtam!!!<br> A buzi társaság egymást ölelgeti. Különösen az egyik kis izé örvend nagy népszerűségnek. Az egomán pasi is nyomul rá, de bármivel próbálkozik, Samu megöli.<br> <br> ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!! SZAR LETT????

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31470 Írta: Anonymous
Gandalf:Én is gondolkoztam, hogy th-val írjam, de úgy gondoltam, hogy a rejtvény így jön ki, meg én akartam először bepötyögni a megoldást!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31469 Írta: Anonymous
Mé'?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31468 Írta: Anonymous
Nincs.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31467 Írta: Anonymous
Napló?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31466 Írta: Anonymous
Nincs mit:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31465 Írta: Anonymous
Kösz! :-D DD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31464 Írta: Anonymous
Nem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31463 Írta: Anonymous
Aha! Bár leírni th-val szokás...<br> Elbereth! (Nagyon szar volt?)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31462 Írta: Anonymous
Elberet!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31461 Írta: Anonymous
Egy kis segítség: @ ejtsd: 'et' (mert a hivatalos neve nem az, hogy 'kukac', hanem az, hogy 'et')

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31459 Írta: Anonymous
Gandalf: én gayalok rajta, csak nem jutok semmire...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31460 Írta: Anonymous
Cak számomra megfejthetetlen. Biztos én estem a fejemre dehát ez van.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31458 Írta: Anonymous
Hát a rejtvényemmel senki se törődik?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #31457 Írta: Anonymous
Szúúújosz naplóhiányban szenvedünk, igazz Drágaszágom!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.448 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére