-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Kreatív szekció
-
Humor
Humor
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #31392
Írta: Anonymous
Dwin:a nagyid tök jó fej!!<br> Alyr Arkhon:Buga naplója állati(ponii!
)<br> Woreus: ez a versike nagyon klassz lett!!<br> Összevetve: nagyon jókat alkottatok amig nem voltam itt, a padlón vagyok!!(helyesebben: voltam, mert, ha ott lennék nem tudnék gépelni!)
))))
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #31391
Gratulálok Buga naplójához!! Az Egy gyűrű naplóját már megírta valaki. Nos! Én most kérek szépen egy Celeborn naplót, Alyr. Leadom neked szép sorjában a rendelést:-) Utána jöhöt Keselyüstöké is!!
És az Áfonya-féle profi fordítók vegyék munkába az általam beírt honlapot, <a href=http://www.legolasgreenleafonline.net/legolashumor.html> a címe még egyszer... Előre is köszi:-))
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #31389
Asszem,eljövök és akkor...akkor...félni fogtok!<br> Ha valaki megpróbálja ellopni az egy naplót azt megmondom Alyrnak!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #31388
Jeeee!!!!<br> Éljek!<br> És éljen Woreus, aki mostantól a legfőbb Naplólidérc!<br> Úgyhogy féljetek!<br> De azt, hogy 'Egy Napló...' azt nagy N-el kell írni!!!!
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #31384
Három naplót uraljanak büszkeszavú költők,<br> Hét naplót birtokoljon a gyorshalálú írótábor,<br> Kilenc napló porosodjon a fantasy atyjainak asztalán,<br> Egyet hordjon Alyr Arkhon,betűnyájat terelő,<br> A Fórum sötétzöld hátterén,cifra szavak idején<br> Egy napló mind fölött,Egy napló kegyetlen,<br> Egy a sötétbe zár,bilincs az egyetlen,<br> a Fórum sötétzöld hátterén,cifra szavak idején
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #31383
Tényleg!<br> Ez az!<br> Coming soon!<br> The diary of the Ring!<br> A Gyűrű naplója!!!!<br> Mit szóltok?<br> Vagy: a napló naplója
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #31382
Woreus: ?????<br> <br> Én vagyok <br> A Naplók Ura!<br> Egy Napló mind fölött, <br> Egy Napló kegyetlen<br> Egy a sötétbe zár, <br> Bilincs az Egyetlen!<br> <br> (ami az enyém)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #31381
Héjjj!<br> Nem látta valaki azt a kis szőröstalpú Kokót?<br> Elakarja égetni az Egy Naplót!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #31380
behalok!!!ezt nem hiszem el!<br> KÖNYVBE VALÓK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #31377
Buga naplója, eredeti, kézzel, ill. patával írt példány, Top Secret!<br> 1. nap: Nyihaha...<br> <br> 2. nap: Nyihhh....<br> <br> 3. nap: Már tudok írni olvasni és beszélni. 3 napos koromban raboltak el Rohanból. Anyuuuuuuu!<br> Ezek itt ebben a fekete izében nagyon gyorsan tanítanak...<br> <br> 4. nap: Anyuciiiiiiiiiiiii!<br> <br> 5. nap: ma feketére festettek. Orkok. Csúnyák és olyan szaguk van, hogy még most is égnek áll a hátamon a szőr...<br> <br> 6. nap: Beadtak valami szert, és már kétszer akkora vagyok, mint az előbb...<br> <br> később: tökjó ilyen nagynak lenni, megrúgtam két orkot és ki is nyiffantak...<br> <br> 7. nap: Valami furcsa mellékhatása van ennek a szernek... nem ízlik a széna...<br> <br> később: Egy ork elémrakott egy hatalmas nyers húsdarabaot... Nyammmm....<br> <br> később: Fujjj! Igazán fürödhetnének ezek az orkok...<br> <br> 8. nap: Ma jött egy ember. Megivott valamit és láthatatlanná vált. <br> <br> később: Berakott nekem valami kontaktlencsét... fáj! <br> <br> később: Felvett egy fekete köpenyt. Vesztére. El tudtam találni. Azóta csak magas hangon visítozik.<br> <br> 9. nap: ma megvonták tőlem a nagyítószert. Nem ízlik már annyira a hús...<br> <br> 10. nap: Próbáltam húst enni, de hiába. Összementem. Nem félen tőlem. A fogaim is visszafejlődtek. Ekkora pechet.<br> De nem fejlődöm tovább visszafelé. Jeee.... 10 nap alatt felnőttem!<br> <br> 11. nap: Északra küldenek valami növénynevű emberhez.<br> <br> 12. nap: Zsurló... Pocok? Ilyen hülye nevet!<br> <br> 13. nap: Páfrány Pockó. Semmi értelme. <br> <br> később: Itten dolgozni kell! <br> <br> később: Nyíííhahahahaaaaaaaaaaa....<br> AAAnyuuuuuuuu!!!!!<br> <br> 14. nap: Azt hiszem tudja hogy naplót írok. Inkább eleteszem...<br> <br> <br> 546. nap: Majdnem elffelejtettem írrniii... Djakoroollniii kelll...<br> <br> 547. nap: Tegnap gyakoroltam. ma járt itt egy fekete köpenyes alak... A volt gazdáim egyike!<br> <br> 548. nap: na igen... Fontos vagyok! Beépített ügynökként használnak majd...<br> <br> 549. nap: Ezek a hobbitok naivak. Az egyik almával etet. Utálom!<br> <br> 550. nap: Meghalok! Mindig csak alma!!!!<br> <br> 557. nap: Ma ezen a dombon eljött a gazdám... még mindig magas a hangja... hehe...<br> <br> később: Hülye kis szaros hobbit! Dögölj meg!!!<br> <br> 558. nap: Rám ültették... rázom belőle a lelket kifele... <br> <br> 560. nap: Átvette valami nő... affene...<br> <br> <br> 640. nap: Ezek a tündék!!!!!!!!!<br> Nyálas nyápic nyúlszívű nyamvadékok!!!<br> <br> később: szerencsére elmegyünk...<br> <br> 643. nap: Kedves kihalt táj... <br> <br> 650. nap: Hiiiiidddeeeeggg vaaaannnnn.... hihihihidegggg...<br> Itt vvavagyunk a K... Ch... Chara... Cha... a hegyen. <br> <br> 651. nap: Lejöttünk. <br> <br> később: Megrúgtam 3 farkast. hehe... engem nem lehet megenni...<br> <br> <br> 660. nap: bementek. itthagytak. Jeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!<br> <br> 700. nap: Itt vagyok Minas Morgulban. Megitattak valami szerrel...<br> <br> később: szárnyaim nöttek<br> <br> később: fincsi orkok...<br> <br> <br> Ez volt Buga utolsó szava.... <br> Az orkoknak ugyanis a 3. részben még szerepük volt, ezért Bugát félgázsival elbocsájtották...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #31372
Dwin: jujjj...
DDD Ezen vagy két percig röhögtem egyfolytában...<br> eszméletlen nagyid van!
<br> <br> <br> <br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #31370
Dwin:
))))<br> Elnézést Buga naplójának késéséért, de a honlapomat próbáltam felrekani a netre. Persze nem sikerült...
((<br> Még késik a napló, de ezt a GYU-nál már úgyis megszokhattuk...<br> Dodie: Én egy bakit se vettem észre ezek közül!!!!
((<br> Liv?<br> Viggo?<br> Dominic?<br> <br> Viggonak még gyereke is van!!!<br> A többiek még hagyján... Bár Livet sajnálom...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #31369
Ja! Az. Igaz néha azt kívánom, hogy bárcsak erre vetődne egy kincsvadász csapat...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #31367
A 7 végén kölcsönkaptam a GyU filmkönyvet. Nem kerülhette el a sorsát: Nagymamám kritikus kezei közé került. Néhány szösszenet a megjegyzései közül:<br> <br> - Frodó: Szép ez a kislány, de a haját azért megfésülhetné...<br> <br> -Legolas: Hasonló.<br> <br> -Gandalf: Ez a juhász, meg mit keres itt?<br> <br> -Aragorn: Azért megborotválkozhatott volna. Úgy néz így ki, mint egy alkoholista.<br> <br> Ork maszkok: Ennek is két foga van, mint nekem...<br> <br> Hát igen! Ő a nagyi. Féli és rettegi a környék!
=
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Kreatív szekció
-
Humor
Oldalmegjelenítési idő: 1.553 másodperc