Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31336 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Most nem fogok írni több paródiát jóóó sokáig. Nincs erőm hozzá. Annyit írtam, hogy csak na! S túl hosszú volt, egy bejegyzés max. 5 kbyte lehet...<br> >:-(((((((((((((

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31335 Írta: Anonymous
Akarooooommmmmm!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31334 Írta: Anonymous
Tovább írtam Bilbó naplóját, de olyan hosszú lett, hogy nem küldte el.. B*SSZA MEG!!!!!!!!!!!!!!<br> >:-OOOOOOOOOOOO

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31333 Írta: Anonymous
BOMBADIL TOMA NAPLÓJA A TOP 3 GIMLI ÉS TRUFA NAPLÓJA UTÁN! KÖSZI ALYR ISTEN VAGY, IRTÓ JÓL SIKERÜLT! VÁROM BUGA NAPLÓJÁT!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31332 Írta: Anonymous
The <br> Lord of the RingS<br> The Diary of Buga<br> <br> Now in the theaters...<br> <br> :) )<br> mindjárt...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31331 Írta: Anonymous
na nekem akkor végem!halálra fogom magam röhögni!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31330 Írta: Anonymous
:) ))<br> Nemsokára jón... coming soon: <br> The diary of Buga!<br> Trilogy<br> <br> :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31329 Írta: Anonymous
úristen!!!ti mire nem vagytok képesek!!ezeket a naplókat könyvbe kéne kiadni!!nem tudok velük betelni!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31328 Írta: Anonymous
Buga? Gondolkodom még, de ok...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31327 Írta: Anonymous
Buga naplója... én már félig kitaláltam, de 1. nem emlékszem már rendesen, mi történt vele, 2. kiváncsi vagyok, más mit hozna ki belőle

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31326 Írta: Anonymous
ÉÉééééééén?<br> :) ))<br> Adj ötletet...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31325 Írta: Anonymous
szia Alyr<br> írj te! légyszi!!! te olyan jókat tudsz...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31324 Írta: Anonymous
Ez itten nem cset!<br> Írjatok inkább paródiát!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31323 Írta: Anonymous
Darkanki, nem tudom mit írjak Ezzér nem is írok, csá: Kazigorn, Kazithorn fia.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31322 Írta: Anonymous
Mindenki, ki naplót ír. Írjatok a mailemre legyetek szívesek, és tiszteljétek meg művészi tehetségemet. Kösz

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31321 Írta: Anonymous
Csá DarkAnki!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31320 Írta: Anonymous
hja...wow:) ügyivagy aranyom:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31319 Írta: Anonymous
Anki, A Sötétség asszonya. Kösz, hogy megdícsérted költeményem fantasztikusságát. Immáron Szauron sem tudja legyőzni a Kazi-nemzetség gyönyörű művészetét.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31318 Írta: Anonymous
Én is üdvözöllek Kazigorn...<br> (amugy a többieknek Ancsa vagyok... ;) ) itt lologtam szét az arcom...amugy nagyon ari volt... :) )<br> További yo naplóirogatást! pussz

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31317 Írta: Anonymous
Van már Legolas naplója? Írjatok méég, sokat, sokat!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31316 Írta: Anonymous
én olvastam Aragorn naplóját, humor szinten nagyon jóó :) <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31315 Írta: Anonymous
Alyr: nagyon jó lett, csak a végét kapkodtad el egy picit!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31314 Írta: Anonymous
...és akkor eljön a Sötétség asszonya. Ő a VÉgzet gimnáziumába jár, at Orkvész útra, a Szilmarilok dombján. Magát dárklédinek álcázza. Sötétség asszonya, üdvözöllek!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31313 Írta: Anonymous
Na de Alyr, kérlek! Mi ez a szerénység? Nekem speciel nagyon tetszik:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31312 Írta: Anonymous
Ha nem lett túl jó, akkor sorry

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31311 Írta: Anonymous
Detto!<br> Nos... Bombadil naplója? <br> Ám legyen!<br> <br> <br> 1. nap: Halihó! Dejó! Bombom... bombo... bomba! De! <br> <br> 2. Nap: De! Bomba! Dilló!<br> <br> 3. nap: Végre tudok mást is. Bomba-de -dilló!!!! <br> <br> 4. nap: Semmi sincs itt. Csak én. <br> <br> 5. nap: MA volt itt valaki, olyan furcsán nézett ki. Akkor jött, amikor a víz fölé hajoltam. Szőr volt az arcán, meg egyébként is.<br> <br> 6. nap: Ma jött egy nagy... szóval kijelentette, hogy én vagyok az Első, és most már jönnek a tündék, mert ha én életben tudtam maradni 5 napig, ők is meg tudják csinálni.<br> Szóval én csak prototípus voltam?<br> Na megállj csak! (Nu Eru pagagyí!)<br> <br> 7. nap: Ma semmi se történt. Lehet, hogy mégse jönnek a tündék?<br> <br> 8. nap: OOOOOOÁÁÁÁÁ!!! Ma zöld izék nőttek ki a földből! Kicxsik és nagyok! Ja és valami csillogó izék vannak az égen...<br> <br> 9. nap. Ez egyre rosszabb... Lefekszem aludni...<br> <br> <br> sokadik nap: Felébredtem. Itt vannak a tündék, meg valami valák, szóval olyan sokan vannak, hogy gyorsan el is mentem...<br> <br> <br> sok+1. nap: Ma végre találkoztam egy értelmes palival, Melkornak hívják. Ugyanúgy utálja a tündéket, mint én.<br> <br> sok+112. nap: Melkor még mindig ragaszkodik hozzá, hogy inkognitóban maradjak és Főnöknek szólítsam. <br> <br> sok+sok. nap: Ma Melkor tanácsára jónak álcázva magam visszamentem az erdőbe. Mert így hívják, ha ronda nagy zöld izék egymás mellett nőnek...<br> <br> sok+sok+1. nap: Ma megbűvöltem egy fűzfát és elbeszélgettem vele...<br> <br> sok+sok+50. nap: Valami történhetett Valinorban, mert egy csomó tünde jött vissza...<br> <br> sok+sok+51. nap: Ma Melkor, akit a nyápic faevők Morgothnak neveznek, adott egy kis pipafüvet... Azt mondta, ezt még csak többezer év múlva fogják ismerni, de ne zavarjon. <br> <br> később: Bombadedillóóóóóó!!!!!<br> <br> <br> sok+sok+52. nap: Ma találkoztam Aranymaggal. Ez a nő!!!! Adtam neki pipafüvet!!!!<br> <br> később: együtt énekeltünk... <br> <br> később: Levetkőzve ébredtünk a fűzfám alatt... de jó...<br> <br> sok+sok+53. nap: Kiderült, hogy Aranymagot is Melkor küldte nekem... <br> később: jól tenyészik a pipafű a hátsó kertben...<br> <br> sok+sok+sok. nap: Ma Aranymag kipréselte a pipafüvet és tett hozzá mákot... <br> <br> később: Bombade....<br> <br> <br> sok+sok+sok+1. nap: Az új anyagnak a heroin nevet adtuk, mert tündéül ez hősnőt jelent, és Aranymag pont így érzi magát tőle..<br> <br> sok+sok+sok+2. nap: jól élünk... ittt... argaekelebe... jól...hetererererer... bobobobobobmmmmbaddeedeeeee...<br> <br> sok---- követhetetlenül sok nap: Melkornak fuccs... az új sztár Szauron. Ő is Főnöknek hívatja magát...<br> <br> még több nap.: Na, már szauron se a régi...<br> <br> annál is több nap: Szauron mondta, hogy négy kis mitugrász jön.<br> <br> +5. nap: Affene.. majdnem lenyelte őket az Öreg Fűz... majd kiengesztelem őket a pónikkal...<br> <br> később: kicseréltem a Gyűrűt.. Megy Mordorba...<br> <br> +8. nap: Neeeeeeeee!!!!! A Buckamanó visszacserélet e Gyűrűt. <br> Már harmadik napja nem tudtam belőni magam, klátszik is... greeee... csöpög a nyálam... Valami ilyen lehet szegény Gollammal is... Nem csoda, hogy a manó elkapott...<br> <br> +7. nap: Neeee.... Szauron megvonta tőlem a fűadagokat! Emiatt az aapróság miatt...<br> <br> Gráááááá....<br> <br> <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31310 Írta: Anonymous
Thingol!<br> Nagyon várjuk!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31309 Írta: Anonymous
Tervezem Csavardhy Sámuel naplóját. <br> Van pár ötletem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31308 Írta: Anonymous
Ilyeneket én is tudok:<br> Messze van mint Középfölde Valinortól.<br> Ritka, mit a hobbit cipész.<br> Annyi vagy, mint orkban a jóindulat.<br> <br> Satöbbi...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31306 Írta: Anonymous
Esetleg még: Lógok,mint Frodó a csilláron

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.460 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére