Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31185 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
De ez már valami!! Az a lényeg, hogy írj elé valamit! Akkor is ha nincs értelme!!:-))))))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31186 Írta: Anonymous
ó, basszus... írtam foltatást, de lefagyott a gép<br> gggggrrrrrrrrrrr :( (

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31184 Írta: Anonymous
Nem írok. :-) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31183 Írta: Anonymous
Itten nem szokták szeretni az ilyen magában vigyarokat. Legalább valamit írj elé! (pl.:mint én)<br> :-) )))))))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31178 Írta: Anonymous
ó, rohadt vindóz...<br> bosánat. Mégiscsak itt kell írnom.<br> <br> Na, akkor lássuk... (bocs a pontatlanságokér, kölcsönadtam a könyvet, nem tudok utánanézni)<br> <br> Celebrant mezeje, Háká 3020 márc 25. Táj:kép csata után. Középen fehér meg zöld meg zöld-fehér meg ezüst-fekete lelples alakok. Vörös színnek nyoma sincs, az összes ló fehér, vagy max. kávébarna, kék is csak az ég mer lenni(ezt a színt mér' száműzték?) Mindenki frissen borotválkozott, ruhák, hajak meg lobogók lobognak a szélben. <br> Középen egy marcona fehér alak babrál a szakállával, percenként az órájára villant, és lopva az égre néz. Mellette egy kisgyerek áll hatalmas vörös á, az nem lehet, szóval: bíbor bársonypárnával, azon egy fejpánt. Baloldalt van egy kis fák lugassal (- kamera odaközelít). A fák között egy (márnem)borostás embert öltöztet egy csomó másik, mellette egy ifjú sötétbarna hölgy a kezét tördeli, mellette egy ifjú szőke hölgy a kezét tördeli. <br> Barna: Jaj, aragorn drágám, vedd már föl azt a palástot, olyan jól áll!<br> A: Nemakarom! Dögnehéz!<br> B: De drágám, ez nem is páncél! Csak ruha!<br> A: Akkor is nehéz! Elegem van! Haza akarok menni!<br> Szőke: Dehát a néped... itt várnak rád az ajtó előtt!<br> A: Itt nincs is ajtó! A legközelebbi 123 mérföldnyire van a holló röptével számolva!<br> SZ: A fákon túl, kedves fiam.<br> Egy csomós hajú ember néz be a hölgyek válla fölött.<br> E: Készen vagytok? Már mindenki megérkezett. Csak rátok várnak. A gyűrű megvan?<br> A szőke nő mosolyogva megveregeti a zsebét.<br> E: Helyes. Akkor szólok a papnak, hogy kezdheti.<br> Homlokát törölgetve kimegy.<br> <br> eee....egyelőre ennyi. folyt.köv.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31174 Írta: Anonymous
Egyetértek, de ezt kezdték el és nem nagyon tudják abbahagyni.Amíg van rá kereslet-márpedig van:-)-nem is kell, hogy abbahagyják.Más 5letem nincs. Ha Neked van tipped, hogy milyen stílusban kéne írni, akkor rajta.Nekem nincs.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31173 Írta: Anonymous
Nagyon jók a naplók, tényleg, de szerintem a GYU a humor és komikum sokkal szélesebb tárházás kínálja, nem csak azt, hogy kinek milyen nemi elferdülés lenne lehetséges. Mit gondoltok?<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31170 Írta: Anonymous
Könyörgöm írjátok meg Elrond, Szilszakáll és Bombadil Toma naplóját!!!!!! :-) Meg Fűz apóét :-D DD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31168 Írta: Anonymous
Olórin: *taps, taps, taps*<br> Az se tudom, mit emeljek ki... :) )) 'eladja őket egy tünde bordélyba'...kééész!:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31161 Írta: Anonymous
(nem fordítás)<br> Papsajt Ászok (a Pajkos Póni tulajdonosa) titkos naplója<br>
<br> <br> 1. nap<br> Ma nyitottuk meg a felújított Pónit.<br> A barátaim folyton azt kérdezgetik, miért Pajkos?<br> Mondtam, hogy várják meg, amíg ideszoknak a megyei hobbitok, akkor megértik.<br> <br> <br> 5. nap<br> 54 éve élek Bríben, és mindennap esik. Ez valami gonosz varázslat lehet.<br> Ma elkezdtem pofaszakállat növeszteni. Dögös külsőm lesz.<br> Este három hordó sört felvizezek négy hordóvá.<br> Piacról élünk.<br> <br> <br> 19. nap<br> Gandalf ma itt járt, kilenc korsó sört ivott és panaszkodott, hogy milyen gyenge.<br> A csúcsos kalapja láttán furcsa altesti bizserést éreztem. Varázslat.<br> Csak tudnám, mit esznek rajta a megyei hobbitok.<br> <br> <br> 21. nap<br> A kószák nagyon ideszoktak. A Vándor nevezetű folyton leszólítja az alacsonyabb, fiatal férfivendégeket.<br> A pofaszakállam terebélyes és férfiasan dús. A Kapuőrző Béni szerint viszont olyan vagyok, mint egy hörcsöggel keresztezett majom. <br> Faragatlan paraszt. Mától nincs nálam hitele.<br> <br> <br> 27. nap<br> Ma este négy megyei hobbit érkezett. <br> Csinos fiúk, (főleg a cseresznyeszájú kis Alagi gyerek), de nem bírják az italt. <br> Az Alagi nevű egy fél pint után hanyattesett és eltűnt.<br> Még mindig jobb, mintha lehányta volna a vendégek lábát.<br> <br> Ugyanaznap, késő éjjel:<br> A Vándor felszedte a cserkószájút, és a másik három is felment hozzá.<br> A cuccaikat is átvitték a régi szobájukból.<br> Micsoda bulit fognak ezek csapni!<br> <br> <br> 28. nap<br> A Fekete Lovasok rádöntötték a kaput Bénire. Szar érzés lehetett.<br> Utána párnacsatát tartottak a hobbitok régi szobájában és visítoztak.<br> Hogy lehetnek felnőtt lidércek ennyire gyerekesek?<br> <br> Ugyanaznap, délután:<br> Vándor elvitte magával a négy hobbitot. <br> Tutira eladja őket valami tünde bordélyba.<br> <br> <br> 30. nap<br> Amióta nincs kapu, egész jól átszellőznek az utcák. <br> Kár hogy egy köpcös, szakállas, szemüveges pasas <br> minden járókelőnek a képébe böfög.<br> <br> Holnaptól fele-fele arányban vizezem a sört.<br> Fele kútvíz, fele esővíz. A többi sör.<br> <br> Kemény idők jönnek...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31158 Írta: Anonymous
Már vannak viccek a Gyu.-val kapcsolatban. Én kettőt tudok:<br> Mivel egyenlő 8 hobbit?<br> 1 hobbyte<br> Igazából nem is Szauron a Gyu. hanem Csollány Szilveszter!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31155 Írta: Anonymous
Ez itt Gimlié, az ő leg-leg-legtitkosabb naplója.<br> <br> <br> 1. nap: <br> <br> Jaj, miért nem hallgattam a Mamára!! <br> <br> 2. nap:<br> <br> Szent Isten. Hallgatnom kellett volna a Mamára, hogy ne barátkozzak olyanokkal, akik magasabbak 140 centinél.<br> Nyavalyás Rivendell, állandóan kisebbségi komplexusom támad ezek közt az égimeszelő tündék, meg a két lökött ember mellett. Utoljára fogtam két kicsi fát a tündekertből (a tünde főnök, Elrond, majdnem meg is ölt miatta), és akkor egészen megnőttem, csak a kert másik végében megbotlottam azokban a kis izékben, vmi hobbi… bubi… bobby, vagy mi az ördög a nevük, de nekem folyton a babgulyás jut róla eszembe. <br> Hat napja elfogyott a Mama csokis sütije.<br> <br> 3. nap:<br> Az első tanácskozás. A tündék, a két ember, meg az öt hobbit hülyére ordítozta magát, és berekedtek, mint az atom. Legalább ma éjjel nyugisan alszom.<br> Hét napja elfogyott a Mama csokis sütije.<br> <br> 7. nap: <br> Tizenegy napja nem ettem a Mama csokis sütijéből.<br> <br> 9. nap:<br> <br> Na, szép. Az állami sárgaházzal megyek Gyűrűküldetésre. Gandalf, a vén varázsló, aki sosem tudja kifésülni a szakállát, kinevezte magát vezetőnek. Aragorn, az egyik ember, akinek az a mániája, hogy ő Gondor királya lesz, és ezért állandóan parancsolgat, hogy felkészüljön a szerepére, ugyan megfellebbezte a döntést, de Gandalf beküldött neki egy tűzgolyó-varázslatot, úgyhogy pirulva-pirítva beleegyezett. A másik ember, Boromir, aki nem tudja elképzelni Aragornt koronával a fején, és ezért Aragorn pipa rá, tutira nem látott vizet egész életében, úgy bűzlik, mint az atom, ráadásul csimbókban lóg a haja, röf-röf-röf, így kurjongat és férges minden asszonya. A négy hobbit, Frodó, Samu, Trufa, Pippin, tök ugyanúgy néznek ki, ráadásul degeneráltak és egymás közt szaporodnak. Bár már nem sokáig, itt mindenki máshogy néz mindenkire. No meg ott van Legolas is. Amikor először megláttuk karcsú termetét, aranyszőke haját, búzavirágkék szemét, pirosló ajkát, egymásra néztünk hobbittal, emberrel (Gandalffal nem, ő a szakállát próbálta kibogozni vmi bűbájjal) és eldöntöttük, ő lesz álmaink asszonya. Csak aztán megszólalt és kiderült, hogy fiú. Affene. Aragorn és Boromir mindenesetre nem nyugodott bele az elutasításba. Alsóneműjét illetően fogadtak ötven ezüstficulában: Aragorn a fekete szatén tangára tett, Boromir a vörös csipkésre. Versenyen kívül fogadtam a szívecskés boxeralsóra.<br> Tizenkét napja nem ettem a Mama csokis sütijéből.<br> <br> 13. nap:<br> Gandalf közölte velünk, Mórián keresztül megyünk az alföldre, amire mindenki bevágta a hisztit, csak én nem. Istenem, nem láttam már jó ideje Balin gyereket, pedig tök jó hacukákat kaptam tőle kiskoromban. Bosszúból odafelé mindenki engem izélgetett, különösen Szőke Szépség. Amikor átkeltünk egy patakon, szándékosan belejtette a fejszémet. Nem nagy cucc, én meg a fésűjét dugtam el.<br> Tizenhárom napja nem ettem a Mama csokis sütijéből.<br> <br> 14. nap:<br> <br> Gandalf csak húszadszorra fejtette meg a jelszót. Addig a varázsigéi narancssárgára változtatták Frodó haját, felgyújtották Boromir szakállát, Aragornnak krumpliorra nőtt (mondjuk az volt neki azelőtt is), zsúrsátorrá változtatták Móriát. Egyszer pedig mindannyiunk öve kisiklott a gatyánkból és megkötözték a vén hülyét. Mindenki őrjöngött, különösen Boromir és Aragorn, mert Legolas se nem fekete szatént, se nem vörös csipkét hord, hanem fekete-vörös csipkedíszes szatént. Az önjelölt király és a gondori marha egész Mórián keresztül ölte egymást az ötven ficuláért. Gandalf végül térdre vetette magát Legolas előtt és könyörögni kezdett, hogy teremtsen rendet, amit Szőke Szépség egy csábos mosollyal meg is tett. Fúj. Énrám bezzeg sose mosolyog.<br> Balin gyerek meghalt. Én öröklöm a kastélyát.<br> Tizennégy napja nem ettem a Mama csokis sütijéből.<br> 15. nap:<br> <br> Gandalfot megette egy balrog. Szegény pára már biztos felfordult. A hobbitok egymást ölelgetve bőgnek és úgy tesznek, mintha nagyon sajnálnák.<br> Tizenöt napja nem ettem a Mama csokis sütijéből.<br> <br> 20. nap:<br> <br> Lothlórien. Ez a Galadriel nem is olyan rossz. Aragorn és Boromir, amint meglátták, dobták Legolast és beleszerettek. Napokig azon voltak, hogy közelebb kerüljenek szívük hölgyéhez, egy kis hármas in flagrantira. Végül megtalálták a szökőkútját, ahol fürdeni szokott. Tipikus sátoros zuhanyzó, oldala van, teteje nincs. Boromir elemelte a létrát a hobbitok háza alól, miután meggyőződött róla, hogy azok alszanak, és nekitámasztották a falnak, és Aragornnal felváltva kukkolták Galadrielt, aki épp esti tusolását végezte. Egyszer csak fel talált nézni, és elkzdett torkaszakadtából visítani. Épp Aragorn volt soron, aki az ijedtségtől megcsúszott és a zuhanyzó padlójára esett. Ekkor hallatszott egy másik üvöltés is: Samu esett le a fa tetejéről- Frodóhoz indult a másik fára, csak nem vette észre, hogy nincs létra. Azóta Frodó pátyolgatja Samut, Galadriel Aragornt, Boromir meg szidja annak a „rohadt kószának” a jódolgát.<br> Tizenhat napja nem ettem a Mama csokis sütijéből.<br> <br> 28.nap<br> <br> Elindultunk Lórienből. Galadriel csinált nekem csokis sütit á la Mama. Imádom. A sütit is meg a nőt is.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31154 Írta: Anonymous
Bilbó naplójára lennék még kíváncsi!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31152 Írta: Anonymous
(nem fordítás)<br> Lurtz titkos naplója<br>
<br> <br> 1. nap.<br> <br> Gurgulaaarg... <br> Hrrrrrr....<br> <br> 2. nap<br> Ma végre leszedték rólam ezt a ragacsos fóliát. Hálából kitekertem a nyakát a közelemben állóknak.<br> Meglátogatott a Papa is. Milyen szép körmei vannak.<br> A hajam borzalmas, valamit csinálnom kell vele.<br> <br> <br> 3. nap<br> A hajam tiszta lucsok és csomó. A fogaim mintha nagyobbak lennének a kelleténél.<br> Vigyáznom kell a beszéddel, mert a hosszabb szavaknál beleharapok a nyelvembe.<br> Jobb lesz, ha inkább csak hörgök.<br> <br> <br> 5. nap<br> A Papa behívott magához.<br> Meztelenül kellett állnom a szobája közepén, mialatt ő folyton kerülgetett és méregetett.<br> Emiatt kicsit zavarban voltam. <br> A Papa nevét már ki tudom ejteni, de a hajam továbbra is gáz.<br> <br> <br> 6. nap<br> A hajamat szépen hátrafogták, és rám adtak harminc kiló vasat. Mindjárt jobb.<br> A Papa csinált egy arcfestést, szerinte az ő kezét ábrázolja. Hát nem is tudom.<br> Szerintem olyan, mintha sokáig álltam volna egy madárpihenő alatt, de mindegy.<br> <br> <br> 11. nap<br> A Papa elmesélte, hogy mi lesz a feladatunk. <br> Hobbitokat kell rabolnunk. A Papa szerint fiatalos, izmos testük van.<br> Legfőbb ideje egy kis változatosságnak. <br> <br> <br> 15. nap<br> Utolértük a hobbitokat meg a haverjaikat. Elmentem kémkedni a táborukhoz.<br> Aragorn és Boromir Frodón veszekszik. Samu (az a hájasabbik hobbit lesz) mindkettőre féltékeny.<br> A tündének jó a segge, de nekem mégis Boromir jön be leginkább. Hatalmas kürtje van. <br> Ha ugyan kürt az, ott a köpenye alatt.<br> <br> <br> 17. nap<br> A csapatomból 62-en jelentkeztek megerőszakolni Legolast. Nem is csodálom.<br> A többit elosztottam Aragornra meg a törpre.<br> Boromir hallani se akart rólam, pedig a hajam most tökéletes. <br> Pimaszság.<br> <br> Ugyanaznap, délután:<br> A fiúk két hobbitot fogtak. A Papának jó az ízlése. Remélem, hazafelé Vasudvardig még lesz idő egy kis közös hancúrozásra.<br> <br> Később:<br> Boromirt el kell kábítanom, bár úgy csak fele élvezet.<br> A negyedik altatónyilat már nem volt időm belelőni, mert Aragorn közbelépett.<br> Hülye féltékeny hisztis pasi. Sejtettem, hogy nem csak Frodóra utazik.<br> <br> Később:<br> Innentől bal kézzel kell folytatnom a naplót. <br> Ez az Aragorn nagyon berágott rám. Üt-vág. Nem férek tőle Boromirhoz. Most már tuti, hogy magának akarja. <br> <br> Kusza ez a középföldi szerelmi élet. Ebből nagy fejetlenség lesz...<br> <br> (a napló itt megszakad)<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31151 Írta: Anonymous
tessék.<br> most döglöttre röhögtem magam. Mindenki hülyének néz.<br> :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31150 Írta: Anonymous
<br> Arwen Undómiel nagyon titkos naplója<br> <br> 1. nap: <br> <br> Ma szakítottam Aragornnal. Vett nekem egy agyagpipát és egy bőrnadrágot Valentin-napra, mikor kifejezetten kombinét kértem. Kirúgtam Völgyzugolyból.<br> <br> 2. nap:<br> <br> Unatkozom, és magányos vagyok. Bánom, hogy kirúgtam Aragornt. Na és, mi van ha göndör parókába akart öltöztetni és térdre állított intim pillanatokban? Biztos vagyok benne, hogy más embereknek is vannak ilyen furi tikkjei. Bárcsak érdekelnének a tünde fiúk, de Glorfindellel történt parázs másodkori vitánk után, amikor megvádolt, hogy lekoppintottam a frizuráját, lemondtam a saját fajtámról.<br> <br> 3. nap: <br> <br> Valaki már megint felpróbálgatta a ruháimat. Mind teljesen kinyúlt, főleg a lila.<br> <br> 6. nap:<br> <br> Legolas nagyon berágott, amikor azzal vádoltam, hogy felpróbálta a ruháimat. Azt mondta, kétségbe vontam a férfiasságát. Milyen férfiasságát, könyörgöm?!<br> <br> 11. nap:<br> <br> Legolas még mindig duzzog. Azt mondja, a többi tünde folyton cikizi a ruhaügy miatt. Azt mondja, nem veszik komolyan, mint férfit. Biztos nem figyelt oda, amikor Apus a legutóbbi Tanácsülésen azt mondta neki 'Te, legbuzeránsabb buzeráns tünde, aki valaha is végigugrabugrált az erdőn'. Vagy lehet, hogy csak nem értette; rém csinos, de nem valami okos a drága.<br> <br> 13. nap:<br> <br> Rémesen, rémesen, rémesen unatkozom. Talán itthagyom Völgyzugolyt, és elmegyek kalandot keresni, vagy vásárolni.<br> <br> 15. nap:<br> <br> Lementem egészen a rohani Kapuig, csak hogy rájöjjek, Rohanban nincs is Kapu nevű pláza. Még egy turkáló se. Csaló marketing!<br> <br> 17. nap:<br> <br> Elmentem Brí-be. Megkérdeztem a fogadóst, nem látta-e mostanában Aragornt. Erre a fogadós: 'Mi, azt a perverz hobbitbuzit?' Mondtam neki, biztos egy másik Arathorn fia Aragornra gondol. Mire ő: 'Az a ’Még Mindig Nem Vagyok Király’-fazon, igaz?' Nem válaszoltam, bizonyos emberek nem érdemlik meg, hogy szóba ereszkedjek velük.<br> <br> 18. nap:<br> <br> Már két napja követem Aragornt. Eddig még sosem láttam közelről hobbitokat. Hirtelen az egész haccacáré a göndör parókával meg a szőrős műlábbal kezd értelmet nyerni. Tök ideges lettem. Magamban fortyogok.<br> <br> 20. nap:<br> <br> Ez _sosem_ mos hajat ha én nem vagyok a közelben?!<br> <br> 24. nap:<br> <br> Bebizonyosodott. Aragorn totális perverz hobbitbuzi. Nyilvánvalóan nyomul a kis kékszemű Frodó hobbitra. Samu megöli, ha bármivel próbálkozik.<br> <br> 25. nap:<br> <br> Megkörnyékeztem Samut, miközben gyógyfüveket gyűjtött. Elmagyaráztam neki, hogyan lehet embereket csendben és effektíven kinyírni egy villa és egy gumiszalag segítségével. Megfordítottam, és gyengéden Aragorn irányába lökdöstem… sajna, nem jött be a dolog. 'De hát szükségünk van rá, hogy megvédje Frodóóóót, ijesztő tünde kisasszony!' <br> <br> Nyafka kis hobbit, most már fogy a türelmem.<br> <br> 26. nap:<br> <br> Úgy döntöttem, magam intézem el az Aragorn-ügyet. Éppen átvágtam volna azt a mocskos csaló torkát, mikor a Gyűrűhordozó vonítása elterelte a figyelmemet. Úgy döntöttem, felidegesítem Aragornt, azzal lenyúltam a falatnyi hőst és elvittem egy kis elnyújtott sétalovaglásra.<br> <br> Kis hobbit egész imádnivaló, fene essen belé.<br> <br> Nem hiszem el, hogy egyre jobban csípem a hobbitot. Ismételjük magunkban: 'Távolságtartó, elérhetetlen tündehercegnő. Távolságtartó, elérhetetlen tündehercegnő.' Főként azt nem hiszem el, hogy egyre jobban csípem a zöldes-arcszínű, félhótt hobbitot.<br> <br> 27. nap:<br> <br> Üldöznek a Gyűrűlidércek. Jaj, de uncsi. Húzok Völgyzugolyba.<br> <br> 29. nap:<br> <br> Hát, komolyan. A Gyűrűhordozó közelébe se mehetek, mert Samu mindig ott lóg, aztán meg elkaptam Aragornt, miközben a hobbitok szállása körül ólálkodott. Azt állította, csak a Narsil egyik elveszett darabkáját kereste.<br> <br> 30. nap:<br> <br> Hobbitokkal annyi gond van. Konyhaszemélyzet ideges – mind kifogytak a répából. Fürdőszobaszemélyzet ideges – mind kifogytak az eperillatú habfürdőből. Legolas ideges – nem akarja, hogy részt vegyek a Tanácsban, mer akkor nem ő lesz a legszebb. Az egész dolog láthatólag nagyon megviseli Apust. Tegnap elgyötört arccal kérdezte, hogy mit gondolok, illik-e a lila az arcszínéhez. Mondtam neki, hogy természetesen nem, hiszen ő _nyilvánvalóan_ ősztípus.<br> <br> 32. nap:<br> <br> Ma egész nap a hídon lógtam és szépen néztem ki, mielőtt Aragorn arra császkált. Szemébe vágtam, hogy perverz hobbitbuzi. Erre azt mondta, Isildur is perverz hobbitbuzi volt, és ő csak hasonló módon szeretné építeni a karrierjét, ennyi az egész. Mondtam neki: 'Te Isildur örököse vagy, nem maga Isildur.' Erre ő: 'Ha csak egy kicsit lennél alacsonyabb, és nagyobb lenne a lábad.'<br> <br> 40. nap:<br> <br> Király éjszakát töltöttem Gimlivel. Azok a copfok! Az a balta! El vagyok varázsolva. Elég volt a hobbitokból, nekem csak törpök kellenek. Na jó, talán még egyszer megkuksizom, ahogy Samu fürdeti Frodót. Hiszen nem a semmiért halásztam ki Aragorn zsebéből a fürdőszobakulcsot.<br> <br> ;PPP

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31149 Írta: Anonymous
<br> Gollam tikos naplója<br> (megj.: Ez nem olyan 'Gollamos stílusban' van, mert a szerző úgy vélte, az nem passzolna többi naplóhoz. De szerintem így is esssszméletlen jó.)<br> <br> 1. nap:<br> <br> Beugrottam egy Névtelen Hobbitbuzik csoporttalira a Köd-Hegységben, erre kiderült, hogy csak Szauron csapdája volt az egész.<br> <br> Hülye Szauron.<br> <br> 5. nap: <br> <br> Az orkok fogva tartanak Barad-Dúrban. Kényszerítenek, hogy újra és újra megnézzem a 'Flippert', amíg töredelmesen be nem vallom nekik, hogy hol van a Gyűrű. Rohadt új ezredfordulós kínzási technikák. Nem adom fel. Erős maradok.<br> <br> 6. nap:<br> <br> Az orkok átváltottak a 'Faculty' ismétlésére. Nem bírom. Megmondtam nekik hol a Gyűrű.<br> <br> 8. nap:<br> <br> Megszöktem Mordorból. Eljutottam a Megyébe. Nagyon csalódott vagyok, hogy az utóbbi hetekben senki nem jelentkezett a Megyei Közlönyben feladott társkereső hirdetésemre. 'Fogatlan, büdös, zöldes kreatúra kék szemű, göndör-hajú hobbitot keres. Szeresse a sötétben való kucorgást, ékszer-tapogatást és beszéljen magáról harmadik személyben. Dohányzók kíméljenek.'<br> <br> 10. nap:<br> <br> Végre utolértem a Gyűrűhordozót Völgyzugolyban, de képtelen vagyok a közelébe jutni, mert nagydarab társa folyton vízbe fojtogatja, én meg vízfóbiában szenvedek, mióta 300-szor meg kellett néznem azt a delfines filmet.<br> <br> Ugh. Eper. Utálom az epret.<br> <br> 11. nap: <br> <br> Kísérlet, hogy beosonjak Elrond Tanácsába pázsitdísznek álcázva magamat: sikertelen. A kissé ideges Glorfindel bezárt a gardróbba, ahol órákig kellett csücsülnöm, amíg Elrond Arwen összes ruháját felpróbálta a tükör előtt, miközben olyasmit motyogott, hogy nem is Legolas a legszebb. Hiányolom a régi szép időket, amikor a törpök törpök voltak és a tündék nadrágot viseltek. Habár azért Legolas szoknya-bakancs összeállítása nem semmi.<br> <br> 13. nap:<br> <br> Elhagytam Völgyzugolyt, a Szövetséget követve. Küldtem Elrondnak egy anonim levelet, megmondtam neki, hogy a lila nem illik az arcszínéhez. Azt hiszem egészen Rohan Kapujáig elhallatszik a dühös ordítozás.<br> <br> 15. nap:<br> <br> Nem hiszem el, hogy az emberek még mindig az ősrégi 'fújd meg Gondor Kürtjét' szöveget nyomják. Még emlékszem, amikor a Helytartó Gondor Xilofonját lecserélte egy hülye kinézetű kürtre. Most már tudom miért.<br> <br> Isildur Örökösének, akinek nincs Gondori Kürtje (és a hobbitok nem tanúsítanak érdeklődést a borostagyűjteménye iránt), ez elég gáz, mivel nyilvánvalóan nyomul Frodóra. Samu megöli, ha bármivel próbálkozik. <br> <br> 30. nap:<br> <br> Caradhras tetején tökhideg van. Mindenki Frodót akarja felvinni a hegyre. _Engem_ senki nem akar felvinni a hegyre.<br> <br> Potyázom Legolas hátizsákjában, de a szertelen ugrabugrálás nem tesz jót a gyomornak. Lerókáztam a tünde teljes hajápolókészletét. Remélem nem veszi észre.<br> <br> 31. nap:<br> <br> Mória Bányáiban töksötét van. Nehéz a tájékozódás. Legolas hangja után megyek, aki fennhangon panaszkodik a hátizsákja állapotáról, és hogy Mória párás levegője mennyire nem tesz jót a bőrének. Gandalf rágót ragasztott a hajába, amikor nem figyelt oda. Kedvelem Gandalfot. Mindig van rágója.<br> <br> 33. nap: <br> <br> Találkoztam a balroggal, puccosan dekorált földalatti legénylakásában. Balrog tök depis. Még mindig Gandalf után vágyakozik. Mondtam neki, legjobb, ha megbeszéli az ember a dolgokat. Magyarázza meg Gandalfnak, hogy míg ők ketten totálisan különböznek, mind értékrendjükben, mind életfelfogásukban, a románc azért nem kizárt. A Balrog erre azt mondta, ez úgy hangzik, mint valami süket New Age sóder. Mondtam a balrognak, hogy a Másodkor (Second Age ;) ) már elmúlt, éljen a mában.<br> <br> 34. nap:<br> <br> Balrog-Gandalf találkozó nem ment olyan jól, mint vártam, sőt az eredmény mindkettő csúnya halála lett. Talán a kerítősködés nem nekem való munka.<br> <br> Szompolyogtam és végignéztem a könnyes hobbit-ölelkezést a sziklákon. Engem soha senki nem akar ölelgetni, csak mert torz vagyok és síkos, igazságtalanság. Gimli sem valami szépség, ennek ellenére Boromir mégis ölelgeti.<br> <br> 36. nap: <br> <br> Lothlórienben. Megpróbáltam répák taktikus elhelyezésével Megkülönböztethetetlen Mellékszereplő Hobbitokat elcsalni a Gyűrűhordozótól, de terv meghiúsúlt, amikor Legolas megtalálta a répákat, és arcpakolást készített belőlük. Aragorn azt mondta, ciki Legolas társaságában mutatkoznia, amíg az arcán van a répapüré.<br> Legolas azt válaszolta, már ő sem lesz fiatalabb. Aragorn rámutatott, hogy nem is igazán lesz idősebb.<br> <br> 39. nap:<br> <br> Senki nem nyomul rám. Nem bírom. Húzok a Gyűrűhordozó után Mordorba. Talán miután leharaptam az ujját és elloptam a Gyűrűt, eljön velem vacsorázni. Csak azt kell kitalálnom, hogyan játsszam ki Samut.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31148 Írta: Anonymous
Végeztem mindegyikkel. *nyújtózkodik* Esküszöm, élmény volt ezeket fordítani. Remélem ti is élveztétek a dolgot. :) ) Most már berakom az összeset, minek várassalak benneteket. Lehet szemezgetni a termésből. :D D<br> <br> Az ötös számú Gyűrűlidérc titkos naplója<br> <br> 1. nap:<br> <br> Épp most nyitottam ki Szauron karácsonyi ajándékát. Csini, csini, csini, csini gyűrű!<br> <br> 1 967000. nap:<br> <br> A Sötét Úrtól megint egy doboz bonbont kaptam karácsonyi bónuszként. Persze Szauron megint megette az összes karamellt, és csak az eperkrémeset hagyta meg. Mennyire rühellem ezt a szolgaéletet.<br> <br> Még mindig testetlen vagyok. <br> <br> 1 967005. nap:<br> <br> Barad-Dúr tök uncsi. Nem lehet itt semmit csinálni, csak Scrabble-t játszani az orkokkal. Tök idegesítő, mivel az orkok csak a mordori Fekete Beszédet értik. Próbáljad kirakni azt, hogy 'Ash Nazg Gimbatul', háromszoros pontszámért. Francokat.<br> <br> 1 967012. nap:<br> <br> Az a gyanúm, Szauron készül valamire. Rányitottam, ahogy éppen csillogó szempillaspirált tett fel. Azt hiszem, nagyon boldog lesz, ha visszakapja a testét, és tényleg képes lesz kiöltözködni.<br> <br> 1 967015. nap:<br> <br> Igen, Szauron kétségtelenül készül valamire. Parancsot kaptunk, hogy húzzunk, és vadásszunk le egy hobbitot meg közeli hobbit-barátját, akik valahogy hozzájutottak az Uralkodó Gyűrűhöz.<br> Az Angmari Boszorkányúr javaslatát, miszerint tejesdobozokra ragasszunk képeket az Uralkodó Gyűrűről, és várjuk a hívásokat, elvetettük.<br> <br> 1 967016. nap:<br> <br> Kaptunk vadi új lovat.<br> Persze nem azért, hogy vaduljunk.<br> Sirály!<br> Mínusz pont: még mindig testetlen vagyok.<br> <br> 1 967017. nap:<br> <br> Ma éjjel majdnem sikerült lenyúlni a Gyűrűhordozót, de a főnazgúl röhögőgörcsöt kapott, miközben a Gyűrűhordozó és három 'útitársa' túlzott ölelkezését figyeltük.<br> <br> Az a gyanúm, Gandalf inkább a nagy kék szemek és cseresznyeszáj alapján választotta a Gyűrűhordozót, semmint hősi erényei miatt.<br> <br> Majd Brí-ben utolérjük a Gyűrűhordozót és félcentis fiúháremét. Tökre várom a gyilkolászás utáni piálást. <br> <br> 1 967019. nap:<br> <br> Rohadt Aragorn. Rohadt Isildur meg minden örököse. Perverz hobbitbuzik generációja, haszontalan népség. Arathorn fia lenyúlta a Gyűrűhordozót. Hogy a bénaságunk miatti csalódottságunkat elfelejtsük, egész éjjel Bríben piáltunk. A Brí-beliek nagyon segítőkészek.<br> Ittunk: 10 Mai Tai-t (aztán felszúrtuk a fogadóst egy szívószálra)<br> Kicsináltunk: 17 embert. Sirály!<br> <br> 1 967025. nap:<br> <br> Hat napja követjük Isildur örökösét és a hobbitcsordát.<br> Aragorn nyilvánvalóan nyomul a Gyűrűhordozóra. Samu megöli, ha bármivel próbálkozik.<br> <br> 1 967026. nap:<br> <br> Kicsit túlzásba vittük a játszadozást a Gyűrűhordozóval a Széltetőn. Aragorn erre totál begőzölt és felgyújtotta a göncömet. Samu valóban megpróbált megölni, habár csak később vettem észre, hogy térden csaptak egy nyeles lábossal.<br> <br> 1 967028. nap:<br> <br> Ma összefutottunk Isildur Örökösének tünde-csajával. Annyira lefoglalt az azon való röhögés, hogy Hobbitbuzi Aragornnak „barátnője” van, hogy még magamhoz se kaptam és már el is sodort az ár.<br> Ló kinyiffant, páncél berozsdásodott. Vissza kell mennem Mordorba olajoztatni.<br> Nem, nem _olyan_ olajozásra gondoltam.<br> Milyen perverz lidércbuzik vagytok ti mind, mi?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31146 Írta: Anonymous
csak így tovább!!!behalok a röhögéstől!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31145 Írta: Anonymous
Na, minden napra egy mese... :) ))<br> Egyébként ma láttam, hogy van új napló is: Arwené! :) Megcsináltam a fordítást, de még mindig könnyes a szemem a röhögéstől. Majd az is jön, ha van rá igény. Van? ;) <br> <br> Glóin fia Gimli nagyon titkos naplója <br> <br> 1. nap: <br> <br> Grr. Argh.<br> <br> 2. nap:<br> <br> Ez a töszörgés Völgyzugolyban a sok nagyarcú tündével nagyon nem tesz jót az emésztésemnek. Megkértem Elrondot, hogy költöztessen fel a másodikra, mivel itt nem tudok bejutni a fürdőszobába, anélkül, hogy illatgyertyák között fürdőző hobbitokkal ne találnám szembe magam. Nevetséges. Tegnap lefröcsköltek eperillatú habfürdővel. Bár plusz pont, hogy a szakállam szép selymes lett.<br> <br> 3. nap:<br> <br> Elrond nem akar átköltöztetni. Már megint rányitottam a hobbitokra ma reggel. MI a túrót csináltak azzal a répával?! Beltenyésző feleszű banda, nem csoda, hogy tisztességes szakállat sem tudnak növeszteni.<br> <br> 7. nap: <br> <br> Az a gyanúm, Arathorn fia Aragorn perverz hobbitbuzi. Teljesen elhanyagolja a dögös tünde-menyasszonyát ezekkel a bőrnadrágos szőrőslábú gnómokkal való bratyizás kedvéért. Szerencsére itt vagyok én, Glóin fia Gimli, majd én enyhítek a magányán.<br> <br> [Később]<br> <br> A tünde csajok pont megfelő magasak ahhoz, hogy melegen tartsák a füleimet. Sirály! <br> <br> 9. nap:<br> <br> Elvállaltam, hogy részt veszek a küldetésben. Arwen kezd szörnyen erőszakossá válni. Glóin fia Gimli nem hagyja magát lekötözni. Inkább töltöm az időmet ölelkezős hobbitok és strici tündék társaságában, minthogy itt lógjak Völgyzugolyban, és beszélgessek a 'kapcsolatunkról'.<br> <br> 13. nap:<br> <br> Caradhras tetején tökhideg van. Nagy balhé volt amiatt, hogy ki vigye fel a hobbitokat a hegyre. Nem vettem részt benne, mert éppen Legolasnak mutattam meg, hogyan kell rendesen hajat fonni. A balhénak vége lett, amikor Aragorn felkapta a Gyűrűhordozót és betömködte a nadrágjába. Ez az, Isildur Örököse. Fojtsd meg a Gyűrűhordozót. Komolyan, egyes emberek…<br> <br> 14. nap:<br> <br> Mória Bányáiban. Lehet, hogy kissé elszámítottam magamat, mivel úgy tűnik Balin unokatesó már kábé hatvan éve meghalt. Persze, eszembe juthatott volna, hogy már jó ideje nem kaptam karácsonyi üdvözlőlapot a móriai haveroktól. Hát, mindent én sem tudok fejbentartani.<br> <br> 15. nap:<br> <br> Gandalf belezuhant a homályba. Hobbitok ezt kihasználva nagy könnyes ölelkezést rendeztek a sziklákon. Elszenvedtem egy férfias ölelést Boromirtól, habár Gondor Kürtje egyfolytában a gyomorszájamba nyomódott. Legalábbis remélem, hogy az Gondor Kürtje volt. Bele se merek gondolni mi van, ha mégsem.<br> <br> 16. nap:<br> <br> Legolas azt mondta, Aragorn totál nyomul Frodóra. Samu megöli, ha bármivel próbálkozik. Javasoltam Legolasnak, hogy szereznünk kéne egy olyan vezetőt, aki nem ilyen pióca. Legolas erre megkérdezte, nem akarok-e megfürödni vele. Kezdem azt hinni, hogy ez a sok tünde-vers a férfiak közti harci kötelékek dicsőségéről csak nagy kamu a titkos szado-mazo játékok eltussolására.<br> <br> 20. nap:<br> <br> Lothlórien. Galadriel nagyon jó csaj. Míg hobbitok megint ölelkezni voltak, és Boromir Aragornt üldözte, volt iddőm mutatni neki pár törp-trükköt. Semmi különös, csak egy kis 'Keresd a sisakot' meg 'Bújócska a bányákban'. Mindenkinek nagy örömére szolgált, talán csak Celebornnak nem. Bár ha jobban belegondolok, az lehet, hogy mégis Celeborn volt. Nem nagyon tudom megkülönböztetni ezeket a tündéket.<br> <br> 22. nap:<br> <br> Elhagytuk Lothlórient. Napokig csónakban tekertünk. Kezdek nagyon magányos lenni. A hobbitok nem is olyan rosszak. Sőt, egész helyesek, a béna frizurák ellenére. Nem mehetek Frodó közelébe anélkül, hogy Samu lábszáron ne harapna, Pippin meg Boromirral jár, szóval talán Trufa kapható lesz egy kis éjszakai holdvilágos sétára. Éljenek a férfiak közti harci kötelékek.<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31137 Írta: Anonymous
Szilmarilok: A musical!!! I-DDDDDD<br> RUlez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31135 Írta: Anonymous
Trufa úrfi naplója. Két részletben, mert hoszú. :) <br> <br> 1. nap:<br> <br> Balhéba keveredtünk a bulin ellődözött petárdák miatt. Bár az a gyanúm, Gandalf nem is volt olyan mérges, csak kifogást keresett, hogy kicsit megizzasszon minket, ifjú hobbitokat. Még jobban kezdtem gyanakodni, amikor a „mosogatás” büntetést a „Gandalf botjának fényesítése” meg „Gandalf lábának megmasszírozása” meg „békaugrás meztelenül a káposztaágyásban” büntetés követte, ugyan már, kit akar ezzel átverni? Főleg a lábmasszírozás dologgal.<br> <br> 2. nap:<br> <br> Tökjól indult a nap, amikor felfedeztem egy pont megfelelő alakú répát. Még jobb hír, hogy Pippin lenyúlt hat káposztát, két zsák krumplit és három cső kukoricát, bár azt kell hinnem, Pippin késsé túl optimista. Úgy értem, két cső kukorica talán még elmegy, na de nem reggeli előtt.<br> <br> Helyzet rosszra fordult, miután beleütköztünk Frodóba és hűséges csődtömegébe… oppá, úgy értem hűséges Samu szolgájába, a kukoricásban. Pippint Samu megakadályozta Frodóval való kissé eltúlzott ölelkezésében, és egy óvatlan pillanatban behajította Pippint az árokba. Az ezt követő dulakodásban a répa eltört. Nagyon szomorú vagyok.<br> <br> 3. nap:<br> <br> Átvágunk a vidéken Frodóval, Samuval és Pippinnel. Közben túlöltözött, és rémesen kitartó lovasok üldöznek minket, idejétmúlt fekete göncökben. Ahogy már „Szürke” Gandalfnak is kifejtettem, az egyszínű cuccok annnyira vércikik. Vajon Frodó valami rossz kapcsolat emlékétől, esetleg féltékeny exek elől menekül? <br> Hallottam pár pletykát Hobbitfalván bizonyos poligám hobbitokról, bár nekem az ilyenek nem jönnek be. <br> <br> 5. nap:<br> <br> Rosszról rosszabbra fordult a helyzet. A Brí-beli pihenő során felszedtünk egy modortalan és borostás embert, aki nyilvánvalóan perverz hobbitbuzi, persze rám senki nem hallgat. Ragaszkodott hozzá, hogy egy ágyban aludjunk a szobájában, ahelyett, hogy hagyott volna visszamenni saját tökéletesen kényelmes szállásainkhoz. Aztán egész éjjel ott kukkolt, biztos valami vad hobbit-gruppenszexet akart látni a takarók alatt. Ez nem történt meg, bár Pippint egész éjszaka az övénél fogva kellett visszatartanom, nehogy keresztülmásszon Samun, és rá Frodóra. Pippin unja az életét, vagy mi?<br> <br> 6. nap:<br> <br> Nagyon kellemetlenül ébredtem, miután hobbitbuzi ember megcsiklandozott. Elküldtem az anyjába, erre ő: „Tegnap éjjel nem ezt mondtad.” Pillanatnyi zavarodottság után rájöttem, azt hiszi rólam, hogy Pippin vagyok. <br> Helyreigazítottam. Ember elsompolygott, és égett a feje, de előbb még közölte: „Én ám király vagyok, tudod?”<br> Persze, én meg a Bakacsin-erdő tündekirálynője.<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31136 Írta: Anonymous
2. rész<br> <br> 7. nap:<br> <br> Völgyzugolyban. Kénytelen vagyok a fürdőszoba mlletti szobában aludni. Egész éjjel csobog a víz, és eperillatú habtól síkos az összes padló. Múlt éjszaka arra ébredtem, hogy Elrond bemászott mellém az ágyba. Elengedett miután rájött, hogy a hobbit, akit a paplan alatt taperolt, az nem Pippin. Azt hiszem, veszek egy névtáblát.<br> <br> 9. nap:<br> <br> Megszereltem a répát speckó tünde-ragsztóval. Sirály!<br> <br> 11. nap:<br> <br> Belegyeztem, hogy részt veszek a küldetésben, így rajta tarthatom a szemem Pippinen. Arra is kíváncsi vagyok, mi lesz Frodóval, mivel Aragorn nyilvánvalóan nyomul rá. Samu persze megöli ha bármivel is próbálkozik.<br> <br> Remélem próbálkozik valamivel.<br> <br> 15. nap:<br> <br> Boromir tanít minket vívni. Tipikus ember, olyan ormótlan, mindig beleejti a kardját a nadrágjába, aztán megkér minket „kicsikéket”, hogy szedjük ki. Boromir ma megborzolta Frodó haját és Aragorn majdnem lecsapta a fejét. Az emberek olyan poénosak. Pippin ma furcsán bámulta a tündét, ahogy az a reggeli tornáját végezte, de még idejében eltereltem a figyelmét egy cukkinivel. Nem tudom mit fogok csinálni, ha kifogyunk a zöldségből. <br> <br> <br> 16. nap:<br> <br> Boromir megkért, hogy menjek el vele sétálni. Nem fogok bedőlni az ősrégi „Gondor Kürtje” trükknek. Nem fogok. Nem fogok. Ó, a francba is. Csak most az egyszer.<br> <br> <br> 19. nap:<br> <br> Rosszkedvem van. Boromir nagyon alkalmatlan időpontban szólított „Pippinnek”. Közöltem vele, hogy én Trufa vagyok, és hogy már három hete folytatunk komoly kapcsolatot, de csak nevetett és megpaskolta a fejemet. Rájöttem, hogy ő sem tud megkülönböztetni engem Pippintől. Úgy látszik, arra vagyok kárhoztatva, hogy örökké Megkülönböztethetetlen Mellékszereplő Hobbit legyek, még a románc terén is. Gondolkozom valami drasztikus frizurán, mondjuk egy irokézen.<br> <br> 20. nap:<br> <br> Lett irokéz frizurám, de senki nem látja, mert Mória Bányáiban töksötét van. Nehéz így szemmeltartani Pippint. Arra ébredtem, hogy Legolas éppen bebújik a takaróm alá. Szóltam neki, hogy nem Pippin vagyok. Erre Legolas: „Nem túl sok a különbség, nem igaz?” Az ezt követő dulakodásban a répa megint eltört. Odaadtam Gandalfnak, hogy szerelje meg. Gandalf azt mondta, „Ostoba Tuk! Jobb dolgom is van, mint hogy a zöldségeiddel vacakoljak!” Nem javítottam ki Gandalfot, mivel félek a csúcsos süvegtől.<br> <br> 22. nap:<br> <br> Gandalf beleesett a homályba. Meg vagyok sértve. Próbáltam Pippint vigasztalni, de Pippint jobban feldobta a „Szilmarilok: A musical” Legolas meztelen előadásában. Én nem bírtam végignézni – túl sok volt benne a lábemelgetés.<br> <br> 28. nap:<br> <br> Lothlórienben. Múlt éjjel nem kevesebb, mint ötven tünde és egy mormota látogatott meg, mind meg volt győződve róla, hogy én vagyok Pippin. Pippin persze sehol nincs, biztos Boromirral mászkál. Valamit tennem kell. A mormota rendkívül erőszakos volt. Talán, ha… nem, azt azért nem.<br> <br> 30. nap:<br> <br> Elraboltak az orkok. Minden a terv szerint megy. Mondtam Pippinnek, lehet, hogy fel kell ajánlanuk pár ’szolgáltatást’, hogy elengedjenek. Pippin elégedettnek tűnt. Na majd ha rájön, hogy úgy értettem, NEKEM kell felajánlania azokat a szolgáltatásokat, hogy elengedjék. Ezenkívül az orkok még egy új répát is adtak, jutalmul azért, mert nagy sárga célkereszteket festettem Boromirra, amikor nem figyelt oda. Mindent összevetve, tökjó nap volt a mai.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31132 Írta: Anonymous
Nna, külön Dodie kérésére, íme Pippin naplója. :) <br> <br> 1. nap:<br> <br> Éppen zöldséget nyúltunk le, amikor beleütköztünk Samuba meg Frodóba. Egész jót hemperegtem a kukoricásban Frodóval, mielőtt Samu erőszakosan eltávolított róla. Azt hiszem váltanom kell pár szót Frodóval a túlságosan bizalmaskodó és durva szolgákról.<br> <br> Legurultam a domboldalon. Trufa csalódott, mert eltört a répa amit magával cipelt. Ráadásul még pont megfelelő alakú is volt.<br> <br> 2. nap:<br> <br> Völgyzugoly csini hely. Bár már unom, hogy Samuval kell egy szobában aludnom. Folyton csöpög a víztől és eperillatot áraszt. Abba is belefáradtam, hogy a tündék szokatlanul élethű pázsitdísznek néznek.<br> <br> 3. nap:<br> <br> Csatlakoztam a Gyűrű Szövetségéhez. Mindenki nagyon kedves, csak Legolas egy kissé érzékeny. Tegnap a lábamnál fogva kilógatott egy szakadék felé, amíg be nem ismertem, hogy ő a legszebb tünde a Szövetségben. Nem akartam mondani, hogy ő az egyetlen tünde a Szövetségben, mivel a szakadék nagyon mély volt.<br> <br> 7. nap: <br> <br> Huszonöt nap telt el Aragornnal való találkozásunk óta, és még mindig nem mosott hajat. Kezd nagyon zavarni a dolog.<br> <br> 9. nap: <br> <br> Samunak nincs igaza Boromirral kapcsolatban. Nagyon kedves fickó. Ma éjjel elhívott sétálni, és felajánlotta, hogy megfújhatom Gondor Kürtjét. Alig várom.<br> <br> [Aznap este, később]<br> <br> Azt hittem Gondor Kürtjének megfújása összehívja a nyugati hadakat. Úgy látszik nem.<br> <br> Mindezek ellenére nagyon tanulságos volt. <br> <br> 10. nap:<br> <br> Mória Bányáiban töksötét van. Bár annyira nem baj, így legalább Boromir nem tud folyton nekem panaszkodni arról, hogy Aragorn micsoda érzéketlen, nagyarcú, hobbitbuzi barom. Bagoly mondja verébnek, ha engem kérdeztek… Aragorn mondjuk tényleg teljes gázzal nyomul Frodóra. Samu megöli, ha bármivel próbálkozik.<br> <br> 13. nap:<br> <br> Tettenértem Legolast, amikor éppen Aragorn csizmatalpait kenegette viasszal, ez megmagyarázza, miért zuhan Aragorn mindig a karjaiba. Trükkös tünde.<br> <br> Aragorn még mindig nem mosott hajat.<br> <br> <br> 14. nap:<br> <br> Gandalf meghalt. Mindenki nyomott hangulatban van. Hogy felvidítsa a Szövetséget, Legolas meztelenre vetkőzött, és jeleneteket adott elő a „Szilmarilok: A musical”-ből. Még mindig nyomott a hangulat. Legolas elvonult, és most 3000-éves tündeherceg módra duzzog.<br> <br> 15. nap:<br> <br> Lothlórien oan szép. Véletlenül rányitottam Gimlire, amikor éppen fürdött. Most már értem Gandalf mit értett az alatt, hogy vannak rémesebb dolgok is az orkoknál. És nem Aragorn rejtőzködött ott a hab alatt? Lehet, hogy hetekig rémálmaim lesznek.<br> <br> 16. nap: <br> <br> Aragorn hajat mosott. Éljen.<br> <br> Lehetséges hogy tényleg ő volt az a hab alatt.<br> <br> 20. nap:<br> <br> Boromir írt nekem egy verset. Trufa azt mondja, minek fűzöm az agyát. Persze, Trufa azt is mondja, hogy úgy bőgök, mint egy lány. Trufa tulajdonképpen tök szemét mostanában.<br> <br> A vers nem lett valami jó. Nem rímel. Mellőzöttnek érzem magam.<br> <br> 30. nap:<br> <br> Megmondtam Boromirnak, hogy nem akarom magam elkötelezni, erre ment és kinyíratta magát az orkokkal. Komolyan. Az emberek néha olyan túlérzékenyek.<br> <br> Elraboltak az uruk-hai-ok. Nem éppen barátságos fazonok. Trufa azt mondja, lehet, hogy fel kell ajánlanuk ’szolgáltatásainkat’, hogy elengedjenek. Azt hiszem Trufának tetszik az ötlet; szemét köcsög. <br> Az orkok tök büdösek. Hirtelen hiányzik Boromir.<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31130 Írta: Anonymous
APRÓHIRDETÉSEK:<br> <br> Szárnyas Fullajtár:<br> 'Szakképzett harcosokat keresek háború céljából, alacsony intelligencia nem akadály! Garantált a sok vér, a sok harc és izgalom, s mégtöbb ork. Jelentkezni lehet: Minas Morgulban a víjjogóknál! Jelige: Lugbúrz.'<br> <br> Gondori Palantír:<br> 'Hamvasztásban gyakorlott szakembereket keresek öngyilkosság céljából. Mágusok és trónörökösök kíméljenek! Jelige: Gyász.'<br> <br> Lovasvégi Hírharsona:<br> 'Hűtlen tanácsadóm helyébe új embert keresek. Feltétel: feltétlen hűség, lovak szeretete, unokahúgom (Éowyn) békén hagyása. Jelige: Kígyónyelvűek kíméljenek!'<br> <br> Bakföldi Kürtjel:<br> 'Szétvert töbörlyuki házamat új, biztonságosabb lakra cserélném, lehetőleg egy nyugodt, Fekete Lovasoktól mentes környéken. Jelige: NEM NÁLAM VAN!!!'<br> <br> Szompolygók Lapja:<br> 'Kereszem aszt a cúf kisz hobbitot, aki a Zákosz nevet viszeli ész a Megyében lakik. Ha valaki megtalálja, vegye el tőle a Drágaszágot ész hozza el nekünk! Magasz jutalom a nyomravezetőnek! Jelige: Születésznapi ajándékom.'<br> <br> Playelf:<br> 'Keresem az igaz szerelmet és a testi élvezeteket egy velem azonos nemű (!) személyben, aki akár álomhajóra is szállna velem. Ha szereted a szőke, lágy hangú tünde hercegeket, én vagyok vágyaid netovábbja! Más faj nem akadály! Jelige: Zöldlombfi.'<br> <br> ;-P<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31129 Írta: Anonymous
Na tessék! a vesztemre törtök! begörcsölt az arcom a röhögéstől! Légyszi, valaki fordítsa le Pippin naplójááát! Könyi! FIZETEK!:) ha kell, küldje el e-mailben!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31124 Írta: Anonymous
Annnnnnnyira királyok vagytok, hogy azt el sem lehet mondani!! :) )) Tudom, hogy lehetnénk milliomosok! Összegyűjtjűk ezeket a paródiákat, és kiadjuk! Jól meggazdagodnánk! :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31122 Írta: Anonymous
Claw: kösz a közreműködést! Na itt van még egy, ha már olyan szépen kértétek! :) )) <br> <br> Fehér Szarumán nagyon titkos naplója<br> <br> 1. nap: <br> <br> Unatkozom. Vasudvardban nincsen kábeltévé. Semmit nem lehet itt csinálni, csak durva hangú anonim leveleket írogatni Barna Radagastnak meg Kissé Türkiz Manfrédnak.<br> <br> Lehet hogy belekukkantok a palantírba.<br> <br> 2. nap: <br> <br> Megismerkedtem egy nagyon kedves fiúval a palantíron keresztül. Azt hiszem nagyon kedvel engem, és nem csak azért mert én vagyok a leghatalmasabb mágus Középföldén. Kíváncsi vagyok, hogy néz ki. <br> <br> 3. nap:<br> <br> Kezdek kiábrándulni a palantíros fickóból. Nem akar fotót küldeni, kivéve egy hatalmas szemgolyót ábrázolót. Azt mondja, szégyenlős, de attól tartok, hogy dagadt, vagy legalábbis szőrős. Hallottam néhány nagyon ijesztő dolgot a palantír-kapcsolatokról. Lehet, hogy pihentetnem kéne a dolgot egy ideig.<br> <br> 4. nap:<br> <br> Na, hogyhogy nem, a palantíros fickóról kiderült, hogy valójában a mordori Sötét Úr. Ez az én szerencsém. Persze, lehetett volna rosszabb is, azt hiszem. Szauron nem dagadt vagy szőrős, csak a testetlen gonosz. Most mennem kell, itt az idő, hogy hatalmas démoni sereget hozzak össze Középfölde leigázására. És a manikűröshöz is be kell néznem. Nem egyszerű ám a szép, hegyes körmök karbantartása. <br> <br> 5. nap:<br> <br> Tipikus. Gandalf épp most rontott be, pedig tudja, hogy rühellem a váratlan vendégeket. Valami gyűrűről akart hadoválni, amit az új barátjának adott, ez a perverz vén hobbitbuzi. Szégyent hoz a Rendre. Felvág itt nekem, hogy neki hobbitja van, én meg csak egy szemgolyóval randizok. Nos, Fehér Szarumánt nem lehet így lefikázni. Nyomtam neki egy-két Mágus Pankrációs fogást. Kiütéssel győztem. Sirály.<br> <br> 13. nap:<br> <br> Belefáradtam abba, hogy nyolcmillió lépcsőt másszak meg, csak azért, hogy Gandalfot szekáljam. Jobb lett volna, ha valami könnyen megközelíthető cellába rakom, ahol hatékonyabban tudnám szekálni és nem kellene előtte reggeliznem.<br> <br> 14. nap:<br> <br> Na jó, ki a franc köpköd rágót az orkokra? Komolyan.<br> <br> 15. nap: <br> <br> Éppen egy jó szekálás közepén voltam, amikor Gandalf megszökött. Na mindegy. Legalább megspórolom a napi lépcsőmászást.<br> <br> 16. nap: <br> <br> Kicsit nézegettem a palantírban. Gandalf hosszú sátortúrára ment négy hobbittal, egy csini tündével, meg egy egész jóképű emberrel – affranc, de hisz ez Arathorn fia Aragorn. Egyszer kirúgtam Vasudvardból, mert folyton azon nyávogott, hogy még nem király. Aztán van itt még egy sötét alak, meg valamiféle szőrős gőte. Bár lehet hogy az egy törp.<br> <br> Micsoda nyomi banda.<br> <br> 20. nap: <br> <br> Kereszteztem az orkokat a goblinokkal a Vasudvard alatti tárnákban. Tökre fárasztó meló, mivel az orkok és a goblinok rémes nehezen szaporodnak, a vacsorameghívások és virágok ellenére. Legközelebb valami könnyebbel próbálkozom, mondjuk a goblinokat keresztezem a szurkolólányokkal. Így lesz egy szuper-energikus hadseregem, ami nappal is képes utazni, és nem panaszkodik a rózsaszín egyenruha miatt.<br> <br> 22. nap: <br> <br> Amikor beleegyeztem, hogy démoni hadsereget készítek Szauronnak, nem gondoltam volna, hogy ilyen mocskos munka lesz. Fenébe, miért kellett nekem Fehér Szarumánnak lennem? Lettem volna inkább Sárbarna Szarumán, vagy Halványzöldes Szarumán. A fehéren minden takony meglátszik.<br> <br> 24. nap:<br> <br> Ha figyelem a palantírt, talán láthatom Gandalf csúcsos süveg-trükkjét?<br> <br> 25. nap: <br> <br> Gandalf megcsinálta a csúcsos süveg-trükköt! A Gyűrűhordozó teljesen lehidalt tőle. Aragorn nyilvánvalóan ezerrel nyomul a Gyűrűhordozóra. Samu megöli, ha bármivel próbálkozik.<br> <br> 26. nap: <br> <br> A szőrős gőte minden kétséget kizáróan törp. Épp láttam, amikor keresd-a-sisakot játékot játszott az egyik hobbittal. A másik ember, úgy tűnik, a gondori Boromir. Én vagyok az egyetlen, aki mindig is Minas Tirithbe akart lovagolni, és közölni a Helytartóval, hogy a Gondor úgy hangzik, mint a „kondér” és, hogy keressenek egy kevésbé hülye nevet? Lehet, hogy csak nekem tűnik úgy.<br> <br> 28. nap:<br> <br> Az Uruk-hai-ok majdnem készen vannak. Kicsit néztem a Szövetséget ma is. Boromir meggyőzte a legkisebb hobbitot, hogy „megfújja Gondor Kürtjét”. Nem röhögtem ilyen jót azóta, hogy összehoztam a balrogot Gandalffal a Másodkorban és Gandalf a balroggal fizetette ki az éttermi számlát. A palantír király. Jobb, mint a kábeltévé.<br> <br> ;-) <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31115 Írta: Anonymous
A gondori Boromir titkos naploja<br> <br> Elso nap:<br> Elmentem Elrondhoz a Tanacsra. Aragorn folenyeskedik, mint mindig. Azt hiszi,<br> hogy olyan nagy arc, csak azert, mert dugja azt a tunde csajt. Szoval, szerinte<br> m<br> csak azert, mert valakinek szeles a mellkasa, kidolgozott a teste, es napbarnit<br> ott<br> arcat ferfias borosta boritja, meg nem kell, hogy ... mit is?<br> Egy kicsit eltertem a targytol. Azt hiszem, csatlakoztam valami kuldeteshez,<br> mivel elvonta a figyelmemet Aragorn hatalmas ... bunkosaga.<br> <br> Uuupsz.<br> <br> Harmadik nap:<br> Rohadt gyuru, rohadt kuldetes, rohadt szovetseg.<br> <br> Negyedik nap:<br> Frodo ma elejtette a gyurut. Folvettem, de Aragorn ramparancsolt, hogy adjam<br> neki vissza. Arrogans fasz. Nem tudom, mit szolna, ha jol tokonvernem Gondor<br> Kurtjevel...!<br> <br> Rohadt gyuru.<br> <br> otodik nap:<br> Nyilvanvalo, hogy Aragorn furcsan vonzodik Frodohoz. Ha-ha-ha! Samu megoli,<br> ha valamivel probalkozik.<br> <br> Hatodik nap:<br> Aragorn meg mindig bele van zugva Frodoba. Boromir, add vissza a gyurut _Frodo<br> nak_!<br> Boromir, hadd vigyem fol _en_ Frodot a Caradhrasra! Boromir, meg ne probald<br> meg egyszer levagni Frodo fejet, amig o alszik, hogy te ellophasd a gyurut!<br> Baromira idegesit, hogy igy kivetelezik vele.<br> <br> Tizedik nap:<br> Mert nem belem van belem zugva Aragorn?<br> <br> Tizenegyedik nap:<br> Kivittem Frodot Moria Banyaibol. Tulajdonkeppen bejon nekem. Remelem, nem lesz<br> belolem perverz hobbitbuzi, mint Windermir bacsikambol. Legalabbis azok utan,<br> ami _vele_ tortent. Kulonben Trufa es Pippin is nagyon kis edes... Egyebkent,<br> Gandalf meghalt.<br> <br> 30. nap:<br> Lothlorien. Galadriel eleg jo bor. Tuti, hogy el volt ajulva markans, bar kisse<br> mosdatlan ferfias valomtol. Legolas megfurdott a szokokutjaban, de megszivta.<br> Ha-ha. Nagy tunde seggfej. Szaz szazalek, hogy festi a hajat. Egyebkent, van<br> egy pattanas az orran. Aragorn javasolta, hogy mi is furodjunk meg. Sajnos,<br> csak kesobb esett le, hogy nem ugy ertette, hogy egymassal. Hulye Aragorn.<br> <br> 33. nap:<br> Frodo olyan furcsan viselkedik a gyuruvel kapcsolatban. Meg azt se engedi, hogy<br> megnezzem. Jo, persze, tenyleg volt egy kis dulakodas vele, hogy egy pillantast<br> vethessek ra. A foldre tiportam es rajta fekudtem, amig lathatatlanna nem valt.<br> Ellenalltam a kisertesnek, hogy atoleljem (kicsit konnyebb volt, miutan jol<br> orrba vagott).<br> Feltekennye tettem Aragornt! Ha-ha!<br> <br> 35. nap:<br> Megoltek az orkok.<br> Hulye orkok.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31113 Írta: Anonymous
Alyr: sssirály! Még! :) )) Komolyan, zseniálisak vagytok! Az én kis fordításaim szinte eltörpülnek... :) )) Olórin: Ma egész nap azon vihogtam magamban, hogy olyat lehelt, hogy Gandalfnak szétcsúszott a választék a hajában - kéééész! Meghalok. Nna. De íme egy Gandalf-napló fordítás. :) Enjoy!<br> <br> 1. nap:<br> <br> A Megyében. Elbűvölő látványt nyújt ez az ártatlan és rusztikus vidék. Most én láttam rosszul, vagy Frodó a fűben maszturbált mielőtt megérkeztem?!<br> <br> 2. nap: <br> <br> Bilbó születésnapi partiját a figyelemreméltó mennyiségű pipafű nagyban feldobta. Mindenki kiráááály arc. A fények kirááályak. Frodó sem rossz. Hobbitok oaaan husik. Oppálá. Elestünk…Hukk…<br> <br> 3. nap: <br> <br> Rohadtul másnapos vagyok. Megyek Minas Tirithbe aszpirinért.<br> <br> 12. nap: <br> <br> Benéztem Szarumánhoz, hogy tanácsot kérjek Gyűrű-ügyben, de ő közben átállt a rossz oldalra. Mér nem szól nekem sose senki? Bár lehet, hogy hagytak üzit, de azt hiszem, a Barna Radagast megint kilopta a papírt az irattartómból. <br> <br> 13. nap: <br> <br> Itt ragadtam a toronytetőn. A kilátás isteni, de ez az állandóan zuhogó eső nem tesz jót a csúcsos süvegnek. Azzal szórakoztatom magamat, hogy rágót köpködök le az orkokra.<br> <br> 14. nap: <br> <br> Szarumán megint meglátogatott és megpróbált letapizni. Miket képzel ez?! <br> <br> 16. nap: <br> <br> Magányos vagyok. Talán Szarumán mégsem olyan rossz. Csak ne lennének azok a hatalmas rángatózó orrcimpái meg az ijesztő karmai… oké, ennyiből már előbb is rájöhettem volna, hogy gonosz, igaz?<br> <br> 17. nap: <br> <br> Megszöktem. Völgyzugolyban vagyok. Samu kissé megzakkant, azt hiszem. Egyfolytában fürdeti Frodót. A tündék mind kifogytak az eperillatú szappanból. Elrond kezd ideges lenni.<br> <br> 20. nap: <br> <br> Elrond úgy döntött, elküldi Frodót, mert belefáradt abba, hogy képtelen bejutni az első emeleti fürdőszobába. Nagy hűhó a Gyűrű körül. Beleegyeztem, hogy a Szövetséggel tartsak, hátha NEKEM is jut egy fürdő Samutól. Nem ártana.<br> <br> 21. nap: <br> <br> Aragorn nyilvánvalóan nyomul Frodóra. Samu megöli, ha bármivel próbálkozik. Szóltam Samunak, hogy fürdessen meg. Erre ő: „Ha-ha, Gandalf úr, jó vicc.” Haszontalan idióta.<br> <br> 23. nap:<br> <br> Caradhras tetején tökhideg van. A vitát, hogy ki vigye fel Frodót a hegyre, Aragorn nyerte. Boromir duzzog. Ha Legolas még sokat ugrabugrál a hó tetején, lecsapom a botommal.<br> <br> 25. nap: <br> <br> Nem akaródzik átmennem Mória Bányáin, mert gyanítom, hogy a Balrog esetleg még mindig zabos félresikerült másodkori randink miatt.<br> <br> 26. nap: <br> <br> Mória Bányáiban. Igen, a Balrog még mindig zabos.<br> <br> 27. nap: <br> <br> Beleestem a homályba. A Balrog olyan izé. Mindenféle kimondhatatlan dolgokat kellett csinálnom mielőtt kiengedett. Úgy döntöttem, erről a többieknek nem szólok. Majd kitalálok valami sztorit, hogy mekkora élet-halál harcba keveredtem. Megyek Elrondhoz, hogy kezeltessem kínos helyeken lévő harmadfokú égési sebeimet. Remélem Elrond nem röhög ki. Ha mégis, mindenkinek elmondom, milyen görbe hétvégéje volt Szauronnal. Hah!<br> <br> <br>

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.402 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére