Humor
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
<br> <br> 1. nap<br> Ma nyitottuk meg a felújított Pónit.<br> A barátaim folyton azt kérdezgetik, miért Pajkos?<br> Mondtam, hogy várják meg, amíg ideszoknak a megyei hobbitok, akkor megértik.<br> <br> <br> 5. nap<br> 54 éve élek Bríben, és mindennap esik. Ez valami gonosz varázslat lehet.<br> Ma elkezdtem pofaszakállat növeszteni. Dögös külsőm lesz.<br> Este három hordó sört felvizezek négy hordóvá.<br> Piacról élünk.<br> <br> <br> 19. nap<br> Gandalf ma itt járt, kilenc korsó sört ivott és panaszkodott, hogy milyen gyenge.<br> A csúcsos kalapja láttán furcsa altesti bizserést éreztem. Varázslat.<br> Csak tudnám, mit esznek rajta a megyei hobbitok.<br> <br> <br> 21. nap<br> A kószák nagyon ideszoktak. A Vándor nevezetű folyton leszólítja az alacsonyabb, fiatal férfivendégeket.<br> A pofaszakállam terebélyes és férfiasan dús. A Kapuőrző Béni szerint viszont olyan vagyok, mint egy hörcsöggel keresztezett majom. <br> Faragatlan paraszt. Mától nincs nálam hitele.<br> <br> <br> 27. nap<br> Ma este négy megyei hobbit érkezett. <br> Csinos fiúk, (főleg a cseresznyeszájú kis Alagi gyerek), de nem bírják az italt. <br> Az Alagi nevű egy fél pint után hanyattesett és eltűnt.<br> Még mindig jobb, mintha lehányta volna a vendégek lábát.<br> <br> Ugyanaznap, késő éjjel:<br> A Vándor felszedte a cserkószájút, és a másik három is felment hozzá.<br> A cuccaikat is átvitték a régi szobájukból.<br> Micsoda bulit fognak ezek csapni!<br> <br> <br> 28. nap<br> A Fekete Lovasok rádöntötték a kaput Bénire. Szar érzés lehetett.<br> Utána párnacsatát tartottak a hobbitok régi szobájában és visítoztak.<br> Hogy lehetnek felnőtt lidércek ennyire gyerekesek?<br> <br> Ugyanaznap, délután:<br> Vándor elvitte magával a négy hobbitot. <br> Tutira eladja őket valami tünde bordélyba.<br> <br> <br> 30. nap<br> Amióta nincs kapu, egész jól átszellőznek az utcák. <br> Kár hogy egy köpcös, szakállas, szemüveges pasas <br> minden járókelőnek a képébe böfög.<br> <br> Holnaptól fele-fele arányban vizezem a sört.<br> Fele kútvíz, fele esővíz. A többi sör.<br> <br> Kemény idők jönnek...<br>
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
<br> <br> 1. nap.<br> <br> Gurgulaaarg... <br> Hrrrrrr....<br> <br> 2. nap<br> Ma végre leszedték rólam ezt a ragacsos fóliát. Hálából kitekertem a nyakát a közelemben állóknak.<br> Meglátogatott a Papa is. Milyen szép körmei vannak.<br> A hajam borzalmas, valamit csinálnom kell vele.<br> <br> <br> 3. nap<br> A hajam tiszta lucsok és csomó. A fogaim mintha nagyobbak lennének a kelleténél.<br> Vigyáznom kell a beszéddel, mert a hosszabb szavaknál beleharapok a nyelvembe.<br> Jobb lesz, ha inkább csak hörgök.<br> <br> <br> 5. nap<br> A Papa behívott magához.<br> Meztelenül kellett állnom a szobája közepén, mialatt ő folyton kerülgetett és méregetett.<br> Emiatt kicsit zavarban voltam. <br> A Papa nevét már ki tudom ejteni, de a hajam továbbra is gáz.<br> <br> <br> 6. nap<br> A hajamat szépen hátrafogták, és rám adtak harminc kiló vasat. Mindjárt jobb.<br> A Papa csinált egy arcfestést, szerinte az ő kezét ábrázolja. Hát nem is tudom.<br> Szerintem olyan, mintha sokáig álltam volna egy madárpihenő alatt, de mindegy.<br> <br> <br> 11. nap<br> A Papa elmesélte, hogy mi lesz a feladatunk. <br> Hobbitokat kell rabolnunk. A Papa szerint fiatalos, izmos testük van.<br> Legfőbb ideje egy kis változatosságnak. <br> <br> <br> 15. nap<br> Utolértük a hobbitokat meg a haverjaikat. Elmentem kémkedni a táborukhoz.<br> Aragorn és Boromir Frodón veszekszik. Samu (az a hájasabbik hobbit lesz) mindkettőre féltékeny.<br> A tündének jó a segge, de nekem mégis Boromir jön be leginkább. Hatalmas kürtje van. <br> Ha ugyan kürt az, ott a köpenye alatt.<br> <br> <br> 17. nap<br> A csapatomból 62-en jelentkeztek megerőszakolni Legolast. Nem is csodálom.<br> A többit elosztottam Aragornra meg a törpre.<br> Boromir hallani se akart rólam, pedig a hajam most tökéletes. <br> Pimaszság.<br> <br> Ugyanaznap, délután:<br> A fiúk két hobbitot fogtak. A Papának jó az ízlése. Remélem, hazafelé Vasudvardig még lesz idő egy kis közös hancúrozásra.<br> <br> Később:<br> Boromirt el kell kábítanom, bár úgy csak fele élvezet.<br> A negyedik altatónyilat már nem volt időm belelőni, mert Aragorn közbelépett.<br> Hülye féltékeny hisztis pasi. Sejtettem, hogy nem csak Frodóra utazik.<br> <br> Később:<br> Innentől bal kézzel kell folytatnom a naplót. <br> Ez az Aragorn nagyon berágott rám. Üt-vág. Nem férek tőle Boromirhoz. Most már tuti, hogy magának akarja. <br> <br> Kusza ez a középföldi szerelmi élet. Ebből nagy fejetlenség lesz...<br> <br> (a napló itt megszakad)<br>
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató