Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #30422 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Iluvatar! EZ JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!! Folytasd!<br> Elfhild: Hmmm.... és abban mi a vicces? :) ))<br> Na jó....<br> Gyorsan iderittyentek valamit :) )<br> Aragorn: Hát ez itt a Széltet? vagy mi, ami egy nagy domb, a tetején egy k?fogsorral...<br> F: Kinek a fogsora?<br> S: Ja!<br> A: Aztat nem t'om, csak a nagybet?ket ismerem...<br> T: És hol olvastad?<br> A: Ezen a gyufásdobozon...<br> P: Err?l jut eszembe: nem akarunk tüzet gyújtani?<br> A: nem...<br> (távolról farkasüvöltés)<br> A: De...<br> F: Biztos, hogy ez a Széltet??<br> A: Ez kell legyen. A gyufásdoboz szerint ez az egyetlen domb a környéken...<br> S: És ez domb?<br> (Frodó pofoncsapja)<br> F: Menjünk fel, jó?<br> (felmennek, megnézik a fogsort)<br> P: Akárki is volt, szereti az emberhúst... még mindig itt van egy-két csont...<br> T: Ezen egy G rúna van...<br> F: Frissebbek ezek annál, nem?<br> A: Aztat én honnan tudjam? A gyufásdobozon nincs rajta, és a cigisen se...<br> Frodó (nekitámaszkodik a szemfognak) Itt egy tömés...<br> P: Ez nem tömés! Ez egy... nem tommi... Mégis tömés...<br> F: Aragorn, mi az ott a távolban?<br> A: Nem látok semmit... <br> F: Tán ha levennéd a napszemüveget, most, hogy beesteledett...<br> A: Ja, azok, öt fekete lovas a kardját lóbálva, és hujjogva...<br> T: Menjünk le...<br> (lemennek, ahol Samu ül a t?znél)<br> <br> most be kell fejeznem, de majd folytatom...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #30421 Írta: Anonymous
Helyszín:Széltető<br> Szereplő:Kilenc Gyűrűlidérc, Aragorn, Samu, Frodó<br> A:Támadnak. Próbáljunk elrejtőzni valahova.<br> S:Gazdám gyere sietnünk kell, nam szabad, hogy megtaláljanak, nam az mintha nagyon félteném az életed, nem hiányoznál, de tudod ha a gyűrőt megszerzik akkor nagy córesz lesz.<br> Végre találnak egy kis hasadékot, és elbújnak.<br> F:Aragorn észre vettek. Mit tegyünk? Én nem bírom ezt a nagy feszültséget, és végre éles helyzetben is ki akarom próbálni ezt a vackot.<br> Mikor éppen észre vették őket, és feléjük tartanak, Frodó felhúzza azt a vackot végre.<br> F:Aragorn, nem látok semmit. Elvileg nem úgy kéne, hogy ti ne lássatok engem?<br> S:Frodó mester hova mész? Ott egy fa előtte... Bocsánat, hogy későn szóltam.<br> F:Nem baj semmi bajom.<br> A:Ne arra menj, bont egy szakadék felé tartasz.<br> Gyűrűlidércek már a földön fekszenek, és levegőt nem kapnak a nevetéstől.<br> Gy.L.1: Ezt a pancsert nézzétek, mindennek neki megy.<br> Gy.L.2: Szerintem bedöglött az a vacka. Így könnyű lesz elkapni.<br> A:Ne Frodó ott egy farönk előtted.<br> Frodó pont egy késbe esett bele amit egy röhögő gyűrűlidérc ejtett el.<br> A:Frodó megyek érted tarts ki.<br> A nevető gyűrűlidércek észrevétele nélkül sikerült elmenekülniük hála Aragorn rossz humorérzékének, aki egyedül talpon bírt mindent végignézni.<br> <br> Íme Széltető hiteles és valós története, ahogy Tolkien mester nem akarta leírni, nehogy még jobban megszégyenítse azt a szerencsétlen hobbitott.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #30420 Írta: Anonymous
Kezdetnek nem is rossz.<br> Alyr:Legyen a téma:támadás a Széltetőn.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #30419 Írta: Anonymous
Tudom kezdetleges (de legalább megpróbáltam)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #30418 Írta: Anonymous
Gandalf és Frodo beszélgetése még Hobbitfalván.<br> <br> Gandalf: A te helyedben Frodo hamarosan elindulnék. <br> Frodo értetlenkedve felnéz répa teájától, és így szól.<br> -Nem azért a 20 fillérért de könnyen a helyemben lehetsz, nem emlékszem, hogy vállalkoztam erre a gyűrű üzletre.<br> -Most nincs időnk az ilyen személyeskedésekre- mondta Gandalf, miközben egy nyúlat húzott elő ütött kopott bűvész kalapjából.- Bilbo már hetek óta elment, és csak rád vár Völgyzugolyban, ahogy én is tenni fogok. Ott fog eldőlni a sorsa a gyűrűnek, egy nagy tanácson ahol sok okostóni lesz ott egész középföldérő. De ezt te még nem tudhatod csak nyugodtan indulja minden cél nélkül.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #30414 Írta: Anonymous
Nem lehetne egy kicsit hosszabbat?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #30411 Írta: Anonymous
Hmmm-hmmm.... kéne találkoznunk...
Folytatódik Hobbitfalva, ezúttal Bilbó és az ?t követ? események... Az ünnepség Bilbó fősátrában, a búcsúbeszéd... B: Kedves! Hmmmm és kevésbé kedves szomszédaim, barátaim és egyéb hmmm... népek...!
Hobbit1: Nyammm... de finom ez a zsírban sült koleszteringomba!
H2: Nyammm-nyammm...
B: (hangosabban) KEDVES VENDÉGEK!!!!
H1: És ez a cukoral hintett csoki!
H2: A virágmézes akácmézet kóstoltad már?
B(el?kapja Gandalf botját, és kiabál): FIGYELJETEK, VAGY LÖVÖK!
H1: Mondtál valamit?
H2: Épp tele van a szám...
H1: (törölgetve magát) Azt látom...
B(tisztára pipa a manus, elsüti a botot, ám fordítva fogta, és elrepül...)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #30375 Írta: Anonymous
Alyr Arkhon: kérlek, írj nekünk valamit! Már nagyon hiányoltunk!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #30373 Írta: Anonymous
Visszatértem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #30343 Írta: Anonymous
^.^

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #30339 Írta: Anonymous
^_^'

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #30330 Írta: Anonymous
Mit énekelnek az uruk-haik? Öt tojásból egyben biztos ott vagyunk! ;-P

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #30264 Írta: Anonymous
Mindenkinek Boldog karácsonyt! Kivéve: Asmot (neki dámonost), Dwint (neki dámontojattartóst), Moltent (neki Livest:), Alyrt (neki humorosat), Elanorékat (nekik Frodósat), madirát (neki köny-visszakölcsönzöset:), boregert (neki 100-200 kilosat:), és a többieket.. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #30238 Írta: Anonymous
Alyr: Jó ha az ember (ha már itt tartunk, én szépséges rohír vagyok:) röhögőgörcsöt kap az éjszaka kellős közepén!<br> A csuklyás idegen.... rész is baromi jó.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #30205 Írta: Anonymous
:D DDDDDDDDDDD A 10. sornál már annyira röhögnöm kellett, hogy abba kellett hagynom az olvasást, mivela szobatársam tanul. Majd később elolvasom. Alyr: KÖÖÖSSZZZ!!! :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #30201 Írta: Anonymous
A következő paródiát csak Sesy olvashatja el, mert csak ő küldött fizetést. A többi ingyenélő egy pillantást se vethet rá!<br> Mivel jó ötletet adtatok, <br> tessék, itt a Hobbitok...<br> (ha valaki nem venné észre ez rímel)<br> Szóval... Mongyuk ottan vannak a Zöldessárga Sárkányivadék nevű fogadóban (mivel a hobbitok ritka lusta népség, (akárcsak aki ezt olvassa, merthogy mér nem csinál valami értelmeset(nagyon szeretem a zárójelet))csak Zöld Sárkánynak, vagy méginkább Zöldnek vagy Sárkánynak hívják.)('Zöldnek' főleg akkor, ha nem mondják meg a feleségüknek, hova mennének ('kimegyek a zöldbe' ez igen félreérthető)) (Miután a szerző kiélte zárójelesítő hajlamait, folytatja a megkezdett történetet):<br> Szóval most is épp egy csomó hobbit lopja itt a napot:<br> Csavardi Tata, akinek krumplit kéne kapálnia, és egyébként is lassú már egy kicsit, meg süket is, úgyhogy a pletykák felét hallja, azt is rosszul..<br> Csavardi Samu , a fenti fia, aki cseppet sem különb csak neki nem kell süketnek lennie, hogy ne értsen semmit<br> Veres Molnár: Akinek malma van, és lisztet őröl (gyk: ezért molnár)és egyébként az újgazdag felfújt hólyag hobbitok közé tartozik, aki még a sört is aranykorsóból inná, ha meg tudná emelni, és egyébként is kövér<br> 1.hobbit: Aki átlagos hobbit, tehát: kövér, bizalmatlan és olyan buta, hogy az már fáj...<br> 2. hobbit: Lásd fent<br> Kocsmáros: Aki amellett, hogy kövér és buta, még kapzsi is<br> Csuklyás idegen: fekete kpeny, csukly, a kardhüvely kilóg a köpeny alól, a szeme vörösen világít, vért kért inni, a lovának meg parazsat, szórakozásból rálehelt egy vendégre, aki rögtön összeesett. A hobbitok ebből arra következtettek, hogy békés szándékkal jött, és bizalmukba fogadták...<br> S: De mondom, hogy láttak egy akkora manuszt, mint egy fa!<br> T: Nincs is akkora mamusz!<br> 1.h: Biztos egy fát látott!<br> S: A Déli lápon nem! Ott nincs fa!<br> h2: Akkor pipafüvet szívott...<br> S: öööööö....<br> T: De mondom, hogy nincs akkora mamusz! Aggyá söröt!<br> K: Betelt a számla! Fizess!<br> S: Majd megkérem Bilbó bá't hogy adjon kölcsön...<br> H1: A gazdag Zsákost?<br> VM: Nálam nem gazdagabb!<br> H1: Ki szólt hozzád?<br> VM: Nesze itt e tíz pénz!<br> H1: Nagyjóuram! Neked van igazad!<br> VM: Naugye!<br> T: Mondom, hogy Zsákos úr kifizeti!<br> Idegen: Zsákost mondott?<br> H2: Na és ha igen?<br> S: persze! Zsákos Bilbó úr a környék leggazdagabb hobbitja!<br> K: Kuss! Előbb fizessen!<br> I: Szóval gazdag...<br> S: A leggazdagabb!<br> VM: Nálam nem!<br> S: De! <br> VM: Nem!<br> S: De!<br> I: És nincs valami Gyűrűje neki?<br> T: Gyűszűje? Van egypár, de én is adhatok... Tudniillik a Varrogató Hobbitok Klubjába tartozom bele. Netán szintén tag?<br> S: Gyűrűje? Van valami amit egy páncélteremben tart, egy évig beszéltek róla, hogy valami titkos páncéltermet rendelt a kovácsoktól.<br> I: És láttad a Gyűrűt nála?<br> S: Hát... őőőőő...<br> T: Nem. Ő nem szokott varrni...<br> H1: Mit érdekli az magát?<br> H2: Ja... mit érdekli?<br> K: Én sokat tudok ám erről az alakról, egy kis pénzért...<br> S: Mondom én ingyért is, nagyjó...<br> I: Elég! Valaki olvassa ezt, aki nem Sesy! Nézzünk ki innen!<br> (kinéznek)<br> VM: Látlak! Nem tudsz fizetni?<br> T: He? Én tudok fizetni, de hogy jön ez a varráshoz?<br> I: Nem., ez nem Sesy! Egy megoldás maradt!<br> K: Fizessen nekem, ne a szerzőnek!<br> I: Neem... Lelehelek mindenkit!<br> (mindenkit lelehel, aztám ellovagol)<br> S: Mér kellett ezt? <br> Hang az égből: sajna a szerző nem ér rá tovább írni...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #30200 Írta: Anonymous
Na...<br> én már nem is kellek?<br> Hát jó...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #30197 Írta: Anonymous
Elolvastam... :D DDDDDDDDDDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #30178 Írta: Anonymous
ha írsz mégegyet, kapsz tapsot is:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #30176 Írta: Anonymous
nem olyan rossz... :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #30175 Írta: Anonymous
Na jól van, írok:<br> <br> A Pajkos Punciban<br> <br> Mindenki: énekeljél, hobbit!<br> Frodó: mi vagyok én, Szűz Mária?!<br> Samu: az Madonna, uram!<br> F: kuss, rabszolga!<br> M: ezaz, énekeld el a Slave-et!<br> F: Mit?<br> M: Slave-et!!!<br> Rémusz bácsi...: jól van na, itt vagyok...<br> ...és a meséi: mi is itt vagyunk!<br> M: nem nigger rappert akarunk, hanem Britney-t!<br> F: jól van na...ööö...szleeeeeeííííéééééévőőőő...<br> M: most mi van, behangolsz?<br> F: (magában) most le fogsz égni, mint a csirke a serpenyőben...olyan buktád lesz, mint amilyet a nagyid süt: lekváros...de Eksön Men ösztönöd mit sugall...cselekedj...vizsgáld meg...ésatöbbi...de ne essél le arról a rohadt asztalróóóól!!!<br> M: hé, ez meg hovátűnt?<br> Vki: kámforrá vált!<br> Vki2: s az mi?<br> Vki3: nem! Spontán égés!<br> M: ?<br> Vki3: nem ?, hanem spontán égés! Elégett, csakúgy, spontán!<br> M: !<br> Vki3: ?<br> M: ...<br> Vki3: ...<br> M: ?!<br> Vki3: !?<br> Samu: ezeknek meg mi a bajuk?<br> Vki2: elvitték az ufók!<br> Vki: az nem lehet! Ma nem vedeltem!<br> Vki3: igen! Spontán elégett!<br> M: ?<br> Vki3: hagyjatok mán!<br> Vki2: megvan! Ez a Kopperfíld Dávid!<br> Vki: de az tegnap tűnt el!<br> Vki3: nem! Spontán elégett!<br> M: ?<br> Vki3: ez tetszik...<br> Vki: mi? A kérdőjel?<br> F: na, itt vagyok...<br> Vki3: úristen! Spontán visszaégett!<br> M: !<br> Vki3: ?<br> Vki: hogy csináltad ezt, hobbit?<br> F: öhm, izé, ha...<br> M: Te Harry Potter vagy!<br> F: ...sonlítok Rodolfóra...<br> Vki: ennek villám van a fejében!<br> Vki2: hogy került volna a villád a fejébe?!<br> Vki3: nem! Ő Voldemort! Vagy spontán elégett...<br> Vki2: akasszuk fel!<br> M: igen, akasszuk fel!(megfogják Vki2-t)<br> Vki2: de ne engem!!!<br> Vki: engem kell, fiúk!<br> Vki3: hülye vagy?! Inkább spontán égjél el...<br> Vki: s az nem fáj?<br> Vki3: próbáld ki egy üveg benzinnel s egy gyufaszállal!<br> F: Jackson, ez hogy kapcsolódik a könyvhöz?!<br> J: van egy halom statisztám az élethű gyilkolós jelenetekhez, a fiúk hagyj szerepeljenek még élve!<br> <br> Na, most befuccsoltam...(tudom, gyenge...)<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #30108 Írta: Anonymous
hát nem!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #30107 Írta: Anonymous
Sesy: TE NEM TUDSZ PARÓDIÁT ÍRNI?? :) )))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #30104 Írta: Anonymous
Arwen és Aragorn megismerkedésének igazi története: Arwen szűk kis ruhában, alaposan kisminkelve, feltupírozott hajjal, rágót őrölve fogai között sétált Völgyzugoly magas fái alatt, miközben kezében hordozható magnóját lóbálta nagy élvezettel. Egy réten megállt, maximumra vette a hangerőt, és rázni kezdte nemesebbik felét, miközben magas szoprán hangján fülsiketitően kornyikált. Aragorn - a sors kifürkézhetetlen módján - pont ugyanarra járt, szellőztette a fejét a másnaposság, és az elszívott füves cigik után, mikor meghallotta Arwen hamis énekét. Zsebre csapta a kezét, és elindult a zaj után, magában önfeledten ismételgetve hogy ''Én vagyok a király''. Mikor meglátta Arwent, nagyot füttyentett, és mást nem is tudott kinyögni: - Azanyja... Arwen rögtön félóra mulva észrevette, és sokáig cigiztek együtt Völgyzugoly fái alatt...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #30105 Írta: Anonymous
Aranyos:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #30098 Írta: Anonymous
:D DDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #30097 Írta: Anonymous
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy magányos denevér. Ez a denevér annyira magányos volt, hogy már beszélni és helyesírni is egészen elfelejtett. Egész nap csak lógott a babólyuk mennyezetén és bámult ki az ablakon. <br> Azért nem egy barlangban lógott, mert amikor a törpök néhány éve ott jártak, nagyon nagy zajt csaptak és inkább elköltözött. Addig repült, míg egy csinos és boldog országot nem talált. Ott aztán letelepedett a kocsma mennyezetén, mert szerette a társaságot és a történeteket. Arra viszont nem számított, hogy ebben az országban dívik a pipázás rendkívül káros szokása. Pár nap múlva, mikor már a fülén át is füst gomolygott, elunta a dolgot és kirepült az ablakon. Nem repült messze, mert szikrázó napsütés volt, és az bántotta az ő érzékeny szemeit. Szerencsére hamarosan talált egy takaros kerítést és egy takaros, kerek ajtót a hozzájuk tartozó takaros babólyukkal együtt. Be is költözött. Jól ment a sora, egészen addig, amíg a gazdája el nem adta a házat valami vén szipirtyónak, aki könyörtelenül kiseprűzte a lakásból. De a denevér résen volt, kitudta, honnan költözött oda az a nőszemély, megkereste 'házát' és beköltözött. Persze össze se lehetett vetni előző otthonával ezt a helyet, de megfelelt és végre nyugton hagyták. Egy idő után azonban kezdte magányosan és egyedül érezni magát. <br> Azóta egy kicsit szomorúbb és magában azért reménykedik, hogy arravetődik előző gazdája nagybátyja a nagy piros könyvével, és elmondhatja neki, mennyi sok érdekes, fura vagy éppen unalmas dolgot látott élete során.<br> Azóta is vár, és még ma is vár, és ha valaki látja Bilbót, szóljon neki, hogy várja egy denevér valahol a Megyében, aki sokat tudna neki mesélni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #30014 Írta: Anonymous
Pölö: ööö...izé...most nem jut eszembe, majd talán később...(itt 5 perc szünet van.)...vagy mégis! (Ööö..mi is jutott az eszembe? Izé..Ja! Megvan!) Pölö: Frodóék és a megyeőrök. Megfelel?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #30013 Írta: Anonymous
Nos....<br> Mit is írjak...<br> Valami témát adjatok má'!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #30009 Írta: Anonymous
Mér írjak, ha te írsz? :) )) JÓ :) ))

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.421 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére