Képzőművészet

Több
20 éve 7 hónapja #188160 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Niph: Brisa írt erre egy jó módszert, azt idemásolom:

Brisa írta: A TolkienHU linkjei között találtok egy Fan Fiction nevezetű gombot is. Ha ráklikkeltek, majd onnan a Kreatív Szekcióba :arrow: Rajzok, festmények-be mentek tovább és a felső linkek között kiválasztjátok a "Cikkek"-et, megjelenik az 'Új cikk' nevezetű gomb (szintén fent).

A feltöltés menete egyszerűbben és részletesen:

1. Belépsz a főoldalon bal oldalt. (A felhasználónév és a jelszó ugyanaz, mint itt a fórumon.)
2. Fan Fiction :arrow: Kreatív Szekció :arrow: Rajzok, festmények :arrow: 'Cikkek' (fent) :arrow: 'Új cikk' (fent)
3. Cím: A műved címe.
4. Leírás: Ide pár megjegyzés, hogy mit kell tudni a művedről. Nem kötelező ezt kitölteni. (TEHÁT NEM IDE KELL BETENNI A MŰVEDET!!!)
5. Jobb oldalt válaszd ki a kategóriát! Így: tegyél pipát a Fan Fiction, a Kreatív Szekció és a Rajzok, festmények mellé.
6. 'Mentés' gomb.
7. Hozzászólás: Ide bemásolod a művedet az előugró kis ablak segítségével :arrow: 'Tallózás', kikeresed a gépedről a fájlt, majd 'Feltöltés' gomb. Csak .jpg formátumot fogad el, amelyet oda illeszt be, ahol a kurzor van. Lehet szöveget is írni hozzá a nagy ablakba.
8. A képet meg is tudod nézni, mielőtt elmenti.
9. 'Mentés' gomb.
10. Nem kerül ki az műved automatikusan az oldalra. Várnotok kell, amíg engedélyezzük. Előfordulhat, hogy elbaltázzátok a dolgot, de ne essetek pánikba. Csináljátok meg újra, a rosszat meg kitörlöm.

Üdv és sok sikert a feltöltéshez - ha gond van, szólj!
Well

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #188116 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Üdv minden alkotónak!!
Egy kérdés!Ha valamilyen képet csináltam és azt fel szeretném tenni ide ,azt hogyan tudom megoldani!
:oops: :oops: :oops:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #188047 Írta: Well-of-Souls
Ez itten tegnap elszállt, úgyhogy megkísérlem még egyszer beírni :)
Szóval:
Ring: ahogy chat-en is mondtam, nagyon tetszettek a napfelkeltés/naplementés képeid! Iszonyú jól megragadtad azt a bizonyos hangulatot szerintem!
Lilah: hasonlóképpen, különösen a kettes számú, azzal az aranyló vízzel!
Ezek után némi arcpirulással teszem be ezt:
web.freewebsite.hu/well-of-souls/tegernsee.jpg
Meg ezt (utóbbi egy saját felfogásban készült Gollam, nem PJ - kicsit elnagyolt lett, de a végére valahogy elfogyott a lelkesedés...)
web.freewebsite.hu/well-of-souls/gollam.jpg
Well

Joseph de Maistre

Több
20 éve 7 hónapja #187639 Írta: Ringbearer

Több
20 éve 7 hónapja #187635 Írta: Lilah
Lilah válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Köszi Well és Büzsü a jó kritikát. Teljesen elpirultam tőle :oops: :oops: , de még igyekszem fejleszteni magamat. (a portré szemeinél igazán probáltam fejleszteni,meg lágyabb vonalakat használni)

Ma hosszú idő után olyra egy festménytesek be:
img24.photobucket.com/albums/v72 ... _night.jpg
kivételesen természetet ábrázoló festmény. remélem jók a színei, meg hogy tetszik.

Nemrég fotózgattam Tatán,beteszem a legszebb képeket:
img24.photobucket.com/albums/v72 ... GP0475.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... GP0476.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... GP0507.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... GP0479.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... GP0512.jpg

Szerintem szépek lettek,de ítéljétek meg ti.

Elen sila lúmenn omentilmo!

Több
20 éve 7 hónapja #187534 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Húha, Finwe!!!
Nkem is főleg az tetszik, amilyen biztosságal kezeled a ceruzát!!! Valami iszonyatjk lettek! Gratu!!! :lol:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 7 hónapja #187268 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Sokszor én is erőlködöm, mint pl most a felvételi alkalmassági vizsgán nem kezeltem túl szépen a ceruzát, mer ideges voltam. De maga rajz nem lett rossz, úgyhogy elfogadták. :)

Több
20 éve 7 hónapja #187257 Írta: Well-of-Souls

Finwe írta: Fölényes technika? :D Ez alatt mit értesz? :wink:

Azt, hogy számomra nagyon kiforrottnak tűnik a stílusod, erőlködés-mentesnek - és hát tetszik :) . Én sokszor iszonyatosan akarok valamit rajzolni, de akkor mindig valami kínosan izzadtságszagú dolog jön ki belőle - a tieidben ezt nem érzem, hanem a ceruzakezelésed olyan természetesnek, lazának tűnik. Tényleg nagyon jó!

Joseph de Maistre

Több
20 éve 7 hónapja #187256 Írta: Finwe
Köszi Well :)
Fölényes technika? :D Ez alatt mit értesz? :wink:

Több
20 éve 7 hónapja #187255 Írta: Well-of-Souls
Finwe: naggyon-naggyon jók! Különösen a plasztikusság, a fény-árnyék játékok tetszenek bennük (meg hát a fölényes technika...) Őszinte elismerésem!
Lilah: ismét csak magamat tudom visszhangozni: nagyon szép vonalvezetéssel dolgozol! (A fotó is király!)

Joseph de Maistre

Több
20 éve 7 hónapja #187232 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Lilah írta: hello!

Hoztam két garfikát az egyik egy portré:
img24.photobucket.com/albums/v72 ... erengo.jpg
ugyanarról a srácról,akiről a másik is készült

És egy rohani fegyverhordozó:
img24.photobucket.com/albums/v72/ibolya/Lad.jpg

meg egy természetfotó:
img24.photobucket.com/albums/v72 ... GP0463.jpg

Finwe:
Tetszenek a rajzaid, kiforrott a technikád.Szóval nagyon jók! :itscool:

Lilah, le vagyok nyűgözve...

A portré nagyon szuper. Látom, nagyon sokat fejlődtél, mert szuperek a szemek!!! Gratu, nagyon ügyi vagy...az orra is nagyon tetszik...[size=9:1kzf0hqp]használtad a mintaimat? [/size]:D :)

Szóval a rohani fegyverhordozónál az a legszuperebb, hogy egyszerű vonalakkal, egyszerű árnyékolással nagyon kifejező rajz lett. Szóval szupi az is. :wink:

A termszetfotódhoz NO COMMENT... *no comment emotikon* :)

Több
20 éve 7 hónapja #187032 Írta: Finwe
Köszönöm mindenkinek az eddigi visszajelzéseket :) Azaz "afgán lány" valójában egy fiú a Visszatérés című orosz filmből :)

Több
20 éve 7 hónapja #187030 Írta: Lilah
Lilah válaszolt a következő témában: Képzőművészet
hello!

Hoztam két garfikát az egyik egy portré:
img24.photobucket.com/albums/v72 ... erengo.jpg
ugyanarról a srácról,akiről a másik is készült

És egy rohani fegyverhordozó:
img24.photobucket.com/albums/v72/ibolya/Lad.jpg

meg egy természetfotó:
img24.photobucket.com/albums/v72 ... GP0463.jpg

Finwe:
Tetszenek a rajzaid, kiforrott a technikád.Szóval nagyon jók! :itscool:

Elen sila lúmenn omentilmo!

Több
20 éve 7 hónapja #186970 Írta: Aldaron (büzsü)
igen, afgán, bocsi :roll:

Több
20 éve 7 hónapja #186969 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Jack, vegyél merített papírt művészellátóban. Szerintem arra gondolsz...
Mondjuk elég drága. Attól függ mennyit áldozol rá. :wink: amúgy csinálni is lehet vhogy. Van is egy könyvem, amiben benne van, hogy hogyan kell, de most nem keresem meg, ha nem muszáj :oops:

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
20 éve 7 hónapja #186900 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Képzőművészet

büzsü2003 írta: Szuperek, az alsó lányt megismertem: National Geographic...(az az indiai hires lány) úgy-e? :) :wink:

Én is úgy látom.
Viszont afgán ;)

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 7 hónapja #186899 Írta: Aldaron (büzsü)

Finwe írta: Skicctabló. Vonaton meg egy szállóban firkáltam ezeket, elég mechanikus munkák, de itt inkább a ceruzakezelésre és annak finomságaira figyeltem :) :
finwe.fw.hu/skicc.jpg
finwe.fw.hu/kagylo.jpg

Szuperek, az alsó lányt megismertem: National Geographic...(az az indiai hires lány) úgy-e? :) :wink:

Több
20 éve 7 hónapja #186889 Írta: Jack
Jack válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Hát kb 1 hónapot szánnék rá hogy legyen öreg papírom

Mr.Jack

Több
20 éve 7 hónapja #186888 Írta: Felagund

Jack írta: Finwe: nagyon jók a rajzok! Gratula! Srác vagy?

Súgok. Igen ;)

Jack írta: Felagund: de az idő alatt már meghalok!

Jah, az is baj? :P

Több
20 éve 7 hónapja #186887 Írta: Jack
Finwe: nagyon jók a rajzok! Gratula! Srác vagy?
Felagund: de az idő alatt már meghalok! valami gyorsabb? nem lehet kapni valahol ilyen papírmaséból készült papírt?

Mr.Jack

Több
20 éve 7 hónapja #186882 Írta: Felagund

Jack írta: Olyanra goldoltam amit papírmaséból csináltak! nem csak színre kell régiesnek tűnnie hanem teljesen!!!

Akkor nagyon egyszerű.
Várj 4-500 évet :mrgreen:

Több
20 éve 7 hónapja #186880 Írta: Jack
Olyanra goldoltam amit papírmaséból csináltak! nem csak színre kell régiesnek tűnnie hanem teljesen!!!

Mr.Jack

Több
20 éve 7 hónapja #186812 Írta: Finwe
2 akt, bocs hogy rossz minőségűek, de A2-esnél nagyobbak így kamerával vittem be őket. ráadásul elég kicsik. Ezek életem első és harmadik aktrajzai :) :

finwe.fw.hu/akt1.jpg
finwe.fw.hu/akt2.jpg

Skicctabló. Vonaton meg egy szállóban firkáltam ezeket, elég mechanikus munkák, de itt inkább a ceruzakezelésre és annak finomságaira figyeltem :) :

finwe.fw.hu/skicc.jpg

finwe.fw.hu/kagylo.jpg

Portré alaptónusokkal. Ez nagyobb, mert A3-as a szkennerbe csak ennyi fért bele :) :
finwe.fw.hu/2fej.jpg

Több
20 éve 7 hónapja #186807 Írta: Eena
Eena válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Én régies papírt úgy szoktam csinálni, hog pár napig beáztatom teába, jó erősbe :) és utána olyan, mintha ezeréves lenne, tök jó barna. Gyorsabb megoldásként még a sütőt tudom ajánlani, attól is szép régies lesz, de vigyázz, mert utána kicsit törékeny! :!:

fogta és elindult megkeresni magát

Több
20 éve 7 hónapja #186763 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Hát, merített papírt lehet művészellátókban, meg hobbiboltokban kapni, vagypedig én azt csináltam, amikor régies papírt akartam, hogy egy sima rajzlapot olajjal összekentem és a széleit megégettem. Persze mindkettő egész más stílusú "régies papír" :) Nemtom, hogy milyenre gondoltál...

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
20 éve 7 hónapja #186744 Írta: Jack
Halihó. A szobám falára ki akarom rakni a gyűrűfeliratot ugy hogy én "rajzolom" fel a betőket. csak kéne egy olyan papír ami olyan régiesnek tűnik. láttam már olyat csak akkor még nem voltam LOTK fan! :) Tudja valaki hol lehet ilyen papírt szerezni?

Mr.Jack

Több
20 éve 7 hónapja #186736 Írta: Neframíel
Neframíel válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Igen, sok minden beugrott Well, köszönöm. ;) Berchtesgadenről még az villan be, hogy mintha Hitlernek lett ott volna valamiféle villája, és állítólag gyönyörű részen. Tudta, hova kell építkezni. :?
Neuschwanstein környékén volt valaki? Hasonlóképp gyönyörű, főleg a vár. Fotóim majd érkeznek. ;)

Üdv,
N.

Több
20 éve 7 hónapja #186732 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy így előkerültek a képek is, végülis ez is művészet és olyan jók! :)
Én is kedvet kaptam, úgyhogy nekiállok szkennelni, mert nekem is vannak ám!

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."

Több
20 éve 7 hónapja #186714 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Olosta: örülök, hogy tetszettek a képeim, és köszi a tanácsokat. Asszem lassú kínzás alá vetem anyuékat, hogy nyáron Bécsen keresztük Németországba menjünk egy bizonyos Königsee mellé. 8)

'Is there anybody out there?'

Több
20 éve 7 hónapja #186555 Írta: Well-of-Souls
Nefra: tökéletesen igazad van :)
Ez szerintem a legszebb hely a világon, a Königssee és környéke. Salzburghoz van közel, de már Németországban fekszik, a Bajor Alpokban. A tónak még az az érdekessége, hogy 200 m mély, de ivóvíz tisztaságú, ami azért elég kevés helyről mondható ma már el... A hegy mögötte a Watzmann (ez itt a Keleti Fal, az Ostwand, ami különösen hegymászóknak érdekes, mert ez a Keleti Alpok legmagasabb összefüggő, többé-kevésbé végig függőleges sziklafala, 1800 m magas). Van arrafele egy mondás, hogy akit az Isten szeret, azt a berchtesgadeni vidékre teremti (ez a járás neve) :)
Teszek fel még pár fotót a helyről:
web.freewebsite.hu/well-of-souls/ostwand1.JPG (ez az Ostwand a tó felől)
web.freewebsite.hu/well-of-souls/kl_watzmann.JPG (ez a Watzmann kisebbik csúcsa - az előző képen baloldalt) a főcsúcsról nézve
web.freewebsite.hu/well-of-souls/ramsau_tel.JPG (ez meg a hegynek a tóval ellentétes oldalán egy kis falu, Ramsau)
Mindenkinek szép napot:
Well

Joseph de Maistre

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.669 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére