- Köszönetek: 0
Képzőművészet
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Brisa írta: A TolkienHU linkjei között találtok egy Fan Fiction nevezetű gombot is. Ha ráklikkeltek, majd onnan a Kreatív Szekcióba Rajzok, festmények-be mentek tovább és a felső linkek között kiválasztjátok a "Cikkek"-et, megjelenik az 'Új cikk' nevezetű gomb (szintén fent).
A feltöltés menete egyszerűbben és részletesen:
1. Belépsz a főoldalon bal oldalt. (A felhasználónév és a jelszó ugyanaz, mint itt a fórumon.)
2. Fan Fiction Kreatív Szekció Rajzok, festmények 'Cikkek' (fent) 'Új cikk' (fent)
3. Cím: A műved címe.
4. Leírás: Ide pár megjegyzés, hogy mit kell tudni a művedről. Nem kötelező ezt kitölteni. (TEHÁT NEM IDE KELL BETENNI A MŰVEDET!!!)
5. Jobb oldalt válaszd ki a kategóriát! Így: tegyél pipát a Fan Fiction, a Kreatív Szekció és a Rajzok, festmények mellé.
6. 'Mentés' gomb.
7. Hozzászólás: Ide bemásolod a művedet az előugró kis ablak segítségével 'Tallózás', kikeresed a gépedről a fájlt, majd 'Feltöltés' gomb. Csak .jpg formátumot fogad el, amelyet oda illeszt be, ahol a kurzor van. Lehet szöveget is írni hozzá a nagy ablakba.
8. A képet meg is tudod nézni, mielőtt elmenti.
9. 'Mentés' gomb.
10. Nem kerül ki az műved automatikusan az oldalra. Várnotok kell, amíg engedélyezzük. Előfordulhat, hogy elbaltázzátok a dolgot, de ne essetek pánikba. Csináljátok meg újra, a rosszat meg kitörlöm.
Üdv és sok sikert a feltöltéshez - ha gond van, szólj!
Well
Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Niph
- Nem elérhető
Egy kérdés!Ha valamilyen képet csináltam és azt fel szeretném tenni ide ,azt hogyan tudom megoldani!
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
Szóval:
Ring: ahogy chat-en is mondtam, nagyon tetszettek a napfelkeltés/naplementés képeid! Iszonyú jól megragadtad azt a bizonyos hangulatot szerintem!
Lilah: hasonlóképpen, különösen a kettes számú, azzal az aranyló vízzel!
Ezek után némi arcpirulással teszem be ezt:
web.freewebsite.hu/well-of-souls/tegernsee.jpg
Meg ezt (utóbbi egy saját felfogásban készült Gollam, nem PJ - kicsit elnagyolt lett, de a végére valahogy elfogyott a lelkesedés...)
web.freewebsite.hu/well-of-souls/gollam.jpg
Well
Joseph de Maistre
- Ringbearer
- Nem elérhető
Jézusról egy skicc
és néhány fotó:
ablakfestékkel készítettem, hajnal
ez egy érdekes kép, nap felkelte
naplemente
a mellettünk levő réten történt, amikor a fagy után hirtelen minden felengedett
az én cicám Kacor:)
"Be the change you want to see." Gandhi
- Lilah
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ma hosszú idő után olyra egy festménytesek be:
img24.photobucket.com/albums/v72 ... _night.jpg
kivételesen természetet ábrázoló festmény. remélem jók a színei, meg hogy tetszik.
Nemrég fotózgattam Tatán,beteszem a legszebb képeket:
img24.photobucket.com/albums/v72 ... GP0475.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... GP0476.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... GP0507.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... GP0479.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... GP0512.jpg
Szerintem szépek lettek,de ítéljétek meg ti.
Elen sila lúmenn omentilmo!
- Lyra
- Nem elérhető
Nkem is főleg az tetszik, amilyen biztosságal kezeled a ceruzát!!! Valami iszonyatjk lettek! Gratu!!!
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Finwe
- Nem elérhető
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
Azt, hogy számomra nagyon kiforrottnak tűnik a stílusod, erőlködés-mentesnek - és hát tetszik . Én sokszor iszonyatosan akarok valamit rajzolni, de akkor mindig valami kínosan izzadtságszagú dolog jön ki belőle - a tieidben ezt nem érzem, hanem a ceruzakezelésed olyan természetesnek, lazának tűnik. Tényleg nagyon jó!Finwe írta: Fölényes technika? Ez alatt mit értesz?
Joseph de Maistre
- Finwe
- Nem elérhető
Fölényes technika? Ez alatt mit értesz?
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
Lilah: ismét csak magamat tudom visszhangozni: nagyon szép vonalvezetéssel dolgozol! (A fotó is király!)
Joseph de Maistre
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Lilah, le vagyok nyűgözve...Lilah írta: hello!
Hoztam két garfikát az egyik egy portré:
img24.photobucket.com/albums/v72 ... erengo.jpg
ugyanarról a srácról,akiről a másik is készült
És egy rohani fegyverhordozó:
img24.photobucket.com/albums/v72/ibolya/Lad.jpg
meg egy természetfotó:
img24.photobucket.com/albums/v72 ... GP0463.jpg
Finwe: Tetszenek a rajzaid, kiforrott a technikád.Szóval nagyon jók! :itscool:
A portré nagyon szuper. Látom, nagyon sokat fejlődtél, mert szuperek a szemek!!! Gratu, nagyon ügyi vagy...az orra is nagyon tetszik...[size=9:1kzf0hqp]használtad a mintaimat? [/size]
Szóval a rohani fegyverhordozónál az a legszuperebb, hogy egyszerű vonalakkal, egyszerű árnyékolással nagyon kifejező rajz lett. Szóval szupi az is.
A termszetfotódhoz NO COMMENT... *no comment emotikon*
- Finwe
- Nem elérhető
- Lilah
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Hoztam két garfikát az egyik egy portré:
img24.photobucket.com/albums/v72 ... erengo.jpg
ugyanarról a srácról,akiről a másik is készült
És egy rohani fegyverhordozó:
img24.photobucket.com/albums/v72/ibolya/Lad.jpg
meg egy természetfotó:
img24.photobucket.com/albums/v72 ... GP0463.jpg
Finwe: Tetszenek a rajzaid, kiforrott a technikád.Szóval nagyon jók! :itscool:
Elen sila lúmenn omentilmo!
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- brokkoli
- Nem elérhető
Mondjuk elég drága. Attól függ mennyit áldozol rá. amúgy csinálni is lehet vhogy. Van is egy könyvem, amiben benne van, hogy hogyan kell, de most nem keresem meg, ha nem muszáj
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
büzsü2003 írta: Szuperek, az alsó lányt megismertem: National Geographic...(az az indiai hires lány) úgy-e?
Én is úgy látom.
Viszont afgán
Our knees do not bend easily
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Szuperek, az alsó lányt megismertem: National Geographic...(az az indiai hires lány) úgy-e?Finwe írta: Skicctabló. Vonaton meg egy szállóban firkáltam ezeket, elég mechanikus munkák, de itt inkább a ceruzakezelésre és annak finomságaira figyeltem :
finwe.fw.hu/skicc.jpg
finwe.fw.hu/kagylo.jpg
- Jack
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Mr.Jack
- Felagund
- Nem elérhető
Súgok. IgenJack írta: Finwe: nagyon jók a rajzok! Gratula! Srác vagy?
Jah, az is baj?Jack írta: Felagund: de az idő alatt már meghalok!
- Jack
- Nem elérhető
Felagund: de az idő alatt már meghalok! valami gyorsabb? nem lehet kapni valahol ilyen papírmaséból készült papírt?
Mr.Jack
- Felagund
- Nem elérhető
Jack írta: Olyanra goldoltam amit papírmaséból csináltak! nem csak színre kell régiesnek tűnnie hanem teljesen!!!
Akkor nagyon egyszerű.
Várj 4-500 évet
- Jack
- Nem elérhető
Mr.Jack
- Finwe
- Nem elérhető
finwe.fw.hu/akt1.jpg
finwe.fw.hu/akt2.jpg
Skicctabló. Vonaton meg egy szállóban firkáltam ezeket, elég mechanikus munkák, de itt inkább a ceruzakezelésre és annak finomságaira figyeltem :
finwe.fw.hu/skicc.jpg
finwe.fw.hu/kagylo.jpg
Portré alaptónusokkal. Ez nagyobb, mert A3-as a szkennerbe csak ennyi fért bele :
finwe.fw.hu/2fej.jpg
- Eena
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
fogta és elindult megkeresni magát
- brokkoli
- Nem elérhető
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Jack
- Nem elérhető
Mr.Jack
- Neframíel
- Nem elérhető
Neuschwanstein környékén volt valaki? Hasonlóképp gyönyörű, főleg a vár. Fotóim majd érkeznek.
Üdv,
N.
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Nagyon örülök, hogy így előkerültek a képek is, végülis ez is művészet és olyan jók!
Én is kedvet kaptam, úgyhogy nekiállok szkennelni, mert nekem is vannak ám!
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
Ez szerintem a legszebb hely a világon, a Königssee és környéke. Salzburghoz van közel, de már Németországban fekszik, a Bajor Alpokban. A tónak még az az érdekessége, hogy 200 m mély, de ivóvíz tisztaságú, ami azért elég kevés helyről mondható ma már el... A hegy mögötte a Watzmann (ez itt a Keleti Fal, az Ostwand, ami különösen hegymászóknak érdekes, mert ez a Keleti Alpok legmagasabb összefüggő, többé-kevésbé végig függőleges sziklafala, 1800 m magas). Van arrafele egy mondás, hogy akit az Isten szeret, azt a berchtesgadeni vidékre teremti (ez a járás neve)
Teszek fel még pár fotót a helyről:
web.freewebsite.hu/well-of-souls/ostwand1.JPG (ez az Ostwand a tó felől)
web.freewebsite.hu/well-of-souls/kl_watzmann.JPG (ez a Watzmann kisebbik csúcsa - az előző képen baloldalt) a főcsúcsról nézve
web.freewebsite.hu/well-of-souls/ramsau_tel.JPG (ez meg a hegynek a tóval ellentétes oldalán egy kis falu, Ramsau)
Mindenkinek szép napot:
Well
Joseph de Maistre