Képzőművészet

Több
20 éve 10 hónapja #162120 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Nólindir írta: Tarathradiel, az Éowyn nem elérhető! :cry:
Nem lehet, hogy rosszul linkelted be véletlenül?

Hm...Ez érdekes...
Nem baj, akkor belinkelem máshonnan, mondjuk így sokkal kisebb lesz, de nem baj. :)

Éowyn

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #162117 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Tarathradiel: nagyon szépen rajzolsz. Fogadd szívből jövő gratulációmat. :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #162081 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Tarathradiel, az Éowyn nem elérhető! :cry:
Nem lehet, hogy rosszul linkelted be véletlenül?

argh

Több
20 éve 10 hónapja #162049 Írta: Tarathradiel
Raweny nekem is tetszenek a rajzaid, érdekesek...Meg tényleg jól bánsz a színekkel, én nem vagyok valami ügyes ilyen téren... :roll:
Erda a tiédek is aranyosak. :)

Én meg hoztam egy Éowynt, a napokban lett kész...Figyelem, nem Miranda! :D
img.www.tolkienonline.com/gallery/archive/eowyn31.jpg

És persze B.U.É.K.!!

Több
20 éve 10 hónapja #161959 Írta: Raweny
Raweny válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Erda niire (Area) írta: Raweny: nekm bejött az oldal..... a képeid elég vérengzősek :twisted: de nagyon jól rajzolsz, és még jobban színezel (ezek ugye nem számítógéppel rajzolt képek...)

ja, és bővítettem a képtáramat, még mindíg ugyan azon a címen van:
kep.tar.hu/galina/index.phtml?ai ... beginnum=0

BOLDOG ÚJ ÉVET!

Köszi! Nem géppel lettek csinálva filctoll meg ceruza az egész. :) A vérengzés csak amiatt van, hogy vámpírregényhez készültek :twisted: . Azért vannak szelídebbek is, nemrég raktam fel azokat is.

Ja amúgy már megnéztem a rajzaidat (a bőítéseket még nem de mindjárt bepótolom!) és nagyon aranyosoak!!!

Mindenkinek B.Ú.É.K.!!!!

-Egy hely a földön és egy a Pokolban.
-És a Mennyország?
-Oda nincs meghívónk.

www.gportal.hu/hellspirit

Több
20 éve 10 hónapja #161937 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Raweny: nekm bejött az oldal..... a képeid elég vérengzősek :twisted: de nagyon jól rajzolsz, és még jobban színezel (ezek ugye nem számítógéppel rajzolt képek...)

ja, és bővítettem a képtáramat, még mindíg ugyan azon a címen van:
kep.tar.hu/galina/index.phtml?ai ... beginnum=0

BOLDOG ÚJ ÉVET!

'Is there anybody out there?'

Több
20 éve 10 hónapja #161823 Írta: Raweny
Raweny válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Nos az én rajzaim nem Gy.U.-sok, azok még nincsenek bescannelve, de kíváncsi lennék rá, hogy amiket eddig felpakoltam a netre egyáltqalán megnyithatók e és ha igen, hogy tetszenek nektek. Ha bejön azt írja ki Feldolgozás alatt van- de elég duplán rákattintani és akkor bejön. Legalább is nekem sikerült. Ah, tiszta ideg vagyok miatta... 8O Csomószor próbálkoztam már vele, úgy néz ki ez sikerült... Bennetek van minden bizodalmam! :fight:
[size=9:1n31knko]Remélem nem voltam nagyon zöld[/size] :biggrin2:

Az igazság pillananta:
kep.tar.hu/raweny/index.phtml?aid=27617775

-Egy hely a földön és egy a Pokolban.
-És a Mennyország?
-Oda nincs meghívónk.

www.gportal.hu/hellspirit

Több
20 éve 10 hónapja #161396 Írta: Tarathradiel
Köszi... :) Mindenkinek Gandalf a kedvence. :D
A szént is meg lehet tanulni, eleinte én is féltem tőle...
Oké, semmi baj, akkor ha még lesz ilyen, ezt a fajta linkelést fogom inkább használni... :)

Több
20 éve 10 hónapja #161393 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Tarathradiel: gyönyörűséges ez az Arwen Bár nekem továbbra is Gandalf a kedvencem ;)
Minden tiszteletem a tiéd a szén miatt, azzal én sose tudtam bánni :)

Egyébként ne haragudj, egy picit beleszerkesztettem a hozzászólásodba, hogy ne húzza szét az oldalt. :)

Többiek is és mindenki! :) Kérem, hogyha nagyon hosszú url-t akartok belinkelni, használjátok ezt a formulát:

< a target="_blank" href="http://a kép url címe">a szöveg, amit akarsz, hogy megjelenjen a linken < /a>

Csak vigyázat! Az első, jobbra nyíló kacsacsőr és az "a" betű között, és a végén, a jobbra nyaló kacsacsőr és a perjel közt nincsen szünet!!!

Köszönöm!

Több
20 éve 10 hónapja #161345 Írta: Tarathradiel
:oops: :) :D
Juj köszi szépen mindenkinek...
Akkor válaszolok a kérdésekre. :D
Szénceruzával meg rendes grafittal szoktam általában dolgozni,
együtt használom őket, és az árnyékolással egy csomót elpepecselek. :lol:
Képzőbe jártam meg most is ott vagyok végülis, csak halasztok...De ez hosszú történet...

Akkor megpróbálom betenni Arwent.../Köszi Niphredil hogy ajánlottad ezt az oldalt :) /

<a target="_blank" href="www.picturevillage.com/photo/data/a979ca...ll_13606_p166088.jpg">klikk ide!

Most meg épp egy Éowynon dolgozok, ha meglesz azt is megmutatom...

Több
20 éve 10 hónapja #161273 Írta: Julcsi_
Tarathradiel, gyönyörűek a rajzaid... Tényleg álomszépek...
Egyébként rajzolni tanulsz? Márminthogy úgy professzionálisan főiskolán vagy ilyesmi? Mert ezt a tehetséget ki kell ám használni. :wink:

Gandalf ráncai és kormos arca egyszerűen fantasztikusan élő, Galadriel csókját pedig szinte érezzük a saját bőrünkön. Á, ezt nem is lehet leírni. Tedd be inkább Arwent is! :)

argh

Több
20 éve 10 hónapja #161257 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Tarathradiel: 8O 8O 8O Ezek a rajzok egyszerűen hihetelenek! A Galadriel&Frodóssal asszem többször is összefutottam már, talán a Google keresőjében. Komolyan, fantasztikusak! Ha akarsz egy jó helyet, ahová felrakhatod a képeidet, ajánlom neked (és mindenkinek!) a www.picturevillage.com -ot. Ide azzal az Arwennel! :wink: :itscool:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
20 éve 10 hónapja #161225 Írta: Dae/siss
Tarathradiel: Jesszusom, egyet kell értenem az előttem szólókkal: ezek tényleg csúcsszuperek 8) Gandalf vezet, az sztem különösen jó lett. Milyen technikával dolgozol?

Több
20 éve 10 hónapja #161213 Írta: Tarathradiel

Olosta írta: Tarathradiel, ezek a rajzok olyanok, mintha fotók lennének! 8O
Ezzel nem azt mondom, hogy nem hiszem, hogy te készítetted, hanem azt, hogy nagyon-nagyon ( :!: ) jók!!!!!
Az "eredeti" rajzaidra is nagyon kíváncsi lennék!

Köszi neked is! :)
Majd megmutatom ha lesznek még kész ilyen más eredetű rajzok is, Arwent meg elküldhetem e-mailben is, ha nem sikerül majd belinkelni...Igazán azzal kapcsolatban érdekelne hogy mit gondoltok. :D

Több
20 éve 10 hónapja #161206 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Tarathradiel, ezek a rajzok olyanok, mintha fotók lennének! 8O
Ezzel nem azt mondom, hogy nem hiszem, hogy te készítetted, hanem azt, hogy nagyon-nagyon ( :!: ) jók!!!!!
Az "eredeti" rajzaidra is nagyon kíváncsi lennék!

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
20 éve 10 hónapja #161201 Írta: Tarathradiel

Erda niire (Area) írta: Tarathradiel: ezeket te csináltad???? Majdnem kiesett a kezemből a tesesbögrém, amikor megláttam a képeket!!! Nagyon jól rajzolsz, de most komolyan! 8O Én csak álmodok az ilyen képekről... :roll:

Jaj köszi... :oops: :) Örülök hogy tetszenek...Esküszöm én csináltam őket. :D Élőben azért ennél világosabbak egy kicsit...

Több
20 éve 10 hónapja #161200 Írta: Erda niire (Area)
Tarathradiel: ezeket te csináltad???? Majdnem kiesett a kezemből a tesesbögrém, amikor megláttam a képeket!!! Nagyon jól rajzolsz, de most komolyan! 8O Én csak álmodok az ilyen képekről... :roll:

Több
20 éve 10 hónapja #161198 Írta: Tarathradiel
Niphredil: Nekem a legjobban az Éowyn Faramir rajzod tetszik, az nagyon jó lett. :itscool:
Na jó, akkor belinkelek pár rajzom, remélem mindegyik link működni fog...
img.www.tolkienonline.com/gallery/archive/galadriel&frodo.jpg
img.www.tolkienonline.com/gallery/archive/frodo111111.jpg
img.www.tolkienonline.com/gallery/archive/eowyn4.jpg
img.www.tolkienonline.com/gallery/archive/gandalf4.jpg

Még van egy csomó, hozhatok majd ha tetszik...A napokban rajzoltam egy Arwent is, ami NEM Liv, hanem az én elképzelésem, de azt sajnos még nem tudom belinkelni... :roll: Mostantól szeretnék egy két "eredeti" rajzot is összehozni. :)

Több
20 éve 10 hónapja #161129 Írta: Erda niire (Area)
Niphredil: nekem tetszenek. Én is próbáltam már Gyűrűk Urát rajzolni, de mindíg a színészeket akartam visszaadni, és soha sem sikerül... :roll:
Tarathradiel: Engem is érdekelnek a rajzok

Több
20 éve 10 hónapja - 20 éve 10 hónapja #161120 Írta: Dae/siss
Mik ki nem derülnek :D Tarathradiel, ide a rajzokkal, Niphredil, a tieid meg tök jók :D Persze, gyakorolni mindenkinek kell haláláig ;) , de egyébként is nagyon jó a rajzkészséged, csak biztatni tudlak :D

Galapagos: köszönjük szépen, neked is :D Ezek a kívánságok azonban a Beszélgetős topikba valók, még egy ilyen és könyörtelenül kitörlöm :twisted:

Több
20 éve 10 hónapja #161053 Írta: Galapagos
Galapagos válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Boldog karácsonyt!!!!!!!Galapagos

'Az élet egy olyan színdarab főpróbája,ami sose lesz megtartva'(Ámélie)

Több
20 éve 10 hónapja #161042 Írta: Niphredil/Szméagol
Tarathradiel: hajrá! :wink:
(((és az enyémek mienek?)))

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
20 éve 10 hónapja #161017 Írta: Tarathradiel
Nekem is vannak rajzaim, ha érdekel titeket, beteszek pár linket...Na? :)

Több
20 éve 11 hónapja #160579 Írta: Niphredil/Szméagol
Nefrédiel: ez tényleg fantasztikus! :up: :up: :up:
Area: nekem bejön! :wink: Különösen a Profil című kép tetszik.
Végre én is fel tudtam tenni néhány rajzomat és "festményemet".
*sunyin körbepillant, és linkelni kezd*
Éowyn
Éomer
Galadriel
Samu
Ez egy Éowyn-képből "fejlődött ki" (nem engedi kinagyítani, pedig jóval nagyobb ennél)
Galadriel a csónakján
Éowyn és Faramir
Aragorn
Ja, és még 1: Legolas és Aragorn a törikönyvemből :D
A Full size of photo-ra kattintva kijönnek nagyobban is. Nagyon amatőr vagyok, úgyhogy kíméletesen a kritikákkal! :roll:

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
20 éve 11 hónapja #160269 Írta: Nefrédiel
Nefrédiel válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Köszi az elismerést, örülök, hogy tetszik :wink:
Mindent beleadtam, mivel egy nagyon kedves barátnőmnek adtam, aki Legolas-mániás :)

"Addig alszom, amíg fel nem ébredek"

Több
20 éve 11 hónapja #160241 Írta: Dae/siss
Hűha, Nefrédiel, ez nagyon jó!! Tökéletesen visszadja a karakterisztikus vonásokat, a technikája meg nagyon illik a hangulatához! Gratula ;)

Több
20 éve 11 hónapja #160191 Írta: Nefrédiel
Nefrédiel válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Nekem egyetlen rajzom van fenn csak a neten, remélem a közeljövőben többet is tudok majd scannelni...
www.libraryofmoria.com/fanart/legolasbynefrediel.jpg

"Addig alszom, amíg fel nem ébredek"

Több
20 éve 11 hónapja #159567 Írta: Julcsi_

E. Eia Ayna írta: Ha nekem nem teccik vmi, azt azért nem kétértelműen adom a világ tudtára...
egyébként meg teccik :D

Jó, persze... :D amúgy nekem is tetszik (miután bejött az oldal...)! Area, jók a képek! Gratula!

argh

Több
20 éve 11 hónapja #159313 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Nólindir írta: Amúgy Leguán, honnan tudod, hogy Eia Ayna úgy értette? Lehet, hogy tényleg nem tetszik neki... :wink:

Ha nekem nem teccik vmi, azt azért nem kétértelműen adom a világ tudtára...
egyébként meg teccik :D

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 11 hónapja #159308 Írta: Erda niire (Area)
Köszi a hozzászólásokat, nekem jó az oldal, sőt! Most bővítettem a képgakériát. :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.665 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére