Képzőművészet

Több
19 éve 2 hónapja #270668 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Soulreaver írta: Na jó napot minden jótét léleknek :D

Unatkoztam az egyik nap, szóval kicsit feltupíroztam drága Elrond barátunk képét :P
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... Elrond.jpg

Illetve egy gyors skicc... épp rossz kedvemben voltam :P :tongue:
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... sorrow.jpg

Közben kiváncsi vagyok, hogy hogyhogy ennyire nagy a pagnás... alkotókedv nincs, vagy csupán suli miatt nincs most senki a fórumon ?

Ezek fantasztikusan jók!!!!! :itscool:

Pangás meg valszeg a nyári krónikus nethiány miatt van (sokan suliból neteznek), de ez szerintem napokon belül elmúlik.
Illetve részemről krónikus ihlethiány is van, de már dolgozok az ügyön. :wink:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 2 hónapja #270616 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Juj, az a második nagyon mérges... 8O De szép! ;) Én mogorva vénembereket rajzolgatok minden füzetembe... :P :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 2 hónapja #270593 Írta: Soulreaver
Soulreaver válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Na jó napot minden jótét léleknek :D

Unatkoztam az egyik nap, szóval kicsit feltupíroztam drága Elrond barátunk képét :P
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... Elrond.jpg

Illetve egy gyors skicc... épp rossz kedvemben voltam :P :tongue:
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... sorrow.jpg

Közben kiváncsi vagyok, hogy hogyhogy ennyire nagy a pagnás... alkotókedv nincs, vagy csupán suli miatt nincs most senki a fórumon ?

Vidámság, szerelem, helye-hulya, happy end... mi kell még?
/Hádész a Herkules c. rajzfilmből :D /
:pippin4:

Több
19 éve 2 hónapja #269629 Írta: Allara
Allara válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Laart, én még láttam mindkét képet, gyönyörű a ruha, egészen különlegesen, rafináltan egyszerű:)

Aki viseli is gyönyörű:)

Miért kék a hegy, ha zöld a falevél?

Több
19 éve 2 hónapja #269590 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Laart, a hosszú link széthúzta a topikot, ezért kénytelen voltam belenyúlni a hozzászólásodba. Amúgy ez inkább iparművészet, mint képző. :wink: Később átpakolom oda a témát.

Az első kép sajna nekem sem működik, pedig nagyon kiváncsi lennék rá. Tényleg gyönyörű a 2. ruha.

Brisa

Több
19 éve 2 hónapja #269575 Írta: Silima
Az elsőt nekem sem nyitja meg. De a 2. gyönyörűségesenszép!!

Több
19 éve 2 hónapja #269574 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Hmm..... az első képet valahogy nem jeleníti meg. :?

De a második az fantasztikusan gyönyörű!!!! Gratulálok a párodhoz, meg a ruhához is, meg sok boldogságot, meg ilyenek! :wink:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
19 éve 2 hónapja #269533 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Laart!

Ez gyönyörű, a ruha is! :itscool:

És gratula! :cheers:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 2 hónapja - 19 éve 2 hónapja #269531 Írta: Laart
Laart válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Üdv!

Ígértem annak idején, hogy ha kész lesz a párom Eowyn white wool dress alapú menyasszonyi ruhácskája küldök róla képet.

Ígéret teljesítve, az alábbi 2 kép a következő 10 napban megtekinthető.

A ruha adaptálva lett az éghajlatunkhoz (nyári hőség), illeve az igényeink szerint még tovább egyszerűsítve lett. A felsőrész szabása és hímzése 100% eredeti alapú, bár a zsinórozás elmaradt...

Segítségtek köszönve, üdvözlettel:

Laart bátyó

ruha1

ruha2

Remélem a linkek működnek. Sajnos kevéssé felhasználóbarát a url hozzáadás. :oops:

Frissitettem a képeket! Laart bátyó

________
Brisa voltam

Több
19 éve 3 hónapja #268385 Írta: Soulreaver
Köszi Brisa, majd elnézek oda is :D
AMúgy csak azért pakoltam ide fel őket, mert kiváncsi vagyok a véleményekre... Amúgy nem sokat fényképeztem eddig. Ez is a suliban volt egy feladat, de szerintem egész szépen megoldottam :D Tudom, hogy tele van hibákkal, meg ilyenek, de laikusok előnyben ;) Elvégre el kell kezdeni valahol. Ami a fényeket illeti... nos, tele volt a tér lámpákkal, ahol csináltam, így egy kicsit komplikált jó képet csinálni, főleg digitális kamerával. Mindenesetre, ha valaki meg akarja nézni mindegyik képet, amit a térről csináltam (sok hasonló beállítás... néhány nagyon rossz, de azért minden munkát feltettem :D ), az látogasson el a photobucketre, ott meg pötyögje be a keresőbe, hogy tanathiel és kidobja az oldalat.
További jó szórakozást!

Több
19 éve 3 hónapja #268204 Írta: Brisa
Mindenki, aki szeret fényképezni, annak ajánlom figyelmébe a Fotozz.hu -t. Ha az ember rendszeresen jár oda, nézegeti a képeket, olvasgatja a kritikákat, akkor előbb-utóbb képes lesz arra, hogy a saját képein is meglássa a hibákat, ill. hogy igazán jó képeket készítsen.

Soul, a képek hangulata nagyon jó, de tele vannak hibákkal. Pl. a lámpák fényei beégtek, a szökőkút vízsugarának a teteje lemaradt, itt-ott nem épp a legjobb a beállítás és így tovább. De van szemed a jó témákra, úgyhogy érdemes lenne tanulnod egy kicsit. :wink:

Brisa

Több
19 éve 3 hónapja #268178 Írta: Soulreaver
Köszi Brisa, hálám üldözni fog, meg miegyéb :D :P

Nomármost... pihenő időmben néha fotózok is és felpakolok néhányat, kiváncsi vagyok a véleményekre (pozitív, negaatív egyaránt jöhet :D )

i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/46.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/43.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/41.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/39.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/37.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/30.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/28.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/23.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/17.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/14.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/10.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/11.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ness/2.jpg

Több
19 éve 3 hónapja #268140 Írta: Brisa
Soul, ajánlom figyelmedbe ezt a topikot: Kreatív Művészeti Csoport . Különösen az első néhány hozzászólást, azaz a 3. oldalt. :wink:

Brisa

Több
19 éve 3 hónapja #268133 Írta: Soulreaver
Szia Brisa !

Amúgy nem tudom, hogy hogyan és mint lehet jelentkezni a kreatív körbe, de ha lehet szeretném ezt megtenni :D

Ha valaki elmagyarázná, hogy pontosan, mi merre és hány méter, azt megköszönném :D
Régen voltam fenn itt és.... hadd ne mondjam, hogy mennyire kiestem a körforgásból
Épp a pályázatra rajzolom Szaurónt :D
Szóval el vagyok havazva :D

Több
19 éve 3 hónapja #267917 Írta: Brisa
FELHÍVÁS

Ezúttal hívjuk fel a tisztelt publikum figyelmét arra, hogy megváltozott a TolkienHU (bal oldali) menürendszere. A változás a Fan Fictiont (ami hamarosan a Kreatív Szekció nevet fogja megkapni) is érinti. Íme az új rendszer:

Kreatív szekció (a jelenlegi Fan fiction átnevezve) (Ez a főkategória!)

Brisa

Több
19 éve 3 hónapja #267880 Írta: Brisa
Nem kell külön feladni. Jöhetnek egyben is.

Brisa

Több
19 éve 3 hónapja #267868 Írta: Elvina
Elvina válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Finwe: Szerintem óriásiak a képeid! Nagyon tetszenek!! :)

Lenne egy elég bugyuta kérdésem. A Sauron pályázatra a képeket külön-külön kell feladni? (ha mondjuk hárommal pályázok) :oops: :)

Több
19 éve 3 hónapja #266687 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Egy kódexlap a szilmarilokból (az első oldal, a szöveget kicsit elrontottam, de még nem sokat foglalkoztam kalligráfiával, és már nem volt kedvem újra csinálni az egészet)

img.tar.hu/giskard25/img/14312402.jpg#3

Egy Tolkien illusztráció (olaj) Széltető lenne elvileg, az a hely ahol megbújtak és megpihentek Frodóék. Figurákat egyelőre nem raktam az nehéz lett volna még.
Nem tudom mennyire Tolkienes a színvilág és hogy mennyire illik a könyv adott részének hangulatához. Szerintetek?
Egyébként nem lett annyira jó de talán ujjgyakorlatnak megteszi.

img.tar.hu/giskard25/img/14312376.jpg#3

egy s más még
img.tar.hu/giskard25/img/14312375.jpg#3
img.tar.hu/giskard25/img/14312374.jpg#3
img.tar.hu/giskard25/img/14312377.jpg#3

Több
19 éve 4 hónapja #265892 Írta: Andoron
Andoron válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Kincső :)

Akkor itt is szólok, hogy képeket is tudok adni elvileg :)

"Hiszek benned
Benned itt bent
Magamban"

Andoron honlapja

Több
19 éve 4 hónapja #264176 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Figyelem!

Kérek mindenkit, akinél bármiféle MTT-s jelmez van az küldjön egy e-mailt a következő címre: ery@tolkien.hu

Kérem, hogy az e-mailben írja le pontosan, melyik jelmez található nála.

Előre is köszönöm.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 4 hónapja #263627 Írta: Silima
Lilah, nagyon szépek! :bounce:

Megint idetolom a képem pár izével:
Egy fél valaki
Faramirnak volt szánva, csak aztán félresikerült...
Lógok a szeren... 8O :twisted:

Több
19 éve 4 hónapja #262589 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Közérdekű közlemény

Talán már olvastatok róla, hogy a tolkien.hu őszig tartalom-feltöltés-en kell átessék. :idea: Mivel én lettem a Kreatív szekció / Fan Fiction rovatvezetője, keresek lelkes embereket/tüncöket/egyebeket, akik az egyes témák, csoportok ad1. bemutatását, ad2. híreinek figyelését, ad3. képgyűjtést, ilyesmit vállalnak.
Júni 28 - júli 7. között sajna nem leszek Pesten, de ez idő alatt kidolgozok egy részletes koncepciót, de addig is minden öltetet, segítség-ajánlatot várok!!! :wink: (priv, mail - akár kincso@tolkien.hu is :P )

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 4 hónapja #262584 Írta: Elvina
Lilah: Gratula!!! Nagyon jók a képek. Az én kedvencem a madaras, a kínais, illetve az első GYU-s illusztráció!! Nagyon eltaláltak és ötletesek!! :)

Több
19 éve 4 hónapja #262569 Írta: Lilah
Lilah válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Hello!

Most,h van végre tárhelyem, sikerült feltenni még képeket, íme:

i7.photobucket.com/albums/y276/m ... LEEPI1.jpg
i7.photobucket.com/albums/y276/m ... UEEN_1.jpg
i7.photobucket.com/albums/y276/m ... /SKULL.jpg
i7.photobucket.com/albums/y276/m ... OINTI1.jpg
i7.photobucket.com/albums/y276/m ... ADARAK.jpg
i7.photobucket.com/albums/y276/m ... HINES1.jpg
i7.photobucket.com/albums/y276/m ... ARK_C1.jpg

Ez a GYUhoz lehetséges illusztráció a középkori kódexek stílusában:
i7.photobucket.com/albums/y276/m ... /ILL_1.jpg
i7.photobucket.com/albums/y276/m ... /ILL_2.jpg

Remélem tetszenek

Onering: köszönöm és gratula a fotókhoz... nagyon szépek...nekem a szivárváynos tetszett a legjobban

Elen sila lúmenn omentilmo!

Több
19 éve 4 hónapja #262499 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Sziasztok:)

Én is nagyon rég jártam már erre sajnos, és örömmel nézem megint a munkákat :P

Lilah: nagyon tetszik a két koponya rajzod:) szeretem a koponyákat, főleg a sötét háttérrel készült keltette fel a figyelmemet, misztikus hatása van kicsit :D

Elvina: Az illusztráció rajzolás a véredben van, grat! Egyszerűség és kreatívság + tehetség :wink:

Silima: tök jó az a figura, a fejét nagyon szépen kidolgoztad! :D A teste valóban széles a többi testrészéhez viszonyítva, de ezt sztem könnyedén meg tudod oldani még egy kis tónussal a jobb oldalon :wink: szerintem:)

És milyen jó fényképeket látok itt :P
Ringbearer le a kalappal! Ámulatbaejtőek valóban a vihar előtti képek! :eek2:

Ha nem bánjátok, én is próbálkoztam néha a fényképezővel, ha vmi érdekes dolgon megakadt a szemem:

egy szép nagy szivárvány
még egyszer
pókháló a napfényben
pókháló2
pókháló3
pókháló, ahogy még nem láttuk:)

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Több
19 éve 4 hónapja #262344 Írta: Allara
Lilah\n

sziasztok!

photobucket.com/albums/y276/m_ibci/Rajzok/

Lilah, tetszenek a képek, néhányat "hazavittem" :oops: A szamotrakéi Niké.... szívesen látnám eredetiben!

Több
19 éve 4 hónapja #262325 Írta: Lilah
Lilah válaszolt a következő témában: Képzőművészet
sziasztok!

Mostanában nagyon elmaradoztam.. röstellem is a dolgot. de szertném, helyrehozni néhány rajzzal és akvarellel:

photobucket.com/albums/y276/m_ibci/Rajzok/

ebben a könyvtárban találjátok őket. az utolsó portré csak egy vázlat,ha lesz majd időm végre megcsinálom normálisan.

És nagyon jók a rajzaitok... öröm rájuk nézni :)

Elen sila lúmenn omentilmo!

Több
19 éve 5 hónapja #261105 Írta: Allara

Ringbearer írta:

Elvina írta: Ringbearer: Csodásak a képek! Nekem is legjobban a viharosak tetszenek! ÉN miért nem "csípek" el sosem ilyen fényeket? :?

Ez nekem is mázli volt. Azonban ha mindig ott van a fényképező géped,
nem lehet gond azzal, hogy éppen nincs nálad. :wink:

Szuper! Azt hiszem, a scannelés ártott némelyiknek.... de alapjában véve, nagyon jók, jó szemed van!

Több
19 éve 5 hónapja #261079 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Elvina írta: Ringbearer: Csodásak a képek! Nekem is legjobban a viharosak tetszenek! ÉN miért nem "csípek" el sosem ilyen fényeket? :?

Ez nekem is mázli volt. Azonban ha mindig ott van a fényképező géped,
nem lehet gond azzal, hogy éppen nincs nálad. :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
19 éve 5 hónapja #260982 Írta: Elvina
Ringbearer: Csodásak a képek! Nekem is legjobban a viharosak tetszenek! ÉN miért nem "csípek" el sosem ilyen fényeket? :?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.648 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére