Képzőművészet
- Olosta
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Soulreaver írta: Na jó napot minden jótét léleknek
Unatkoztam az egyik nap, szóval kicsit feltupíroztam drága Elrond barátunk képét
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... Elrond.jpg
Illetve egy gyors skicc... épp rossz kedvemben voltam :tongue:
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... sorrow.jpg
Közben kiváncsi vagyok, hogy hogyhogy ennyire nagy a pagnás... alkotókedv nincs, vagy csupán suli miatt nincs most senki a fórumon ?
Ezek fantasztikusan jók!!!!! :itscool:
Pangás meg valszeg a nyári krónikus nethiány miatt van (sokan suliból neteznek), de ez szerintem napokon belül elmúlik.
Illetve részemről krónikus ihlethiány is van, de már dolgozok az ügyön.
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Silima
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Soulreaver
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Unatkoztam az egyik nap, szóval kicsit feltupíroztam drága Elrond barátunk képét
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... Elrond.jpg
Illetve egy gyors skicc... épp rossz kedvemben voltam :tongue:
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... sorrow.jpg
Közben kiváncsi vagyok, hogy hogyhogy ennyire nagy a pagnás... alkotókedv nincs, vagy csupán suli miatt nincs most senki a fórumon ?
Vidámság, szerelem, helye-hulya, happy end... mi kell még?
/Hádész a Herkules c. rajzfilmből /
:pippin4:
- Allara
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Aki viseli is gyönyörű
Miért kék a hegy, ha zöld a falevél?
- Brisa
- Nem elérhető
Az első kép sajna nekem sem működik, pedig nagyon kiváncsi lennék rá. Tényleg gyönyörű a 2. ruha.
Brisa
- Silima
- Nem elérhető
- Olosta
- Nem elérhető
De a második az fantasztikusan gyönyörű!!!! Gratulálok a párodhoz, meg a ruhához is, meg sok boldogságot, meg ilyenek!
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Ez gyönyörű, a ruha is! :itscool:
És gratula! :cheers:
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Laart
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Ígértem annak idején, hogy ha kész lesz a párom Eowyn white wool dress alapú menyasszonyi ruhácskája küldök róla képet.
Ígéret teljesítve, az alábbi 2 kép a következő 10 napban megtekinthető.
A ruha adaptálva lett az éghajlatunkhoz (nyári hőség), illeve az igényeink szerint még tovább egyszerűsítve lett. A felsőrész szabása és hímzése 100% eredeti alapú, bár a zsinórozás elmaradt...
Segítségtek köszönve, üdvözlettel:
Laart bátyó
ruha1
ruha2
Remélem a linkek működnek. Sajnos kevéssé felhasználóbarát a url hozzáadás.
Frissitettem a képeket! Laart bátyó
________
Brisa voltam
- Soulreaver
- Nem elérhető
AMúgy csak azért pakoltam ide fel őket, mert kiváncsi vagyok a véleményekre... Amúgy nem sokat fényképeztem eddig. Ez is a suliban volt egy feladat, de szerintem egész szépen megoldottam Tudom, hogy tele van hibákkal, meg ilyenek, de laikusok előnyben Elvégre el kell kezdeni valahol. Ami a fényeket illeti... nos, tele volt a tér lámpákkal, ahol csináltam, így egy kicsit komplikált jó képet csinálni, főleg digitális kamerával. Mindenesetre, ha valaki meg akarja nézni mindegyik képet, amit a térről csináltam (sok hasonló beállítás... néhány nagyon rossz, de azért minden munkát feltettem ), az látogasson el a photobucketre, ott meg pötyögje be a keresőbe, hogy tanathiel és kidobja az oldalat.
További jó szórakozást!
- Brisa
- Nem elérhető
Soul, a képek hangulata nagyon jó, de tele vannak hibákkal. Pl. a lámpák fényei beégtek, a szökőkút vízsugarának a teteje lemaradt, itt-ott nem épp a legjobb a beállítás és így tovább. De van szemed a jó témákra, úgyhogy érdemes lenne tanulnod egy kicsit.
Brisa
- Soulreaver
- Nem elérhető
Nomármost... pihenő időmben néha fotózok is és felpakolok néhányat, kiváncsi vagyok a véleményekre (pozitív, negaatív egyaránt jöhet )
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/46.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/43.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/41.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/39.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/37.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/30.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/28.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/23.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/17.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/14.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/10.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/11.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ness/2.jpg
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Soulreaver
- Nem elérhető
Amúgy nem tudom, hogy hogyan és mint lehet jelentkezni a kreatív körbe, de ha lehet szeretném ezt megtenni
Ha valaki elmagyarázná, hogy pontosan, mi merre és hány méter, azt megköszönném
Régen voltam fenn itt és.... hadd ne mondjam, hogy mennyire kiestem a körforgásból
Épp a pályázatra rajzolom Szaurónt
Szóval el vagyok havazva
- Brisa
- Nem elérhető
Ezúttal hívjuk fel a tisztelt publikum figyelmét arra, hogy megváltozott a TolkienHU (bal oldali) menürendszere. A változás a Fan Fictiont (ami hamarosan a Kreatív Szekció nevet fogja megkapni) is érinti. Íme az új rendszer:
Kreatív szekció (a jelenlegi Fan fiction átnevezve) (Ez a főkategória!)
Brisa
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Elvina
- Nem elérhető
Lenne egy elég bugyuta kérdésem. A Sauron pályázatra a képeket külön-külön kell feladni? (ha mondjuk hárommal pályázok)
- Finwe
- Nem elérhető
img.tar.hu/giskard25/img/14312402.jpg#3
Egy Tolkien illusztráció (olaj) Széltető lenne elvileg, az a hely ahol megbújtak és megpihentek Frodóék. Figurákat egyelőre nem raktam az nehéz lett volna még.
Nem tudom mennyire Tolkienes a színvilág és hogy mennyire illik a könyv adott részének hangulatához. Szerintetek?
Egyébként nem lett annyira jó de talán ujjgyakorlatnak megteszi.
img.tar.hu/giskard25/img/14312376.jpg#3
egy s más még
img.tar.hu/giskard25/img/14312375.jpg#3
img.tar.hu/giskard25/img/14312374.jpg#3
img.tar.hu/giskard25/img/14312377.jpg#3
- Andoron
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Akkor itt is szólok, hogy képeket is tudok adni elvileg
"Hiszek benned
Benned itt bent
Magamban"
Andoron honlapja
- Ery
- Nem elérhető
Kérek mindenkit, akinél bármiféle MTT-s jelmez van az küldjön egy e-mailt a következő címre: ery@tolkien.hu
Kérem, hogy az e-mailben írja le pontosan, melyik jelmez található nála.
Előre is köszönöm.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Silima
- Nem elérhető
Megint idetolom a képem pár izével:
Egy fél valaki
Faramirnak volt szánva, csak aztán félresikerült...
Lógok a szeren... 8O
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Talán már olvastatok róla, hogy a tolkien.hu őszig tartalom-feltöltés-en kell átessék. Mivel én lettem a Kreatív szekció / Fan Fiction rovatvezetője, keresek lelkes embereket/tüncöket/egyebeket, akik az egyes témák, csoportok ad1. bemutatását, ad2. híreinek figyelését, ad3. képgyűjtést, ilyesmit vállalnak.
Júni 28 - júli 7. között sajna nem leszek Pesten, de ez idő alatt kidolgozok egy részletes koncepciót, de addig is minden öltetet, segítség-ajánlatot várok!!! (priv, mail - akár kincso@tolkien.hu is )
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Elvina
- Nem elérhető
- Lilah
- Nem elérhető
Most,h van végre tárhelyem, sikerült feltenni még képeket, íme:
i7.photobucket.com/albums/y276/m ... LEEPI1.jpg
i7.photobucket.com/albums/y276/m ... UEEN_1.jpg
i7.photobucket.com/albums/y276/m ... /SKULL.jpg
i7.photobucket.com/albums/y276/m ... OINTI1.jpg
i7.photobucket.com/albums/y276/m ... ADARAK.jpg
i7.photobucket.com/albums/y276/m ... HINES1.jpg
i7.photobucket.com/albums/y276/m ... ARK_C1.jpg
Ez a GYUhoz lehetséges illusztráció a középkori kódexek stílusában:
i7.photobucket.com/albums/y276/m ... /ILL_1.jpg
i7.photobucket.com/albums/y276/m ... /ILL_2.jpg
Remélem tetszenek
Onering: köszönöm és gratula a fotókhoz... nagyon szépek...nekem a szivárváynos tetszett a legjobban
Elen sila lúmenn omentilmo!
- Onering
- Nem elérhető
Én is nagyon rég jártam már erre sajnos, és örömmel nézem megint a munkákat
Lilah: nagyon tetszik a két koponya rajzod:) szeretem a koponyákat, főleg a sötét háttérrel készült keltette fel a figyelmemet, misztikus hatása van kicsit
Elvina: Az illusztráció rajzolás a véredben van, grat! Egyszerűség és kreatívság + tehetség
Silima: tök jó az a figura, a fejét nagyon szépen kidolgoztad! A teste valóban széles a többi testrészéhez viszonyítva, de ezt sztem könnyedén meg tudod oldani még egy kis tónussal a jobb oldalon szerintem:)
És milyen jó fényképeket látok itt
Ringbearer le a kalappal! Ámulatbaejtőek valóban a vihar előtti képek! :eek2:
Ha nem bánjátok, én is próbálkoztam néha a fényképezővel, ha vmi érdekes dolgon megakadt a szemem:
egy szép nagy szivárvány
még egyszer
pókháló a napfényben
pókháló2
pókháló3
pókháló, ahogy még nem láttuk:)
"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)
- Allara
- Nem elérhető
sziasztok!
photobucket.com/albums/y276/m_ibci/Rajzok/
Lilah, tetszenek a képek, néhányat "hazavittem" A szamotrakéi Niké.... szívesen látnám eredetiben!
- Lilah
- Nem elérhető
Mostanában nagyon elmaradoztam.. röstellem is a dolgot. de szertném, helyrehozni néhány rajzzal és akvarellel:
photobucket.com/albums/y276/m_ibci/Rajzok/
ebben a könyvtárban találjátok őket. az utolsó portré csak egy vázlat,ha lesz majd időm végre megcsinálom normálisan.
És nagyon jók a rajzaitok... öröm rájuk nézni
Elen sila lúmenn omentilmo!
- Allara
- Nem elérhető
Szuper! Azt hiszem, a scannelés ártott némelyiknek.... de alapjában véve, nagyon jók, jó szemed van!Ringbearer írta:
Ez nekem is mázli volt. Azonban ha mindig ott van a fényképező géped,Elvina írta: Ringbearer: Csodásak a képek! Nekem is legjobban a viharosak tetszenek! ÉN miért nem "csípek" el sosem ilyen fényeket?
nem lehet gond azzal, hogy éppen nincs nálad.
- Ringbearer
- Nem elérhető
Ez nekem is mázli volt. Azonban ha mindig ott van a fényképező géped,Elvina írta: Ringbearer: Csodásak a képek! Nekem is legjobban a viharosak tetszenek! ÉN miért nem "csípek" el sosem ilyen fényeket?
nem lehet gond azzal, hogy éppen nincs nálad.
"Be the change you want to see." Gandhi
- Elvina
- Nem elérhető