Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
18 éve 7 hónapja #289275 Írta: Lamy
Lamy válaszolt a következő témában: Színművek
Nekem jó a jövő hét kedd du.
(Csak ne az legyen megint, hogy pár nappal előtte elkerül egy másik napra a dolog, mert utólag már nem biztos, hogy szabaddá tudom tenni magam egy új időpontra.)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 7 hónapja #289268 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Színművek

Cueddo írta: Kincső kérésére szerdán egy egész órával előbb találkozunk.
:arrow: ápr12-SZERDA, 14.30-kor tali Örsön, és 15.00-18.00 :!:

program:
- beszédgyakorlat
- Morwenes jelenet
- Peredhil jelenete

azoknak, akik most nem tudnak jönni, lehet, hogy lesz valami jövő kedden (du.), Húsvét után. hátha addig az új Margitszigeti-tó is felszárad (tegnap láttam! 8O )... kérlek, jelezgessetek, hogy ez jó-e, mert akkor állítok össze "műsort" ;)

Nekem megfelel, most én is az Örsről megyek. Ott a metróállomás előtt találkozunk? Amúgyis a többség metróval jön :)
Sziasztok!

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 7 hónapja #289215 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek
Kincső kérésére szerdán egy egész órával előbb találkozunk.
:arrow: ápr12-SZERDA, 14.30-kor tali Örsön, és 15.00-18.00 :!:

program:
- beszédgyakorlat
- Morwenes jelenet
- Peredhil jelenete

azoknak, akik most nem tudnak jönni, lehet, hogy lesz valami jövő kedden (du.), Húsvét után. hátha addig az új Margitszigeti-tó is felszárad (tegnap láttam! 8O )... kérlek, jelezgessetek, hogy ez jó-e, mert akkor állítok össze "műsort" ;)

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
18 éve 7 hónapja #289200 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Nos, átalakult az életem, legalábbis ami a szerdát illeti, és 6-ra haza kéne érjek, ami azt jelenti, h. f5-kor legkésőbb el kéne jöjjek. Tehát csak akkor mennék ki, ha legalább egy félórával előbb kezdenénk. :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 7 hónapja #289188 Írta: Lamy
Nekem minden jó, csak a szerda nem!!!!! :(
Remélem legalább akkor lesz még egy keddi is vagy mi más?

Több
18 éve 7 hónapja #289153 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
szerdán Fornost próba lesz, nem?

>>

gillz írta: Nagyhét lévén a jövő hetet kihagyom tehát szerdán nem lesz próba.

vettem, köszi. :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
18 éve 7 hónapja - 18 éve 7 hónapja #289149 Írta: Cueddo

Eruntale: persze, kitalálunk, én félig-meddig úgyis otthon vagyok Rákosligeten, szóval jól tájékozódom :)
akkor, amit tegnap megbeszéltünk, péntek helyett

ápr12-SZERDA, 14.30-kor tali Örsön, és 15.00-18.00 - jó így?
lenne beszédgyakorlat ismét, meg színigyakorlat,
meg jelenetpróbák: Peredhil biztos jön, és ha Eldamyn jön, akkor Morwen is.

gillz: ráérsz?
Eldamyn: ráérsz?

(Dylan Thomas)

Több
18 éve 7 hónapja #289148 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Színművek

Cueddo írta:
Eruntale: tali 9.15-ig bezárólag Örsön, 10.00-kor kezdünk, eltart 12.30-ig. így jó?

Így tökjó :) kitaláltok mostmár? mert akkor 10.00-kor találka a sárga templom előtt :)

Több
18 éve 7 hónapja #289105 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: Színművek
A végén ma nem tudok menni Synithosra, mert a fellépés-dolog előtt próba is lesz. Szóval még az elejére sem tudok beugrani, ahogy akartam. :( (Patival üzentem, de azért ide is beírom. )

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
18 éve 7 hónapja #289086 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Priviben várom olyan színkörös/nem színkörös=lelkes illetve a következő 3 hónapban heti egy kijelölt alkalommal ráérő nép jelentkezését, akik a közeljövőben (teljes titoktartás mellett) maximális erőbedobással tudnának egy meglepetés cuccban résztvenni. Önmagukat túlvállalók kíméljenek. Természetesen lesz válogatás, 20 szereplőre van szükségünk, nyilván nem mindenki lesz színkörös, sőt.

Jó lesz, tessék jelentkezni :D

Csinci

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
18 éve 7 hónapja #289085 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Színművek
Holnap, azaz pénteken LESZ TüT próba, mindenki aki ki van válogatva és tud, jöjjön el.

(Főszereplők mindenképpen)

ADS 18.00

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 7 hónapja #289082 Írta: Cueddo

Eruntale: tali 9.15-ig bezárólag Örsön, 10.00-kor kezdünk, eltart 12.30-ig. így jó?

(Dylan Thomas)

Több
18 éve 7 hónapja #289030 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Színművek
Most értesültem róla, hogy a továbbképzésem elmarad, ezért tudok menni Synithosra és

15:30-tól Ismét lesz Gondolin válogatás!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
18 éve 7 hónapja #289025 Írta: Eruntale/Hanna
tőlem lehet péteken is, de ha lehet, délelőtt.

Több
18 éve 7 hónapja - 18 éve 7 hónapja #289020 Írta: Cueddo

:arrow: átírtam a neveket, kivéve Eruntalét és Illét. ne aggódjatok, nekem is fájt - de ezt meg kellett már lépni :P

(Dylan Thomas)

Több
18 éve 7 hónapja #289014 Írta: Eruntale/Hanna

Cueddo írta: április 14., pénteki Synithosra köszönettel elfogadjuk, ha lehetséges. 15.30-ig találkoznánk az Örsön, és 4-től 7-ig tartana.
[size=9:3v33fs9j]((ha sokaknak túl korai a fél 4, akkor 16.00, és f5-8 ))[/size]

lehetséges így?

ööö, az nagypéntek, biztos akarod? Mert nekem ez így nem lesz túl szerencsés...

Több
18 éve 7 hónapja #289002 Írta: Kincső

gillz írta:

Artemisz (Erenya) írta: Ma nem tudok jönni, el vagyok havazva de rettenetesen :oops:

Pató Pál úr-szekta felfogása így bosszulja meg magát... ezer bocsánat...

akkor az árnyékod jöjjön :)

Bocs de ez így nekem utolsó pillanatban nem oké, csoda hogy véletlenül olvastam h. mennem kéne (számtechóra :P ) :roll:
Sorry.

Több
18 éve 7 hónapja #288996 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek

gillz írta:

Artemisz (Erenya) írta: Ma nem tudok jönni, el vagyok havazva de rettenetesen :oops:

no, úgy veszem, h aki nem jelezte nekem, h nem tud jönni, az jön próbára, és félötkor ott lesz. ellenkező esetben számítson rosszra, amikor legközelebb találkozom vele.

need more brainz. yourz. now.

Több
18 éve 7 hónapja #288990 Írta: gillz

Több
18 éve 7 hónapja #288984 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Színművek
Ma nem tudok jönni, el vagyok havazva de rettenetesen :oops:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 7 hónapja #288981 Írta: gillz
Nagyhét lévén a jövő hetet kihagyom ;) tehát szerdán nem lesz próba.

Viszont vettem ki hasznos könyvet, így megint rendes tanmenetet tudok összeállítani a beszédtechnika utánra. juhú. :twisted:

Több
18 éve 7 hónapja #288973 Írta: Cueddo

Eruntale/Hanna írta: még mindig fel tudom ajánlani az Üveghegyentúlt, bár az sajnos azóta sem lett közelebb.

április 14., pénteki Synithosra köszönettel elfogadjuk, ha lehetséges. 15.30-ig találkoznánk az Örsön, és 4-től 7-ig tartana.
[size=9:3k4elcig]((ha sokaknak túl korai a fél 4, akkor 16.00, és f5-8 ))[/size]

lehetséges így?

(Dylan Thomas)

Több
18 éve 7 hónapja #288970 Írta: Eruntale/Hanna
kedves Tüt, nekem a pénteki nap kicsit zavaros lesz, és hétkor haza kéne indulnom legkésőbb. Lehetne ötkor kezdeni, vagy ahhoz hasonló?

Több
18 éve 7 hónapja #288908 Írta: Cueddo

Kincső: igazad van :)
[size=9:3akketm6]bocs, hogy töröltelek téged és magamat is, csak a félreértések elkerülése végett.[/size]

ápr11-ét még meglátjuk, mindenekelőtt az időjárástól függ. vasárnapra megmondom, meg tudjuk-e tartani. az is lehet, hogy rövidebb lesz.

(Dylan Thomas)

Több
18 éve 7 hónapja #288857 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Színművek

Cueddo írta:
a margitszigeti alkalmat ápr11-kedd délután, 15.00-18.00 között szeretném megtartani. gillzről tudom, hogy sajnos nemjó :( kinek életbevágóan pocsék még?

Eldamyn, Patiszon, Kincső: pénteken kezdhetünk 3-kor?

Nekem a kedd nem jó, 5-ig órám van.
Pénteken meg - ha futok, ahogy tudok - nagyjából 3/4 4-re tudok odaérni (megintcsak óra, 3-ig).

[size=9:1sjagyzb](én is szerepelek a próbababás jelenetben, mint látogató) :oops: [/size]

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Több
18 éve 7 hónapja #288856 Írta: gillz
uff

most péntek után újra teljesen ráérek a Színithosra, onnantól visszatérünk rendes sínek közé, a beszédcucc utn lesznek megint jól gyakorlatok megminden.

A Jeleneteknél meg legyen rendező? :D csak mert most olvastam a honlapon, hogy én voltam, és ha ez még mindig igaz, akkor szeretném látni őket. de ha nem, az se baj :twisted: úgy egyszerűbb.

Fornost: szerdán próba félöttől, ha nem szóltok előre, nem fogadok el késést! ez vonatkozik a sikertelen elérési kísérletekre is mostantól.
Anganel-Barahír párbeszédet nézünk, illetve a nyitó jelenetet, amihez kell még Caltass meg menekült nő meg szolgálólány/árnyéka.
amúgy a múltheti próba jó volt.

Több
18 éve 7 hónapja #288843 Írta: Lamy
Nekem a péntek 3 és az ápr. 11 is tökéletes. (hacsak nem kell úszógumit vigyek a Margitszigetre)

Több
18 éve 7 hónapja #288831 Írta: Eruntale/Hanna
ma lezárák a Margitszigetet az árvíz miatt...
bár szerintem addig levonul a dolog, ha mégsem, akkor még mindig fel tudom ajánlani az Üveghegyentúlt, bár az sajnos azóta sem lett közelebb.

Igen, én szeretnék "művésznéven" maradni, neked elmondtam, miért :)

Több
18 éve 7 hónapja #288823 Írta: Cueddo

FELHÍVÁS A SYNITHOS MINDEN TAGJÁHOZ!

szerintem sokkal-sokkal előnyösebb lenne a társulatra nézve, hogyha polgári néven (is) szerepelnénk az oldalon, mivelhogy hátha odatéved egyszer egy-két külsős is, és csak nickekkel kevéssé vagyunk komolyan vehetőek a külvilág számára :)

ennélfogva javasolnám, hogy a nevek "polgári név (nicknév)" formában jelenjenek meg. hamarosan átírogatom a neveket.
ha valaki személyiségi jogai, mittoménmi védelmében úgy kívánja, hogy csak és kizárólag nickkel szerepeljen, az kérem, jelezze! (Eruntale jelzett eddig ilyet egyedül. áll még ez?)

ha meg jönnek majd a riporterek, legfeljebb aszondjuk, hogy művésznév :P

(Dylan Thomas)

Több
18 éve 7 hónapja #288822 Írta: Kincső
Április 11. nem szünet. Nem értékelem az ötletet. :roll: :?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.019 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére