Kószák Könyve

Több
21 éve 1 hete #151125 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Laurelin: nekem el van mentve, máris küldöm e-mailben! :wink:

(Upsz... pár perc múlva, mert erről a gépről nem lehet e-mailt írni. :roll: )

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hete #151055 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Kószák Könyve

Laurelin írta: A középföldés napló valahol félbe van szakítva. Egy "s" betűvel. Kész, nincs tovább, vagy legalább is nem találom. Lehet hogy én vagyok a szokottnál is értetlenebb. :?

Jelentem, leesett a tantusz... :roll:

Szólok Svinnek, hogy nézzen utána. (Szerintem meglesz, ne aggódj.)

Brisa

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hete #151045 Írta: Laurelin
Laurelin válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
A középföldés napló valahol félbe van szakítva. Egy "s" betűvel. Kész, nincs tovább, vagy legalább is nem találom. Lehet hogy én vagyok a szokottnál is értetlenebb. :?

Lemostam a festéket arcomról
most látszik csak, nem mosolygok,
a rettenet fintora ez.

Több
21 éve 1 hete #151037 Írta: Brisa
Laurelin, drága, a Kószák Könyve egy az egyben fel lett töltve a Kreatív Szekcióba. Melyik remekművedet keresed?

Ezt: Breda titka ? :arrow: Emellett (és a többi írásod mellett is) megtalálod a 'Szerkeszt' gombot, amellyel tudod módosítani, javítani, továbbírni stb. a műveidet.

Tehát semmi nem veszett el!

Brisa

Több
21 éve 1 hete #151034 Írta: Laurelin
Hát épp ez az, hogy nálam nincs meg a kiegészített változat, az csak a Kószák Könyvében volt meg. Hát ez pech. Az meg már nem elérhető. Jaj szegény fejemnek. :( De azért köszi.

a rettenet fintora ez.

Több
21 éve 2 hete #150847 Írta: Brisa

Laurelin írta: Nem nem szerepel. De ugye nem kell beírnom a maradékot, mert én mbeírás közben egy csomó változtatást csináltam ami a füzetemben nincs meg éls ha itt sincs, hát elveszett. :(

Nem értem kristálytisztán azt a maradékos dolgot, de már láthatod a novelláid mellett a 'Szerkeszt' gombot.

Ezzel azt is megcsinálhatod, hogy kitörlöd és a helyére berakod a nálad lévő, kiegészített verziót. Vagy már nem tudom, mit is szeretnél... :D

Brisa

Több
21 éve 2 hete #150836 Írta: Laurelin
Nem nem szerepel. De ugye nem kell beírnom a maradékot, mert én mbeírás közben egy csomó változtatást csináltam ami a füzetemben nincs meg éls ha itt sincs, hát elveszett. :(

a rettenet fintora ez.

Több
21 éve 3 hete #148710 Írta: Brisa
Laurelin: A novellád mellett nem szerepel a "Szerkeszt" gomb?

Brisa

Több
21 éve 3 hete #148684 Írta: Laurelin
Sziasztok, kitől kell segítséget kérni ha a Középföldés novellámnak csak a fele van benn a kreatív szekcióban?

a rettenet fintora ez.

Több
21 éve 1 hónapja #147258 Írta: Rándzsa
Rándzsa válaszolt a következő témában: Kószák Könyve

Nefadar írta: Feltettem a 4. fejezetet, igaz vannak még benne hibák, de ahogy lesz nmajd egy kis szabadidőm suli alatt azokat is kijavítom...

Én nem vettem észre hibát :wink: De jó tudni, h van benne :roll:
Avallóne: Üdvözlégy közöttünk :wink:

Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.

Több
21 éve 1 hónapja #144396 Írta: Kibil-nala
Kibil-nala válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Értem :) Köszi, Kincső!

...the Road goes ever on and on...

Több
21 éve 1 hónapja #143225 Írta: Kincső
Eressea :wink: :

svindler írta: Ez a topik arra szolgál, hogy a Kószák Könyvén (KK)
dolgozók munkáját elösegítse. Itt lehet kérdezni, dícsérni,
kommentálni és építö jellegü kritikákkal ellátni mások
novelláit.

(...) bárki írhat bele egy novellát.

Hogy mi is a Kószák Könyve? Nos, ez egy novellagyüjtemény,
amelynek minden egyes írója egy harmadkori kósza életét
vagy annak egy epizódját dolgozza fel. Tehát a történet
játszódhat a Gyűrűháború ideje előtt, alatt és némileg után
is. Lehet találkozni a GyU szereplőivel, más KK író
hösével, de lehet újakat is kitalálni. A lényeg, hogy
illeszkedjék a GyU történetéhez. DE TOLKIEN-NEL SEHOL NEM
SZABAD ÜTKÖZNI! Ez a legföbb szabály.

Több
21 éve 1 hónapja #143197 Írta: Kibil-nala
Kibil-nala válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Suilad'

Még uj vagyok (jo kifogás :twisted: ), ezért nézzétek el a kérdésemet:
Pontosan mi ez a Koszák Konyve :?: Egybegyujti a koszatorténeteket vagy valami ilyesmi :?:

...the Road goes ever on and on...

Több
21 éve 2 hónapja #140060 Írta: Kincső
Ja, már én is rég feltettem az én változatomat... :wink:
[size=9:2afzmfij]Remélem tényleg egyeznek a dolgok, pár helyen kicsit zavaros volt a jegyzetem. :roll: [/size]

Több
21 éve 2 hónapja #138545 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Feltettem a 4. fejezetet, igaz vannak még benne hibák, de ahogy lesz nmajd egy kis szabadidőm suli alatt azokat is kijavítom...

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
21 éve 2 hónapja #137953 Írta: Nefadar
Ma megtörtént déleőtt az egyeztetésünk Kincsővel. Még átjavítom a megbeszéltre és a héten ki is fogom tenni.

Nefi

Több
21 éve 3 hónapja #136835 Írta: Kincső
Sikerült átszerkesztenem! :wink:
Most már itt az új oldalon is olvasható mind a 7. eddigi fejezet, mégpedig a legfrissebb változat. :wink: [size=9:3olhoxvc](Pár apró változtatás van a KK-oldalhoz képest.)[/size] A 8. fejezet egyeztetése Nefivel folyamatban van. :wink:

Több
21 éve 3 hónapja #136435 Írta: Kincső
Ja... Rendben. Akkor én értettem valamit félre a 'Szerkeszt'-gomb-hiánnyal kapcsolatban. :roll: Köszi! :wink:

Több
21 éve 3 hónapja #136330 Írta: Brisa
Kincső: A KK-n sok verziód volt fent, és én nem éreztem magam kompetensnek, hogy szortírozzak közöttük. Ezért hát mindent feltöltöttem. Lehet, becsúszott itt-ott hiba. Ezért kértem, hogy mindenki nézze át a sajátját és javítsa, szerkessze kedve szerint. Te is tedd azt. És a folytatást is oda rakd.

Ha a történeted mellett nem látod a 'Szekeszt' gombot, akkor írj Svinnek, és átállítja. Aztán tiéd a pálya. :wink:

Brisa

Több
21 éve 3 hónapja #136282 Írta: Kincső
Sziasztok!
Kérdéseim lennének, gondolom Brisa tud rájuk válaszolni, de talán mást is érdekel a válasz:
:arrow: Miért szakad meg a történetem egy szó közepén, és a hetedik fejezet miért nem került át a Kószák Könyvéből? /Szvsz jobb lenne, ha a javítatlan első hat fejezet nem lenne, csak mind a hét "javított".../
:arrow: Mivel úgysem férne ki, az jó, ha "új történet"-ként teszem fel a folytatást, vagy jobb, ha Svinnek küldöm?
Kincső

Több
21 éve 3 hónapja #135132 Írta: Rándzsa
Rándzsa válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Nefi: várjuk!
Naraska: Egy kicsit zavaros, de jó, vagy csak én vagyok túl szőke.. Inkább az utóbbi...

Én is írtam valamit, de még tesztelem egy-két emberkén, tündén, és egyeben... :wink:

Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.

Több
21 éve 3 hónapja #134372 Írta: Nefadar
Folytattam tovább a mind a két novellát, és reményeim szerint még a a suli előtt fel tudom rakni őket, de a küldetést akkor még egyeztetni kell Kincsővel.

Nefi

Több
21 éve 3 hónapja #134017 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Kószák Könyve

Galadh írta: megadnál egy linket a kószák könyvéhez?

www.tolkien.hu/app/koszak/kkonyve.php
[size=9:2mptpn0a](és ezentúl lehet Brisának hívni... 8) )[/size]

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 3 hónapja #133993 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Brisa,
megadnál egy linket a kószák könyvéhez?
Köszi,
gal

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 3 hónapja #133936 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Huu gyerekek, azt hittem elébb lesz itt az ideje, de megsúgom, hogy majd jönni fog egy történetem, amin rengeteget dolgozom, és remélem tetszeni fog.... na megismeritek a nem humoros oldalamat..... jó hosszú lesz...... :oops:

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 4 hónapja #133081 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Na ja, nekem is ez a bajom a Svinnekküldözgetős szerkesztésel...a sztori folytatása enyhén hosszú...

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
21 éve 4 hónapja #132989 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Esgal: áhh, én is meglestem, a szerkesztést, és semmi..... nuku..... szal... még ne mtöltöttem fel semmit, mert tökéletesítenem kell még a művemet. Ja, Brisa, lesz jó néhány dolog, amit Svinnek fogok küldeni. Az egyik 95 oldal....jújjjjjj :D

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 4 hónapja #132888 Írta: Brisa
Átmeneti megoldás: Aki most akarja átszerkeszteni az írását, és a műve mellett nem találja meg a 'Szerkeszt' gombot, az írjon Svinnek ( svindler@maffia.hu vagy privi), hogy hogy mit akar szerkeszteni, és átállítja, amit át kell.

Brisa

Több
21 éve 4 hónapja #132886 Írta: Brisa

Esgal írta: Te, Brisa, én próbáltam szerkeszteni az írásomat, de semmi olyan gomb nincs, ahol meg tudnám ezt tenni!
Vagy hülye vagyok?

Hm... nem te vagy a hülye. :roll: Várjatok egy kicsit, megnézzük, mit lehet tenni.

Kösz, hogy szóltál.

Brisa

Több
21 éve 4 hónapja #132885 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Te, Brisa, én próbáltam szerkeszteni az írásomat, de semmi olyan gomb nincs, ahol meg tudnám ezt tenni!
Vagy hülye vagyok?

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.519 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére