fbpx
 
 

Regisztráció

Ezen az űrlapon lehet "nem hivatalos" résztvevőként, egyetemi órafelvétel nélkül jelentkezni a Magyar Tolkien Társaság közreműködésével lebonyolított egyetemi Tolkien kurzusra a 2018-19-es tanév tavaszi félévére. A megadott e-mail címre csak a kurzussal közvetlenül összefüggő információkat fogjuk elküldeni: időpontváltozások, elmaradó órák, pótórák, előadási témákhoz kapcsolódó kiegészítő információk.

A kurzus részletes információi itt érhetők el.

A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja a személyes adataidat, amíg a rendezvény előkészítése, lebonyolítása és utókövetése érdekében indokolt, illetve ameddig az adatok kezeléséhez való hozzájárulásodat vissza nem vonod. A rendezvény utókövetésének része, hogy a regisztráció során megadott adatokhoz való hozzáférést a Tolkien.hu személyes profilján keresztül utólag is biztosítjuk számodra. A Magyar Tolkien Társaság a személyes adataidat semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi. A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.
Hozzájárulok, hogy a Társaság a rendezvény előkészítése, lebonyolítása és utókövetése során az itt megadott személyes adataimat kezelje és tárolja.

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére