Kedves Olvasó!

Itt tudod megrendelni a
Lassi Laurië XX/2. számának nyomtatott változatát. (Ne csodálkozz, ha az űrlap erre eseményként hivatkozik. Nem az.)

A digitális változat ingyenesen letölthető itt >>> https://tolkien.hu/mtt/item/3346-lassi-laurie-xx-2

Az űrlap beküldéséhez Tolkien.hu felhasználói regisztráció szükséges. Ha nem szeretnél regisztrálni vagy személyes átvételkor készpénzzel fizetnél, akkor e-mailben a lassi.rendeles@tolkien.hu címen tudod leadni a rendelésedet.

A rendelés teljesítésére leghamarabb szeptemberben kerülhet sor, a részletekről a későbbiekben küldünk tájékoztatást a megadott e-mail címedre.

Az új szám egy példányának ára: 1200 Ft.

Ha a Mabon és hobbitpiknik eseményen szeretnéd átvenni a megrendelt példányodat szeptember 22-én, kérlek, ezt mindenképp jelezd megjegyzésben! (Ha később meggondolod magad, hogy mégse/mégis ott vennéd át, írj e-mailt!)

 

Már van Tolkien.hu felhasználói azonosítód? Kérjük, jelentkezz be!

Felhasználónév*
Jelszó*

Még nincs Tolkien.hu felhasználói azonosítód? Kérjük, regisztrálj!

Felhasználónév*
Jelszó*
Jelszó újra*
Az előző számokhoz hasonlóan most is van lehetőséged a megrendelésed összegén felül célzott adománnyal is támogatni a Lassi Laurië kinyomtatását: ezzel lehetővé teszed, hogy az előrendelt példányokon felül a későbbiekben eladható készlet is maradjon, amelynek bevételével a Magyar Tolkien Társaság munkáját támogatod.
A Magyar Tolkien Társaságot támogathatod további kiadványaink megvásárlásával is.
További információ a kiadványokról: >>>
További információ a Lassi Laurië régebbi számairól: >>>

Az űrlap beküldésével megrendeled az űrlapon kiválasztott kiadványokat a megadott példányszámban, és megerősíted, hogy biztosan ki fogod fizetni a vételárat a fentiek szerint.

Fontos: A megadott árak Magyarországon belül (ajánlott postai levél esetén maximum 2 Lassi-példányra) érvényesek, egyéb esetben az árat nem tudjuk előre meghatározni, tehát ilyenkor ne válassz online fizetést!

Az űrlap beküldésével hozzájárulsz, hogy az itt megadott adataidat a megrendelés előkészítése, lebonyolítása és kiértékelése során tároljuk és kezeljük. FoxPost kézbesítés esetén a postázási cím mellett az e-mail címedet és a mobiltelefonszámodat is meg kell adnunk a FoxPostnak a megrendelés teljesítése során.

A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően csak addig tárolja a személyes adataidat, amíg a megrendelés teljesítésének előkészítése, lebonyolítása és utókövetése érdekében indokolt, illetve ameddig az adatok kezeléséhez való hozzájárulásodat vissza nem vonod. Az utókövetés részeként a regisztráció során megadott adataidhoz a hozzáférést a Tolkien.hu portálon a személyes profilodban az eseményregisztrációk közt utólag is biztosítjuk számodra, és azokat a későbbi eseményregisztrációk során is felhasználhatod. A Magyar Tolkien Társaság a személyes adataidat semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi. A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatkezelési Tájékoztatója ide kattintva érhető el.

Számlázási cím

Fizetési információk

Alapdíj
Ft
Fizetési mód *
Adja meg az összeadás eredményét!*

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére