Nyomtatás

Művészeti pályázat 2005. - felhívás

Hivatalos felhívás

A Magyar Tolkien Társaság pályázatot hirdet a 2005. évi TOLKIEN MŰVÉSZETI PÁLYÁZAT megszervezésére és lebonyolítására. A rövid koncepciót és a szervezői csapat tagjainak bemutatását tartalmazó leírást a vezetoseg@tolkien.hu címre várjuk 2004 . szeptember 5. (vasárnap) éjfélig .

A keretek:
A pályázatot 2004 őszén kell lebonyolítani úgy, hogy a díjátadó és a legjobb pályaművekből készült kiállítás a 2005-ös Tolkien Születésnapi rendezvényen kivitelezhető legyen. Ebben az évben a művészeti pályázatnak részben specializáltnak kell lennie különböző kiemelt témákat megjelölve az egyes képzőművészeti kategóriákban (egységes portrék, esetleg portré sorozatok, pl.: Nolda hercegek, Númenori királyok, Valák és maiák, ork vezérek, illetve specifikus történetek: - Tom Bombadil, Earendil utazása, a valinori fák ünneplése, stb.), de emellett lehetnek az eddigiekhez hasonló általános témakörök is azokban a kategóriákban, ahol nem szokott olyan sok pályamű érkezni (pl. a mozgófilm, iparművészet). Ezúttal is többféle kategóriában és korosztályban kell kiírni a pályázatot.

A kijelölt főszervezőnek és csapatának kell előkészíteni a pályázat alapfeltételeit (kiírás, reklám), megszervezni a küldemények postai és elektronikus fogadását, tárolását és az alkotások védelmét, nekik kell az adatokat feldolgozniuk és a műveket a zsűri "keze alá dolgozni". Továbbá az ő feladatuk a zsűri kiválasztása és a zsűrizés lebonyolítása, valamint a kiállítás és a díjátadó megszervezése. A pályázat szervezőinek természetesen együtt kell működniük a Születésnapi rendezvény szervezőivel a díjátadó, a díjak és kiállítás kapcsán.

A pályázati kiírásban hangsúlyozottan szerepelnie kell, hogy alkotásokat semmilyen körülmények között nem adunk vissza, és felelősséget sem tudunk vállalni értük.

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned