fbpx
Nyomtatás

Tolkien Klub 2004. ősz - felhívás

Hivatalos felhívás
A Magyar Tolkien Társaság pályázatot hirdet a 2004. őszi félév Tolkien Klubjának megszervezésére és lebonyolítására. A rövid koncepciót és a szervezői csapat tagjainak bemutatását tartalmazó leírást a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk 2004. szeptember 5. (vasárnap) éjfélig .

A keretek:
A Klubnak legalább havonta egyszer kell megrendezésre kerülnie. (Jó lenne, ha még szeptemberben lehetne az első.) A programok kiválasztása és összeállítása a pályázókra van bízva. Mindössze annyi megkötés van, hogy egy ismeretterjesztő előadásnak mindig kell lennie, valamint kötelességük lehetőséget biztosítaniuk a kreatív és egyéb csoportok alkotásainak bemutatására (pl. kiállítás képekből, színpadi művek, írásoktatás, nyelvtanítás stb.).
A kijelölt főszervezőnek és csapatának kell biztosítani a rendezvény helyszínét, megszervezni a programokat, gondoskodni a promócióról, valamint az egyes klub-alkalmak lebonyolítása is feladatuk közé tartozik

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned