Nyomtatás

MTT ’Relax’ Tábor - felhívás

Hivatalos felhívás az MTT ’Relax’ Táborának megszervezésére

A Magyar Tolkien Társaság pályázatot hirdet a 2005. évi "Relax" tábor koncepciójának és fő szervezőinek kiválasztására. A rövid tábori koncepciót, és a szervezői csapat tagjainak bemutatását tartalmazó leírást a vezetoseg@tolkien.hu címre várjuk 2005. január 15. éjfélig .

A keretek:
A tábort 2005 nyarán kell valamikor lebonyolítani 5-10 napos időtartamban 40-80 fő számára, úgy hogy ne essen egy időbe az MTT Nagy Nyári Táborával. A tábort 100 %-ban a résztvevők befizetéseiből kell finanszírozni.

A kijelölt táborvezetőnek és csapatának kell előkészíteni a tábor alapfeltételeit (szállás, étkezés), kidolgozni a tolkieni mitológiához kötődő, ám inkább a pihenést/kikapcsolódást szolgáló programot, kialakítani a tábori idő 20-25 %-át lefedő laza keretjátékot, megszervezni a jelentkezéseket és a befizetéseket, rendezni a tábor pénzügyeit stb.

Túljelentkezés esetén biztosítani kell, hogy első körben az MTT regisztrált, tagdíjhátralékkal nem rendelkező tagjai, második körben a www.tolkien.hu fórumának regisztrált résztvevői előnyt élvezzenek.

Az MTT Nagy Nyári Tábor szervezői és a "Relax" tábor szervezői nem lehetnek azonosak!

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned