Nyomtatás

Farsang 2005.

Magyar Tolkien Társaság - farsangi bál 2005.


Időpont: február 26-án, délután 4 órától másnap hajnali 4-ig

Helyszín: Ipartestületi Székház, 1077 Budapest, Wesselényi u. 73.

Szervezők: Alapi Orsolya (Orsie), Balázs Beáta (Aranymag), Fodor Viktória (Minerva), Szarvas Szilvia (Dae/siss), Szabó Orsolya (Irunien).

Programok: minden hagyományossá vált időtöltés (műsor, jelmezverseny, tánctanítás), tombola és az eddigieknél kicsit bonyolultabb királyválasztási procedúra.

Jegyek: 120 db. áll a résztvenni kívánók rendelkezésére, tagoknak 600Ft/ darab, külsősöknek 700Ft/db áron. Mindenki, aki kapott és aki esetleg nem kapott meghívót ( http://img.photobucket.com/albums/v67/Arikan/farsang2005.jpg ), de szeretne jönni, az a farsang2005@yahoo.com e-mail címre írjon és tüntesse fel, hogy hány jegyet szeretne! Egy ember maximum két jegyet igényelhet a sajátján kívül. Ha valaki nem tud elmenni a jegyeladásra kijelölt napon jegyeket venni, és egy barátját kéri meg, hogy oldja meg helyette, lehet róla szó, ám valamilyen "meghatalmazás szerű" dolgot mutasson fel, annak érdekében, hogy elkerüljük azt, hogy egy ember sok jegyet vegyen saját használatra, míg másoknak ezáltal nem marad. Aki jegyet igényelt és február 22-ig nem veszi át, annak a jegyigénylését nem vesszük figyelembe - kivéve, ha külön e-mailben (farsang2005@yahoo.com) jelzi, hogy akadályoztatva van és később veszi át! Ha valaki a helyszínen veszi meg (a farsangon), annak 800 Ft/darab lesz az ára!

Jegyvásárlási lehetőségek: hétfő délután 4 órától 6-ig a Siriusban, csütörtök délután 4-től 6-ig ugyanott, 19.-én a Tolkien Klubbon is lesz jegyeladás, + utána ami már biztos, hogy 23.-án szerdán is lesz a Siriusban fél 6-tól Kb fél 9-ig.

Öltözék: lehetőség szerint elegáns gúnyában kérjük a megjelenést (Jelmez nem kötelező).

Étel-Ital: Lehetőség szerint mindenki hozzon magával valami apróságot a közösbe, s alkoholmentes italt, ezen felül hidegtál is lesz, finom csirke, zöldség, miegymás. Aki tudja már, hogy hoz ételt vagy italt, jelezze a jegyigényléssel együtt az e-mailben (cím fentebb)!

Fellépőknek jelentkezés: legkésőbb február 20-ig a farsang_fellepok@yahoo.com címen, a műsorszám megjelölésével és eseleges eszközigénnyel. A jelzett időpontban válogatást tartunk, mivel a műsorra korlátozott idő áll rendelkezésre.

Díjak: újból sor kerül a MATHOM-díj átadására, ezért kérek minden kedves embert, hogy szavazzon egy személyre, aki őszerinte a legtöbbet tette a Magyar Tolkien Társaságért, az elmúlt évben. A szavazó emaileket a mathom_dij@yahoo.com címre várjuk.
(A tavalyi év díjazottja:Kaszás Péter, Brandír.)
Felhívom a figyelmet, hogy a tavaly hozott szabályok szerint nem csak MTT-tag szavazhat, a jelölt, akire szavaz, szintén lehet nem MTT-tag is. A jelöltek közül pedig a vezetőség fogja kiválasztani a leendő díjazottat.
Van egy bizonyos GANDALF-díj is a Farsang hagyományai közt.
Arra szeretnék kérni minden tagot és nem tagot egyaránt, hogy szavazzon arra a vezetőségi tagra, aki, saját megítélése szerint, a legtöbbet tette a Társaságért az elmúlt évben.
Füzessy Tamásra (Ankalimon) nem lehet szavazni, mert tavaly ő nyerte a díjat.
Szavazatokat a gandalf_dij@yahoo.com-ra várjuk, lehetőleg indoklással!

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned