Hobbit hétvégék

Exkluzív filmvetítések a Corvin Budapest Filmpalotában: életre kelt szereplők, Tolkien könyvek és relikviák vására, szórakoztató programok.

Időpontok


  • 2012. december 15-16.
  • 2012. december 22-23.
  • 2012. december 29-30.


  Leírás


December 15-től tolkieni dekorációba öltözik a Corvin Filmpalota, és a premiert követő három hétvégén, szombat és vasárnap kb. 13-19 óra között a Corvin mozi aulájában a Magyarországon elérhető Tolkiennel kapcsolatos termékek legjavát kínáljuk a Tolkien könyvek és relikviák vásárán.

Gyere és szerezd be itt a karácsonyi ajándékokat, összekötve a filmnézéssel!

A rendezvénysorozat kiemelt napjai 2012. december 16-a, vasárnap, december 22-e, szombat és december 29-e, szombat. A Corvin mozi ezeken a napokon időutazásra ad lehetőséget: a látogatók Középfölde tájain sétálhatnak, kezet rázhatnak a hobbitokkal, megcsodálhatják a bájos tündéket és morózus törpöket, vagy épp szóba elegyedhetnek Gandalffal, ha arra jár – és megörökíthetik mindezt a fotósainkkal. A vásári forgatagban Középfölde táncai jelennek meg előttünk, a nyomtatott betűkből pedig dalok születnek. Táncolj, pörögj, énekelj velünk! Vagy épp elcsendesedve figyelj bölcseink szavaira A hobbit születéséről, világáról szóló kiselőadásokon.

(A programok pontos időpontját a vetítésekhez képest határozzuk meg.)

A december 15-16-i Vásár és a december 16-i programok időkerete: 12:45-18:30

Program


Fellép a Magyar Tolkien Társaság kórusa, a filmek, a 'The Tolkien Ensemble' és a Társaság zenészei által megzenésített Tolkien által írt szövegű dalokkal, megidézve a hobbitok utazókedvét és vidámságát, a tündék fennköltségét és a törpök legendáit.


 Fellép a Magyar Tolkien Társaság táncosainak kara, tolkieni ihletettségű táncukkal Középfölde hangulatát és szépségét idézve, majd vidám körtáncra hívják a vendégeket, egyszerű lépéseket tanítva nekik.


 A vendégek megtanulhatják a tündék művészi látványú írásával leírni a nevüket, melyet emléklapon örökíthetnek meg, és érdeklődésük szerint többet is megtudhatnak a tünde írásokról és a tünde nyelvekről.


 Az érdeklődők előadásokat hallgathatnak meg a hobbitok szokásairól és eredetéről, a törpökről, sárkányokról, valamint a Hobbit regény megfilmesítésének történetéről. A kötetlen, kerekasztal-beszélgetés jellegű előadások után számos kérdésükre választ kaphatnak.

 

December 16-i program >>

December 22-i program >>

December 29-i program >>

Jegyvásárlás


A filmvetítésekre jegyek kaphatók a Corvin mozi pénztárában és honlapján, de a kapcsolódó programok és a vásár mindenki számára – a nem mozizók számára is – ingyenes!


Hobbit - A filmpremier >>
Tolkien Nap>>
Egy Rég Várt Utazás - 2013>>





Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére