Mulass a törpökkel! - MTT Tavaszi Találkozó 2013.

A törpök nem csak a föld alatt munkálkodnak életük során. Vándorolnak, kalandokat keresnek, kitérőket tesznek, hogy viszontlássák régi ismerőseiket és barátaikat. Összevetik tudásukat a bányászati jogokért, új ismereteket szereznek, együtt zenélnek, énekelnek, mulatnak, hogy újult erővel térhessenek majd haza, gyarapítani népük dicsőségét.

 

Sok szeretettel meginvitálunk benneteket egy hangulatos hétvégére a törp klánok éves tavaszi találkozójának jegyében. Az MTT történetében hagyomány már, hogy a tavaszi találkozó a kötetlen együttlétről, ismerkedésről, régi és új barátságok megerősítéséről szól. Amiben mi ehhez segítséget kívánunk nyújtani, az egy könnyed és mégis izgalmas játék és néhány egyéb szabadon választható program lesz. Ne ijedj meg akkor sem, ha még sosem voltál ilyen MTT-s rendezvényen, a hangulat és a közösség segít majd, hogy beilleszkedj és megtapasztald a törpök, akarom mondani MTT-sek messze földön híres, barátságos természetét. Hogyha a Társasággal kapcsolatban érdeklődsz, legyen az egyéb programok, tagsági formák, tevékenység, akkor is itt a helyed!

Ami biztosan lesz: különféle játékok, zenebona-muzsika, beszélgetések és négyszögletes kerekasztalok, rúnák és térképek, kalandok és veszély, de csak módjával, sok móka és kacagás. Hogyha ki akarod pihenni a tavaszi fáradtságot és végre későn kelni, akkor azt is megteheted! Részletes program később!
Amit hozzatok magatokkal: jókedv, napsütés, szakáll, vállalkozó szellem és némi nyitottság, kíváncsiság.

A találkozó időpontja 2013. április 12-14., péntek délutántól vasárnap délutánig. A törp mulatságnak Kismaros ad otthont (Börzsönyligeti Gyermek-és Ifjúsági Tábor). A helyszín 68 férőhelyes, úgyhogy időben jelentkezzetek!

Odajutás: Nyugati pályaudvarról vonattal Kismarosig (30-60 percenként indulnak vonatok, jegyárak: 930/745/465/375 Ft (felnőtt/felnőtt BKK kiegészítő/diák/diák BKK kiegészítő). Az állomástól kb. húsz perc séta a falu másik végébe. Szervezünk közös utazást, erről később lesznek információk.

A részvételi díjak két éjszakára a következőek:

  • MTT rendes vagy támogató tag: 4,600Ft
  • pártoló tag: 5,100Ft
  • nem tag: 5,400Ft

Egy éjszaka (péntek estétől szombat estig, vagy szombat reggeltől vasárnap délig):

  • MTT tag vagy támogató tag: 2,200Ft
  • Pártoló tag: 2,400Ft
  • Nem tag: 2,600Ft

Fontos, hogy csak érvényes, hátralékkal nem rendelkező tagságot tudunk elfogadni. Mint a 2012-es táborban, most is lehetőség nyílik lemondani a kedvezményről a segítséget kérők részére, hogy kedvezményesen tudjanak eljönni. Ezzel kapcsolatban tájékoztatást a jelentkezési lapon olvashattok.

Fontos, hogy a jelentkezésedet a részvételi díj átutalásával véglegesíted. A számlaszám, ahová a részvételi díjat kell utalnod: Magyar Tolkien Társaság 11709002-29900837-00000000
Átutalással vagy bármely OTP fiókban pénztári készpénzbefizetéssel tudjátok rendezni a részvételi díjat. Fontos, hogy írjátok oda a (polgári) neveteket, és hogy rendes/pártoló tagok vagytok-e, valamint azt, hogy Tavaszi találkozó. (pl: Tavaszi találkozó Gipsz Jakab pártoló tag)

A jelentkezés csak a befizetéssel együtt érvényes, 18 éven aluliaknak pedig szülői nyilatkozat kitöltése kötelező!

JELENTKEZÉSI LAP

Szülői nyilatkozat

A részvételi díj a szállás díját és a konyha használati díját tartalmazza. Kérjük, hogy hálózsákot vagy ágyneműt hozzatok magatokkal! Az ennivalóról mindenkinek magának kell gondoskodnia, hűtő korlátozott kapacitással rendelkezésre áll, valamint a konyhában a vízforraló és a gáztűzhely és mosogató használható lesz természetesen, illetve nagyszámú evőeszköz is rendelkezésre áll (bögrét, kést-villát érdemes azért hozni). A szálláshellyel szemben egy kis étterem működik, ahová el lehet látogatni, valamint a vonatállomástól nem messze van bolt, hamburgerező is.

Ha bármi kérdés, óhaj-sóhaj, panasz van, bátran fordulj hozzánk!
Tucsi (Farkas Tünde) tucskusz@gmail.com
Zsolt (Varga Zsolt) zs.gothpunk@gmail.com

 

Fjalar törp meséi: http://fjalarkalandjai.wordpress.com/

Fórum-topik: http://tolkien.hu/forum/viewtopic.php?f=12&t=756

 

 

 

 

 

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére