Selmeczi Szonja

Selmeczi Szonja
A J. R. R. Tolkien születésének napján „a Professzorra” mondott köszöntőt az MTT hagyományai szerint egy verssel vezetjük fel. 2022-ben pályázatot hirdettünk egy új köszöntővers megalkotására: itt olvasható a nyertes mű.
A 2022-es Kreatív Őszi Művészeti Találkozón választható műhelyek listája, az egyes foglalkozások leírásai és beosztása olvasható ebben a cikkben. A műhelyekre a jelentkezési lapon kell majd jelentkezni. 
A 2022-es Kreatív Őszi Művészeti Találkozót október 29. és november 1. között tartjuk új helyszínen, Nagykőrösön. Várunk mindenkit, aki az őszi hosszú hétvégét kreatívkodással és közösségi programokkal töltené. 
A Magyar Tolkien Társaság pályázatot hirdet olyan J. R. R. Tolkien tiszteletére írott köszöntő vers alkotására, amely alkalmas a Tolkien-születésnapi koccintásokon és Tolkien Napokon való felolvasásra. Határidő: 2022. november 30.
A 15. Kreatív Őszi Művészeti Találkozón választható műhelyek listája, az egyes foglalkozások leírásai és beosztása olvasható ebben a cikkben. A műhelyekre a jelentkezési lapon kell majd jelentkezni. 
A 15. Kreatív Őszi Művészeti Találkozón reményeink szerint már személyesen találkozunk, de a biztonság kedvéért készülünk online megoldással is. Idén új helyszínen, a Bakony szívében, Zircen várunk mindenkit, aki az őszi hosszú hétvégén kreatívkodással, közösségben töltene el pár napot.
Összegyűjtöttük a 2020. évi Kreatív Online Művészeti Találkozón választható műhelyeket a részletes leírásokkal együtt.
A 2020-as év eddig nem igazán kedvezett a közösségi eseményeknek, és ahogy a vírushelyzet jelenleg alakul, ez nem is lesz már jobb idén. Idén valószínűleg a szokásosnál is jobban fog esni kiszakadni ezekből az új hétköznapokból: emiatt szervezünk egy virtuális találkozó, a Kreatív Online Művészeti Találkozót (KOMT). Találkozzunk november 26-29. között az online térben!
Attól félsz, hogy éhen maradsz a KÖMT-ön? Ételérzékenységed van, és nem tudod, lesz-e olyan fogás, amit te is megehetsz? Cikkünkben részletes leírást olvashatsz az őszi találkozó ételkínálatából. 
Összegyűjtöttük a 2019. évi Kreatív Őszi Művészeti Találkozón választható műhelyeket a részletes leírásokkal együtt. Érdemes még a jelentkezés elindulása előtt átböngészni őket és kiválasztani a legszimpatikusabbakat.  
1. oldal / 7

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére