Itt tudod megrendelni a Lassi Laurië (ingyenesen letölthető) XV/2. számának nyomtatott változatát. Az előző két számhoz hasonlóan (de a korábbiaktól eltérően) csak igény szerinti mennyiséget nyomtatunk, tehát ha szeretnél papíralapú példányt, mindenképp most kell kérned!

A személyes átvételre remélhetőleg már a Nagy Nyári Tábor végén lehetőség lesz (ezt nem tudjuk garantálni), a postai megrendeléseket pedig leghamarabb augusztus közepén tudjuk majd teljesíteni a részletekről e-mailben tájékoztatunk, ha elkészült a nyomtatás.

Előrendelés esetén egy példány ára: 600 Ft.

Az űrlap beküldésével megrendeled a Lassi Laurië XV/2. számát a megadott példányszámban, és megerősíted, hogy biztosan ki fogod fizetni a vételárat a fentiek szerint.

Az űrlap beküldésével hozzájárulsz, hogy az itt megadott adataidat a megrendelés előkészítése, lebonyolítása és kiértékelése során tároljuk és kezeljük.
(Az MTT adatvédelmi nyilatkozata itt olvasható.)
Ha korábban még nem tetted, érdemes a Feliratkozás menüpontban tájékoztatást kérni a téged érdeklő MTT-információkról elősorban persze a további Lassi-megjelenésekről!

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére